ladany Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Az lenne a nagy gondom, hogy outlook 2003-ból szeretném lementeni a leveleket a benne levõ Mappa struktúrával együtt.. Lenne erre valami okos program?? Válaszokat elõre is köszi
payskin Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Tokkal vonóval, mappával, névjeggyel, naptárral, szabályokkal: C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst A Local Settings rejtett mappa.
arpsoft Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Ha esetleg voltak saját mappafájljaid, akkor azokat is mentsed. Ugyan ott lesznek, pst kiterjesztéssel.
benkovics Posted June 28, 2005 Posted June 28, 2005 Ennél egyszerûbb.... Fájl-->Exportálás-->Exportálás fájlba Trmészetesen be kell jelölni, hogy az almappákkal együtt!
arpsoft Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 De ez a címtárat nem viszi, csak a leveleket. Vagy tévedek?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Mivel a címtár is mappában van ... De eddig nem próbáltam ki én sem. De ma ki fogom. Kiváncsi vagyok mûködik e, mert eddig semmi eredménye nem volt a próbálkozásaimnak. A címlista sose mentõdött el. Pedig elvileg annak is kellene. De most majd az export funkcióval találn jó(bb) lesz.
benkovics Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Szerintem az is a Személyes mappákban van..... Nekem eddig vitte! Már többször használtam, és rendszeresen használom adatmentésre.... Természetesen a Személyes Mappákat kell kiválasztani. Valamint szoktam menteni a szabályokat is, de azt a Eszközök-->Szabályok és értesítések-->Beállítások-ból lehet. ______ Ugyanakkor nekem pl soha sem sikerült az, hogy a Fiókok adatait lementsem! Erre van valami mód? Hogy telepítéskor ne kelljen mindig újra beírni az összeset?
arpsoft Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Nekem az Outlook 2003-ban a fájl menü ->imp és exp->exportálás fájlba után a tovább gomra nem történik semmi. Szó szerint semmi. Hiába nyomom a gombot.
benkovics Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Nekem egy választó ablak jön, ahol ki tudom választani, hogy milyen típusban, (pst; txt.....) akarom menteni. Itt ha a személyes mappafájl(.pst)-t választom, akkor lehet választani, hogy melyik mappákat, és hova. Utána pár másodperc, és kész is! Csak egy ötlet. Én telepítéskor, mindig megadom, hogy minden a sajátgéprõl fut, illetve rendszeresen frissítem. Bár gondolom ez utóbbit Te is megteszed....
arpsoft Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Ezt olvasta már valaki: A PST Backup nevû segédprogram segítségével pontos (azonos formátumú) másolatot készíthetünk a .pst adatfájlról, a másolatot a merevlemezre vagy megosztott hálózati meghajtóra másolhatjuk, és megadhatjuk, hogy az Outlook milyen idõközönként ajánlja fel biztonsági másolat készítését. A sérült vagy törölt .pst fájlt visszaállíthatjuk a biztonsági másolat segítségével. Ha használni szeretnénk a segédprogramot, le kell töltenünk a Microsoft Office Online webhelyrõl. Ez az Outlook 2003 help-bõl van.
benkovics Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 (edited) Még nem olvastam.... De köszi, jó tudni! Utólag: De lehet, hogy a frissítéssel jött le? Edited June 29, 2005 by benkovics
arpsoft Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Most települ... Fájl menü -> backup... Egész ügyes.
benkovics Posted June 29, 2005 Posted June 29, 2005 Elmenti a fiók beállításokat is? Mert akkor letöltöm én is!
benkovics Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Jajj de kár! És azt megtudnátok mondani, hogy azokat hol tárolja? És le lehet-e menteni?
payskin Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 A registryben. Egyszer megtaláltam õket, de hihetetlenül álcázva vannak, 8-10 tökéletesen felismerhetetlen betû-szám zagyvalék, és közülük csak 3 volt az én 3 fiókom. Sajnos nem emlékszem a konkrét helyre, de a Google biztos megmondja.
benkovics Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Azért ennyire nem fontos! Félévente egyszer bepötyögöm õket..... (csak van, hogy elfelejtem a jelszót... )
Halasi Miklós Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Na jó, ha ennyire problémás egy PST lementése: http://autobackup.parisot-net.com/ És ingyenes!!!
benkovics Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Nem! A .pst-vel semmi gond! Én a fiókokat és a fiók beállításokat szerettem volna lementeni!
Halasi Miklós Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Arra is van backup program, bár én nem szívesen bíztam magam rá, no meg fizetõs is: http://www.genie-soft.com/
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ez a program MINDENT elment. Még az e-mail accountokat is. http://www.totalidea.com/frameset-products.htm
arpsoft Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Szeretném megtudni, hogyan lehet olvasottság visszaigazolást (tértivevényt) kérni? Eszközök - Beállítások 'Beállítások' fül. Klikk az Email területen az Email beállításai gombra. Itt klikk a Nyomkövetés beállításai gombra. Ott tudsz minden ilyesmit beállítani. Hogyan tudom megoldani azt, hogy az Outlook úgy szedje le a kiszolgálókról két külön fiókról a leveleket, hogy azok két külön mappában legyenek? Tehát az egyik címről leszedett levelek az egyik mappába, a másik címről pedig a másik mappába kerüljenek? Az már csak hab lenne a tortán, ha be lehetne valahogy azt is állítani, hogy éppen melyik címről menjen el a levél, ha én küldök valamit. Két mappa létrehoz --> Eszközök --> Szabályok és értesítések --> Új szabály --> Teljesen új szabály --> Tovább --> a megadott fiókon keresztül --> alul válaszd ki a fiókot --> Tovább --> legyen áthelyezve a következő mappába: megadott --> alul válaszd ki a mappát --> Tovább --> Tovább --> Adj neki nevet --> Befejezés. Ugyanezt még egyszer a másik fiókra. Azt kérdezném, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy a naptár nézettel induljon a program. Eszközök menű->Beállítások->Az egyéb fülön->Speciális beállítások->1.pont Indítás ebben a mappában, és ott a tallózással kiválasztod a kivánt naptárat. Office 2003 Outlook-ból nem tudok levelet küldeni, ezt a hibaüzenetet írja ki: az objektumfelület nincs regisztrálva Futtatásba: regsvr32.exe %windir%\system32\ole32.dll Aztán okézd le az ablakot, ami jön. Az Outlookban a Beérkezett mappán belül létrehoztam egy másik mappát (legyen:XY), ahová egy szabály szerint áthelyez bizonyos leveleket. Szóval a probléma az, hogy a Beérkezett üzenetek mappába érkezett levelekről kapok értesítőt, az XY mappába áthelyezettekről pedig nem. Se áttetszőt, se kis borítékot. A szabályoknál kattintsad be az asztali értesítés megjelenítése opciót. A 'mi történjen' panel legalsó eleme.
Recommended Posts