dasky 0 Share Posted May 7, 2005 Hello! Vásároltam egy ilyen MSI tunert de nem akar menni rendesem. Megkeresi a csatornákat de mindegyik fekete-fehér és nincs alatta hang, ahol van hang ott nincs kép. A leírás szerint magyarországon Secam rendszer van, de szerint PAL. Próbáltam mind a kettőt és az NTSC-t is, de semmi sem változik. Béna vagyok hozzá, esetleg nem is tud ez működni rendesen, vagy csak az egyém hibás darab. Légyszi segítsetek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 7, 2005 Jó régi az a leírás. Egy ideje már - 1990 óta - PAL rendszerű a magyar televíziózás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted May 7, 2005 Az biztos, hogy PAL de ezen belül is van választék, B. D. az én kártyám Magyarországnál négy lehetőséget kínál. Lehet hogy ez sem hoz eredményt, mert egy szomszédos országnál pl. Ausztria vagy Németországnál találod meg az optimális beállítást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasky 0 Author Share Posted May 7, 2005 Az a baj hogy már végigteszteltem az összes PAL beállítást is és próbáltam az ország beállításokat is megváltoztatni, de igazándiból semmi nem történik. Mindig fekete-fehér kép és nincs hang, a finomhangolás sem segít. Volt már bonyolult beállítású TV tunerem, de ez kifog rajtam. azt hiszem visszaviszem Ne idézz be közvetlenül előtted íródott teljes hozzászólást! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted May 7, 2005 Ez is egy megoldás, ha másért nem legalább elmondják mit, és hogyan kell beállítani! Persze ha jó az eszköz. Egyébként nekem is kezd tele lenni a hócipőm ezzel a folytonos számítástechnikai barkácsolással. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wocsok17 0 Share Posted June 11, 2005 Sziasztok! Az a problémám, hogy most vettem egy MSI VOX külsõ Tv-tunert, de nem tudok a laptopon elõcsalni hangot a képhez! Mondjuk a leírásában az van, hogy a line-in bemenetre dugjam a vezetéket, de a laptopon csak mikrofon bemenet van. Viszont a programjában elvileg be lehet álítani azt is, hogy onnan jön a hang, de mégsem tudtam mûködésre bírni. Valaki tudna nekem segíteni? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasky 0 Author Share Posted June 11, 2005 Valaki tudna nekem segíteni? Hello! Nekem is van egy ilyenem de csak kábelen közlekedik rajta a hang, USB-n nem. Nekem sem volt a laptopon audio bemenet így vettem hozzá port replikátort, mert azon van és így müködik is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laceeeee 0 Share Posted October 28, 2005 Nagy nehezen sikerült mindent beálltanom, viszont amikor kiléptem majd vissza akkor az állomások fekete-fehéren jöttek be hang nélkül. azóta hiába próbálom beállítani, feketefehér marad hang nélkül. Tudna valaki segíteni? Ja a távirányítóba hogy lehetne életet lehelni (elem van benne)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted October 31, 2005 Nem ártana a vevõjét is rákötni a tunerre. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laceeeee 0 Share Posted November 3, 2005 Nem adtak hozzá vevõt magán a tuneren van az érzékelõ led. Egyébként most már hiába dugom rá fel sem ismeri az eszközt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 3, 2005 Garancia? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laceeeee 0 Share Posted November 13, 2005 Egyéb problémáim miatt újratelepíettem a windows-t és a tuner programjait is. Az a baj hogy a tunerhez mellékelt programban valamit nem állítottam be jól(chris tv-n tökéletesen mûködik csak az felvenni nem tud) és nem jönnek be az adók. A kábeltv-t szeretném valahogy behozni. Akinek ilyenje van légy szíves írja meg hogy kell jól beállítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts