Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Yahoo Messenger

Guest GoodSpeed

Recommended Posts

Guest GoodSpeed
Posted

Az MSN nagy riválisa, én magam is használom, és nagyon szeretem. Akiknek kérdésük van stb, azt ebben a gyűjtő topicban legyenek szívesek feltenni.

Posted

OK. GoodSpeed szavadon foglak majd, mert én az MSN Messengerrel nem tudtam

barátságot kötni és szeretném kipróbálni a Yahoo-t, még ha nem is ez lesz az igazi. :unsure:

Guest GoodSpeed
Posted

Van ám benne rádió is, na meg a 250Mb-os tárhely ami nem sokára 1 GB-ra nő szintén barátságos, egyébként letölthető a yahoo webpage-ről.

• 1 month later...
  • 11 months later...
Posted

Tisztelt segélyvonal!

Pár napja tapasztaltam,hogy a Yahoo! Messenger nem úgy működik, ahogy kellene. Az a baj, hogy ha bekapcsolom vagy újraindítom a szamítógépet, akkor a Yahoo! Messenger ablaka megnyíllik. pedig akkor kellene. mikor megnyitom az internetkapcsolatot. Hogy tudnám visszaállítani a program tökéletes működését, mert ez így nagyon zavaró. Már próbálkoztam a program újratelepítésével is. Semmi változás nem történt. Előre is köszönöm.

Posted

Valószínûleg bekerült a Windowszal együtt automatikusan elinduló programok közé. Start --> Futtatás --> MSCONFIG --> utolsó fül. Ha megtalálod, vedd ki a pipát elõle.

Posted

Nálam bevan jelölve a... ezek közül az utolsot nem bírom megváltoztatni, és a többi közül melyik elől vegyem ki a pipát? Előre is köszönöm.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Az Automatikus indítás fülön nézd. :)

Posted

Megtaláltam mindent, amit leírtak, kivettem a pipát a YAHOO elől, újraindítás megtörtént, de újra felbukkan a YAHOO ablaka. Ha van még valami ötletük, kérem írják meg. Köszönöm!

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

START-Minden Program-Indítópult.

Itt is nézd meg.

Posted

START > Minden program > AUTOMATIKUS INDITÁSOK között megnéztem, nincs benne és nem tudok rájönni, mi lehet a baj. Semmi hibaüzenet nem jön ki, csak mikor bekapcsolom vagy újraindítom a gépet. Kijön a YAHOO ablaka, de nem bír csatlakozni mivel nem vagyok a neten. Azelőtt mikor bekapcsoltam a netet, rögtön kijött az ablak és csatlakozott.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Akkor az msconfigban nézd meg, mi maradt bent. Úgy emlékszem, hogy a Yahoo nem csak egy elemet tesz ide.

Posted

Igen, az MSCONFIGBAN találtam még egy YAHOO-s dolgot. Az elől is vegyem ki a pipát? Az az igazság, amihez nem értek, nem szeretem piszkálni és nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Persze, vedd ki nyugodtan. :)

Más: igasság=igazság

Javítottam. - SB

• 1 month later...
Posted

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Sajna egy progi telepítésekor (Adobe) "sikeresen" feljött a gépemre a yahoo toolbar is, amit most képtelen vagyok letörtölni. Már próbáltam a "ceruza" ikon segítségével, és persze a "programok hozzáadása, eltávolítása"-val is. Nem ment. Mindenhol kerestem már a yahoo oldalán is, egy olyan honlapot, ahol egy "kérdõív" kitöltésével le lehet törölni (uninstall), mert régen már megtaláltam, de persze most sehogy nem megy. Segítségeteket elõre is köszönöm!

• 11 months later...
Posted

Én is használom a yahoo messengert csak nekem az lenne vele a problémám, hogy azok az ismerõseim akik msn t használnak nem tudnak nekem irni és nem tudom hogy ez miért van. Tudja valaki a megoldást?

• 3 years later...
Posted

A wikipédiában olvastam, hogy a messenger-már 8-as verziójánál- megegyezett a yahoo-val a kettő közötti kompatibilitásban. Itt még csak XP SP2-ről van szó.

Kérdés: a yahoo messengert használót felvettem partnernek a wlm-be. címe:xxxx@yahoo.com Vista home op. rendszerem van.

Bejelentkezik, de még a rezgetést sem észleli, semmire nem jó. Fent sárga mezőben :" a kapcsolatban bizonyos szolgáltatások nem fognak működni". Szeretnék vele üzengetni. Van rá lehetőség?

Röviden: a wlm kompatibilis a yahoo messengerrel?

KGigi és [OP]Destroy-man Azzal kezdtem, hogy beírtam: szia! Félórát vártam...semmi. Aztán megint bejelentkezett, kérdezgettem,....ezek maradtak, és órákig semmi. Most töröltem a partnerek közül, és újra fel fogom venni. "Valami van, de.....nem az igazi" Biztató válaszok, próbálkozom. Kösz!

Elvileg itt kellene lenni a yahoo-nak is??

[OP]Destroy-man
Posted

Üzenetküldésre tökéletessen használható, de az egyéb szolgáltatások nem müködnek. Nálam mondjuk ez elsõ dolgok között van, a rezgetés kikapcsolása. Csak sima üzenetként jelenik meg, hogy ha valaki rezgetni akart. :)

Posted

Na ezt csináljam? Létre kell hozni egy yahoo-s e-mail fiókot?

A Windows Live Hotmail Súgó

Hotmail Help Center Hotmail Súgó

Help Center Home Help Center Home

Send and receive mail from other e‑mail accounts Leveleket küldeni és fogadni más e-mail fiókok

Ha több e-mail fiókok kaphat, olvasni, és válaszolni mail más e-mail fiókok jobb-ból Hotmail számla. Néhány e-mail szolgáltatók, mint például a Gmail és a Yahoo! Mail, POP3 hozzáférést kínál (szabványos protokoll fogadására e-mail), és hagyom, hogy továbbítsa a levelet egy másik e-mail címre. Forduljunk az e-mail szolgáltató annak meghatározásához, hogy felajánlják ezt a szolgáltatást. Ha van egy másik e-mail fiók POP3 hozzáférést, beállíthatja a Windows Live Hotmail kapni, olvasni és küldeni mailt, hogy a POP3-fiókot.

#

*

1.

Jelentkezzen be Yahoo! Mail fiók.

2.

Ellenőrizze, hogy van egy fizetett Yahoo! Mail fiók. Egyszerre csak hozzá a Yahoo! Mail, mint a POP3-fiók Windows Live Hotmail-fiók, ha a befizetett Yahoo! Mail fiók.

#

Bejelentkezni a Windows Live Hotmail és a Windows Live ID.

#

Az eszköztáron kattintson a Beállítások parancsra, majd kattintson a További lehetőségek.

#

. Szerinti kezelése kattints mail küldése és fogadása más e-mail fiókok.

#

Alapján kaphatunk mail ezekről a számlákról, kattintson a Hozzáadás gombra egy e-mail fiókot.

#

Adja meg az e-mail címét és jelszavát az e-mail fiókot szeretne küldeni és fogadni mailt, majd kattintson a Tovább gombra.

A Windows Live Hotmail biztosítja az ajánlott beállításokat. Ha Ön kéri, hogy ellenőrizze a beállításokat, vagy ha a Windows Live Hotmail nem tud csatlakozni a másik levelező szerver, lépjen kapcsolatba más e-mail szolgáltató ellenőrzi, hogy a POP-beállítások helyességéről.

#

Miután meggyőződött a beállításokat, kattintson a Tovább gombra.

#

Válassza ki a kívánt opciót az Ön olvasatlan üzeneteket, majd kattintson a Mentés gombra.

Linket nem sikerült ide másolni, nem ezt adta....bocs.

pop3; SMTP stb honnan tudom meg

[OP]Destroy-man
Posted
:lol: A Google Translate csodákra képes. :lol:
Posted

Velem nem. Kihámoznád a lényeget? (minden mondat mellett ott volt az angol is, de kitöröltem)

Hát persze, hogy értelmetlen Ezért fordultam a fórumhoz.

[OP]Destroy-man
Posted

Ebben a fordításban teljessen értelmetlen az egész.

• 6 months later...
Posted

Sziasztok

Az a gond a Yahoo messengerrel, hogy az üzenet amit el szeretnék küldeni nem jelenik meg az ablakba, a címzett megkapja, de én nem látom amit õ ír.

Elõre is köszönöm

Posted

Revo uninstaller...újratelepítés, és minden rendben lesz...így sikerült nekem (ugyanez volt a probléma).