Putty Mutty 0 Share Posted May 23, 2005 Sziasztok! Van egy gondom egy ASUS A7A 133-as alaplappal. Eljátssza, hogy indul, de sok esetben még a képernyõn nem jelenik meg semmi. Ilyenkor nem tölt, csak fekete a képernyõ. Majd egyszercsak gondol egyet és a sokadik újraindításnál betölt rendesen.Sokszor meg alapból betölt ahogy azt kell. A másik amit észrevettem,hogy a rövid bip-en (bejelentkezõ bip) kívül semmilyen hibakódot sem ad. Elõször a videokártyára gyanakodtam,majd a memória -és foglalatára.Másik videókarival és másik RAM-mal,másik ajban is ugyanezt csinálja. Alaplappal lehet gond -NYÁK szakadás Vagy kondi Még egy. A secondary IDE nem ismer fel semmit akárhogy jumper-olom a cuccosokat,bármit kötök rábárhogy dugdosom össze..( a primary-ugyanezeket felismeri,tehát az eszközök jók) BIOS-ban auto-ra van állítva.(Award BIOS) CMOS- kisütöttem tegnap.Így sem megy a secondary IDE. BIOS-ban van még valami amit be kellene állítanom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neohacker 0 Share Posted May 26, 2005 Az IDE-re válaszolva az nem lehet gond, hogy rossz a kábel? Próbáld meg egy másikkal :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Putty Mutty 0 Author Share Posted May 26, 2005 A legelsõként próbáltam a kábelt.Többet is.Hátha...,de nem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyekk 0 Share Posted June 7, 2005 Nincs a gépedben hálókartya? Nekem is volt régebben ilyen problemám, mármint a "csak fekete képernyõ", bár az IDE-re csatolt dolgokat felismerte rendesen. De mióta nincs a hálókari a gépben, már nem csinálta egyszer sem! Sõt, én a hálókártya miatt nem tudtam belépni a raid kártyám setup-jébe sem. Ne kérdezd miért!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 8, 2005 De tudom, miért: ütköztek. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 8, 2005 @Putty Mutty Táp elégséges? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Putty Mutty 0 Author Share Posted June 9, 2005 Shia-ko ! Igen a táp OK. Másik táppal is csinálja. De másik winchesterrel és videokarival is. De rájöttem valamire. Igaz, hogy > többször kell elindítani, mire betölt rendesen, de 1-2 perc után semmi gond. Ki-be kalcsolhatom > elsõre betölt. Olyan mintha be kellene melegednie valaminek, mert megy rendesen. Úgyhogy alaplap lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 9, 2005 Nézd meg nincs-e eldurranva valamelyik kondenzátor! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Putty Mutty 0 Author Share Posted June 17, 2005 Nem értem rá vele tovább, mert elvitték - különben megy a fentiek szerint. The end! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts