Faresz 0 Share Posted June 28, 2005 Letöltéshez a Free D. Manangert kezdtem használni. A weboldaláról a magyarítást letöltöttem, de sehogy sem sikerül telepítenem: „Hibás a fájl” felirat jelenik meg, Létezhet ez? Melyik a legjobb letöltés vezérlõ, ha egyáltalán van ilyen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faresz 0 Author Share Posted June 28, 2005 A FDM használatakor kell-e állítanom a proxy-n? (MSE, Kézi beállítás: http, HTTPS, FTP, vagy semmit?) Mi az a proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 28, 2005 Nem kell állítanod rajta. A proxy egyébként egy közvetítõ (szerver). Ha azon keresztül kapcsolódsz a netre, akkor nem a valós IP-det látják, hanem a proxy-ét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 28, 2005 Nekem eddig a GetRight tetszett legjobban, szerintem az a letöltésvezérlõk királya, csak sajnos fizetõs. A másik kedvencem a FlashGet, ami meg adware-es. A ténylegesen ingyenesek közül pedig a LeechGet-et és a NetTransport-ot tartom a legjobbnak, bár Mike gyakran ajánlja az általad használt Free Download Manager-t is, de az az igazság hogy én amikor felraktam olyasmit mûvelt nálam amit évek óta nem láttam: kékhalálba küldte az XP-t. Emiatt a magyarításos kérdést passzolom is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faresz 0 Author Share Posted June 28, 2005 Aha. Ha a valós IP címemet nem látják, az csak akkor jó, ha hekkerkednék? (Amint látod a kérdéseimbõl ez a veszély az Internet társadalomra nézve egy darabig nem áll fenn. ) Mi az elõnye ha nem látják? Azonosítás? Csak marketing szempontok vagy valamilyen más tényezõ is van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 29, 2005 Szerintem csak sérült a fájl. Elõször is nézd meg a FDM fórumát, és a Translations-ban keresd meg a magyar fórumot. Azt a magyarítást töltsd le, és ne a letöltõmenedzserrel, mert olyan kisméretû, hogy pikkpakk lent van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faresz 0 Author Share Posted July 6, 2005 Nekem eddig a GetRight tetszett legjobban, szerintem az a letöltésvezérlõk királya, csak sajnos fizetõs. A másik kedvencem a FlashGet, ami meg adware-es. A ténylegesen ingyenesek közül pedig a LeechGet-et és a NetTransport-ot tartom a legjobbnak, bár Mike gyakran ajánlja az általad használt Free Download Manager-t is, de az az igazság hogy én amikor felraktam olyasmit mûvelt nálam amit évek óta nem láttam: kékhalálba küldte az XP-t. Emiatt a magyarításos kérdést passzolom is. Meggyõztél! Megy a levesbe. Nem kisérletezgetek, ezen dolgozom, ráadásul, ha jön a kék halál még értesíteni sem tudlak benneteket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 7, 2005 Én a FDM-bencsak egy hibát vettem észre eddig: egyes wmv fájlokat hiába egy szálon töltök le, hibásak lesznek. Ilyenkor download újra. Net Transporttal nem volt ilyen gondom. Viszont ott sok kényelmi funkció hiányzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 7, 2005 Milyen kényelmi funkció kellhet egy letöltésvezérlõbe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 7, 2005 Például a fájlkiterjesztés alapján kínáljon fel útvonalat. Például a videókat más helyre töltse, mint a programokat, vagy a képeket, esetleg a zenéket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 7, 2005 Hmmm igaz. Bár nekem a NetTransport tökéletesen megfelel: Az elsõdleges cél a biztos letöltés, ezt meg mindig elvégzi. Aztán ráérek átpakolni a fájlokat oda, ahol végleg tárolni szeretném õket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 7, 2005 A másik, hogy a Net Transport nem mindig használta ki a full sávszélességet, míg az FDM-el röpültek az adatok. Nem különben az FDM-ben szerintem nincs korlát a szálakra, míg a Net Transportban max 10 lehet csak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 7, 2005 A sávszélességet nálam maximálisan kihasználja, ezzel nem volt gondom. A letöltési szálakat kéászséggel elhiszem, ezzel nem is fogélalkoztam eddig. (Azt hiszem, én 5-re állítottam, szt' jó úgy ) Igaz, nem is töltök le naphosszat folyamatosan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 7, 2005 Tudod, hogy anno én is Net Transportot használtam, sõt: csoportos letöltéshez még ma is azt, mert az FDM-é még nem kiforrott. Viszont látványosan gyorsabban töltött le az FDM, mint a Net Transport... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faresz 0 Author Share Posted July 8, 2005 Az Utonium azt írta, hogy a GetRight a király. Nektek van errõl tapasztalatotok? Csak azért kérdem, mert mintha a Net Transzportot jobban preferálnátok! A FlashGet-rõl nem is beszélek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 9, 2005 Utonium szerint ez a jó, szerintem az, más szerint meg más .... El kell olvasni a teszteket, és akkor el lehet dönteni, melyik a szimpatikus. Átalgos letöltésre szerintem bármelyik jó lehet. Így a Free Download Manager is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 10, 2005 Szóval ez a Free Download Manager jó? A magyarosítását honnan kell letölteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 10, 2005 Innen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted July 10, 2005 Mégegyszer mondom akkor: szerintem a GetRight a legjobb, de az FIZETÕS! Ne hasonlítgassuk össze az ingyenes programokkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ware2 0 Share Posted January 4, 2009 sziasztok. Free Download manager letöltésvezérlõvel szeretnék letölteni, de nem tölti le csak a fileok hivatkozását 12 kb. Mit kelle beállítanom hogy rendesen mûködjön? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted January 4, 2009 Nem hiszem, hogy bármit be tudsz állítani. Ezek az oldalak valószínûleg azért mûködnek így (nincs közvetlen link a fájlhoz), hogy ne lehessen letöltésvezérlõt használni hozzájuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lui 0 Share Posted February 27, 2009 Sziasztok! Nekem szintúgy ez a problémám , de csak a Rapidshare-nál csinálja ezt. Én az USDowlandert használom, az tökéletesen mûködik, de csak egy szálon lehet vele letölteni, ezért szerettem volna váltani! Tudna valaki ebben segíteni, vagy valami egyebet ajánlani? Elõre is KÖSZI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay 0 Share Posted February 27, 2009 Szia! Ingyenes RapidShare Letöltõ. Ez egy automata letöltõ program és csak a RapidShare.com oldalról tud letölteni. A letöltést Free User-ként végzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lui 0 Share Posted February 28, 2009 Hello! Köszi szépen!!! Mindenképp megpróbálom!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakaNeko 0 Share Posted September 17, 2009 Sziasztok! Lenne -megint- egy problémám, ami -miért is ne megint- a laptop használata óta van meg... a Sony-ban tudtatok segíteni, remélem ebben is tudtok. az FDM-et feltelepítettem, és szerettem volna letölteni vele. Amíg rendes gépem volt, mûködött minden gond nélkül. De most nem. Kirakja a szokásosat, hogy megnyitni kívánom, mivel szeretném megnyitni, vagy lementeni. Megnyitás a következõvel -> betallózom, erre elkezdi letölteni simán, a böngészõ letölõjével. Nem áll be, elõzõleg automatikusan átvette a vezérlést. Próbáljatok úgy gondolkozni, hogy SeaMonkey böngészõm van. A hiba nem lehet a böngiben, mert nagyon régóta használom ezt, és ezzel a rendes gépen mûködött az FDM. Alaplapi beállítás kéne? Ha igen, akkor hogy tehetem meg? A kütyü típusa: Dell D400 LATITUDE Mellé a FlashGet se mûködik rajta, ugyanez a hiba. Elõre is köszönöm a segítségeteket! (Az FDM telepítésénél az AA leírását követtem, mint elõzõleg, elnyomi se nyomtam el... úgyhogy végelesen passzolok... remélem ti értitek...mert én nem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts