Sanzi 0 Share Posted May 25, 2005 A FlasGet letöltésvezérlõt használom, de nem mindig megy. Nem tudom, de ha a GameStarról egyszerûen csak behúzok egy linket, akkor nem engedi letölteni. Nem is kezdi el. Mi a baj? Mert ha simán rákattintok, akkor az IE alap töltõje jön be. És az megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted May 27, 2005 Peóbáld meg "jobb egér gomb" a linkre, majd a felvillanó menün válaszd ki a "(MINDEN) letöltés Flash Get-tel".... Ez egyébként gyorsabb is mint az úgynevezett behúzó müdszer miután már hozzászoktál... DE!!! Mindezeknek a klikkeléseknek a számát le lehet csökkenteni, ha belemész a flash get-be ott:Kiegészítõk (menüpont), ebben pedig a "legyen alapértelmezett" én így használom már egy idelye, és a letöltések eseteinek 96-97%-ban a flash get jön elõ! (ha a letöltéseidet mindig ugyanabba a mappába szeretnéd tenni akkor állítsd be, hogy jegyezze meg az utolsó célmappát (vagy valami ilyesmit)) ha nem tudod hol, akkor kérdezz, mert akkor felelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted May 27, 2005 Majd kipróbálom, és írom a fejleményeket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 4, 2005 Na mi van? Nincs semmi fejlemény? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy jól gondoltam-e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted June 4, 2005 - Mind letöltése FlahGettel --> Kattintok, semmi reakció - Legyen alapértelmezett --> Megvan a pipa, de mégsem ez jön elõ... Bár csak a GameStar letöltések oldalán próbáltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 4, 2005 Nem lehet hogy onnan nem lehet letöltésvezérlõvel tölteni? A PC World oldalairól sem mûködik a dolog, gondolom akkor a Gamestar-on sincs ez másként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 4, 2005 Ez könnyen meglehet... De hozzászólva ahhoz hogy a PC World oldaláról nem lehet letölteni letöltésvezérlõvel, ez addig igaz, hogy amíg nem veszi az ember a fáradságot lenyomni a jobb egér gombot, és kiválasztani a "Letöltés Flah Gettel" funkciót, mert akkor már mûködik.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 11, 2005 Meg tudnátok mondani hogy lehet a FlashGet-t összehozni az Operával (7.5)? Azt szeretném elérni, hogy ha az Operában megnyitott oldalon lévõ linkre jobb gombbal kattintok, akkor jelenjen meg a "Letöltés FlashGettel" illetve a "Mind letöltése FlashGettel" opció, (mint az Explorerben). Letöltöttem innen a szükséges plug-int, de itt viszont már a második pontnál elakadtam. Ha jól értem át kéne másolni a defaults könyvtárból a standard_menu.ini-t a profile\menu könyvtárba, nekem viszont nincs profile nevû mappám... Használja esetleg valaki a két programot együtt? Hogy tudnám õket összebarátkoztatni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 11, 2005 Nekem tökéletesen mûködik a leírtak alapján, viszont van profile könyvtáram is. Nálad valószínûleg azért nincs, mert a telepítéskor azt választottad ki, hogy minden felhasználó ugyanazokat a beállításokat használja. Ennek ellenére szerintem simán meg tudod csinálni te is a FlashGet beépülõt, csak egyszerûen szerkeszd át az eredeti standard_menu.ini fájlt (tehát a másolást hagyd ki). Persze elõtte készíts róla biztonsági másolatot, de én lefogadom hogy mûködni fog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 11, 2005 Nálad valószínûleg azért nincs, mert a telepítéskor azt választottad ki, hogy minden felhasználó ugyanazokat a beállításokat használja. Így van, erre nem is gondoltam. Megcsináltam, majdnem mûködik a dolog: a "Download using FlashGet" így már megvan, viszont a "Mind letöltése..." nincs. Erre esetleg valami javaslat? Vagy ez nem mûködik az Operában? (Mûködik itt a Témakövetés? Nem kaptam mailt...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 11, 2005 Biztosan mûködne, ugyanúgy ahogy ez is, csak nincs hozzá leírás én pedig nem tudom hogy milyen parancsot kellene ehhez kiadni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 11, 2005 (Úgy látszik csak reklamálni kell és jön az értesítés... ) Akkor megvárom hogy idetévedjen valaki, aki tudja. Neked pedig köszönöm szépen, már ezzel is sokkal elõrébb vagyok a címek másolgatásánál! