Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem tudom elínditani az Office alkalmazásokat

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Nem tudom miért már midnenféleképpen kipróbáltam de az Office xp 2003-t miután fölrakom és el szeretném índitani Pl: az Outlookot vagy a Wordot, mindig azt írja ki, hogy:

"A Microsoft Office (Word) alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználó számára.

Az alkalmazás telepítéséhez futassa a telepítõt".

1. Ha csak 1 felhasználó van a gépen és az az admin akkor hogy lehet más felhasználót feltenni?

2. Telepítésnél nem is lehet befolyásolni, hogy mely felhasználoknak telepítse(mindenkinek vagy csak erre a profilra)

3. Office XP viszont ment csak én szeretnék frisebbet (meg másért is).

Köszönöm elõre a segítséget.

HUNMarci

Posted

Esetleg meg kéne nézni a programok hozzáférhetõségénél, hogy van-e jogod futtatni az alkalmazást.

Posted

- Nem maradt vissza valami az Office xp-bõl, ami bekavarhat? /ez csak egy tipp/

- Próbáld meg, hogy létrehozol egy másik felhasználói fiókot adminisztrátori jogokkal. Hátha az tudja futtatni. /ez is csak egy tipp/

- Újratelepítés - végsõ esetben.

Posted

arpsoft: azt hol tudom megnézni?

A startmenü vezérlõpult alatti pontjára ráböktem(programok hozzáférhetõségei...)

de ott a három kategóriában sehol nem szerepelt az office vagy bmely része.

Office xp-bõl semmi nem maradt fen, regedit és regcleaner nem talált semmit sem.

Itt egy példa

Légyszíves máskor ne szúrj be ekkora képet, mert teljesen szétfeszíted a fórumot! Ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot! :rendõr: <PF>

Posted
1. Ha csak 1 felhasználó van a gépen és az az admin akkor hogy lehet más felhasználót feltenni?

Miért nem telepítessz egy másik felhasználót? Amúgy sem túl jó ötlet, hogy admin-ként vagy jelen!

Posted

Viszont office xpnél miért volt jó csak 1 felhõ?

Posted

Azt nem tudom, hogy ott miért volt jó, de most nem... egy próbát megér! :ötlet:

• 3 weeks later...
Posted

A Wordben hogy lehet elõszedni a képletszerkesztõt? Mert én nem találtam sehol. (Zárójelben kérdezném meg, hogy ha egyszer bejelölöm azt hogy kérek érteítést e-mailben az új üzenetrõl, akkor miért nem érkezik meg a címemre?)

Posted

Beszúrás - Objektum, és kiválasztod a Microsoft Equation 3.0-át!

De egyszerûbb, ha a testreszábásnál beilleszted az ikonját valamelyik eszközsorba, és azután mindig ott lesz kéznél.

Eszközök - Testreszabás - Parancsok fül. Bal oldalon a Beszúrás kategória, majd jobb oldalon Egyenletszerkesztõ választása. Az ikonját, piros gyökjel alatt kék alfa, áthúzod valamelyik eszközsorra.