Sliders 0 Share Posted May 19, 2005 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy megnéztem a márciusi számban leirt GUILDFTPD FTP szervert és minden ok. Beállítottam meg minden. Routerem van adsles vagyok. Routeren az a port amit szeretnék engedélyezve van. És a DDNS-es ip is megy. Én feltudok jöni a szerverre. " haverom viszont elakadt. 150-es kóddal..... Open .... valami és nem megy tovább. De a csatlakozás megtörténik de nem tud bemenni. 425-ös hibával meg szevasz. Mia gond. a Vicc az az egészben hogy egy másik haverom aki kábeles ő simán tud csatlakozni. Ezekszerint nem nálam van a hiba? De miért nem tud valaki csatlakozni, valaki meg igen. NAgyon bosszantó és nem megy a fejembe. Flashfxpvel és totallal is probálkoztak. A kábeles is total commanderrel csatlakozott, elvileg flashfxp mindenhogyan ud csatlakozni. A kábeles. passziv nélkül jött és nálam simán flashfxpvel ment. A két másik srácnak nem ment. Az egyik flashfxpvel próbálta amásik TC-vel. HELP kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne. Mi tévő legyek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 20, 2005 Paszívként, és aktívként sem ment? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 20, 2005 A hiba nem nálad van. Furcsa, de nálam is hasonló dolgok voltak néha és rejtély, hogy miért. Ugyanis egyes helyekről, címekről simán fel tudtak jönni, máshonnan pedig nem. Ezt onnan tudom, hogy a végén HTTP fájlszervert kellett használnunk. Ugyanis a jelenség előfordult már FTP és MMS kiszolgálóknál, és néha webkiszolgálóknál is, sőt: Távoli segítségnyújtást se tudtam végezni egyes helyeken. Szóval ez a weben lévő, esetleg a szolgáltató portkorlátjai miatt vannak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
internetmen 0 Share Posted July 20, 2005 Helló Mindenkinek! Az lenne a kérésem, hogy valaki ajáljon egy eccerû FTP-s letöltõ programot és írja le hogy hogy kell beállítani, köszi köszi köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs 0 Share Posted July 20, 2005 FileZilla Címhez beírod az ftp címét a felahsználó névhez a felhasználónevet, a jelszóhoz pedig a jelszót. Miután megnyílt a tartalom rákattintasz a kívánt fájlra jobb gombbal és rámész a letöltésre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlaimond 0 Share Posted July 30, 2006 Hello! Szeretnék segítséget kérni abban, hogy kéne egy olyan INGYENES program amivel a webtárhelyemet normálisan fel tudom tölteni. Csak ne a Windows vagy Total Commnader-eket mondjátok mert pont ezért kéne egy másik, mert ez a f..s (nem jó) program állandóan mikor feltöltök vagy úgy 30-120 másodpercenként hibaüzenetet küld nekem, hogy „Hibás Parancs, Hiba a feltöltés közben” és a legtöbbször elõforduló, hogy megfagy a program a feltöltés után a könyvtár újraolvasásakor és ha lemégsézem akkor azt mutatja mintha üres lenne a webtárhely! Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 31, 2006 A SmartFTP elég jó. Ingyenes is. http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlaimond 0 Share Posted July 31, 2006 Köszike, a SmartFtp bevált és még gyorsabb is mint az előző vacak, csak annyi volt vele a probléma, hogy mivel gyér az angol tudásom, nehezen jöttem rá a működésére. Nem tudod, van hozzá program-magyarosítás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 31, 2006 http://www.honositomuhely.hu/index.php?opt...parent=category Azért Te is keresgethettél volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizsa83 0 Share Posted March 18, 2007 Sziasztok !!! Lenne nekem egy olyan problémám, hogy feltelepitettem a BulletProof ftp server progit csak nem nagyon konyítok az angolhoz és azt szeretném kérdezni valakitől aki tudja, hogy hol lehet beállítani, hogy ftp cim az az legyen amit én adok neki nem pedig az ip cimem. Elöre is köszi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted March 18, 2007 Ezt a zonafileban lehet beállítani, a DNS szerveren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaSh1 0 Share Posted April 12, 2007 Sziasztok. Van egy mp3as oldal ahol ftp-vel kezdõdõ cím van a downloadra kattintva és ezeket hogyan tudnám letölteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted April 12, 2007 Ftp kliens progival. Ilyenbõl van 12 egy tucat, de pl: a Total Commanderbe is van beépítve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reteses 0 Share Posted April 20, 2008 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, mert nem tudok a szerverre feltölteni. Elindul a feltöltés és 78%-nál megáll. Ezt kétszer megcsinálja és utána kíirja, hogy feltöltési hiba. Az egészben az a szép, hogy egy hónapja még ment a feltöltés és nem volt probléma, egy másik szerverre simán fel tudtam tölteni. A haverom meg simán feltölti, ha átküldöm neki a fájlt. Már új Total Commandert is raktam fel, most 7.01 van. Szerintetek mit baltáztam el, és mi lehet a bibi? A fájl 10k összesen. Azóta nem csináltam semmit a képpel. Köszönettel, Reteses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts