Shiwer Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Jó ötletnek tartottam nyitni ezt a témát, mert most már ez a kedvenc játékom, nem is játszok mással. kíváncsi lennék, hogy akinek még megvan, melyik fajjal, kaszttal, és melyik szerveren játszik. Akkor kezdem én: A Terenas szerveren van: egy 12-es Hunterem. A Dragonblight szerveren van egy 6-os szintű druidom. És van még egy ötletem: akinek van kedve, azzal egyeztetünk (akár MSN-en is) megbeszéljük mikor, és kezdünk egy új játékot ugyanazon a szerveren, csakhogy egymással is lehessünk.
payskin Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Az a baj, hogy akik ezzel játszanak, azok nem érnek rá fórumozni. Itt körülöttem a társaság fele teljesen rákattant: éjszaka nyomják alvás helyett, aztán délelőtt bejönnek, megbeszélik az éjszaka történteket, majd délután eltervezik a következő éjszakát. Teljesen készen vannak.
Adani Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Vizsgaidőszak után én is tervezem, hogy kipróbálom. Aztán én is függő leszek.
Aneurysm Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Én is kipróbálnám csak szerintem az lenne a vége hogy szüleim kidobják a gépet az ablakon
Adani Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Erre az esetre azt kell mondani, hogy:" A Számítógép kell a tanuláshoz" Ez az aduász, és megkérdőjelezni sem lehet.
Shiwer Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Az a baj, hogy akik ezzel játszanak, azok nem érnek rá fórumozni. Itt körülöttem a társaság fele teljesen rákattant: éjszaka nyomják alvás helyett, aztán délelőtt bejönnek, megbeszélik az éjszaka történteket, majd délután eltervezik a következő éjszakát. Teljesen készen vannak. Én is teljesen rákattantam, de mégis fórumozok. Mondjuk az igaz, hogy mással nem is játszom mostanában...
Shiwer Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Nem is mondom, hogy olcsó, és tuti, hogy nekem is lesz olyan idõszakom, amikor nem fogok tudni játszani vele. De aki azért játszik vele (Ha van ilyen a fórumon) akkor van egy guildem: Minions of Destruction
Adani Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Én múltkor kipróbáltam van egy 4es szintû karim, jó kis játék, de megvan a veszélye, hogy lehetetlen abbahagyni, majd nyáron talán többet fogok vele játszani.
Shiwer Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Találkoztam egy olyan magyar emberkével, akinek a neve Utonium. Valyon ez az Utonium-e?
Adani Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Hol találkoztál vele? A hivatalos szerveren, vagy a nem hivataloson? Most hogy túlvagyok a vizsgákon, lesz idõm a WoW-ra is, éjszakákba nyúlóan lehet majd játszani.
Shiwer Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Hivatalos szerveren, ugyanis én is azon játszom. A Dragonblight-on. @Adani Lehetõleg Hordás karakter válassz, van egy magyar guild. Ha elkezdted, akkor szólj majd nekem. Egy Orc Shamanom van, Kerberor néven.
Adani Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Már tolom egy nemhivatalos szerveren. Tauren sámán karim van, most éppen 5-ös, de mindegy, mert szerver upgrade l, és karitörlés is lesz.
Shiwer Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Hehe, én hivatalos szerveren játszom, simán megy is az egész, 24-es shaman.
Adani Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Nekem meg nincs erre pénzem, ezért marad a nemhivatalos.
Shiwer Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 Megértem, mert nekem augusztusban jár le, Nem tudom akkor mi lesz. Szerintem szünet, legalább 2 hónapig... ír:
szikidani Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Nemtudom milyen a játék, mert még nem próbáltam egy MMORPG-t sem. Segítsetek!
Utonium Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Egyrészt az e-mailcímedet kiszerkesztettem, mert e-mailben nem kérünk segítséget, abból más nem tanul. Másrészt: Mi a kérdés? Miben segítsünk? Vagy adományokat küldjünk? Nem értem...
Utonium Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 @Utonium Te WoW-ozol? Fõnöknõm volt olyan kedves és hozatott nekem ingyen egy dobozos példányt az amerikai barátnõjével, mivel mindig én javítom a gépét... (Katt. a kis képekre, majd válaszd a megnyitást!) ... de az az igazság, hogy még nem volt idõm feltelepíteni. Valószínûleg jövõ héten ezt is megejtem, bár mintha olyasmit olvastam volna, hogy USA verzióval csak amerikai szerverekre mehetek fel. Mondjuk annyi elõnye lenne a dolognak, hogy ott kisebb eséllyel ütköznék germánokba meg finnekbe (mindig ezekkel futok össze máshol ) és legalább tudnék kommunikálni valamelyest a játékostársakkal is. Bár magamat ismerve az elsõ napom a karakter testreszabásával fog eltelni.
Shiwer Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 Csakmert az európai szerveren (Dragonblight) van egy Utonium nevû ember. Ja, és magyar guild is van! Sok sikert a WoW-ozáshoz. Egyet megmondtahok: szinte biztosra tudom, hogy egy jó ideig mással nemnagyon fogsz játszani.
Aneurysm Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Én is nyomnám WoW-ot, de itthon már pampognak ha napi 2 óránál többet a gép elõtt látnak. De ha játszok akkor meg egybõl szólnak.
Recommended Posts