Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Foobar2000

Nem régiben tértem át a winamprõl, mert szebben szól, kissebb a gépigénye, és jobban testre szabható, miközben alig foglalhelyet, és mindent tud, illetve 1 hibáját nem sikerült kijavítanom, hogy a samurize-ban található advancedmediaplayerinfo.dll az ékezetes betüket rosszul írja ki, az UTF-8 kódolás miatt.

Knowledgebase

Posted

Megoldható az, hogy legyen hangerőszabályzó benne? Ezt nem találtam és azt hiszem nincs benne. Vagy majd írok hozzá egyet. 8)

Posted

Van benne. :P

Jobb gomb a playlisten, és a paneloknál találod a vízszintest, a menüből elő tudod hozni a függőlegeset is, és ott tudod beállítani, hogy mely hangerőt jelentse.

A Samurize inkompatibilitást a kódolásbeli különbség jelenti, erre rájöttem. UTF-8(unicode)-ot kap az ANSI string helyett, és ezt nem tudja elviselni az AMPI.

Opera panel

Lakatos Gergely [Sti
Posted
Megoldható az, hogy legyen hangerőszabályzó benne? Ezt nem találtam és azt hiszem nincs benne. Vagy majd írok hozzá egyet. B)

Numerikus billzet +/- gomb:)

foobar2000 rulez!

Posted

Köszi! Hogy erre nem is gondoltam. :hááát: De azért Shia-ko megoldása is érdekel. Azt még nem tudtam megcsinálni. :upsz:

Posted

Jah, igen, a vízszinteshez kell ez

foo_uie_volume.dll

a dll. :upsz:

A DSP managernél kapcsold be a volume controllt.

Posted

A Volume Controll aktív, de ezt a dll-t nem találtam. Néztem a honlapjukat de ott sincs semmi infó erről... vagy csak én vagyok vak. :upsz:

Posted

ColumsUi-n vagy?

Kimenetnek Kernel Streaminget, vagy directsound2t használtok? Nektek melyik szól jobban?

Posted

Köszi! Dolgozok rajta, de egyelőre még nem sikerült életet lehelni bele. :bizonytalan:

Már a másik felületet is feltettem, de a Toolbar alatt nem látom, pedig a DSP-nél is beállítottam.

Posted

Van a panel alatt is. :P

Posted
:pislog: Panel alatt? Hol? Komolyan mondom kezdek aggódni magam miatt. :bolond:
Posted

Preferencesben a displayt állítsd ColumsUIre. Restart foobar. Baloldalt a playlist switcheren balkatt, és ott a panels,és atoolbars alatt is van volume bar. :P

Szép magyarság rulez :upsz:

Posted
Kimenetnek Kernel Streaminget, vagy directsound2t használtok?

Kernel Streaminget. Sajnos vissza kellett hozzá vennem a 16 bitre, de így is nagyon jól szól, a gép meg bírja. 8)

Posted

@Shia-ko

:istenvagy: Köszi a segítséget, működik.

Posted
Kernel Streaminget. Sajnos vissza kellett hozzá vennem a 16 bitre, de így is nagyon jól szól, a gép meg bírja.  8)

Olvasgattam a neten, és valami olyat találtam, hogy XP alá a directsound van optimalizálva, de nekem is jobban tetszik a kernel stream alatti hang.

A bitet hol lehet állítani? Nekem csak egy mondat van a device alatt, hogy optimális 16 bit.

Posted
Playback fül, és a szemben levő oldalon Output --> Output data format. Ez most 16 bit. Ha feljebb emelem -- elvileg 24 vagy 32 volna az igazi --, akkor a Kernel Streaming kihal.
Posted

Nekem DirectSound 2.0 32 bit-en jön be. :oké: Kernel streaming nálam is kihal 16 bit felett.

Posted

És melyik szól szebben?

Posted

Szerintem a DirectSound 2.0, de majd kipróbálom az itthoni gépemen is. ;)

Posted

Felraktam és is, és megnéztem.

És piszok lassan rakja be a számokat! (egyszerre 1500-at raktam be, elkezdte analizálni vagy nem tudom mit csinált vele és ki is fagyott.) Míg a winamp berakja 2 másodperc alatt. A kezelõfelület is elég fapados :D

Ugyhogy winamp POWA!

Posted

A winamp nem csinál szinte semmit, amikor berakja, ez meg elmenti útvonalastúl, mindenestül, és legközelebb egy pillanat alatt benn van az összes adata, ha pedig a replaygain is be van kapcsolva, akkor dolgozik sokat.

Nekem 3x G filet pillanatok alatt rak be.

Remélem nem a 0.9bétát próbáltad?

• 2 months later...
Ruzsa Dániel
Posted (edited)

Sziasztok! Én korábban használtam foobart és jó volt, aztán nem tudom miért, de visszatértem WINAMP-ra. Most szertném újra használni a foobart, de csak akkor, ha nem a +/- gombbal kel allítani a hangerõt. Tudom, hogy már leírtátok, hogy hogy kell, de nem tudtam megcsinálni! Kérlek titeket, írja le nekem valaki, hogy hogy kell. Ja, és még egy: angol tudásom=0. :Sír:

És a magyar? :P

Edited by Spányik Balázs