[root] 0 Share Posted May 21, 2005 Hogy lehet csatlakozni egy készforráshoz? Letöltésnél kiírja, hogy van 7 készforrás is, de mégse csatlakozik hozzájuk. Csak a kliensekhez, de így meg lassú (1536-os chelloval töltök 7 KB/s-mal) Aki tudja a választ, írjon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazkowicz 0 Share Posted May 22, 2005 Ha azt írja hogy 7 készforrást talált, de te egyikhez se tudtál csatlakozni, akkor célszerű a beállítások menüben szétnézni, mert lehet hogy ott nincs jól valami beállítva, és emiatt nem tudsz a készforrásokkal kapcsolatot létesíteni. Nézd meg a Beállításokban a Városor és az Átvitel menüpontot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted May 23, 2005 Én a BitTornadót használom, mert egyszerűen ki nem állhatom, hogy a többiben mind hegyekben állnak a menük, és mindenfélét lehet csinálni, noha nekem egy dologra van szükségem: hogy letöltsön. A BitTornadónak az a titka, hogy nyitni kell neki 2-3 jól eldugott portot a tűzfalon, beállítani, hogy azon keresztül töltsön, és ha zöldre vált a lámpa, akkor előbb-utóbb felkúszik a sebesség is, ha megtalálja a megfelelő kuncsaftot, akitől tölthet. Persze, ez függ attól is, mit tölt az ember, hányan vannak még a "buliban" rajta kívül... szóval nincs általános recept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 27, 2005 Azureusom van. Hogyan tudom átengedni a routeren? Melyik portot nyissam ki neki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted May 28, 2005 A 6881-es TCP-t. Ez a BitTorrent default-ja. De az Azureusban is be lehet állítani, hogy melyik portot akarod használni, és akkor azt kell belõni a routeren is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted May 28, 2005 Nekem is irtó lassan tölt le. (1M-es net) Kb. 10-12 kbps. Mitõl lehet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazkowicz 0 Share Posted June 2, 2005 Elsõsorban a bolyban lévõ seederek/leecherek számától, és arányuktól függ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 3, 2005 Meg persze attól, te mennyi adatot adsz nekik, ha most kezdesz el letölteni valamit, keveset kapsz, mert még nem tudsz adni cserébe semmit, a vége felé, pedig ha kevés vagy nincs seeder, akkor nehéz összeszedni, azokat a darabkákat, ami neked még nincs meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wackor 0 Share Posted June 3, 2005 A telepítéskor végigvitted a beállítás-varázslót? Letesztelted a portot,hogy nyitva van-e? És még annyit ,hogy ha nyitsz egy portot a tüzfalon ,akkor azt nem az azureusnak ,ill. az azureus.exe-nak kell,hanem a jawaw.exe-nek kell a 6881-es tcp/ip port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabika 21 0 Share Posted June 3, 2005 Honnan tudok BitTorrent file-t letölteni a progihoz?Pár helyen néztem,de nem találtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 3, 2005 Vannak különbözõ torrent oldalak, ahonnan a torrenteket le lehet tölteni, de nem mondhatom meg, mert wareznak minõsül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 4, 2005 Tényleg? Pedig egy korábbi PC World-ben említettek néhányat. Azt hiszem abban, aminek a mellékletén elõször szerepelt az Azureus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 4, 2005 Igen, de azok közül sok megszünt már (Supernova, Lokitorrent). Egyébként a legnagyobb a Supernova volt, de neki már klónja Mininova néven. A címet nem írom le, mindenki derítse ki maga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted July 19, 2005 Hy! Hol kell a ZA-n átengedni az Azureust? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted July 19, 2005 Nyiss neki egy TCP portot, amit ír, hogy használ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted July 19, 2005 Hy! Hol...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godkingz 0 Share Posted July 19, 2005 Hi Én is Azu-t használok és nekem tök jól Mûködik Jó a 6881-es port csak rengeteg torrentoldalon feketelistás... ezért inkább mást javaslok ZoneAlarm:program control fül/programs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted July 21, 2005 Hy! Ott ki van engedve a javaw, és az azureus is...Hogyan kell portot megnyitni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted July 27, 2005 Huhh... én sajnos nem tudok aktív lenni, és ez nagyon zavar. Mikrohullámú netem van, és egyszerûen mindig azt írja ki az Azureus, hogy "Nat hiba..." amikor a portot ellenõrzi. Emiatt sajnos csak passzív tudok lenni... Van valami megoldás, hogy mégis aktívvá váljak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted August 4, 2005 Hy! Ott ki van engedve a javaw, és az azureus is...Hogyan kell portot megnyitni? Ha nem használsz hardveres tûzfalat, akkor nem kell neki portot nyitni, ugyanis a szoftveresre beállítottad, hogy mindig, mindenfelé engedje ki az adott programokat, és ez elég. Portot csak akkor szokás nyitni, ha azt nem egy program használja, hanem többféle kommunikáció zajlik rajta, és ezért állandóan nyitva kell lennie. Ha viszont(mint esetünkben) csak az Azureus mûködéséhez kell, akkor elég akkor nyitva lennie, amikor a program kéri, ezt pedig a tûzfal zokszó nélkül teljesíti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igike251 0 Share Posted August 29, 2005 Hi! Meg tudja nekem mondani valaki, hogyha az Azureusom azt írja a "a teljes sebesség 60kB/s" akkor miért tolja csak 17kB/s-el az adatot 60-nal tudná, de 17 tolja fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted August 29, 2005 17KB/s-ez le vagy fel? Lehet, hogy a teljes sebesség a le+fel. Kicsit konkrétabban írd, légy szíves, mert nem ismerem a programot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakos 0 Share Posted October 9, 2005 Van egy kis problémám az Azereus-szal. Próbálok letölteni, az elején megy is egy darabig (1-2 perc), majd teljesen behal a következõ hibaüzenettel a torrent mellett: UnknownHostException tracker.prq Ezután nincs kapcsolat, se fel-, se letöltés. Ha ezután kilépek az Azereus-ból, akkor egy jó darabig nincs kapcsolat az internettel. Mi lehet ez? Más is tapasztalta ezt? A gépemen nincs vírus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakos 0 Share Posted October 12, 2005 Megvan a megoldás: a program a letöltött torrent fájlt máshova tette, mint amit én megadtam letöltési könyvtárnak. Amint átmásoltam a torrenteket a letöltési könyvtárba, töltött 1000-el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikitorony 0 Share Posted November 7, 2005 Hi! Meg tudja nekem mondani valaki,h ha az Azureusom azt írja a "a teljes sebesség 60kB/s" akkor miért tolja csak 17kB/s-el az adatot 60-nal tudná,de 17 tolja fel. Úgy gondolom, hogy az a 60 KB/s-es teljes sebesség azt jelenti, hogy van 1 seeder és 3 leecher, és összesen 60KB/s-cel megy az összes ember feltöltése. Vagyis tegyük fel, hogy a seeder 45KB/s-re állította be az Azureust, õ 45k-val tolja fel, aztán a már letöltött szeleteket a 3 leecher is küldözgeti egymásnak, õk pedig 5k-ra állították be az Azureusukat. Tehát: 45+5+5+5=60 (KB/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts