Jump to content
GSForum - Segélyvonal

JetAudio

Recommended Posts

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Már rég ki akartam próbálni, de hát 16 MB...Azután észrevettem a márciusi DVD-n...Háát....Azt hiszem, hogy megverte a Winampot...Nah, mindegy..Amit szeretnék...Van benne olyan valami, hogy show lyric..Ezt hogyan kell használni? lrc file kell neki? Mert jó lenne, ha meg tudnám csinálni, hogy zene közben menne a lyric, és így csiszolhatnám az énektudásom :upsz:

Posted

A neve alapján, kiírja a szám szövegét!

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Nekem nem írja ki...Esetleg a netrõl töltené le? Ja, és egy nyelvi file-val lehetne magyarítani?

Megvan! Ott, hogy load lyric file, bejelöltem, hogy search at Loe's akármi, és letöltötte!

Posted

Lövésem sincs, nem ismerem. A lyrics dalszövegeket jelent, vagy mit! És persze a netrõl szedi! De biztos nem találja meg minden dalhoz! ("Kis kertemben szép tavaszi estén / virágokból édes illat száll" - ezt nemigen leli. :) )

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Javarészt LP-t hallgatok...De ha átmegyek egy másik számra, akkor bezárul a lyric ablak..Ezt nem lehetne orvosolni? És azt nem lehet beállítani, hogy automata szedje le a lyricet?

• 2 months later...
Posted

Miért van az, hogy nem mûködik a gépemen a Jet Audio? Már több helyrõl töltöttem le illetve raktam fel CD-rõl, de nem megy!

• 1 month later...
Posted

nekem is a jetaudio van meg, szerintem ez a legjobb zenelejátszó és még videót is tud lejátszani, bár én azt nem használom :upsz::S:gonosz:

• 2 months later...
Posted

Tudja valaki, hogy hogyan lehet letiltani a billentyût a programban? Mert a nyilakkal lehet a hagnot állítani, és ez egy autós játékban nem jó, mert pl.: a Richard Burns Rallynak nem is megy a menüje, így kilépni se tudok rendesen. Keresgettem, de csak oylat találtam, ahol a saját kódokat lehet megadni. :S

Posted

Preferenc menû (jobb felsõ sarok) gyorsbillentyûk és kiszeded a pipákat. Ennyi.

Posted

Ki van szedve az összes, ezeket már akkor is kiszedtem, amikor írtam, de még így se jó. :(

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Évek óta használom a Jetaudio programot, fõleg zenehallgatásra, nekem a legjobb azok közül amit hallottam.

Most bajom van vele, és már hiába próbálkoztam mindennel nincs több ötletem, illetve nem merek nagyon belenyúlkálni mélyebben a "dolgokba".

A hibajelenség a következõ: amikor egy fájlt akarok megnyitni a lejátszóval, akkor nem kezdi el a lejátszást, hanem csak kiírja a hozzá tartozó adatokat (elõadó, cím, bitráta), és alul a jelzõszám (hogy hanyadik az albumon) villog. Ha a lejátszást mutató csúszkát elõre húzom, (mintha beletekernék) akkor sem indul el a lejátszás, viszont akkor azt írja pufferel. Magyarán sem hallgatni sem nézni nem tudok vele semmit. A cd írás, rippelés funkció pl. használható rajta.

Kismilliószor leszedtem, újraraktam, több változatát is nemcsak a basic-et, de ugyanezt csinálja. Átnéztem a gépem, megpróbáltam vadászni "maradékokra", CC cleanert is futtattam, de sajnos így sem jó. Az a baj, hogy nagyon kéne nekem ez a lejátszó, tudjátok a szokás hatalma.... :Sír: :P Nameg annyira idegesít hogy mi a franc kavarhat be?! Várom hozzáértõ segítségeteket ;)

Köszi

Posted

Más zenelejátszóval működik a zenehallgatás? Azoknak a számoknak a lejátszása nem megy amiket korábban vitt a JetAudio?

Posted

Igen, más lejátszókkal teljesen normális a lejátszás. Tehát nem a lejátszani kívánt fájlokkal van a hiba, hanem biztos hogy a Jetaudioval. Sem zene, sem film nem játszható le vele. Olyan fájlok, amit régebben simán játszott. És mégcsak hibaüzenetet sem kapok, hogy valamerre el tudnék indulni.... :pislog:

Posted

Nem telepítettél mostanában más lejátszó programot? Illetve akármi mást, amivel ütik egymást?

Posted

Nem tudom, hogy mivel üthetik egymást....

Ami azt illeti, van több lejátszó program is a gépen. Úgymint WindowsMediaplayer10, Winamp, RealAudio, QuickTime player, Mediplayer classic. Ne kérdezzétek minek ennyi?! :hááát: Ezek már megvoltak a Jetaudio "rendes" mûködésekor is.

Posted

Esetleg a Vezérlőpult --> Hang és Audio eszközök --> Hang ablak --> Hanglejátszás --> Hangerő gombra klikk. Ott valamelyik elnémítás nincs kipipálva?

Vagy valamelyik potméter lehalkítva? Lehet, hogy rendben működik a Jetaudio csak nem hallod.

Rendszer újratelepítésnél helyre fog állni minden. Talán törőltél valamit ami miatt elnémult a Jetaudio. Ismered a Ghost rendszermentőt: telepítés, visszaállítás. A jól működő rendszerről készítesz mentést és ilyenkor 20 perc alatt tudnál visszaállítást csinálni.

Posted

A hangbeállításokat leellenõriztem, ott nem találtam elnémított elemet. Azt onnan gondoltam, hogy nem ilyen jellegû hiba lehet, mert lejátszás közben a hanghullám oszlopok szoktak mozogni, és most az sem. Biztos, hogy kitöröltem valamit, de újratelepítéssel miért nem lehet megoldani?! :hááát: És uninstall után biztos hogy marad valami bizbaz a gépen, ami a telepítésnél újra elcseszi az egészet.

A Ghostról eddig még csak hallottam, meg mondjuk a True Acronisról is. Ilyenkor tényleg jól jönne! Köszi az infókat. 8)

Ha valami eszetekbe jutna, azért írjatok.

Posted

Ugyan onnan csinálod az újratelepítést? Lehet, hogy azzal az exé-vel van a gond. Próbáld meg máshonnan. Vagy a CD mellékletről.

Újratelepítsnél a Program Files mappából is törlöd a maradékokat?

Posted

Nem ugyanazzal az exével telepítem újra. Már próbáltam több helyrõl, több verziót feltenni. Újratelepítés elõtt a Program Filesból is töröltem a mappáját, sõt az Applicatin Data-ból is a COWON-t.

Posted

Na, mégegy adalék. (Ne haragudjatok ha kezd unalmas lenni.) Az amazon.com-ról ahol bele lehet hallgatni az albumokba, pufferelés után lejátszotta a JetAudio a .wma formátumú zenét. A vinyóról meg semmit! Hm? Ez hogy? ;)

Posted

Talán codec? :hmm: Ha megér egy próbát, töröld le a Quick Time Playert! Lehet, hogy valamelyik lejátszód frissítette magát és így már nem férnek meg. ;)

Posted

Megért egy próbát, de sajnos a helyzet változatlan. Mivel nekem is eszembe jutott már a codec probléma, olvasgattam itt a fórumon róla, és nekem elég saras a gépem ebbõl a szempontból. :fütyül: Naés ráadásul a codeck-pack uninstall sem az igazi, azt mondják...

Azért köszi! Szerintem ezt már nem lehet megcsinálni, csak ha oprendszer újra lesz. Sajnos :béke:

Posted

Mégis milyen codec-ed van fenn?

Posted

Két codec pack. Az egyik az ACE Mega a másik ilyen: Codec Pack - all in 1 6.0.2.7 :hááát::S

Amikor egy rallye oldalról egy kisfilmet akartam lejátszani vele, akkor krepált be.

Most nézem, ha NEM a vinyóról akarok lejátszani, akkor a cd meghajtóról audio cd-t is mp3 formátumot is játszik....