CSSANYA 0 Share Posted May 8, 2005 Sziasztok Segitséget szeretnék kérni, az ACDSee 7.0 képszerkesztõ progival kapcsolatban. Feltelepítettem a progit, de nem tudom kikapcsolni a regisztrációs panelt és minden kattintásra megjelenik. Ez nagyon idegesitõ és idõigényes a folytonos bezárogatása :wub: Ha valaki ismeri kérem,hogy segítsen az eltávolításában :rolleyes: Köszi! CSSanya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted May 8, 2005 Szerintem regisztrálni kell a programot és akkor soha többé nem fog felbukkanni. Persze lehet hogy tévedek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted May 8, 2005 Igen, a registrációs kódszám beírásával megszünik a probléma. Ha már itt tartunk nekem is lenne kérdésem. Jelenleg az 5-ös verziót használom,érdemes a 7-re váltani? Mennyivel tud többet az új verzió? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted May 8, 2005 Szebb, jobb, gyorsabb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSSANYA 0 Author Share Posted May 8, 2005 Az 5-ös verziót nem használtam, csak egy ősrégi 3.1-es volt a gépemen, a 7-est még nem sikerült megismerni Az említett problémával, ill. a magyarosításával küszködtem, de sajnos az sem sikerült még megoldanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted May 8, 2005 Honosítást a weboldalamon találsz a 7-eshez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted May 8, 2005 Igen én is a weboldaladról töltöttem le a progit és a magyarosítást is. Tényleg szebb jobb,mint az 5-ös. Kösz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSSANYA 0 Author Share Posted May 8, 2005 Bocs, de nem tudom a weboldalad elérhetőségét :blink: Légyszi megírni Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted May 9, 2005 http://www.minidiscweb.hu/index.html és még sok jó progit tudsz letölteni innen,ill leírásokat is olvashatsz. Igaz csak az alapprogram magyarosíttása van meg. A kiegészítő programoké nincs. Azonban tényleg szuper a progi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSSANYA 0 Author Share Posted May 9, 2005 Köszi a segítséget Az ACDSee 7.0 magyarositás sikerült Viszont az ACDPhoto Editor és az ACD FotoSlate maradt a régi angol Üdv:CSSANYA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charizard 0 Share Posted May 9, 2005 A honosítás csak az ACDSee-re szól, tehát kizárólag a képnézőre, még a PowerPack esetében is. (Legalábbis MiniDisc ezt mondta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomy 0 Share Posted September 5, 2005 Tudja valaki, hogy hogyan oldható meg a következõ ACDSee.exe alkalmazáshiba? Emiatt lassabb a program és le is áll néha magától : "A "0x7c911e58" címen található utasítás a "0x2f2f3073" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted September 5, 2005 Melyik verzióban jön elõ a hibaüzenet? Különben aki még nem tudná: ehavi mellékletünk teljes verziója az ACDSee 5-ös! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomy 0 Share Posted September 5, 2005 Melyik verzióban jön elõ a hibaüzenet? Különben aki még nem tudná: ehavi mellékletünk teljes verziója az ACDSee 5-ös! A verzió: 7.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted May 20, 2006 A 8-asban hol lehet kikapcsolni az avi fájlok lejátszását? Mert marhára idegesít, hogy annyit kell várni olyankor, amikor véletlenül rámegyek egy avi fájlra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edmundheckler 0 Share Posted October 21, 2006 Hol lehet beálítani az ACDSee 8-ban hogy ne mutasa a rejtet fájlokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted October 22, 2006 Nekem 5-ös van, gondolom a 8-asban is hasonló helyen van: Tools / Options / User Interface / File List / Show Hidden Items elõl pipa ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted October 23, 2006 Nekem v4.0 van és a View menü Filter opciónál be lehet állítani, hogy ne mutassa a Media files-t, vagy a Hidden-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted October 23, 2006 ACDSee Pro és ACDSee 9: Tools íl: Options íl: File List panel íl: Configure Filters gomb íl: Show hidden files and folders kapcsoló. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JU-HI 0 Share Posted January 12, 2007 ' date='2005. május 8. 12:28' post='1809']Honosítást a weboldalamon találsz a 7-eshez. Hol találom meg a magyaritást az ACD See 7.0 programhoz? A megnyitott web oldalon nem találtam. Segitségét köszönettel:Kezdõ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 0 Share Posted May 7, 2007 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Leszedtem a ACSee 9-es verzióját, de nem találtam hozzá magyarosítást. Honnan lehetne ezt letölteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted May 7, 2007 A 7-es verzióig volt egy lelkes programozó aki készített nyelvi kiegészitéseket, de a 8-as verzitól már a magyar forgalmazó - azzal, hogy ezek után õ készíti majd el - letiltotta. Azóta teljes a csönd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evin1 0 Share Posted May 23, 2007 A 7-es verzióig volt egy lelkes programozó aki készített nyelvi kiegészitéseket, de a 8-as verzitól már a magyar forgalmazó - azzal, hogy ezek után ő készíti majd el - letiltotta. Azóta teljes a csönd. Ha szájról szájra terjed a hír, milyen érdekes fordulatok csempésződnek bele. Először is én készítettem/készítem a magyarítást, de programozó nem vagyok. Úgy volt, hogy a Codra Kft. készít a 8-hoz magyarítást. És az elején még úgy volt, hogy én is besegítek, vagy ilyesmi, de azóta (gondolom mindenkinek feltűnt) semmi hír. Azért is nem csináltam a 8-hoz fordítást, mert minek 2. De nem tiltottak le, saját döntés volt. Egyébként tőlem letölthető minden eddigi magyarítás: ACDSee 5-6-7-9 A 9-hez a legújabb verzió (build108) kell! :!: Már van ACDSee Pro 2 Béta, akit érdekel. Szeptemberben jelenik meg a végleges, addig ez a béta ingyen és korlátozás nélkül használható! Ehhez nem tudom készítek-e magyarítást, majd szeptemberben meglátom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts