Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Microsoft Outlook 2003, az Office 2003 része

Recommended Posts

Posted

Az lenne a nagy gondom, hogy outlook 2003-ból szeretném lementeni a leveleket a benne levõ Mappa struktúrával együtt.. Lenne erre valami okos program??

Válaszokat elõre is köszi

Posted

Tokkal vonóval, mappával, névjeggyel, naptárral, szabályokkal:

C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst

A Local Settings rejtett mappa.

Posted

Ha esetleg voltak saját mappafájljaid, akkor azokat is mentsed.

Ugyan ott lesznek, pst kiterjesztéssel.

Posted

Ennél egyszerûbb....

Fájl-->Exportálás-->Exportálás fájlba

Trmészetesen be kell jelölni, hogy az almappákkal együtt!

Posted

De ez a címtárat nem viszi, csak a leveleket. Vagy tévedek? :hááát:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Mivel a címtár is mappában van ... De eddig nem próbáltam ki én sem. De ma ki fogom. Kiváncsi vagyok mûködik e, mert eddig semmi eredménye nem volt a próbálkozásaimnak. A címlista sose mentõdött el. Pedig elvileg annak is kellene. De most majd az export funkcióval találn jó(bb) lesz.

Posted

Szerintem az is a Személyes mappákban van..... :hmm:

Nekem eddig vitte! 8) Már többször használtam, és rendszeresen használom adatmentésre.... Természetesen a Személyes Mappákat kell kiválasztani.

Valamint szoktam menteni a szabályokat is, de azt a Eszközök-->Szabályok és értesítések-->Beállítások-ból lehet.

______

Ugyanakkor nekem pl soha sem sikerült az, hogy a Fiókok adatait lementsem! Erre van valami mód? Hogy telepítéskor ne kelljen mindig újra beírni az összeset?

Posted

Nekem az Outlook 2003-ban a fájl menü ->imp és exp->exportálás fájlba után a tovább gomra nem történik semmi. Szó szerint semmi. Hiába nyomom a gombot.

Posted

Nekem egy választó ablak jön, ahol ki tudom választani, hogy milyen típusban, (pst; txt.....) akarom menteni. Itt ha a személyes mappafájl(.pst)-t választom, akkor lehet választani, hogy melyik mappákat, és hova. Utána pár másodperc, és kész is!

Csak egy ötlet. Én telepítéskor, mindig megadom, hogy minden a sajátgéprõl fut, illetve rendszeresen frissítem. Bár gondolom ez utóbbit Te is megteszed....

Posted

Ezt olvasta már valaki:

A PST Backup nevû segédprogram segítségével pontos (azonos formátumú) másolatot készíthetünk a .pst adatfájlról, a másolatot a merevlemezre vagy megosztott hálózati meghajtóra másolhatjuk, és megadhatjuk, hogy az Outlook milyen idõközönként ajánlja fel biztonsági másolat készítését. A sérült vagy törölt .pst fájlt visszaállíthatjuk a biztonsági másolat segítségével. Ha használni szeretnénk a segédprogramot, le kell töltenünk a Microsoft Office Online webhelyrõl.

Ez az Outlook 2003 help-bõl van.

Posted (edited)

Még nem olvastam....

De köszi, jó tudni!

Utólag:

De lehet, hogy a frissítéssel jött le?

Edited by benkovics
Posted

Most települ...

Fájl menü -> backup...

Egész ügyes.

Posted

Elmenti a fiók beállításokat is?

Mert akkor letöltöm én is! :D

Posted

Jajj de kár!

És azt megtudnátok mondani, hogy azokat hol tárolja? És le lehet-e menteni?

Posted

A registryben. Egyszer megtaláltam õket, de hihetetlenül álcázva vannak, 8-10 tökéletesen felismerhetetlen betû-szám zagyvalék, és közülük csak 3 volt az én 3 fiókom. Sajnos nem emlékszem a konkrét helyre, de a Google biztos megmondja.

Posted

Azért ennyire nem fontos! 8)

Félévente egyszer bepötyögöm õket..... (csak van, hogy elfelejtem a jelszót... :upsz: )

Posted

Nem!

A .pst-vel semmi gond! Én a fiókokat és a fiók beállításokat szerettem volna lementeni!

Posted

Oké! Akkor hagyom...... ;)

Posted

Köszi! Megnézem! :)

• 7 months later...
Posted
Szeretném megtudni, hogyan lehet olvasottság visszaigazolást (tértivevényt) kérni?

Eszközök - Beállítások

'Beállítások' fül. Klikk az Email területen az Email beállításai gombra. Itt klikk a Nyomkövetés beállításai gombra. Ott tudsz minden ilyesmit beállítani.

Hogyan tudom megoldani azt, hogy az Outlook úgy szedje le a kiszolgálókról két külön fiókról a leveleket, hogy azok két külön mappában legyenek? Tehát az egyik címről leszedett levelek az egyik mappába, a másik címről pedig a másik mappába kerüljenek?

Az már csak hab lenne a tortán, ha be lehetne valahogy azt is állítani, hogy éppen melyik címről menjen el a levél, ha én küldök valamit.

Két mappa létrehoz --> Eszközök --> Szabályok és értesítések --> Új szabály --> Teljesen új szabály --> Tovább --> a
megadott
fiókon keresztül --> alul válaszd ki a fiókot --> Tovább --> legyen áthelyezve a következő mappába:
megadott
--> alul válaszd ki a mappát --> Tovább --> Tovább --> Adj neki nevet --> Befejezés.

Ugyanezt még egyszer a másik fiókra.

Azt kérdezném, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy a naptár nézettel induljon a program.

Eszközök menű->Beállítások->Az egyéb fülön->Speciális beállítások->1.pont Indítás ebben a mappában, és ott a tallózással kiválasztod a kivánt naptárat.

Office 2003 Outlook-ból nem tudok levelet küldeni, ezt a hibaüzenetet írja ki: az objektumfelület nincs regisztrálva

Futtatásba:

regsvr32.exe %windir%\system32\ole32.dll

Aztán okézd le az ablakot, ami jön.

Az Outlookban a Beérkezett mappán belül létrehoztam egy másik mappát (legyen:XY), ahová egy szabály szerint áthelyez bizonyos leveleket.

Szóval a probléma az, hogy a Beérkezett üzenetek mappába érkezett levelekről kapok értesítőt, az XY mappába áthelyezettekről pedig nem. Se áttetszőt, se kis borítékot.

A szabályoknál kattintsad be az asztali értesítés megjelenítése opciót.

A 'mi történjen' panel legalsó eleme.