dantesward Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph Games új sci-fi RTS-t készít, amelyrõl legutóbb a júniusi E3-on hallottunk. Weboldal: https://www.greybox.com/greygoo/en/ Magyar Facebook közösség: Facebook A Grey Goo egy hagyományos RTS, sallangok nélkül. A történet szerint emberek a jövõben már elhagyták a Földet, és a Crux planétán akarnak letelepedni, amit az ellenség persze nem néz jó szemmel. Három frakció közül választhatjuk ki a számunkra szimpatikusat, kapunk bázisépítést és olyan mesterséges intelligenciát, amit állítólag a DARPA (ez az USA Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) koncepciója alapján dolgoztak ki. A látványba egyébként a WETA Workshop is besegít, a kompetitív multi pedig már csak hab a tortán. Elõrendelhetõ: Link Steam Vásárlói oldal: Link Trailer ---------------------------------------------------------------------------- Gameplay iiCe_OdMgDs YSYpNigpVSg
_Greb_ Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 ez tök jónak tûnik, de ahogy nézem dx11 kell már ehhez is. asszem akkor felejtõs. :unsure:
Rokai140 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Örülök hogy nem teljesen halott még az RTS, mondjuk ennek a stúdiónak úgy látom nemigen voltak nagyobb projektjei eddig. Azért biztos el lehet majd szórakozni vele pár órát.
Masakari Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Örülök hogy nem teljesen halott még az RTS, mondjuk ennek a stúdiónak úgy látom nemigen voltak nagyobb projektjei eddig. Azért biztos el lehet majd szórakozni vele pár órát. õõõõ wait what?!?! Star Wars:Empire at War, Universe at War:Earth Assault További a stúdió magja/nagy része egykori Westwoodosokból áll(C&C,Red Alert),zene: Frank Klepacki. Ismerõsen hangzanak? ha nem akkor gond van....
Chuck_Norris Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Hali. Na én végigvittem, nekem tetszett,. A zene nagyon jó és az átvezetõ CGI-s jelenetek nagyon királyak!!! A történet végre érdekes (egy RTShez képest). A "mit vittél végig legutóbb? 3. rész" topicban olvasható mai dátummal bõvebben a véleményem a játékról. Ha minden igaz ez a link: KATT pont odavezet. :rolleyes: szerk.: (nos valamiért csak a topicba ugrik be nem a hozzászóláshoz, úgyhogy dátum alapján nektek kell majd megkeresni a hozzászólást)
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Kipróbáltam, nem tetszik. Megpróbáltam megkeresni a véleményt, de nem sikerült. Gondolom szar amúgy.
Chuck_Norris Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Kipróbáltam, nem tetszik. Megpróbáltam megkeresni a véleményt, de nem sikerült. Gondolom szar amúgy. az átvezetõk szépek a kritikám pedig dátum alapján simán megtalálható, nem kell nagy erõfeszítés hozzá -_-
Recommended Posts