Gigah3rtz 0 Share Posted July 21, 2005 Ha esetleg valaki egérpadot szeretne venni én állok rendelkezésre Én most veszek egy igen nagy DLÁGAszágot Régen nem is gondoltam volna hogy van képük ennyiért eladni egy padot [LOoo.ooOL] Nos én még várok arra ,hogy ,megkapjam de már elárulom a Steelpad család legjobb egyik legjobb termékét a Steelpad SS -t szemeltem ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 21, 2005 A topikot áthoztam, mert inkább ide tartozik. Reltív olcsó, de jó egérpad: Raptor Gaming Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted July 21, 2005 Köszi ! Elõször én is ide raktam volna de valamiért meggondoltam magam Talán a reggel kó-ma UI : Steelpad SS : [miért nem mûködik az ALTGR ír: ? nem tudok írni spec karaktereket] Steelpad SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 21, 2005 Az én mostani egérpadom csuklótámaszos. Megszerettem, már csak ilyet tudnék magamnak elképzelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted July 21, 2005 Tudnál hozzá linket adni? Mondjuk nem heccböl veszek ilyen egérpadot. Lassan a Call of Duty játékban PRO-vá válok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 21, 2005 Lila gõzöm sincs, hogy milyen típus. Noname. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted July 21, 2005 Király Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 14 Share Posted July 21, 2005 10.000Ft-ért kicsit drága ez az egérpad Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted July 21, 2005 Nem használok egérpadot, optikai alá minek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 21, 2005 Elég sokat jelent! Nekem is az új Raptor-Gaming-gel sokkal jobban mozog az MX1000 és még pontosabb lett. A SteelPad-ekkel csak az a baj, hogy a legtöbb inkompatibilis az MX1000-rel. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted July 21, 2005 MX 510 el nem ! Sõt! kapsz mellé tartó szütyõt meg padsurfert az eger tappancsaira [a padsurfer MX egerekkel meg microsoft egerekkel kompatibilis ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 21, 2005 Tudom, ahhoz jó. Egyébként ez a latyak nálam gyorsan elfogyna ennyi használattól. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted July 21, 2005 Latyak? Ez a kis izé' az alján? (nálam 5 db) Egy nap 5 óra intenziv +2ora nem aktiv használat [+az még durvább , hogy alacsony sensén játszok és egy 180* fordulathoz majd' fél métert rántok az egeren ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Author Share Posted July 25, 2005 Nos megvan az egérpad és csak jót tudok róla elmondani Azt mondák használat után még jobb lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaktor 0 Share Posted January 4, 2007 (edited) Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy kaptam egy logitech mx revolution egeret és azt kérdezném, hogy vegyek-e hozzá egérpadot, ha igen akkor milyet? Edited January 6, 2007 by ProFiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted January 6, 2007 Ahhoz az egérhez valamilyen minõségi pad dukál. Pl. wfí Steelpad, vagy a Raptor-Gaming valamelyik padje jó választás lehet. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david93 0 Share Posted January 6, 2007 Sziasztok! Az lenne a problémám hogy az asztalom ilyen fényes izébõl van és ezért nem megy rajta az optikai egerem! Elég sokat játszom, de azért nem akarok egéralátétre sok pénzt kiadni! Ha ilyen egyszerût veszek akkor milyen színût?Az egér egy vezetéknélküli Trust egér. Segítségeteket köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick 0 Share Posted January 6, 2007 Teljesen mindegy, hogy milyen színû, csak ne mûanyag legyen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted January 6, 2007 Meg ne fényes felületû. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick 0 Share Posted January 6, 2007 Pontosan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted January 7, 2007 Ez sem csúnya: Egy ilyet lehet megveszek! Innen lehet válogatni: Link Esetleg tudtok ajánlani olyan helyet (netes bolt) ahol még viszonylag nagy választék van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick 0 Share Posted January 7, 2007 Én azért nem szeretem ezt az oldalt mert a többi online bolthoz képest drága. Például én 6000 Ft-ért vettem egy Logitech egeret ami ott 9000, és ez ilyen helyzetben nagy különbség. Most én is egérpadvásárlás előtt állok, és néztem én is ezt a padot, de lemondtam róla mert vezetékes és engem zavarna. Ja és még itt válogathatsz a fontosabb gyártók termékei közül.(Nekem sajna most vették le a kiszemelt padot a "polcokról" de majd utánajárok, hogy miért ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
david93 0 Share Posted January 7, 2007 Sziasztok! Köszi a válaszokat! Nem értek a dologhoz: Az hogy ne mûanyag legyen és ne fényes azt úgy értitek hogy a hipermarketekben kapható 499 Ft-os egyszínû "szivacsos egérpad"( mai elvileg görgõshöz van) az nem jó? Milyen anyagú legyen? Mi az ára egy ilyennek? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick 0 Share Posted January 7, 2007 Azért ne mûanyagot vegyél (optikaihoz és lézereshez) mert megtörik a fény a kis bazárdákban és ugrálva, akadozva fog mozogni a kurzor. Te vászon (olcsó és drágább kategória is), esetleg edzettüveg (drágább kategória) vegyél mert ezek valók az optikai egerekhez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaktor 0 Share Posted January 8, 2007 Tudna nekem ajánlani valaki egy mx revolution hoz egy jó egérpadot. Lehet egy kicsit drágább is mert csak megérdemli nem egy 1000Ft-os egér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts