Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MSI VOX TV Tuner külsõ

Recommended Posts

Posted

Hello!

Vásároltam egy ilyen MSI tunert de nem akar menni rendesem. Megkeresi a csatornákat de mindegyik fekete-fehér és nincs alatta hang, ahol van hang ott nincs kép. A leírás szerint magyarországon Secam rendszer van, de szerint PAL. Próbáltam mind a kettőt és az NTSC-t is, de semmi sem változik.

Béna vagyok hozzá, esetleg nem is tud ez működni rendesen, vagy csak az egyém hibás darab.

Légyszi segítsetek!

Posted

Jó régi az a leírás. Egy ideje már - 1990 óta - PAL rendszerű a magyar televíziózás.

Posted

Az biztos, hogy PAL de ezen belül is van választék, B. D. az én kártyám Magyarországnál négy lehetőséget kínál. :pislog:

Lehet hogy ez sem hoz eredményt, mert egy szomszédos országnál pl. Ausztria vagy Németországnál találod meg az optimális beállítást. ;)

Posted

Az a baj hogy már végigteszteltem az összes PAL beállítást is és próbáltam az ország beállításokat is megváltoztatni, de igazándiból semmi nem történik.

Mindig fekete-fehér kép és nincs hang, a finomhangolás sem segít. Volt már bonyolult beállítású TV tunerem, de ez kifog rajtam. azt hiszem visszaviszem :(

Ne idézz be közvetlenül előtted íródott teljes hozzászólást! <PF>

Posted

Ez is egy megoldás, ha másért nem legalább elmondják mit, és hogyan kell beállítani!

Persze ha jó az eszköz.

Egyébként nekem is kezd tele lenni a hócipőm ezzel a folytonos számítástechnikai barkácsolással. :S

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Az a problémám, hogy most vettem egy MSI VOX külsõ Tv-tunert, de nem tudok a laptopon elõcsalni hangot a képhez!

Mondjuk a leírásában az van, hogy a line-in bemenetre dugjam a vezetéket, de a laptopon csak mikrofon bemenet van. Viszont a programjában elvileg be lehet álítani azt is, hogy onnan jön a hang, de mégsem tudtam mûködésre bírni.

Valaki tudna nekem segíteni?

Köszi!

Posted
Valaki tudna nekem segíteni?

Hello!

Nekem is van egy ilyenem de csak kábelen közlekedik rajta a hang, USB-n nem. Nekem sem volt a laptopon audio bemenet így vettem hozzá port replikátort, mert azon van és így müködik is.

• 4 months later...
Posted

Nagy nehezen sikerült mindent beálltanom, viszont amikor kiléptem majd vissza akkor az állomások fekete-fehéren jöttek be hang nélkül. azóta hiába próbálom beállítani, feketefehér marad hang nélkül. Tudna valaki segíteni? Ja a távirányítóba hogy lehetne életet lehelni (elem van benne)?

Posted

Nem ártana a vevõjét is rákötni a tunerre.

Ciao.

Posted

Nem adtak hozzá vevõt magán a tuneren van az érzékelõ led. Egyébként most már hiába dugom rá fel sem ismeri az eszközt.

• 2 weeks later...
Posted

Egyéb problémáim miatt újratelepíettem a windows-t és a tuner programjait is. Az a baj hogy a tunerhez mellékelt programban valamit nem állítottam be jól(chris tv-n tökéletesen mûködik csak az felvenni nem tud) és nem jönnek be az adók. A kábeltv-t szeretném valahogy behozni. Akinek ilyenje van légy szíves írja meg hogy kell jól beállítani.