Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Firefox

Recommended Posts

Posted

Innen pedig még nyelvet is lehet választani.

Ötlet by prof. Ajnász

Kicsit átszerkesztettem, hogy még platformot is lehessen. <Ajnász /> ;)

Posted

Nem tudjátok, miért lehet az, hogy mostanában ha képet nyitok meg új ablakban, elmétretezi a "foxy" az ablakot, és a fele nem látszik, és nem is lehet átméretezni :(

Posted

Melyik oldalon csinálja? Javaslat:

Tools/Options/Web Features/Enable Javascript/Advanced gomb, itt vedd ki a pipát a resize or move existing window elől.

Posted

Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet beállítani a firefoxban ,hogy minden hivatkozást ami _blank -es azt ne egy új firefox ablakban hanem új fülön nyissa meg :?:

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

@neohacker

tools->options->Advanced->tabbed browsing-> itt a keretben válaszd ki a 2.-at!

Posted

Beírod a böngésző címsorába, hogy about:config, megkeresed a browser.tabs.showSingleWindowModePrefs sort, értékét True-ra állítod. Ezután a tools/Preferences/advanced/tabbed browsing menüben a Force links that open new windows to open it: alatt a new tab-ot jelöld be. Itt állítgathatod be aprólékosabban a füles böngészést, továbbá létezik jópár extension is ennek finomhangolására.

Posted

Melyik mappába írja be a progi a könyvjelzők adatait (weblap eléréseket), mint az IE-ben a kedvenceket a Documents and Settigs-be írja. :hááát:

Posted

Ha exportálni akarod őket, akkor nem kell mappákban bújkálnod, a bookmarks/manage bookmarks/file/export menüből tudod exprotálni.

Egyébiránt a D&S/***/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/xxxxxx/bookmarks.html fájlban tárolja a kedvenceket.

Posted

Tyű!! kösz, ezt a kérdést én is fel akartam tenni, de úgy látom, hogy mostmár nem kell!!! Nagyon kösz!

Posted

Ez nagyon jó ám, ez a bookmarks exportálás/importálás. Ezt a *.html fájlt aztán pl. az IE-be is be lehet tölteni, és fordítva!

Posted

Most hogy így mondod, télleg meg lehet ezt csinálni!!! DE?! Nincs valami olyan megoldás, amivel a két "listát" össze lehetne "fűzni" (egy file-t használjon a két program...), és így nem kell állandóan manuálisan állítgatni :?:

Posted

@ Ajnász

Én is köszönöm. :)

Még egy kérdésem lenne. Az exportáláskor sima másolási művelet van,vagy áthelyeződik a html álomány a Firefox mappából a célmappába?

Posted

@csum-pi

Kimented a Ff bookmarkját egy fájlba. Betöltöd az IE-be, majd IE-ben kimented. Így együtt van a kettő, oda töltöm be, ahová akarom.

Posted
Nincs valami olyan megoldás, amivel a két "listát" össze lehetne "fűzni" (egy file-t használjon a két program...)

Az IE és a ff nem egyforma módon tárolja a kedvenceket, ezért nem igazán hiszem, hogy megoldható. Mindenesetre, ha máshol szeretnéd tárolni a kedvenceid, akkor az about:config -ba vedd fel a browser.bookmarks.file nevű string tipusú tulajdonságot, értéknek pedig add meg a kedvencek fájl abszolút elérési útvonalát.

Posted

@Ajnász

Oké világos igazad van. Azért Kösz ;)

Painkiller
Posted

A Firefox jobb felsõ sarkában van egy olyan ikon, hogy fontos frissítések vannak. Mik ezek? Tényleg olyan fontosak? :Sír: Modem

Posted

Egyébb ként a könyvjelzõket ki is tudod importálni és késõbbre elrakni ha sokvan. :ötlet:

Posted
A Firefox jobb felsõ sarkában van egy olyan ikon, hogy fontos frissítések vannak. Mik ezek? Tényleg olyan fontosak?

Feltételezem, hogy nem a legújabb verziót használod. Azóta már kijött újabb verzióra akar frissíteni. A frissítések mindig fontosak, ha az van odaírva, a legutóbb 1.0.4 elég súlyos hibákat javít!

Posted

Na most, hogy letölöttem a 04est megoldódott az ablakméretezési probléma is:)

Jaj és még valami! A firefoxnak van a download managere... (már nem tudom mi a neve) ti melyik letöltõ klienst használjátok? Melyik a legprimitívebb? Nem szeretném hogy berakja magát az indítópultra, a tálcára, meg 800 helyre, és mindig updatelni akarjon és zabálja a ramot.... Szóval a legegyszerûbb melyiK?

Posted

Ahogy írtad, a Firefox sajátja! Még szüneteltetni is lehet a letöltést!

Nekem megfelel! 8)

Posted

Csatlakozom, még nem raktam fel alá letöltésvezérlõt, de már volt, hogy majdnem. Aztán mégsem kellett. De ha hirtelen fel kéne tenni alá valamit, akkor elõbb felraknám a FlashGot plugint, aztán valószínûleg a GetRightot.

Posted

Na igen, úgy értem a flash got plugint ha felrakom, az támogat jó sok letöltésvezérlõt, de melyik a legprimitívebb? Az a baj, ha pl le akarok tölteni egy honlapról 50 fájlt, azzal mindig kattintgatni kell, nem lehet beállítani, hogy szedje le "automatice" az összeset. Régen Download Acceleratort" használtam, lehet megint az lesz!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...