Jump to content
GSForum - Segélyvonal

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Jó ötletnek tartottam nyitni ezt a témát, mert most már ez a kedvenc játékom, nem is játszok mással. kíváncsi lennék, hogy akinek még megvan, melyik fajjal, kaszttal, és melyik szerveren játszik. Akkor kezdem én: A Terenas szerveren van: egy 12-es Hunterem. A Dragonblight szerveren van egy 6-os szintű druidom.

És van még egy ötletem: akinek van kedve, azzal egyeztetünk (akár MSN-en is) megbeszéljük mikor, és kezdünk egy új játékot ugyanazon a szerveren, csakhogy egymással is lehessünk. :D

Posted

Az a baj, hogy akik ezzel játszanak, azok nem érnek rá fórumozni. Itt körülöttem a társaság fele teljesen rákattant: éjszaka nyomják alvás helyett, aztán délelőtt bejönnek, megbeszélik az éjszaka történteket, majd délután eltervezik a következő éjszakát.

Teljesen készen vannak. :pislog:

Posted

Vizsgaidőszak után én is tervezem, hogy kipróbálom. Aztán én is függő leszek.

Posted

Én is kipróbálnám csak szerintem az lenne a vége hogy szüleim kidobják a gépet az ablakon :S

Posted

Erre az esetre azt kell mondani, hogy:" A Számítógép kell a tanuláshoz" Ez az aduász, és megkérdőjelezni sem lehet.

Posted
Az a baj, hogy akik ezzel játszanak, azok nem érnek rá fórumozni. Itt körülöttem a társaság fele teljesen rákattant: éjszaka nyomják alvás helyett, aztán délelőtt bejönnek, megbeszélik az éjszaka történteket, majd délután eltervezik a következő éjszakát.

Teljesen készen vannak. :pislog:

Én is teljesen rákattantam, de mégis fórumozok. Mondjuk az igaz, hogy mással nem is játszom mostanában... :lol::oké:

• 3 weeks later...
Posted

Én nem áldozok rá 6000 Ft-ot (elõfizetés).

:hááát:

Posted

Én is így vagyok vele :hááát:

Posted

Nem is mondom, hogy olcsó, és tuti, hogy nekem is lesz olyan idõszakom, amikor nem fogok tudni játszani vele.

De aki azért játszik vele (Ha van ilyen a fórumon) akkor van egy guildem: Minions of Destruction

Posted

Én múltkor kipróbáltam van egy 4es szintû karim, jó kis játék, de megvan a veszélye, hogy lehetetlen abbahagyni, majd nyáron talán többet fogok vele játszani.

• 2 weeks later...
Posted

Találkoztam egy olyan magyar emberkével, akinek a neve Utonium. :D Valyon ez az Utonium-e? :?:

Posted

Hol találkoztál vele? A hivatalos szerveren, vagy a nem hivataloson? Most hogy túlvagyok a vizsgákon, lesz idõm a WoW-ra is, éjszakákba nyúlóan lehet majd játszani.

Posted

Hivatalos szerveren, ugyanis én is azon játszom. A Dragonblight-on.

@Adani

Lehetõleg Hordás karakter válassz, van egy magyar guild. Ha elkezdted, akkor szólj majd nekem. Egy Orc Shamanom van, Kerberor néven.

Posted

@Adani

Mikor állsz neki?

Posted

Már tolom egy nemhivatalos szerveren. Tauren sámán karim van, most éppen 5-ös, de mindegy, mert szerver upgrade l, és karitörlés is lesz.

Posted

Hehe, én hivatalos szerveren játszom, simán megy is az egész, 24-es shaman. :D:P

Posted

Nekem meg nincs erre pénzem, ezért marad a nemhivatalos.

Posted

Megértem, mert nekem augusztusban jár le, Nem tudom akkor mi lesz. Szerintem szünet, legalább 2 hónapig... :Sír:

• 1 month later...
Posted

Nemtudom milyen a játék, mert még nem próbáltam egy MMORPG-t sem. :(

Segítsetek!

Posted

Egyrészt az e-mailcímedet kiszerkesztettem, mert e-mailben nem kérünk segítséget, abból más nem tanul. ;)

Másrészt: Mi a kérdés? :pislog: Miben segítsünk? :pislog: Vagy adományokat küldjünk? Nem értem... :hááát:

Posted

@Utonium

Te WoW-ozol?

Posted
Vagy adományokat küldjünk?

Ez nagyon jó :lol::lol::lol:

Posted
@Utonium

Te WoW-ozol?

Fõnöknõm volt olyan kedves és hozatott nekem ingyen :istenvagy: egy dobozos példányt az amerikai barátnõjével, mivel mindig én javítom a gépét...

IPB kép IPB kép IPB kép IPB kép (Katt. a kis képekre, majd válaszd a megnyitást!)

... de az az igazság, hogy még nem volt idõm feltelepíteni. Valószínûleg jövõ héten ezt is megejtem, bár mintha olyasmit olvastam volna, hogy USA verzióval csak amerikai szerverekre mehetek fel. Mondjuk annyi elõnye lenne a dolognak, hogy ott kisebb eséllyel ütköznék germánokba meg finnekbe (mindig ezekkel futok össze máshol :hááát: ) és legalább tudnék kommunikálni valamelyest a játékostársakkal is. Bár magamat ismerve az elsõ napom a karakter testreszabásával fog eltelni. :lol:

Posted

Csakmert az európai szerveren (Dragonblight) van egy Utonium nevû ember. Ja, és magyar guild is van! 8)

Sok sikert a WoW-ozáshoz. Egyet megmondtahok: szinte biztosra tudom, hogy egy jó ideig mással nemnagyon fogsz játszani.

Posted

Én is nyomnám WoW-ot, de itthon már pampognak ha napi 2 óránál többet a gép elõtt látnak. De ha játszok akkor meg egybõl szólnak.