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted June 25, 2005 ...De hozzászólva ahhoz hogy a PC World oldaláról nem lehet letölteni letöltésvezérlõvel, ez addig igaz, hogy amíg nem veszi az ember a fáradságot lenyomni a jobb egér gombot, és kiválasztani a "Letöltés Flah Gettel" funkciót, mert akkor már mûködik.... Nem feltétlenül. Nekem nem megy. Még az eredeti kérdéshez hozzászólva: Semmiféle letöltési mód nem megy, csak ha az url-t behúzom a programban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 25, 2005 Találtam (elvi) megoldást: OperaGet. (Gyakorlatilag nálam nem mûködik - másoknál igen - de lehet hogy csak azért, mert már annyit kevertem...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 27, 2005 pref./adv./down./ és mime típusonként be tudod állítani, hogy a plugint használja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted July 3, 2005 Bocsi, de ezt nem igazán értem... Végigcsináltam amit az oldalon írtak, beállítottam, hogy a MyMenu-t akarom használni (amit ott minta-menünek adtak meg), de csak a "File leöltése FlashGet-tel" mûködik, a "Mind letöltése FlashGet-tel" nem megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipifeci 0 Share Posted October 9, 2005 Sziasztok! Kezdõ internet felhasználó vagyok és megpróbáltam letölteni egy oldal teljes képanyagát a FlashGet letöltésvezérlõvel, hogy ne kelljen minden egyes képet a Jobb gomb-Kép mentése menüponttal lementenem, de a próbálkozásom nem járt sikerrel. Hiába adom meg a az URL címet, csak általam ismeretlen kiterjesztésû (.php) fájlokat tölt le ill. egy index.html doc nevû fájlt. Tudna nekem valaki egy kis gyorstalpaló tanfolyamot adni, hogy hogyan csináljam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted October 9, 2005 Böngészõben: Fájl-Oldal mentése. (Firefox esetén) Fájl-Mentés másként (Opera, illteve Internet Explorer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipifeci 0 Share Posted October 9, 2005 Sziasztok! Kezdõ internet felhasználó vagyok és megpróbáltam letölteni egy oldal teljes képanyagát a FlashGet letöltésvezérlõvel, hogy ne kelljen minden egyes képet a Jobb gomb-Kép mentése menüponttal lementenem, de a próbálkozásom nem járt sikerrel. Hiába adom meg a az URL címet, csak általam ismeretlen kiterjesztésû (.php) fájlokat tölt le ill. egy index.html doc nevû fájlt. Tudna nekem valaki egy kis gyorstalpaló tanfolyamot adni, hogy hogyan csináljam? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrmatyi 0 Share Posted August 1, 2006 Üdv! Most kezdek ismerkedni a flashgettel, de most volt egy gondom vele, amire nem tudom a választ! Az lenne a kérdésem, hogy hol tárolja a flashget az url címeket? Vagy egyáltalán hol lehet a régi url-t kitörölni? Mert legutóbb valamit elrontottam, és ismét arról az internetcímről kellene leszedjek, de azt írja ki, hogy ez az url már volt! Ráadásul erről úgy értesít, hogy ki sem tudok lépni belőle, csak úgy, ha resetelek, újraindítom a gépet! Előre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlaimond 0 Share Posted August 1, 2006 Akkor ott valami más baj lesz szerintem mert, nálam is volt már, hogy újra letöltöttem valamit de akkor azt kéne kérdeznie, hogy újra letöltöd vagy frissebbet keressen vagy mégse. Szerintem próbáld meg újra telepíteni és a letörlés után nyomj egy LEMEZKARBANTARTÓT, hogy letörlõje az esetleg visszamaradt fájlokat, és ha tudod nézd meg, hogy a könyvtára is törlõdött e mert ha nem akkor töröld le azt is manuálisan, és utána telepítsd újra. Ha ez sem segítene egyik haverom egy ilyen vírust kapott, hogy mindig újranyit egy rákérdezõs ablakot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrmatyi 0 Share Posted August 2, 2006 Üdv! Hát nem tudom, de ami biztos, lennie kéne egy mappának valahol ahol tárolja az url-t. Ha azt megtalálnám ki kéne törölnöm belőle azt az url-t, ahová nem enged be, és szerintem megoldódna a gondom. Ha meg nem, marad az opera beépített letöltője sajnos! (Jó lenne, csak nagyon pepecs!) De azért köszi a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted November 26, 2006 Megjelent a FlashGet 1.8 Beta 1. A legnagyobb újdonság, hogy támogatja a BitTorrentet! És nagyon gyors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted January 12, 2007 Én nem tudok kilépni a FlashGet-ből. Eddig nem volt problémám, de mióta újratelepítettem a gépet, az első letöltés után, (amit tökéletesen végrehajt) nem tudom használni, csak ha újraindítom a gépet... Tudja valaki, hogy mi ez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matci 0 Share Posted February 23, 2007 Hogyan lehet beállitani a FlashGet -et ,hogy automatán õ probálja letölteni a fájlt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts