CDNorbi8 0 Share Posted June 29, 2005 Sziasztok! Egy rettentõen fontos problémával fordulok hozzátok: Dátum: 2005 06 29, du 14:00 Tartózkodási hely: Internet, www.madridista.hu Aktuális mûvelet (mások számára veszélyes lehet! ): *.mp3 nevû fájl letöltése A fájl tartalma: A REAL MADRID labdarúgócsapatának himnusza A fájl valós tartalma: egy lassú, mély hangon éneklõ úr éneke A többi zeném állapota a "himnusz" után: ír: ír: ugyanaz a hangja a többinek! MÉLY FÉRFI HANG, (kisfiúk, kislányok, ne olvassátok el ezt a részt) baromi lassú (bocsánat, én megmondtam! ) Na jó, biztos egy vírus, írtam is az oldal üzemeltetõjének, nézzenek utána. eLLENÕRZÉS WITH PANDA TITANIUM ANTIVIRUS 2005, MOST VOLT FRISSÍTÉS :!: :!: : nINCS VÍRUS. OK Format C:/, boot from Windows Bootable CD, Install windows + sp2, + nvidia chipset driver: eredmény: UGYANAZ!!!!!!!!!!!! : Download friss nVidia chipset driver, intall, eredmény: UGYANAZ!!!!!!!!!!!! MI LEHET A GOND :?: PLEASE HELP ME :!: :!: :!: THANK YOU VERY MUCH :!: :!: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 29, 2005 Nem kell ennyi bigyót rakni, akkor is látszik, hogy bajban vagy Van egy olyan bõvítménye a media playernek, hogy sebesség. Valószínû ez csúszott el. Most incs elõttem a megfelelõ verzió, ezért csak fejbõl mondom, hol lehet. nézet menü->bõvítmények->bõvítmények megjelenítése. Itt keressél lejátszási sebességet, és állítsad 1-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Author Share Posted June 30, 2005 Arpsoft!! Kösz a tippet, de az jó. A fájl letöltése után lett csak olyan, elõtte jó volt, és nem állítottam el semmit. És szerinted ha 4-5-ször ûjrateszem a Windowst akkor is megjelenik ez a probléma? NEM!! Biztos, hogy a fájl fertõzött volt egy vírussal, megfertõzte a többi .mp3 fájljaimat is, mert az audio cd-m rendesek voltak. És a Winxp-ben is ha egy hibaüzenet jön föl, akkor a " bipp " hang is ilyen hülye! Tehát TUTKÓ HOGY VÍRUSOS VOLT A FÁJL :!: :!: :!: De azért kösz :!: :!: Ui.: még egyszer a nyakukrajárok majd a madridista.hu üzelmetõinek, és , és utána õk meg: ír:-ni fognak , hogy ilyet tettek az emberekkel. És utána õk is adnak -et, utána már tényleg lesz és mindenki csak -ni fog az egészen Na sziasztok :!: :!: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Author Share Posted July 1, 2005 Sziasztok! Megoldódott a problémám! Bevittem a szervízbe, ott nem tudom, mit csináltak vele, azt mondták, hogy semmit, és hogy nincs is semmi baja. Na sziasztok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted July 13, 2005 Bevitted a kérdéses fájlt a szervízbe ? Vagy mit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Author Share Posted July 13, 2005 Chabi! Nagyon vicces vagy!!! De végül rájöttem, hogy amkor az nfsu2-t lefagyasztottam, akkor reset, és az m3 kodek-em megsérült Na szevasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts