Jump to content
GSForum - Segélyvonal

FTP server


Sliders

Recommended Posts

Sliders

Sziasztok!

 

Az lenne a kérdésem hogy megnéztem a márciusi számban leirt GUILDFTPD FTP szervert és minden ok. Beállítottam meg minden. Routerem van adsles vagyok. Routeren az a port amit szeretnék engedélyezve van. És a DDNS-es ip is megy. Én feltudok jöni a szerverre. " haverom viszont elakadt. 150-es kóddal..... Open .... valami és nem megy tovább. De a csatlakozás megtörténik de nem tud bemenni. 425-ös hibával meg szevasz. Mia gond. a Vicc az az egészben hogy egy másik haverom aki kábeles ő simán tud csatlakozni. Ezekszerint nem nálam van a hiba? De miért nem tud valaki csatlakozni, valaki meg igen. NAgyon bosszantó és nem megy a fejembe. Flashfxpvel és totallal is probálkoztak. A kábeles is total commanderrel csatlakozott, elvileg flashfxp mindenhogyan ud csatlakozni. A kábeles. passziv nélkül jött és nálam simán flashfxpvel ment. A két másik srácnak nem ment. Az egyik flashfxpvel próbálta amásik TC-vel. HELP kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne. Mi tévő legyek.

Link to comment
Share on other sites

Shia-ko

Paszívként, és aktívként sem ment?

Link to comment
Share on other sites

Halasi Miklós

A hiba nem nálad van. Furcsa, de nálam is hasonló dolgok voltak néha és rejtély, hogy miért. Ugyanis egyes helyekről, címekről simán fel tudtak jönni, máshonnan pedig nem. Ezt onnan tudom, hogy a végén HTTP fájlszervert kellett használnunk.

Ugyanis a jelenség előfordult már FTP és MMS kiszolgálóknál, és néha webkiszolgálóknál is, sőt: Távoli segítségnyújtást se tudtam végezni egyes helyeken. Szóval ez a weben lévő, esetleg a szolgáltató portkorlátjai miatt vannak.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
internetmen

Helló Mindenkinek!

 

Az lenne a kérésem, hogy valaki ajáljon egy eccerû FTP-s letöltõ programot és írja le hogy hogy kell beállítani,

 

 

köszi köszi köszi

Link to comment
Share on other sites

apacs

FileZilla

 

Címhez beírod az ftp címét a felahsználó névhez a felhasználónevet, a jelszóhoz pedig a jelszót. :D

Miután megnyílt a tartalom rákattintasz a kívánt fájlra jobb gombbal és rámész a letöltésre. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Atlaimond

Hello!

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy kéne egy olyan INGYENES program amivel a webtárhelyemet normálisan fel tudom tölteni. Csak ne a Windows vagy Total Commnader-eket mondjátok mert pont ezért kéne egy másik, mert ez a f..s (nem jó) program állandóan mikor feltöltök vagy úgy 30-120 másodpercenként hibaüzenetet küld nekem, hogy „Hibás Parancs, Hiba a feltöltés közben” és a legtöbbször elõforduló, hogy megfagy a program a feltöltés után a könyvtár újraolvasásakor és ha lemégsézem akkor azt mutatja mintha üres lenne a webtárhely!

 

Köszi :ötlet:

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Köszike, a SmartFtp bevált és még gyorsabb is mint az előző vacak, csak annyi volt vele a probléma, hogy mivel gyér az angol tudásom, nehezen jöttem rá a működésére.

Nem tudod, van hozzá program-magyarosítás?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Rizsa83

Sziasztok !!!

Lenne nekem egy olyan problémám, hogy feltelepitettem a BulletProof ftp server progit csak nem nagyon konyítok az angolhoz és azt szeretném kérdezni valakitől aki tudja, hogy hol lehet beállítani, hogy ftp cim az az legyen amit én adok neki nem pedig az ip cimem.

Elöre is köszi!!!

Link to comment
Share on other sites

Greene

Ezt a zonafileban lehet beállítani, a DNS szerveren.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
RaSh1

Sziasztok. Van egy mp3as oldal ahol ftp-vel kezdõdõ cím van a downloadra kattintva és ezeket hogyan tudnám letölteni?

Link to comment
Share on other sites

Adani

Ftp kliens progival. Ilyenbõl van 12 egy tucat, de pl: a Total Commanderbe is van beépítve.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
reteses

Sziasztok!

 

Szeretném a segítségeteket kérni, mert nem tudok a szerverre feltölteni. Elindul a feltöltés és 78%-nál megáll. Ezt kétszer megcsinálja és utána kíirja, hogy feltöltési hiba. Az egészben az a szép, hogy egy hónapja még ment a feltöltés és nem volt probléma, egy másik szerverre simán fel tudtam tölteni. A haverom meg simán feltölti, ha átküldöm neki a fájlt. Már új Total Commandert is raktam fel, most 7.01 van. Szerintetek mit baltáztam el, és mi lehet a bibi? A fájl 10k összesen. Azóta nem csináltam semmit a képpel.

 

Köszönettel,

Reteses

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...