Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A problémám, hogy a jelelnlegi fülhallgatóm vezetéke kezdi az utolsókat rúgni, viszont nem szeretnék utódként "gagyit" venni.

A fülbe dugós változatból szeretnék bevásárolni, és nem szeretnék 2-3000Ft-nál többet szánni a dologra(hiába, én már csak ilyen smucig vagyok :upsz: ).

Meg tudná valaki mondani, hogy ebben a kategóriában melyik gyártó ad igazi minőséget?

Gondolok itt arra, hogy ne legyen üveghangzású meg "bassz-vérszegény", szóljon dinamikusan, és ne essen szét minél hosszabb ideig.

:bizonytalan:

Remélem az audio-guruk mielőbb idetalálnak mert nem bírom sokáig-vagyis a kanóc nem bírja. ;)

Posted

3000 körül már lehet Sennheisert is kapni. ;) Media Marktban láttam még ősszel. Lehet azóta kicsit többe kerül, de érdemes megnézni.

Posted

Köszi, majd szétnézek Kecsón! :)

Posted

Egy barátom nemrég vett egy ilyet

Azóta áradozik róla , szerintem kényelmetlen , de egész türhetően szól.

Posted

:pislog:

Érdekes konstrukció. :hmm:

Bár, ezzel a pánttal nem tudom megvenném-e... :hááát:

Amúgy most neten megnéztem, két füldugós Sennheisert találtam, mindkettő 2002-es modell, talán találok itt.

Posted

Én személy szerint nem bírom elviselni a fülbedugóst....kényelmetlennek találom . Nekem egy égszinkék Panasonic clip-on rendszerü van , mindjárt keresek linket....na ez

Posted

Waohhh...! 8)

És milyen a minősége? :)

Persze, itthon én is a "lapátosat" hallgatom, csak amikor az utcán megyek, nem biztos hogy az a legjobb választás... ;):nyíl: :lol:

Posted

Természetesen vannak ennél sokkal jobbak , de én nem sürün használom csak ha vonatozom vagy buszozok . Igazából nem akartam egy pár száz forintos izét venni , ez meg azért nem szól rosszul ezért az árért...

Egy szó mint száz , nekem tetszik :)

Azért van , volt egy nagy hibája . A csomagolása felbonthatatlanul le van ragasztva , és az üzletben nem bontották ki , azt mondták ha gondom van vele vihetem vissza. De szerencsére nincs gond.

ordító egér
Posted
Waohhh...! 8)

És milyen a minősége? :)

Persze, itthon én is a "lapátosat" hallgatom, csak amikor az utcán megyek, nem biztos hogy az a legjobb választás... ;):nyíl: :lol:

Utcára a "ha megszólal jó" kategória tökéletesen elég.

Csak erre a célra ne költs még 3000-t se. 8)

Személy szerint veszedelmes dolognak tartom, a környezet zajainak kizárását közlekedés közben.

Posted

@Cölöp

Az aztán a nagy hiba. :D

@Ordító Egér

:hááát: Nekem nem elég. :P

@ProFiler

Királyak(főleg a Pana 8) ), csak ki kéne mennem megvenni, az meg egyik napról másikra nem megy. :upsz: (magyar netes áruházakban pl. nyomát se látom :pislog: )

De pl. tudtok olyan gyártót mondani aminek általánosan jó minőségűek a fejhallgatói?

Pl. Philips, Sony, Panasonic :?:

Ha találok megfelelő árba, akkor valószínűleg Sennheisert veszek, de nem 100%. :bizonytalan:

Posted

Philips nem annyira.

Ciao.

Posted

Panasonic, Sennheiser, Koss

Posted

Ha már előhoztad a Koss-t, akkor ne maradjon le az AKG sem! 8)

Ciao.

Posted

Köszi, így már könnyebb lesz a választás. :)

Nem szeretek ilyen "rendelősdit" játszani, főleg mióta Bluefishben átnyomtak DVD-RAMmal :mérges: , úgyhogy mindig abból válogatok, amit találok. ;)

Posted
Ha már előhoztad a Koss-t, akkor ne maradjon le az AKG sem!  8)

Azt csak "hallomásból" ismerem. :démonikacaj:

• 3 weeks later...
Posted

Én ajánlanám még a Sony MDR-E818-át is, eléggé olcsó, és árához képest nem rossz. Miután a minidiscemhez kapott fülest egy véletlen során elhasaltattam, pótlékként ezt használtam sokáig. Elég jó a minõsége, kemény a basszusa, hiányt csak a magas frekvenciáknál éreztem, de nem kóros. Kábé 1800 Ft-ért szerintem megteszi. Mondjuk analóg cucchoz (kazettás walkman) nem ajánlom, mert ott a groove funkció elég gyorsan (fél év) meghasaltatta a basszust.

• 7 months later...
Posted

Nekem egy fülesre lenne szükségem a géphez, munka közbeni zenehallgatásra, tehát a lényeg, hogy kényelmes legyen, és persze a hangminõség, amennyire az árba belefér. 20ezer Ft-ot tudnék maximálisan rászánni, de jó lenne, ha afelébõl kijönne. Amit néztem:

Koss UR 40: kényelmes, amennyire a zenétõl tudott, szépen szólt

Sennheiser EH 350: dettó, csak kevésbé tetszett a hangja, persze a körülmények messze voltak a szobakörülményektõl

Ami még tetszi, az a Sennheiser HD sorozat. Persze bármi más is jöhet, amit ajánlani tudtok. Nem kell, hogy wireless legyen, hisz csak a gép elött ülve használnám, és gondolom jóval jobb minõség fér belle a keretbe a hagyományos típusból.

Posted

Mint Profiler is írta nekem ilyen van: Sony MDR-E828

Nagyon jól szól (árához képest). Amikor a Discmant kaptam meghalt a fejhallgatója, és ilyenre cserélem. De nem bántam meg. 8)

Posted

Csak nekem nem fülbedugható kéne, hanem nagy méretü.

Posted

Sennheiser HD sorozat. Szerintem teljesen jó.

Posted

Így van. Bár a Sennheiser amúgy sem gyárt rosszakat. ;) Az árba esetleg beférne egy AKG K171 Studio? 8) Kegyetlenül szól. Link.

Ciao.

Posted

És a HD melyik vége? Láttam kb. 7-8ezertõl 18-ig. :hmm:

Az AKG itthon 35körül van, annyit már nagyon nem ér meg nekem. :(

Posted

Ha nem éri meg az AKG, akkor vegyed meg a Sennheiser-t nyugodtan.

Nagy szivacsos típust válassz, azzal akár 4-5 órát is ki lehet bírni.