HUNMarci 0 Share Posted June 26, 2005 Sziasztok! Nem tudom miért már midnenféleképpen kipróbáltam de az Office xp 2003-t miután fölrakom és el szeretném índitani Pl: az Outlookot vagy a Wordot, mindig azt írja ki, hogy: "A Microsoft Office (Word) alkalmazást nem telepítették az aktuális felhasználó számára. Az alkalmazás telepítéséhez futassa a telepítõt". 1. Ha csak 1 felhasználó van a gépen és az az admin akkor hogy lehet más felhasználót feltenni? 2. Telepítésnél nem is lehet befolyásolni, hogy mely felhasználoknak telepítse(mindenkinek vagy csak erre a profilra) 3. Office XP viszont ment csak én szeretnék frisebbet (meg másért is). Köszönöm elõre a segítséget. HUNMarci Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 27, 2005 Esetleg meg kéne nézni a programok hozzáférhetõségénél, hogy van-e jogod futtatni az alkalmazást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted June 27, 2005 - Nem maradt vissza valami az Office xp-bõl, ami bekavarhat? /ez csak egy tipp/ - Próbáld meg, hogy létrehozol egy másik felhasználói fiókot adminisztrátori jogokkal. Hátha az tudja futtatni. /ez is csak egy tipp/ - Újratelepítés - végsõ esetben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNMarci 0 Author Share Posted June 27, 2005 arpsoft: azt hol tudom megnézni? A startmenü vezérlõpult alatti pontjára ráböktem(programok hozzáférhetõségei...) de ott a három kategóriában sehol nem szerepelt az office vagy bmely része. Office xp-bõl semmi nem maradt fen, regedit és regcleaner nem talált semmit sem. Itt egy példa Légyszíves máskor ne szúrj be ekkora képet, mert teljesen szétfeszíted a fórumot! Ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot! :rendõr: <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 27, 2005 1. Ha csak 1 felhasználó van a gépen és az az admin akkor hogy lehet más felhasználót feltenni? Miért nem telepítessz egy másik felhasználót? Amúgy sem túl jó ötlet, hogy admin-ként vagy jelen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNMarci 0 Author Share Posted June 27, 2005 Viszont office xpnél miért volt jó csak 1 felhõ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 27, 2005 Azt nem tudom, hogy ott miért volt jó, de most nem... egy próbát megér! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike22 0 Share Posted July 13, 2005 A Wordben hogy lehet elõszedni a képletszerkesztõt? Mert én nem találtam sehol. (Zárójelben kérdezném meg, hogy ha egyszer bejelölöm azt hogy kérek érteítést e-mailben az új üzenetrõl, akkor miért nem érkezik meg a címemre?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 13, 2005 Beszúrás - Objektum, és kiválasztod a Microsoft Equation 3.0-át! De egyszerûbb, ha a testreszábásnál beilleszted az ikonját valamelyik eszközsorba, és azután mindig ott lesz kéznél. Eszközök - Testreszabás - Parancsok fül. Bal oldalon a Beszúrás kategória, majd jobb oldalon Egyenletszerkesztõ választása. Az ikonját, piros gyökjel alatt kék alfa, áthúzod valamelyik eszközsorra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts