Godzillamessage 436 Share Posted July 8, 2016 Bejelentkezési probléma esetén kérlek írj az admin[qkac]gsforum(pont)hu címre, rövid időn belül segítünk. Account-név cserét csak az adminisztrátorok tudnak végrehajtani. Ha leszeretnéd cserélni, itt jelezd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted September 14, 2020 @_L_ próbált belépni, sajnos sikertelenül. Remélem, látja ezt az üzenetet. Fentiek szerint tudunk segíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 28, 2021 Mivel a profil beállításokban nem találtam rá lehetőséget, így itt kérem a profilom teljes törlését. 15 év után, a jövőben nem kívánok a jövőben része lenni a GSF közösségnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted July 28, 2021 5 hours ago, SaltyDave said: Mivel a profil beállításokban nem találtam rá lehetőséget, így itt kérem a profilom teljes törlését. 15 év után, a jövőben nem kívánok a jövőben része lenni a GSF közösségnek. Ne csináld már SD. Gondolom, hogy miért akarsz kiszállni, de ne tedd. Pl. én szeretem esténként olvasni a wall of texteket amiket játékokról írsz. Ez már egy indok hogy maradj! Ha túl léptél volna, és köpnél a dolgokra ahogy írtad. Csak szimplán tiltsd azokat akikkel nem akarsz beszélni. Ilyen egyszerű. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted July 28, 2021 11 hours ago, SaltyDave said: Mivel a profil beállításokban nem találtam rá lehetőséget, így itt kérem a profilom teljes törlését. 15 év után, a jövőben nem kívánok a jövőben része lenni a GSF közösségnek. Ne már! Legalább aludj rá vagy 10-et. és ahogy Mooody írja az is megoldás Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts