Jump to content
GSForum - Segélyvonal

My Bulletin Board

Halasi Miklós

Recommended Posts

Halasi Miklós
Posted

Csak pár kérdés: ki ismeri? Mennyire biztonságos? Ugyanolyan rések lehetnek rajta, mint a phpBB-n?

Ja, és magyarítás miért nem érhető el a weboldalon, ha a srác elküldte a kódot? És hol érhető el?

Itt a hivatalos link:

http://www.mybboard.com/

• 2 weeks later...
Halasi Miklós
Posted

Tehát senki nem próbálta? :pislog:

• 4 weeks later...
Posted

Kipróbáltam, nekem hibát ír ki.

Hiba:

Warning: main(./inc/db_.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-7\www\x\global.php on line 70

Fatal error: main(): Failed opening required './inc/db_.php' (include_path='.;C:\Program Files\EasyPHP1-7\php\pear\') in c:\program files\easyphp1-7\www\x\global.php on line 70

• 9 months later...
Halasi Miklós
Posted

És amikor azt hinné az ember, hogy magára hagyták, kb. egy hónapja új verzió jött ki, az 1.1-es! Az 1.2-be pedig gyorsabb keresőt ígérnek... Lehet, megint érdemes lesz egy próbát tenni?

Posted

Én is probáltam. Nem rossz, egy részét magyarosítottam is (v1.1). Aztán áttértem az IPB-re.

Halasi Miklós
Posted

Mondjuk az IPB az egyik legrégebbi, és anno még ingyenes is volt, de mostmár... :(

• 2 months later...
Posted

Ne legyen már itt vége!

Nagyon jó fórum a MyBB. Nagyon sok dolgot tud, amit az IPB is, de a phpBB nem!

• 4 weeks later...
Posted

Nemsokára jön, a phpBB Olympus, azután senki nem mondhat ilyesmit :)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
zsoltchelsea
Posted

Én most raktam fel, megcsináltam pár fórumot, bejelöltem, hogy fórumként menjen, de nem mutat semmit, amikor rámegyek, hogy megnézzem. Mit csináljak?

Halasi Miklós
Posted

Passzolom, mert azóta nem próbálkoztam vele, amióta kitettem ide a linkjét. Esetleg valaki más? :hááát:

Apropó: ugye az 1.2.1-es verzió van fent, mint legutolsó verzió?

Posted

Nézd meg. Augusztus végén jött ki az 1.2, azóta nem tudom, mi van...

• 2 weeks later...
Posted

Valaki igazán segíthetne... Nagyon fontos!

Posted

Mennyire érdekli itt az embereket...

Halasi Miklós
Posted

Én nem használok fórummotorokat, mert nem nyitottam ilyen weboldalt. Másokat meg más motorok érdekelnek, sajnos ez nem. Pedig kinézetre nem rossz...

Posted

Sajnos a hivatalos magyar oldala meg nem elérhetõ...

Azért köszi.

Posted

Hello! Nem értem tisztán a kérdésedet. Bejelölted, és beállítottad a fórumokat, de mikor meg akarod nézni, hogy milyen, akkor eltünik?

Posted

Bejelöltem az admin felületen, hogy legyen fórum (acting as forum), de ha csak simán megyek az index.php-ra, akkor sima fehérség az egész.

Posted

Értem... Nekem is volt már ilyen gondom, de nem emlékszem hogy oldottam meg. Minden böngészõben ugyan olyan? Bocs, nem tudok segíteni. De ajánlom a phpBB-t, és az IPB-t azoknál segíteni is tudok. :upsz:

Posted

Valószínûleg az lesz belõle!

Posted

Az az igazság, hogy nem csak szülõ fórumot, hanem normál fórumot is létre kell hozni!

Az én myBB-s fórumom itt van, és tökéletesen megy, igaz 1.16-os változat, nem volt kedvem egy teszt fórumot frissíteni. :D

Posted

Nekem van Categóriám, szülõ fórumom, azon belül van gyerek fórumom is...

Posted

Akkor nem tudom mi a gondja. Be tudnád linkelni, hogy mi is lássuk?

Posted

Az a gondja, hogy nem látszik semmi. Itt a link (ha kell PÜ-ben adok linket az admin felülethez is):KATT

Posted

Ez valóban érdekes. Elküldhetnéd az admin user-t. Javaslom (ha nem akarod odaadni a tiedet) csinálj nekem egyet az admin csoportba! ;)