Lord_KROK Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 A War Thunder egy free-to-play (ingyenesen játszható) MMO harci játék. A játékban harci repülõkkel és harckocsikkal játszhatunk a II. világháborús korszaktól egészen a korai koreai háború idõszakáig. A War Thunder pályáinak átlagos mérete 3600km2-tõl 40000km2-ig terjednek. Alapvetõen a Word of Tanks és Words of Airplanes játékokhoz hasonlít, de a kettõ összevonva. http://warthunder.com/en Valaki más is játszik vele rajtam kívül?
Lord_KROK Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Pár napja valamit állítottak (valszeg az új patch a The road to glorry) érkezésével : Konkrétan van ugye a silver Lion, ami a rendes pénznek felel meg a játékban (míg a lightbulb ugye a fejlesztéseknek) amiből volt a patch érkezésekor 118K nekem. Aztán pont kijött lightbulbból egy gép nagy nehezen (ezt sem értem miért nehezen, mikor van 600Knyi lightbulbom amit a nem tudok semmire se használni, csak értelmetlenükl gyűlik a fejlesztést gyoirsítani nem tudom, mert mindig csak meghatározott random mennyiség adódik meccsek után a fejlesztésekhez). Na szóval kijött egy gép nagy nehezen. Erre látom 250K silver Lion az ára. Na mondom van 118K ez elfog tartani egy darabig. Elkezdtem játszani, mindennap 6-8 meccset (tehát jóval többet mint eddig). És a Silver Lionok pedig elkezdtek csökkenő tendenciát mutatni. Olyannyira, hogy mára már csak 96K van (tehát jóval távolabb kerültem a célomtól mint voltam pár napja) és ha így folytatódik, 1 hónap múlva már játszani sem fogok tudni, mert konstans nulla lesz. Szintén érdekes, hogy most amikor a silver lion kéne nagyon, a napi bonus sosem silver lion bónusz, hanem minidg valami lightbulbos cucc. A max amit eddig kifogtam, hogy a társaimnak(!) boostolja a silver liont, de nekem nem Persze maikor a gépet megvenném, akkor felajánlja, hogy vegyek €ur-ért aranysast és abból konvertáljak silver liont, meg milyen sok %-ot spórolok ha nagyobb packokat veszek, de ez így undorító Konkrétan az a bajom, hogy szerintem állítottak a silver lion adási rendszeren, és mostmár ha nem fizetek be a játlkba valós pénzt, egy idő után még játszani sem fogok tudni, nemhogy új gépeket venni Más is tapasztalt hasonlót?
HD2 Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Én csak próbálgattam, de valahogy nem fogott meg, igaz én wot-os vagyok, ha valamit megszokik az ember nehéz átszokni másra.
Lord_KROK Posted October 25, 2016 Author Posted October 25, 2016 On 2016. 10. 09. at 2:07 AM, HD2 said: Én csak próbálgattam, de valahogy nem fogott meg, igaz én wot-os vagyok, ha valamit megszokik az ember nehéz átszokni másra. Igen, elhiszem. Nekem a WOT nem adta annyira ez meg igen (mivel repülős és az jobban bejött).
HD2 Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 6 minutes ago, Lord_KROK said: Igen, elhiszem. Nekem a WOT nem adta annyira ez meg igen (mivel repülős és az jobban bejött). Főleg akkor nehéz már, ha eljut valameddig az ember. Ingyenesen (igaz utóbbi évben annyira nem) 2-3 éve tolom/juk a WoT-ot, és csak most közeledek a második 10-es tankomhoz. Ez mutatja milyen dög lassan lehet haladni, és ilyenkor nem szívesen váltanék már, olyan mintha kukáznám az eddigi eredményeket.
Lord_KROK Posted October 26, 2016 Author Posted October 26, 2016 20 hours ago, HD2 said: Főleg akkor nehéz már, ha eljut valameddig az ember. Ingyenesen (igaz utóbbi évben annyira nem) 2-3 éve tolom/juk a WoT-ot, és csak most közeledek a második 10-es tankomhoz. Ez mutatja milyen dög lassan lehet haladni, és ilyenkor nem szívesen váltanék már, olyan mintha kukáznám az eddigi eredményeket. A Warthunder pont ilyen. 2+ éve tolom már és végre kezdek olyan szinten lenni, hogy élvezetes a játék, emiatt nem is váltanék. Mondjuk néztem benne dolgokat, iszonyat lóvét el lehetne verni erre a játékra :S
HD2 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 On 2016. 10. 26. at 11:11 AM, Lord_KROK said: A Warthunder pont ilyen. 2+ éve tolom már és végre kezdek olyan szinten lenni, hogy élvezetes a játék, emiatt nem is váltanék. Mondjuk néztem benne dolgokat, iszonyat lóvét el lehetne verni erre a játékra :S Grafika nem gyengén fejlődött WoT-ban utóbbi időkben, van végre több mag támogatás is.
Lord_KROK Posted November 1, 2016 Author Posted November 1, 2016 Tényleg jól néz ki, és amint látom van benne magyar nyelv is. mellesleg most nyertem egy tankos tesztvezetést (1 órára) a WarThunderben. Erre nem talált nekem tankos meccset hozzá.
Lord_KROK Posted October 29, 2018 Author Posted October 29, 2018 Nos így közel 2 évvel később én mai napig rendszeresen WTzek. De ahogy látom más sem nagyon :(
Lord_KROK Posted June 14, 2020 Author Posted June 14, 2020 És még most is nyomatom a játékot, (már 5+ éve) már a legtöbb ágon JETekkel. Itt továbbra se játszik senki?
Recommended Posts