dantesward 0 Share Posted January 18, 2015 Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph Games új sci-fi RTS-t készít, amelyrõl legutóbb a júniusi E3-on hallottunk. Weboldal: https://www.greybox.com/greygoo/en/ Magyar Facebook közösség: Facebook A Grey Goo egy hagyományos RTS, sallangok nélkül. A történet szerint emberek a jövõben már elhagyták a Földet, és a Crux planétán akarnak letelepedni, amit az ellenség persze nem néz jó szemmel. Három frakció közül választhatjuk ki a számunkra szimpatikusat, kapunk bázisépítést és olyan mesterséges intelligenciát, amit állítólag a DARPA (ez az USA Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) koncepciója alapján dolgoztak ki. A látványba egyébként a WETA Workshop is besegít, a kompetitív multi pedig már csak hab a tortán. Elõrendelhetõ: Link Steam Vásárlói oldal: Link Trailer ---------------------------------------------------------------------------- Gameplay iiCe_OdMgDs YSYpNigpVSg Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted January 18, 2015 ez tök jónak tûnik, de ahogy nézem dx11 kell már ehhez is. asszem akkor felejtõs. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokai140 0 Share Posted January 19, 2015 Örülök hogy nem teljesen halott még az RTS, mondjuk ennek a stúdiónak úgy látom nemigen voltak nagyobb projektjei eddig. Azért biztos el lehet majd szórakozni vele pár órát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakari 0 Share Posted January 28, 2015 Örülök hogy nem teljesen halott még az RTS, mondjuk ennek a stúdiónak úgy látom nemigen voltak nagyobb projektjei eddig. Azért biztos el lehet majd szórakozni vele pár órát. õõõõ wait what?!?! Star Wars:Empire at War, Universe at War:Earth Assault További a stúdió magja/nagy része egykori Westwoodosokból áll(C&C,Red Alert),zene: Frank Klepacki. Ismerõsen hangzanak? ha nem akkor gond van.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted April 6, 2015 Hali. Na én végigvittem, nekem tetszett,. A zene nagyon jó és az átvezetõ CGI-s jelenetek nagyon királyak!!! A történet végre érdekes (egy RTShez képest). A "mit vittél végig legutóbb? 3. rész" topicban olvasható mai dátummal bõvebben a véleményem a játékról. Ha minden igaz ez a link: KATT pont odavezet. :rolleyes: szerk.: (nos valamiért csak a topicba ugrik be nem a hozzászóláshoz, úgyhogy dátum alapján nektek kell majd megkeresni a hozzászólást) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon 318 Share Posted April 18, 2015 Kipróbáltam, nem tetszik. Megpróbáltam megkeresni a véleményt, de nem sikerült. Gondolom szar amúgy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted May 10, 2015 Kipróbáltam, nem tetszik. Megpróbáltam megkeresni a véleményt, de nem sikerült. Gondolom szar amúgy. az átvezetõk szépek a kritikám pedig dátum alapján simán megtalálható, nem kell nagy erõfeszítés hozzá -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts