Reyorkin Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Sziasztok! Megvettem a Genius Kb-29e Calculator jelzésű billentyűzetét. Minden tök jól megy rajta, viszont a Genius a Windows MediaPlayerre készítette fel a meghajtóprogiját. Ezzel semmi probléma, csak annyi, hogy én inkább Winamp párti vagyok, abból is a legújabbat használom. A Winamp 5-ös verziójnak van egy Global Hotkey funkciója, amit a billentyűzetem nem támogat. Egészen pontosan a Genius logó körül lévő 8 gomb nem hajlandó a Winamppal együttműködni. Tudtok erre valami gyógyírt, hogy működjön a dolog? Mert nem szeretnék még egy "multimédiás billentyűzetet", aminek nem használom az extra gombjait, és a Winamp használatárólról sem szeretnék lemondani. Köszi a segítséget! Üdv.
Adani Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Elvileg a driverében lehet szabályozni melyik gomb mit csináljon. Nálam legalábbis így van. Igaz nekem régebbi Genius van (kalkulátor nélkül). Nekem a media gomb a Winampot hívja elő.
Athos Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Nekem is Geniusom van, de egy másik típus. Nálam a Media Keyből a 7K2.0 verziójú van fenn. Ha jól vettem ki, akkor itt is szabályozható milyen lejátszó induljon el. Esetleg kipróbálhatod, hogy letöltöd a Genius honlapjáról. Hátha kompatibilis a te billentyűzeteddel.
Reyorkin Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 És milyen típusú a te billentyűd? Az én programomban csak a mediagomb és a play/pause gomb állítható, de nekem az lenne a lényeg, hogy a Winampon belül használhassam ezeket a gombokat (stop, előző/következő szám, play/pause), de a Winamp tudomást sem vesz ezekről a gombokról amikor megnyomom őket, hogy beállítsam.
Athos Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Nekem egy LuxeMate Scroll típusú billentyűzetem van. Kivettem a driver linkedet mert nem lehet közvetlenül behivatkozni, ezért nem volt jó a link.
Reyorkin Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Nekem is a 7K2.0 verzió van fent, de szerintem azzal nem lehet minden olyat, ami nekem kell, beállítani. Hogy milyen lejátszó induljon, azt valóban lehet, de a többit nem...
Recommended Posts