Joebácsi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Segítsetek! Levelezõbõl (Thundenbird) nem tudok levelet küldeni, mert a hibajelzés szerint nem jön létre a kapcsolat a kiszolgálóval(freemail).A beérkezõkkel nincs gond, azokat letudom tölteni. Minden létezõ beállítást leellenõriztem (fiók, antivírus, böngészõ), de nem találom a hibát. Egyébként weboldalról megy a küldés. Ha tudtok segítsetek!
Blueeight Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Hello! Az SMTP beállításod rendben van? Az hiszem ha a freemail.hu-t adod meg akkor csak a freemail-en belül tudsz levelet küldeni, tehát freemail-es embernek. SMTP szervernek add meg a internetes kiszolgálódtól kapott szerver címet! Ha ez nem mûködne akkor marad a Free SMTP Server. Én ezt a progit használom. Így a saját géped lesz a szerver és az SMTP kiszolgáló helyére a localhost címet kell megadni. Az egyetlen "hátránya", hogy ha levelet küldesz akkor a progit el kell indítani, mert magától nem hajlandó. Blue8
Kovács Dávid ( Davs ) Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Hy! Cseréld le az smpt-t smtp-re (Elõször nézd meg, hogy helyesen írtad-e...Emlékesztek, nem? Velem is ez volt TB-vel... )
stirlitz Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Hát ez a levélletöltés elég macerás ügy, nem csak nálad joebácsi! Én is kálváriát jártam, legalább ötféle progit próbáltam. Most ott tartok, hogy az incredimail ingyenes progit használom, az újságban volt. Ezzel úgy-ahogy mûködik, de...: küldeni kizárólag a gmail-os címrõl tudok, de... onnan sem mindegyikkel. Kb hat-hét fiókot reg.-eltem náluk, abból furcsa módon csak kettõvel megy a küldés, és a letöltés is. A többi szolgáltatótól csak letölteni tudok, de... azokról sem mindig, csak kis trükkel néha. Viszont a két gmail-os mindig mûködik letöltéskor és küldéskor is. Na most akkor add ezt össze, és kijön a végeredmény: a (sz)ámítástechnika nem a fizika törvényeinek engedelmeskedik, hanem misztikus tudomány, és több köze van a sámánizmushoz, mint a matekhoz. A gmail-hoz egyébként van nagyon alapos leírás, ami szerint be kell állítani a levelezõt, csak ha ezeket beállítod, és ha a gmail-os fiókban is engedélyezed a pop3 letöltést, akkor van parányi esélyed. G-mailhoz pedig meghívó kell, ezt kérhetsz itt: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=176&st=60 vagy tõlem is, csak megadsz egy e-mail címet.
Shake Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Sziasztok! Nekem is hasonló féle problémám van!Outlook Expresszt használok,pár napja nem tudok emailt küldeni,viszont a beérkezöket megkapom! a küldésnél a következöt irja ki: A kiszolgáló visszautasítja a címzettet.. '451 http://www.spamhaus.org/query/bl?ip=85.66.100.25.' Kiszolgálóhiba:451 Hibaszám:0x800CCC79 Mi lehet a probléma? Aki tud segiteni,megköszönném!Sajna addig nem tudok mailt küldeni... Az oldalon van Valami angolul,de nem az erösségem az angol...
@Berecz Dénes@ Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ha nem állítottál el semmit a levelezõprogramban, akkor valószínû az SMTP kiszolgálóval van a probléma. Szerintem próbáld ki a FREESMTP-t.
mizsi Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Valószinûleg az smtp kiszolgáló felkerült egy spam-listára, így kerülhet visszautasításra az elküldés.
Shake Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Nem állitottam el semmit,ugyhogy én is furcsállom a dolgot!Kábelnetem van..A szolgáltatómnál idáig nem volt gond..Lehet hogy ez az állapot végleges??
@Berecz Dénes@ Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Nekem WLAN internetem van. Nekem sincs semmi gond a webbel, de a szolgáltatóm által adott SMTP már 3 hónapja nem mûködik, ezért a GMAIL-est használom.
Shake Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Köszi a hozzászolásokat!Egyenlöre még tanácstalan vagyok,de majd felhivom a szolgáltatómat,hogy ilyenkor mi a teendö?! Ez a biztos,végülis neki kell intézkedni,hamár nem az én hibámból áll a levelezöm,nem?? Aztán majd csak okosabb leszek...
arpsoft Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 A gond az, hogy olyan címre akartál levelet küldeni, ami jelenleg nem létezik! A válaszként kapott weboldal arról tájékoztat, hogy ez egy nem valós ip cím, ahová küldeni szeretnél. Valahol vagy probléma van a dns bejegyzésekkel, vagy ténylegesen megszûnt az ip.
Shake Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Arpsoft! A címek biztosan létezenek. Próbáltam szinte mindenkinek küldeni egy mailt, aki a címjegyzékemben található. Eredménytelenül! Még magamnak is.. A válasz mindig az a bizonyos oldal. Úgyhogy nem tudom mi van?! Megszûnt volna az ip cim?? Ilyenkor mi a teendõ?? Próbáltam más levelezõvel is (Incredimail..), hátha az segít, de ez sem volt segítség! Úgyhogy pasz.... <Légyszíves a külalakra odafigyelni, valamint kerülni az SMS stílust. Kszönöm! arpsoft>
Shake Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Hát nem tudom,hogy mi okból,de újra tudok küldeni is!!! Nem igazán értem a dolgot..hogy miért nem tudtam és hogy most meg miért igen?!Nem állitottam semmin,mégis újra normál üzemmmódban ketyeg az Outlook Expresszem! Azért köszi az észrevételeket mkinek.. Azért valahol furdall a kiváncsiság,hogy mi lehetett a baj....
@Berecz Dénes@ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Valamilyen hiba volt a szolgáltatódnál. De a lényeg, hogy kijavították.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ezzel kapcsolatban kérdeznék: Mit jelent az, hogy be kell kapcsolni az SMTP authentikációt?
Laali Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Az SMTP eléréséhez is Felhasználónevet és Jelszót kell beírni. Az OutlookExpress esetén a "Kiszolgáló hitelesítést igényel" menüpontban.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Ahha! Akkor ezért nem ment eddig a levélküldés a t-online szerveren, csak az axeleroson. Mondjuk ezt igazán leírhatták volna valahol ... Köszi a segítséget!
Joebácsi Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Múlt év júliusában nekem is ez volt a problémám.(Lásd a július 02-i levelem a fórumon.) Hosszú ideig csak weboldalról tudtam küldeni a leveleket. Fogadni tudta az OE. Idõközben internetszolgáltatót váltottam és láss csodát: mennek a levelek az OE-bõl. Köszi Nektek az akkori tanácsaitokat!
ladakolyok Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Üdv! Szeretnék Töletek segitséget kérni,az OE-el kapcsolatban.Nem tudok email-t küldeni.Kábelnetem van,az smtp(mail.t-online.hu)-ra van beállítva.A fiokom freemail-es.Hiba üzenetnek meg az 535-t irja. Segítséget elöre is köszi!
ladakolyok Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A szolgáltatom a T-online és ezért állítottam mail.t-online-ra .Decemberben mûködöt,de most januárban feltelepítettem a panda internet securytot és azota nem megy.Lehet ez a hiba forrás?
Recommended Posts