csum-pi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Otthonunkban található egy Sony Play Station II-es, amihez van kar is... probléma: Nem akarok semmilyen kart, botkormányt... venni, max egy PCI-os kártyát/átalakítót, amihez tudnám csatlakoztatni a kart (mivel nem játszom sokat, ezért azt a keveset is jól akarom tölteni, de egy több pénzbe kerülõ kormány nem igazán érné meg számomra...)! Minden számtech üzletben azt mondták, hogy ilyesmivel nem foglalkoznak! Létezik ilyen? Mennyibe kerül? Mutassatok légy szíves egy linket, ahol meg tudnám ezt venni (webáruház, stb...).
Utonium Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Szerintem ha létezik ilyen bővítőkártya, akkor az többe kerül, mint ha eladnád ezt a botkormányt és vennél egy másikat ami eleve PC-hez készült. (Utólag:) Hoppá! Mégis találtam neked ilyet és annyira nem is kerül sokba. Persze itthon tuti nem kapható. Íme egy példa: http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=44 (ráadásul ForceFeedBack-es ). Te is kereshetsz hasonló terméket, csak írj be valami ilyesmit a Google-be, hogy: ps2 joy to pc, vagy ps2 controller to pc. Mindenesetre én továbbra is azt mondom hogy inkább eladnám és vennék egy újat a számítógéphez.
csum-pi Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Azt hiszem, nem akarom jobban élvezni azt a kis játszást, mert nekem 20dollár ilyesmire, nem igazán éri meg! Azért köszi...
vgabesz93 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hello! Én jobban szeretek pc-n játszani ezér is van pc-m. De emellet szeretek Playstation karral játszani, de ezt még csak playstation-on tudtam kipróbálni. Mivel 1 ps kar nem túl drága szívesen vennék egyet pc-re, de nem tudom hogy rá lehet-e csatlakoztatni. A gépemen természetesen van USB port és ha jól tudom ps kart lehet USB csatlakozóval kapni.(De ebbe nem vagyok biztos) Tehát azt szeretném kérdezni tudjátok-e, hogy lehet-e USB-set csatlakoztatni, vagy ha nem megoldható-e máshogy?
riddick Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Én úgy tudom, hogy USB-s nincs, de a feljebb említett átalakítóval megoldható.
Recommended Posts