Halasi Miklós 0 Share Posted June 14, 2005 Nekem az atw-vel van tele a hócipõm. Tegnap vacakolt, és 11 óra után már nem engedett fel, azt mondja mnár két session csatlakoztatva van, többet nem enged. A vicc, hogy volt gépújraindítás, IP-cím csere és modemreset, jelszócsere az atw-nél, és mégis: most sem enged fel tegnap óta. Beragadt két session. A jóember, aki a telefon túlvégén van, azt mondja, hogy max 15 percig szabadna benne lenni passzívan. Na de ha én nem vagyok rajta, akkor mi használja??? Szóval hócipõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 14, 2005 Ilyen már nekem is volt, de egy idõ után magától megoldódik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Author Share Posted June 14, 2005 Hát ha hiszed, ha nem, de még most sem enged be. Meddig várjak? Egy hétig??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 14, 2005 @ Halasi Miklóshoz íl: Eddig fel tudtál jelentkezni, vagy most próbálsz elõször? Nekem nem sikerült feljelentkeznem a regisztráció után 8-9 napig. Eire írtam az adminnak, hogy valamit csináljanak, de õ annyit mondott, hogy lehet, hogy az ftp még nem áll készen, lés ehetnek napok is, mire sikerülhet! Igaza volt sajnos, de mostmár sikerül! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted December 11, 2005 Ismerõs probléma. Nekem is vol már ilyen, de másnapra magától megoldódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruzsa Dániel 0 Share Posted December 23, 2005 Én többször is vettem igénybe ATW-s táhelyet és soha, de soha, semmi gondom nem volt velük, én maximálisan megvagyok velük elégedve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Berecz Dénes@ 0 Share Posted December 23, 2005 Én többször is vettem igénybe ATW-s táhelyet és soha, de soha, semmi gondom nem volt velük, én maximálisan megvagyok velük elégedve! Nekem is ez a véleményem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted February 7, 2006 Volna egy nagyon "láma" kérdésem ... Az ATW szabályzata szerint azonnali kizárás/törlés jár többek között: - más szolgáltató oldalára mutató jump miatt ... (mi az a jump ???) - más szolgáltatóról való linkelés miatt - stb, stb Kérdésem az lenne, hogy ezt hogy értelmezzem? Akkor azért is kizárás jár amit ez az oldal tartalmaz ??? (az oldal elején, ill. végén) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted February 7, 2006 Nekem egyszer volt, mikor majd 500 megányi cuccomat törölték le. Ráadásul az egy rendes honlap volt. JAlbumos képgalériák index.html is volt, benne az egyes galériák mappáira mutató linkek. Mellesleg a raktárnak használt másik oldalam még most is él, pedig ott csak alibibõl van index.html. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted February 7, 2006 Akkor ezekszerint bármikor türülhetik??? Az nem lenne jó ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted February 7, 2006 Benne van a pakliban, ezért nem árt, ha megvan a gépeden is. De ez sajnos minden tárhelyre igaz. Eléggé kiakadtam én is mikor törölték, pedig 1 bájtnyi adat sem veszett el. De legalább szólhattak volna, mielõtt törlik, esetleg ha leírják egy mailben mi a bajuk, annak örültem volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted February 8, 2006 Biztos ami biztos, letöröltem a linkeket ....... ír: Egy kérdés még maradt, mi az a jump ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted February 8, 2006 Ebben az esetben ugrást jelent szerintem. Nehogy már másik szolgáltató lapjára menjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted February 8, 2006 Köszi az infót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovácszoli 0 Share Posted February 17, 2006 Helló! Csináltam egy honlapot a Publisherrel és feltettem az ATW-re. Igen ám de a kezdõlapon kívül semmi sem jön elõ XP-n, csak ennél hamarabbi Windowson. Próbáltam hogy a navigációs sávnak én írok egyet(index_elemei/Page311 stb.), de ennek az lett a vége hogy ahányszor rákattolok a navigációs sávon valamire mindig eggyel több reklám lesz fölül. Mit lehet csinálni ilyenkor? Van esetleg olyan szolgáltató amin nincsen reklám "odafent". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Share Posted April 26, 2006 Azt szeretném megkérdezni, hogy az ATW-n lehet-e .cgi programokat futtatni? Mert nekem a FormMail programot szeretném majd futattni, mivel én egy portált akarok csinálni, és a regisztrációt egy MySQL adatbázisba foglalja be, és a FormMail elküldi egyx valakinek a regisztrációs adatait. A választ elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted April 26, 2006 Helló! Csináltam egy honlapot a Publisherrel és feltettem az ATW-re. Igen ám de a kezdõlapon kívül semmi sem jön elõ XP-n, csak ennél hamarabbi Windowson. Próbáltam hogy a navigációs sávnak én írok egyet(index_elemei/Page311 stb.), de ennek az lett a vége hogy ahányszor rákattolok a navigációs sávon valamire mindig eggyel több reklám lesz fölül. Mit lehet csinálni ilyenkor? Van esetleg olyan szolgáltató amin nincsen reklám "odafent". Van! Extra. Egyébként ha relatívan hivatkozol a linkre nem lesz több reklám index2.html /egyeb/index.html /index.html és az ilyenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted May 13, 2006 Nekem egyetlen egy bajom van az ATW-vel. Az, hogy nemtaláltam olyan opciót, hogy tárhely törlése... Valaki letudná írni, hogy ez merre van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 13, 2006 Ha 90 napig nem lépsz be FTP-n a tárhelyedre és utána 8 napig nincs egyetlen egy látogatója sem az oldaladnak akkor automatikusan törlik a tárhelyed. De megpróbálhatod úgy is hogy az index.html-t leveszed az oldalról. Talán így elöbb törlik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruzsa Dániel 0 Share Posted May 18, 2006 Mi most raktuk fel a fórumunkat, azt leszámítva, hogy aki nem használ reklámblokkolót annak idegesítõ a 3 banner, és azt hogy néha lassú, nem is picit...Egész jó...De lehet fizetõs után nézek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marthazoli 0 Share Posted May 18, 2006 Sziasztok! Tudja valaki, hogy az Atw TerraSMS rendszerénél milyen telefonszámra kell az SMS-t küldeni, és minek kell az SMS-ben szerepelni? A G.Y.I.K. -ben nincs semmi errõl, az e-mailemre meg nem hajlandóak válaszolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unikey 0 Share Posted May 18, 2006 Hali ez attól függ, hogy mire akarsz küldeni SMS-t. Ha egy oldalon van védett tartalom akkor ott van olyan ,hogy regisztráció.És autómatikusan kidobja.Egyébként itt találsz némi leírást: http://www.atw.hu/?a=terrasms olvasva a többiek hozzászólását. Nos nekem még nem volt problémám az atw.vel mindent megcsinált kikéve a PHP oldal feltelepítést. De írtam adminnak de ők nem nagyon szeretnek váálaszolni. Egyébként már nem emlékszem, hogy ki kérdezte a hivatkozást, szóval így kell beírni: http://users.atw.hu/oldaladCíme/index.html és akkor már nem lesz reklám. csak az az 1 db. Sok sikert. az Atw-nek még szivesen megüzenném ,hogy kapja be mert már 3-4 oldalamat letörölték Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Share Posted May 18, 2006 Hát ez az ATW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marthazoli 0 Share Posted May 19, 2006 Hello! Ezt eddig én is tudom. A gondom csak annyi, hogy szeretnék SMS-rendszert a weblapomra, de nem tudom, hogy milyen telefonszámot adjak meg a látogatóimnak, amire küldhetik az sms-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Share Posted May 29, 2006 Hello! A problémám az ATW-vel az lenne, hogy nemrég regisztráltam ingyenes tárhelyre, és feltöltöttem rá egy phpBB2 fórumot. Amikor telepíteni szeretném, és mindent helyesen kitöltöttem, és rákattintok a Telepíés megkezdése gombra, kiírja, hogy Cricital Error. Could not connect to the database. Megpróbáltam azt is, hogy belépek a MySQL-re, de ott ezt írja ki:#1045 - Access denied for user 'soundambient'@'atw.hu' (using password: YES) Mit lehet tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts