Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Javascript kérdésem van

Recommended Posts

Posted

De olyan nincs ami a Firefox kedvencei közé felvenne egy lapot. Legalább is én nem tudok ilyenrõl.

Posted

Halkan jegyzem meg, rühellem, ha egy oldal így akar beköltözni a kedvenceim közé. Majd én eldöntöm, és én berakom, ha jónak látom. Valószínûleg a Mozillások is így gondolkodhattak.

Posted

Ha megnézed a Blogomat, akkor nem olyan Script van benne, ami rögtön felteszi a weboldalt a kedvencek közé, ha megnyitom az oldalt. Van egy kis szöveg, amire ha az ember kattint, akkor jön elõ a kis ablakocska, hogy vegyem fel az oldalt. Csak ha esetleg valakinek nem jut eszébe, és meglátja a szöveget, lehet felveszi.

Posted

Hello!

Tudtok egy javascriptes kódot, ami megmondja, hogy kinek a névnapja van? Magyar névnapok szerint.

Posted

Meg szeretném kérdezni, hogy Firefox alá nincs valami metódus amivel be lehetn zárni az aktuális ablakot? (window.close() nem mûködik) :?:

Posted

<form> <input type=button value="Bezár" onClick="java script:self.close()"> </form> 

Ez mûködik Firefox alatt is.

Posted

Én szeretnék valami Java Media Player menücskét. Olyat, ahova több számot is be lehet tenni. Mindenféle megoldás érdekel.

• 3 weeks later...
Posted

Helló! Hogyan kell csinálni olyan linket, hogy mikor rákattintasz egy megadott méretű böngésző ablakban jelenjen meg (azt hiszem felugró ablaknak hívják)? A prizee.com-on van egy olyan dolog, hogy az ajándékoknál, hogy ha rákattintassz a képére, akkor az ajándék képe kinagyítódik. Ilyet JavaScriptel lehet csinálni, vagy ez valószínűleg flash?

Posted

Az egész weboldal Flash-ben van megírva.

JavaScriptben a window.open-nel tudsz felugró ablakot nyitni.

Posted

Igen azt észrevettem hogy flashben van, mivel már egy ideje játszok ott, és mellesleg mindenkinek csak ajánlani tudom! Az a problémám ami választ attál, az pöttyet lassú. Nincs valami gyorsabb megoldás (egyébkén igen jó ám de tényleg)?

Posted

Balázs megoldása miért nem jó? Mégcsak nem is php.

Posted

Egy szóval sem mondtam azt hogy nem jó. De abba a másik JavaScript-be lehet szöveget írni?

Posted

Milyen szöveget hova? A felugró ablakba egy komplett másik weboldalt beletölthetsz, azt raksz bele, amit akarsz. Az csak egy böngészőablak.

Posted

Tudom nem a tiedre gondoltam, hanem Mezofi-éra.

Posted

Ja! Egyébként az övébe is lehet, nézd meg azt Image Set alatti példákat: minden képnek van képaláírása.

Posted

Sziasztok! Mivel javascriptbõl sajnos még nulla a tudásom, nagyon hálás lennék ha valaki megnézné aki ért hozzá, hogy mi lehet a hiba ezen a próbaoldalon. IExplorerben nem mûködik egyáltalán (meg sem jelenik a konzol), Operában pedig két fehér csík van fölötte - alatta.

Elõre is köszönöm a segítséget!

Posted

Bocsi de error 404. Nem lehet, hogy elgépelted a linket?

Posted

Ne haragudj! Éjszaka átraktam az igazi oldalra. Az a helyzet, hogy csak az én gépemen nem jelenik meg IE-ben, úgyhogy a gépemmel van a gubanc. Köszi, hogy megnézted!

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok! Lehet, hogy rosz helyre írom, és lehet, hogy lehetetlen megcsinálni, (mert még sehol sem láttam ilyet) de kiváncsi vagyok. Hogy lehet megcsinálni azt, hogy ha az egeret egy képre viszem, megváltozik, de nem egy másik képre, hanem egy honlapra. Próbálkoztam az OnMouseOver-el, azt tudom, ogy lehet képet-képre váltani, de hogy lehet képet-honlapra? Ha tudjátok a megoldást légyszi írjátok le!

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok! Rászántam magam egy weboldal elkészítésére, melyet majd Chello-s tárhelyemre töltök fel. Viszont mivel elég tartalmasra tervezem az oldalt, szeretnék egy "Error 404" oldalt is csinálni. Kérdésem: mivel a Chello (tudomásom szerint) nem támogatja a PHP-futattást a szerverén, lehetséges-e ez Java Scripttel?

Köszönöm a válaszokat.

Posted

mizsi, ehhez nem kell sem php, sem javascript, a probléma az viszont, hogy hozzá kéne férjél a kiszolgáló hibakezeléséhez. Tehát a webszerveren, ahol az oldal fut majd, be kéne tudnod állítani, hogy 404-nél melyik HTML oldalt jelenítse meg a szerver. Ha csak a Chello nem olyan intelligens, hogy ilyenkor automatikusan bedobja a felhasználó területén levő, mondjuk 404.html-t, akkor ez meglehetősen esélytelennek tűnik számomra.

@Benoc, nem pontosan értem. Van egy kép, ráviszem az egeret, és betöltődik egy új weboldal? Erről van szó?