Utonium 0 Share Posted May 14, 2005 Megjelent a sokak által legbiztonságosabbnak tartott levelezőprogram új, 3.5-ös változata. Részletesebb információ, illetve próbaverzió letöltése: íl: HardwareOC.hu - The Bat! 3.5 íl: Ritlabs.com - The Bat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted May 15, 2005 Ha a The Bat 3.0-ban meg akarom azt csinálni, hogy a cég jpg-ben lévő logója minden e-mail tetején ott legyen, mi a legegyszerűbb módja? Több account-ot kezel a The Bat, tehát csak egy bizonyos account-ra akarok egy bizonyos logót berakni. Másik kérdés: úgy emlékszem, hogy a The Bat 3.0-hoz vagy magyar nyelvi fájl. Ez honnan tölthető le? Ha van tipp előre is kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 15, 2005 A logó beríkását már a régi fórumban leírtam. Formázd meg az accounthoz tartozó sablont, hisz makrókkal változtatható. A 3.5ös még béta, és jelenleg írják a magyar nyelvi filet hozzá, mert megváltozott a szerkezete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Author Share Posted May 16, 2005 @warynski A 3.5 előtti 3.x verziókhoz itt a nyelvi fájl: http://www.freeweb.hu/thebat/files/langpack_3x.rar Csak be kell másolnod a program főkönyvtárába. De amint Shia-ko is említette, a legújabb verzióban megváltozott a nyelvi fájl szerkezete, szóval ahhoz nem használható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted May 16, 2005 Köszi! Akkor ezek szerint a 3.0-hoz jó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted May 20, 2005 Amennyire én tudom a The Bat-ben alapértelmezetten plain text-ben írhatóak a levelek. Ha HTML-ben akartam írni, akkor eddig azt csináltam, hogy New Message > Options > Message format > HTML only. Ha pl. azt akarom, hogy alapértelmezetten HTML-ben lehessen írni és ne kelljen a fenti kattintgatásokat végigcsinálni, és pl. Times New Roman 11-es karakterrel írjon, akkor azt csak macroval lehet megcsinálni? Vagy van rá egyszeűbb mód. Merthogy a makrók használatában nemigen vagyok jártas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted May 20, 2005 How do I write messages in HTML-format by default? If you want to write messages in HTML-format by default and not select it manually in Options/Message Format menu, then (in The Bat!'s main window) go to Options/Preferences/ Viewer/Editor and change the 'Default message text editor' to 'HTML only' editor. Ennyi, most már tudom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 3, 2005 Használja esetleg valaki a yahoo mail-t a Bat-tal? Mert nekem sehogy sem sikerül összepárosítani õket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 4, 2005 Használja esetleg valaki a yahoo mail-t a Bat-tal? Igen Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 4, 2005 Volt egy olyan érzésem , hogy te fogsz jelentkezni... És fizetõs yahoo mail-ed van vagy ingyenes? (A másik totyikban azt a választ kaptam, hogy csak a fizetõssel mûködik a POP, hátha te meg tudod cáfolni.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 4, 2005 Ingyenes van. A korábbi fórumon le is írtam a beállításokat, de sajna MiniDisc-nek sem ment. Mondjuk az egyém co.uk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 4, 2005 Sehol sem találom a régi fórumon a leírásodat, tudnál adni egy linket (ha emlékszel rá hol írtad le)? Megpróbálkoznék én is vele, hátha nagyobb szerencsém lesz mint MiniDisc-nek. (Legfeljebb ha nem jön össze áttérek én is co.uk-ra a com-ról... , bár nem értem ha az egyikkel mûködik a másikkal miért nem... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 4, 2005 Klikk Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 4, 2005 Thanx! (Én a Bat-os topikokat néztem át, így nem csoda hogy nem találtam. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaseBoy 0 Share Posted November 3, 2005 Van valakinek ötlete, hogyan lehet jelszóval levédeni a The Bat!-et? Jó volna valami olyan megoldás, hogy amikor valaki elindítja a programot jelszót kér. Szerintetek lehetséges? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted November 3, 2005 Amennyire ismerem, nem. Postafiókonként lehet jelszót megadni, akkor a Bat elindul, de a védett postafiókot akárki nem nézheti meg. Illetve az is beállítható, hogy a levédett fiók leveleit lekérdezze-e vagy sem. A Mail Warrior pl. védhetõ úgy jelszóval, ahogy gondolod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaseBoy 0 Share Posted November 3, 2005 Postafiókonként lehet jelszót megadni... Ez az! Nekem ez is jó lenne. Segítenél, hogy hogyan tudom beállítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted November 3, 2005 Ráállsz a levédendõ fiókra, és postafiók/fiókjelszó beállítása Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted November 3, 2005 Ha jól tippelek így kell: ráállsz a védeni kívánt postafiókra, aztán CTRL+F12 vagy Postafiók->Fiókjelszó beállítása... Szerk.: rendben Shia-ko, te nyertél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaseBoy 0 Share Posted November 4, 2005 Köszönöm a segítséget. Mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedmetal 0 Share Posted November 14, 2005 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Már jó ideje használom a The Bat! levelezõ programot, de ilyen hibával, hibaüzenettel még nem találkoztam. Sajnos eddig senki nem tudott segíteni ír: A probléma a következõ: ha szeretném elküldeni a levelet/leveleket, akkor a következõ üzenet jelenik meg: A szerver hibát jelzett. A válasza: "REJECTED - bad HELO - don't use my name [localhost]" A lényeg, hogy nem megy el a levél. Aztán késõbb elmegy, teljesen véletlen szerûen, ellenõrizhetetlenûl. Ötlet? Megoldás? A segítséget elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted November 15, 2005 Tippelgetek: - ellenõrizd a szerver baállításokat - nyírd le teljesen a denevért, és rakd vissza - vedd fel a kapcsolatot a magyar forgalmazóval, esetleg a külföldivel - ha több embernek küldted, akkor lehet, hogy a központ dobta vissza spamnek aznosítva Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedmetal 0 Share Posted November 15, 2005 Tippelgetek: - ellenõrizd a szerver baállításokat - nyírd le teljesen a denevért, és rakd vissza - vedd fel a kapcsolatot a magyar forgalmazóval, esetleg a külföldivel - ha több embernek küldted, akkor lehet, hogy a központ dobta vissza spamnek aznosítva Köszönöm a hasznos tanácsokat, de: - a szerver beállítások rendben vannak; - ez egy teljesen friss rendszer és Bat! A furcsa az, hogy eddig nem volt vele gondom. A windows feldobta a talpát, majd mikor újra raktam és feltöltöttem a biztonsági lementésem, ezt csinálta. Ha létre hozok egy teljesen szûz postafiókot, akkor is ezt csinálja. Arra gondoltam, hátha a szolgáltatóval van Valami, de eddig nem válaszoltak a leveleimre, a telefonos segítségrõl meg nincsenek jó tapasztalataim. Megpróbálom az ajánlott címen felvenni a fejlesztõvel felvenni a kapcsolatot. Még egyszer köszönöm az ötleteket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo 0 Share Posted November 27, 2005 Hali! Szeretnék megkérni egy hozzáértõt, hogy mondja el lépésenként, hogyan lehet a PGP titkosítást használni a aThe BAT! -ban. Csiánáltam kulcsot, elküldtem a public keyt -a címzettnek, mégsem tudja megnézni a levelem. Õ is csinált kulcsot, elküldte, beexportáltam, de énsem tudom megnézni a levelét. Rákattintok a visszafejtésre, és hibaüzi: "Hiba: Nem lehet binárissá visszaállítani az OpenPGP adatokat" Méééér Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted December 7, 2005 Sziasztok! Állítólag be lehet állítani (és be is állítottam) a The Bat! legújabb verziójánál, hogy automatikusan felismerje a karakter-kódolást a beérkezõ levelek esetében. Néha mégis úgy tûnik, mintha valaki (és mindig ugyanaz a valaki) hieroglifákat szeretne nekem küldeni.... Levél a fáraótól? Megnéztem a HTML-forrást és nincs 'charset' definiálva. Na, ilyenkor mi van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts