Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Levélküldés

Recommended Posts

Posted

Segítsetek! Levelezõbõl (Thundenbird) nem tudok levelet küldeni, mert a hibajelzés szerint nem jön létre a kapcsolat a kiszolgálóval(freemail).A beérkezõkkel nincs gond, azokat letudom tölteni. Minden létezõ beállítást leellenõriztem (fiók, antivírus, böngészõ), de nem találom a hibát. Egyébként weboldalról megy a küldés.

Ha tudtok segítsetek!

Posted

Hello!

Az SMTP beállításod rendben van? Az hiszem ha a freemail.hu-t adod meg akkor csak a freemail-en belül tudsz levelet küldeni, tehát freemail-es embernek.

SMTP szervernek add meg a internetes kiszolgálódtól kapott szerver címet!

Ha ez nem mûködne akkor marad a Free SMTP Server.

Én ezt a progit használom. Így a saját géped lesz a szerver és az SMTP kiszolgáló helyére a localhost címet kell megadni.

Az egyetlen "hátránya", hogy ha levelet küldesz akkor a progit el kell indítani, mert magától nem hajlandó.

Blue8

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Cseréld le az smpt-t smtp-re ;) (Elõször nézd meg, hogy helyesen írtad-e...Emlékesztek, nem? Velem is ez volt TB-vel... :D )

Posted

Hát ez a levélletöltés elég macerás ügy, nem csak nálad joebácsi!

Én is kálváriát jártam, legalább ötféle progit próbáltam. Most ott tartok, hogy az incredimail ingyenes progit használom, az újságban volt.

Ezzel úgy-ahogy mûködik, de...: küldeni kizárólag a gmail-os címrõl tudok, de... onnan sem mindegyikkel. Kb hat-hét fiókot reg.-eltem náluk, abból furcsa módon csak kettõvel megy a küldés, és a letöltés is.

A többi szolgáltatótól csak letölteni tudok, de... azokról sem mindig, csak kis trükkel néha. Viszont a két gmail-os mindig mûködik letöltéskor és küldéskor is.

Na most akkor add ezt össze, és kijön a végeredmény: a (sz)ámítástechnika nem a fizika törvényeinek engedelmeskedik, hanem misztikus tudomány, és több köze van a sámánizmushoz, mint a matekhoz.

A gmail-hoz egyébként van nagyon alapos leírás, ami szerint be kell állítani a levelezõt, csak ha ezeket beállítod, és ha a gmail-os fiókban is engedélyezed a pop3 letöltést, akkor van parányi esélyed.

G-mailhoz pedig meghívó kell, ezt kérhetsz itt: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=176&st=60

vagy tõlem is, csak megadsz egy e-mail címet. :démonikacaj:

• 5 months later...
Posted

Sziasztok!

Nekem is hasonló féle problémám van!Outlook Expresszt használok,pár napja nem tudok emailt küldeni,viszont a beérkezöket megkapom!

a küldésnél a következöt irja ki:

A kiszolgáló visszautasítja a címzettet..

'451 http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=85.66.100.25.'

Kiszolgálóhiba:451

Hibaszám:0x800CCC79

Mi lehet a probléma? Aki tud segiteni,megköszönném!Sajna addig nem tudok mailt küldeni...

Az oldalon van Valami angolul,de nem az erösségem az angol... :upsz:

@Berecz Dénes@
Posted

Ha nem állítottál el semmit a levelezõprogramban, akkor valószínû az SMTP kiszolgálóval van a probléma. Szerintem próbáld ki a FREESMTP-t.

Posted

Valószinûleg az smtp kiszolgáló felkerült egy spam-listára, így kerülhet visszautasításra az elküldés.

Posted

Nem állitottam el semmit,ugyhogy én is furcsállom a dolgot!Kábelnetem van..A szolgáltatómnál idáig nem volt gond..Lehet hogy ez az állapot végleges??

@Berecz Dénes@
Posted

Nekem WLAN internetem van. Nekem sincs semmi gond a webbel, de a szolgáltatóm által adott SMTP már 3 hónapja nem mûködik, ezért a GMAIL-est használom.

Posted

Köszi a hozzászolásokat!Egyenlöre még tanácstalan vagyok,de majd felhivom a szolgáltatómat,hogy ilyenkor mi a teendö?!

Ez a biztos,végülis neki kell intézkedni,hamár nem az én hibámból áll a levelezöm,nem??

Aztán majd csak okosabb leszek... :hááát:

Posted

A gond az, hogy olyan címre akartál levelet küldeni, ami jelenleg nem létezik!

A válaszként kapott weboldal arról tájékoztat, hogy ez egy nem valós ip cím, ahová küldeni szeretnél.

Valahol vagy probléma van a dns bejegyzésekkel, vagy ténylegesen megszûnt az ip.

Posted

Arpsoft!

A címek biztosan létezenek. Próbáltam szinte mindenkinek küldeni egy mailt, aki a címjegyzékemben található. Eredménytelenül! Még magamnak is.. :) A válasz mindig az a bizonyos oldal. Úgyhogy nem tudom mi van?! :nem:

Megszûnt volna az ip cim?? Ilyenkor mi a teendõ??

Próbáltam más levelezõvel is (Incredimail..), hátha az segít, de ez sem volt segítség! Úgyhogy pasz....

<Légyszíves a külalakra odafigyelni, valamint kerülni az SMS stílust. Kszönöm! arpsoft>

@Berecz Dénes@
Posted

Szerintem próbáld ki a FREESMTP-t.

Posted

Hát nem tudom,hogy mi okból,de újra tudok küldeni is!!! :D

Nem igazán értem a dolgot..hogy miért nem tudtam és hogy most meg miért igen?!Nem állitottam semmin,mégis újra normál üzemmmódban ketyeg az Outlook Expresszem!

Azért köszi az észrevételeket mkinek..

Azért valahol furdall a kiváncsiság,hogy mi lehetett a baj.... :pislog:

@Berecz Dénes@
Posted

Valamilyen hiba volt a szolgáltatódnál. De a lényeg, hogy kijavították.

• 3 weeks later...
Posted

Az SMTP eléréséhez is Felhasználónevet és Jelszót kell beírni. Az OutlookExpress esetén a "Kiszolgáló hitelesítést igényel" menüpontban.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ahha! Akkor ezért nem ment eddig a levélküldés a t-online szerveren, csak az axeleroson. Mondjuk ezt igazán leírhatták volna valahol ... :hááát:

Köszi a segítséget! :)

• 2 weeks later...
Posted

Múlt év júliusában nekem is ez volt a problémám.(Lásd a július 02-i levelem a fórumon.)

Hosszú ideig csak weboldalról tudtam küldeni a leveleket. Fogadni tudta az OE. Idõközben internetszolgáltatót váltottam és láss csodát: mennek a levelek az OE-bõl. :lol:

:D Köszi Nektek az akkori tanácsaitokat!

• 2 weeks later...
Posted

Üdv!

Szeretnék Töletek segitséget kérni,az OE-el kapcsolatban.Nem tudok email-t küldeni.Kábelnetem van,az smtp(mail.t-online.hu)-ra van beállítva.A fiokom freemail-es.Hiba üzenetnek meg az 535-t irja.

Segítséget elöre is köszi! :pislog::pislog:

Posted

A szolgáltatódét kell beállítani.

Posted

A szolgáltatom a T-online és ezért állítottam mail.t-online-ra .Decemberben mûködöt,de most januárban feltelepítettem a panda internet securytot és azota nem megy.Lehet ez a hiba forrás? :hááát:

Posted

Próbáld ki ezzel: smtp.axelero.hu