Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nagy egérpad topic

Gigah3rtz

Recommended Posts

Gigah3rtz

Ha esetleg valaki egérpadot szeretne venni én állok rendelkezésre :D

Én most veszek egy igen nagy DLÁGAszágot :) Régen nem is gondoltam volna hogy van képük ennyiért eladni egy padot :D [LOoo.ooOL]

Nos én még várok arra ,hogy ,megkapjam de már elárulom a Steelpad család legjobb egyik legjobb termékét a Steelpad SS -t szemeltem ki ;)

ProFiler

A topikot áthoztam, mert inkább ide tartozik. 8)

Reltív olcsó, de jó egérpad:

Raptor Gaming

Ciao.

Gigah3rtz

Köszi ! ;) Elõször én is ide raktam volna de valamiért meggondoltam magam :D Talán a reggel kó-ma :D

UI : Steelpad SS : [miért nem mûködik az ALTGR :Sír: ? nem tudok írni spec karaktereket]

Steelpad SS

eremit

Az én mostani egérpadom csuklótámaszos. Megszerettem, már csak ilyet tudnék magamnak elképzelni. IPB kép

Gigah3rtz
:oké: Tudnál hozzá linket adni? ;) Mondjuk nem heccböl veszek ilyen egérpadot. ;):D Lassan a Call of Duty játékban PRO-vá válok. :)

eremit

Lila gõzöm sincs, hogy milyen típus. Noname. IPB kép

Gigah3rtz
:D Király :)

Greene

10.000Ft-ért kicsit drága ez az egérpad :hááát:

google

Nem használok egérpadot, optikai alá minek? ;)

ProFiler

Elég sokat jelent! Nekem is az új Raptor-Gaming-gel sokkal jobban mozog az MX1000 és még pontosabb lett. 8) A SteelPad-ekkel csak az a baj, hogy a legtöbb inkompatibilis az MX1000-rel.

Ciao.

Gigah3rtz

MX 510 el nem ;) ! Sõt! kapsz mellé tartó szütyõt meg padsurfert az eger tappancsaira ;) [a padsurfer MX egerekkel meg microsoft egerekkel kompatibilis ]

ProFiler

Tudom, ahhoz jó. Egyébként ez a latyak nálam gyorsan elfogyna ennyi használattól. :huh:

Ciao.

Gigah3rtz

Latyak? Ez a kis izé' az alján? (nálam 5 db) :D Egy nap 5 óra intenziv +2ora nem aktiv használat ;) [+az még durvább , hogy alacsony sensén játszok és egy 180* fordulathoz majd' fél métert rántok az egeren :D )

Gigah3rtz

Nos megvan az egérpad és csak jót tudok róla elmondani ;) Azt mondák használat után még jobb lesz ;)

• 1 year later...
spaktor
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy kaptam egy logitech mx revolution egeret és azt kérdezném, hogy vegyek-e hozzá egérpadot, ha igen akkor milyet? Edited by ProFiler

ProFiler

Ahhoz az egérhez valamilyen minõségi pad dukál. Pl. wfí Steelpad, vagy a Raptor-Gaming valamelyik padje jó választás lehet.

Ciao.

david93

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy az asztalom ilyen fényes izébõl van és ezért nem megy rajta az optikai egerem! Elég sokat játszom, de azért nem akarok egéralátétre sok pénzt kiadni! Ha ilyen egyszerût veszek akkor milyen színût?Az egér egy vezetéknélküli Trust egér.

Segítségeteket köszi!

riddick

Teljesen mindegy, hogy milyen színû, csak ne mûanyag legyen! ;)

ProFiler

Meg ne fényes felületû. :D;)

Ciao.

riddick

Pontosan :) .

Soma01

Ez sem csúnya: IPB kép

Egy ilyet lehet megveszek!

Innen lehet válogatni: Link

Esetleg tudtok ajánlani olyan helyet (netes bolt) ahol még viszonylag nagy választék van?

riddick

Én azért nem szeretem ezt az oldalt mert a többi online bolthoz képest drága. Például én 6000 Ft-ért vettem egy Logitech egeret ami ott 9000, és ez ilyen helyzetben nagy különbség. Most én is egérpadvásárlás előtt állok, és néztem én is ezt a padot, de lemondtam róla mert vezetékes és engem zavarna.

Ja és még itt válogathatsz a fontosabb gyártók termékei közül.(Nekem sajna most vették le a kiszemelt padot a "polcokról" de majd utánajárok, hogy miért :))

david93

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Nem értek a dologhoz: Az hogy ne mûanyag legyen és ne fényes azt úgy értitek hogy a hipermarketekben kapható 499 Ft-os egyszínû "szivacsos egérpad"( mai elvileg görgõshöz van) az nem jó? Milyen anyagú legyen? Mi az ára egy ilyennek?

Köszi :)

riddick

Azért ne mûanyagot vegyél (optikaihoz és lézereshez) mert megtörik a fény a kis bazárdákban és ugrálva, akadozva fog mozogni a kurzor. Te vászon (olcsó és drágább kategória is), esetleg edzettüveg (drágább kategória) vegyél mert ezek valók az optikai egerekhez. ;)

spaktor

Tudna nekem ajánlani valaki egy mx revolution hoz egy jó egérpadot.

Lehet egy kicsit drágább is mert csak megérdemli nem egy 1000Ft-os egér.