Fujitsu Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ez pontosan így van. De azért azt is tegyük hozzá, hogy a PDF mégis csak egy dokumentum, ahogy pl. a Word-dokumentumok esetén is annyi ablak van nyitva, ahány dokumentum. Webes böngészésnél meg – a beépülõnek köszönhetõen – nyitva lehetnek a PDF-ek a böngészõfüleken is. Úgyhogy bár sokszor én is hiányolom a füleket, azért nem ugrom a kútba emiatt.
payskin Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 (Nem, a Foxit nem.) Nincs összehasonlítási alapom, de problémám sincs.
arpsoft Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nekünk volt. Szerettük volna a Foxit jegyzetelési képességeit használni, de kiderült, hogy a több layeres pdf állományokat nem minden esetben jeleníti meg helyesen (rossz a layer sorrend).
Garono Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Úgyhogy bár sokszor én is hiányolom a füleket, azért nem ugrom a kútba emiatt. Én igen. Sokszor elõfordul, hogy 5+ PDF-et kell nyitva tartanom egyszerre, akkor nekem nehogy már 5 ablak legyen nyitva!
Fujitsu Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Megértem a problémát, de nekem meg gyakran 10+ Word-dokumentumot kell nyitva tartanom... Ott is ahány dokumentum, annyi ablak. Ha ezzel együtt tudok élni, akkor azzal is, hogy minden PDF egy külön ablakot jelent. Úgyhogy az Adobe programjával nekem nem ez a legnagyobb gondom. És hát szerencsére a problémádra ott a Foxit mint alternatíva.
Bata László Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 PDF-XChange Viewer. Ismeri az MDI-t (fülek használata), kevesebb hiba van benne mint a Foxitben, van portable változata is és persze ingyenes. Magyarított, akár túlságosan is testre szabható felülete van. Sajnos nem jelenít meg beágyazott Flash- és 3D objektumokat és az Adobe Reader biztonsági hibáit is kifelejtették belõle . Rendszeresen frissítik.
Fujitsu Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Megnézzük. Már hallottam errõl valahol egyébként, de azt hittem, csak valami sufnituningos vacak; nem gondoltam, hogy jobb a Foxitnál.
Garono Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 azt hittem, csak valami sufnituningos vacak Dettó. De kipróbálás után azt kell mondjam, nem is rossz! van portable változata Lehet, hogy le is cserélem a Foxitot. gyakran 10+ Word-dokumentumot kell nyitva tartanom... Ott is ahány dokumentum, annyi ablak. Ha ezzel együtt tudok élni... Elfelejted, hogy a program van értünk, és nem mi a programért. Nézd meg pl. a Photoshopot, már jó pár verzió óta egy ablakon belül n számú képet szerkeszthetsz egyszerre. Wordben is simán megoldható lenne a "füles szerkesztés".
Fujitsu Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nem felejtettem el, de kompromisszumot még tudok kötni. A Wordre sem a füles megoldás hiánya miatt haragszom...
Sebi Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 PDF-XChange Viewer Valóban remek programnak tûnik. Köszönöm.
Garono Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ezt csináljátok meg akármelyik másik PDF olvasóval!
Giraffe1 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Azért megnézném, hogy az a szöveg tényleg eltûnt-e, vagy csak nem látszik. Mert sok esetben azért a kettõ nem ugyanaz. Egyébként ezt - amennyiben tényleg csak a szöveg kitakarása - az Acrobat Readerrel is meg lehet csinálni. Egyébként ezekkel az olvasókkal ki lehet tölteni egy belsõ logikákat tartalmazó (pl. JavaScripttel támogatott) kérdõívet, és az eredményeket vissza lehet küldeni XML formátumban?
Garono Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 az a szöveg tényleg eltûnt-e, vagy csak nem látszik Nyilván csak nem látszik. De ilyet a Foxit nem tud.
KGigi Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Linux alatt az Operából pdf-be nyomtattam. A pdf-et Gmail-en keresztül elküldtem egy Windowsos gépre. A gépemen az Okular az eredeti és az elküldött fájlt is szépen megnyitja. A Windowsos gépen sem a Foxit, sem az Adobe Reader nem tudja megnyitni. Ötlet?
KGigi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Az a baj, hogy nem az én gépem, és nem is férek hozzá. Arra kéne rájönni, hogy mitõl olvashatatlan a pdf-em.
arpsoft Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Esetleg nézzél körül a PDF Planet-en. Ott van pl a PDF-Analyzer
Kuttorka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nálam kiválóan fut a FOXIT Reader, végleg számûztem az Adobe-t. Sajnos a Flash Playereket nem lehet.
KGigi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Esetleg nézzél körül a PDF Planet-en. Ott van pl a PDF-Analyzer Elnézést, nem felejtettem el, csak azóta nem volt dolgom Winen. Nagyon be vagyok havazva, de egyszer csak eljutok addig, hogy megnézzem
payskin Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Az AppStorm csinált egy "összehasonlító" PDF-olvasó "tesztet", és kihozta az Adobe Readert gyõztesnek. Nem értem. Tök jó weboldalnak indult ez tavaly, azóta sorozatban ontják ezeket a "teszteknek" álcázott szarokat. Gyakorlatilag tõmondatokban öntik a specifikációk egyes sorait. Hol maradt a memóriateszt a megnyitott PDF-fájlokkal, de ami leginkább fáj: HOL MARADT A TELEPÍTÉS UTÁN ELFOGLALT HELY? Ahol az Adobe Reade akkorát esett volna pofára, mint ide Lacháza. Egy dologra jó a cikk: megerõsít abban, hogy a jelenleg általam is használt PDF-Xchange remek funkciókkal abszolút ott van az élvonalban, nem döntöttem rosszul, amikor lecseréltem a Foxitet.
zauber Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 A segítségeteket szeretném kérni. Ismét "beleütköztem" egy újabb problémába! Online Pdf esetében, amit le lehet tölteni a saját gépre is, de kitöltés után csak nyomatatás van engedélyezve. Hogyan tudnék, kitöltött állapotában lementeni egy ilyen jellegû ûrlapot? ...sokszor praktikus lenne, ha nem kellene minden adatot újból kitöltenem, hanem csak a változókat.
Garono Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Link? --- PDF-be nyomtatással? --- Ez így sajnos nehéz lesz, mert PDF-be nyomtatással már nem lesz szerkeszthetõ a form. Viszont biztos, hogy a nyomtatáson kívül minden le van tiltva? Mert ha mondjuk el tudnál helyezni egy fehér téglalapot egy üres helyen, majd kitölteni az ûrlapot, majd elmenteni, akkor talán a mentés után megmaradnak az addig kitöltött mezõk.
Recommended Posts