Jump to content
GSForum - Segélyvonal

War Thunder

Lord_KROK

Recommended Posts

Posted

A War Thunder egy free-to-play (ingyenesen játszható) MMO harci játék.

A játékban harci repülõkkel és harckocsikkal játszhatunk a II. világháborús korszaktól egészen a korai koreai háború idõszakáig. A War Thunder pályáinak átlagos mérete 3600km2-tõl 40000km2-ig terjednek.

Alapvetõen a Word of Tanks és Words of Airplanes játékokhoz hasonlít, de a kettõ összevonva.

http://warthunder.com/en

Valaki más is játszik vele rajtam kívül?

• 1 year later...
Posted

Pár napja valamit állítottak (valszeg az új patch a The road to glorry) érkezésével : Konkrétan van ugye a silver Lion, ami a rendes pénznek felel meg a játékban (míg a lightbulb ugye a fejlesztéseknek) amiből volt a patch érkezésekor 118K nekem. Aztán pont kijött lightbulbból egy gép nagy nehezen (ezt sem értem miért nehezen, mikor van 600Knyi lightbulbom amit a nem tudok semmire se használni, csak értelmetlenükl gyűlik a fejlesztést gyoirsítani nem tudom, mert mindig csak meghatározott random mennyiség adódik meccsek után a fejlesztésekhez).
Na szóval kijött egy gép nagy nehezen. Erre látom 250K silver Lion az ára. Na mondom van 118K ez elfog tartani egy darabig. Elkezdtem játszani, mindennap 6-8 meccset (tehát jóval többet mint eddig). És a Silver Lionok pedig elkezdtek csökkenő tendenciát mutatni. Olyannyira, hogy mára már csak 96K van (tehát jóval távolabb kerültem a célomtól mint voltam pár napja) és ha így folytatódik, 1 hónap múlva már játszani sem fogok tudni, mert konstans nulla lesz.

Szintén érdekes, hogy most amikor a silver lion kéne nagyon, a napi bonus sosem silver lion bónusz, hanem minidg valami lightbulbos cucc. A max amit eddig kifogtam, hogy a társaimnak(!) boostolja a silver liont, de nekem nem :(

Persze maikor a gépet megvenném, akkor felajánlja, hogy vegyek  €ur-ért aranysast és abból konvertáljak silver liont, meg milyen sok %-ot spórolok ha nagyobb packokat veszek, de ez így undorító :( Konkrétan az a bajom, hogy szerintem állítottak a silver lion adási rendszeren, és mostmár ha nem fizetek be a játlkba valós pénzt, egy idő után még játszani sem fogok tudni, nemhogy új gépeket venni :(

Más is tapasztalt hasonlót? 

• 1 month later...
Posted

Én csak próbálgattam, de valahogy nem fogott meg, igaz én wot-os vagyok, ha valamit megszokik az ember nehéz átszokni másra. :D 

• 3 weeks later...
Posted
On 2016. 10. 09. at 2:07 AM, HD2 said:

Én csak próbálgattam, de valahogy nem fogott meg, igaz én wot-os vagyok, ha valamit megszokik az ember nehéz átszokni másra. :D 

Igen, elhiszem.

Nekem a WOT nem adta annyira ez meg igen (mivel repülős és az jobban bejött). 

Posted
6 minutes ago, Lord_KROK said:

Igen, elhiszem.

Nekem a WOT nem adta annyira ez meg igen (mivel repülős és az jobban bejött). 

Főleg akkor nehéz már, ha eljut valameddig az ember. Ingyenesen (igaz utóbbi évben annyira nem) 2-3 éve tolom/juk a WoT-ot, és csak most közeledek a második 10-es tankomhoz. Ez mutatja milyen dög lassan lehet haladni, és ilyenkor nem szívesen váltanék már, olyan mintha kukáznám az eddigi eredményeket. :D

Posted
20 hours ago, HD2 said:

Főleg akkor nehéz már, ha eljut valameddig az ember. Ingyenesen (igaz utóbbi évben annyira nem) 2-3 éve tolom/juk a WoT-ot, és csak most közeledek a második 10-es tankomhoz. Ez mutatja milyen dög lassan lehet haladni, és ilyenkor nem szívesen váltanék már, olyan mintha kukáznám az eddigi eredményeket. :D

A Warthunder pont ilyen. 2+ éve tolom már és végre kezdek olyan szinten lenni, hogy élvezetes a játék, emiatt nem is váltanék.

Mondjuk néztem benne dolgokat, iszonyat lóvét el lehetne verni erre a játékra :S 

Posted
On 2016. 10. 26. at 11:11 AM, Lord_KROK said:

A Warthunder pont ilyen. 2+ éve tolom már és végre kezdek olyan szinten lenni, hogy élvezetes a játék, emiatt nem is váltanék.

Mondjuk néztem benne dolgokat, iszonyat lóvét el lehetne verni erre a játékra :S 

Grafika nem gyengén fejlődött WoT-ban utóbbi időkben, van végre több mag támogatás is.

shot_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

shot_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Posted

Tényleg jól néz ki, és amint látom van benne magyar nyelv is.

mellesleg most nyertem egy tankos tesztvezetést (1 órára) a WarThunderben. Erre nem talált nekem tankos meccset hozzá. :(

• 1 year later...
Posted

Nos így közel 2 évvel később én mai napig rendszeresen WTzek. De ahogy látom más sem nagyon :( 

• 1 year later...
Posted

És még most is nyomatom a játékot, (már 5+ éve) már a legtöbb ágon JETekkel. 

Itt továbbra se játszik senki?