Jump to content
GSForum - Segélyvonal

The Bat! 3.x

Recommended Posts

Posted

Ha a The Bat 3.0-ban meg akarom azt csinálni, hogy a cég jpg-ben lévő logója minden e-mail tetején ott legyen, mi a legegyszerűbb módja?

Több account-ot kezel a The Bat, tehát csak egy bizonyos account-ra akarok egy bizonyos logót berakni.

Másik kérdés: úgy emlékszem, hogy a The Bat 3.0-hoz vagy magyar nyelvi fájl. Ez honnan tölthető le?

Ha van tipp előre is kösz!

Posted

A logó beríkását már a régi fórumban leírtam. Formázd meg az accounthoz tartozó sablont, hisz makrókkal változtatható.

A 3.5ös még béta, és jelenleg írják a magyar nyelvi filet hozzá, mert megváltozott a szerkezete.

Posted

@warynski

A 3.5 előtti 3.x verziókhoz itt a nyelvi fájl: http://www.freeweb.hu/thebat/files/langpack_3x.rar

Csak be kell másolnod a program főkönyvtárába.

De amint Shia-ko is említette, a legújabb verzióban megváltozott a nyelvi fájl szerkezete, szóval ahhoz nem használható.

Posted

Köszi!

Akkor ezek szerint a 3.0-hoz jó! :)

Posted

Amennyire én tudom a The Bat-ben alapértelmezetten plain text-ben írhatóak a levelek.

Ha HTML-ben akartam írni, akkor eddig azt csináltam, hogy New Message > Options > Message format > HTML only.

Ha pl. azt akarom, hogy alapértelmezetten HTML-ben lehessen írni és ne kelljen a fenti kattintgatásokat végigcsinálni, és pl. Times New Roman 11-es karakterrel írjon, akkor azt csak macroval lehet megcsinálni? Vagy van rá egyszeűbb mód.

Merthogy a makrók használatában nemigen vagyok jártas. :hááát:

Posted
How do I write messages in HTML-format by default?

If you want to write messages in HTML-format by default and not select it manually in Options/Message Format menu, then (in The Bat!'s main window) go to Options/Preferences/ Viewer/Editor and change the 'Default message text editor' to 'HTML only' editor.

Ennyi, most már tudom. :)

• 2 weeks later...
Posted

Használja esetleg valaki a yahoo mail-t a Bat-tal? Mert nekem sehogy sem sikerül összepárosítani õket. :(

Posted
Használja esetleg valaki a yahoo mail-t a Bat-tal?

Igen :démonikacaj:

Posted

Volt egy olyan érzésem , hogy te fogsz jelentkezni... :D És fizetõs yahoo mail-ed van vagy ingyenes? (A másik totyikban azt a választ kaptam, hogy csak a fizetõssel mûködik a POP, hátha te meg tudod cáfolni.)

Posted

Ingyenes van. A korábbi fórumon le is írtam a beállításokat, de sajna MiniDisc-nek sem ment. :mérges:

Mondjuk az egyém co.uk. :hááát:

Posted

Sehol sem találom a régi fórumon a leírásodat, tudnál adni egy linket (ha emlékszel rá hol írtad le)? Megpróbálkoznék én is vele, hátha nagyobb szerencsém lesz mint MiniDisc-nek. (Legfeljebb ha nem jön össze áttérek én is co.uk-ra a com-ról... :démonikacaj: , bár nem értem ha az egyikkel mûködik a másikkal miért nem... :S )

Posted

Thanx! (Én a Bat-os topikokat néztem át, így nem csoda hogy nem találtam. :upsz: )

• 4 months later...
Posted

Van valakinek ötlete, hogyan lehet jelszóval levédeni a The Bat!-et? Jó volna valami olyan megoldás, hogy amikor valaki elindítja a programot jelszót kér. Szerintetek lehetséges?

Posted

Amennyire ismerem, nem. Postafiókonként lehet jelszót megadni, akkor a Bat elindul, de a védett postafiókot akárki nem nézheti meg. Illetve az is beállítható, hogy a levédett fiók leveleit lekérdezze-e vagy sem.

A Mail Warrior pl. védhetõ úgy jelszóval, ahogy gondolod.

Posted
Postafiókonként lehet jelszót megadni...

Ez az! Nekem ez is jó lenne. Segítenél, hogy hogyan tudom beállítani?

Posted

Ráállsz a levédendõ fiókra, és postafiók/fiókjelszó beállítása

Posted

Ha jól tippelek így kell: ráállsz a védeni kívánt postafiókra, aztán CTRL+F12 vagy Postafiók->Fiókjelszó beállítása...

Szerk.: rendben Shia-ko, te nyertél. :)

Posted

Köszönöm a segítséget. Mûködik.

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Már jó ideje használom a The Bat! levelezõ programot, de ilyen hibával, hibaüzenettel még nem találkoztam. Sajnos eddig senki nem tudott segíteni :Sír:

A probléma a következõ: ha szeretném elküldeni a levelet/leveleket, akkor a következõ üzenet jelenik meg:

A szerver hibát jelzett. A válasza: "REJECTED - bad HELO - don't use my name [localhost]"

A lényeg, hogy nem megy el a levél. Aztán késõbb elmegy, teljesen véletlen szerûen, ellenõrizhetetlenûl.

Ötlet? Megoldás?

A segítséget elõre is köszönöm!

Posted
Tippelgetek:

- ellenõrizd a szerver baállításokat

- nyírd le teljesen a denevért, és rakd vissza

- vedd fel a kapcsolatot a magyar forgalmazóval, esetleg a külföldivel

- ha több embernek küldted, akkor lehet, hogy a központ dobta vissza spamnek aznosítva

Köszönöm a hasznos tanácsokat, de:

- a szerver beállítások rendben vannak;

- ez egy teljesen friss rendszer és Bat!

A furcsa az, hogy eddig nem volt vele gondom. A windows feldobta a talpát, majd mikor újra raktam és feltöltöttem a biztonsági lementésem, ezt csinálta. Ha létre hozok egy teljesen szûz postafiókot, akkor is ezt csinálja. Arra gondoltam, hátha a szolgáltatóval van Valami, de eddig nem válaszoltak a leveleimre, a telefonos segítségrõl meg nincsenek jó tapasztalataim.

Megpróbálom az ajánlott címen felvenni a fejlesztõvel felvenni a kapcsolatot.

Még egyszer köszönöm az ötleteket.

• 2 weeks later...
Posted

Hali!

Szeretnék megkérni egy hozzáértõt, hogy mondja el lépésenként, hogyan lehet a PGP titkosítást használni a aThe BAT! -ban.

Csiánáltam kulcsot, elküldtem a public keyt -a címzettnek, mégsem tudja megnézni a levelem. Õ is csinált kulcsot, elküldte, beexportáltam, de énsem tudom megnézni a levelét.

Rákattintok a visszafejtésre, és hibaüzi:

"Hiba: Nem lehet binárissá visszaállítani az OpenPGP adatokat"

Méééér :?::mérges:

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok! Állítólag be lehet állítani (és be is állítottam) a The Bat! legújabb verziójánál, hogy automatikusan felismerje a karakter-kódolást a beérkezõ levelek esetében. Néha mégis úgy tûnik, mintha valaki (és mindig ugyanaz a valaki) hieroglifákat szeretne nekem küldeni.... Levél a fáraótól? :D Megnéztem a HTML-forrást és nincs 'charset' definiálva. Na, ilyenkor mi van? :hááát: