Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Grey Goo

dantesward

Recommended Posts

dantesward

[GSF] Picture

Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph Games új sci-fi RTS-t készít, amelyrõl legutóbb a júniusi E3-on hallottunk.

Weboldal: https://www.greybox.com/greygoo/en/

Magyar Facebook közösség: Facebook

A Grey Goo egy hagyományos RTS, sallangok nélkül. A történet szerint emberek a jövõben már elhagyták a Földet, és a Crux planétán akarnak letelepedni,

amit az ellenség persze nem néz jó szemmel. Három frakció közül választhatjuk ki a számunkra szimpatikusat, kapunk bázisépítést és olyan mesterséges intelligenciát,

amit állítólag a DARPA (ez az USA Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) koncepciója alapján dolgoztak ki.

A látványba egyébként a WETA Workshop is besegít, a kompetitív multi pedig már csak hab a tortán.

Elõrendelhetõ: Link

Steam Vásárlói oldal: Link

Trailer ---------------------------------------------------------------------------- Gameplay

iiCe_OdMgDs

YSYpNigpVSg

_Greb_

ez tök jónak tûnik, de ahogy nézem dx11 kell már ehhez is.

asszem akkor felejtõs. :unsure:

Rokai140

Örülök hogy nem teljesen halott még az RTS, mondjuk ennek a stúdiónak úgy látom nemigen voltak nagyobb projektjei eddig. Azért biztos el lehet majd szórakozni vele pár órát.

• 2 weeks later...
Masakari

Örülök hogy nem teljesen halott még az RTS, mondjuk ennek a stúdiónak úgy látom nemigen voltak nagyobb projektjei eddig. Azért biztos el lehet majd szórakozni vele pár órát.

õõõõ wait what?!?!

Star Wars:Empire at War, Universe at War:Earth Assault

További a stúdió magja/nagy része egykori Westwoodosokból áll(C&C,Red Alert),zene: Frank Klepacki. Ismerõsen hangzanak? ha nem akkor gond van....

• 2 months later...
Chuck_Norris

Hali.

Na én végigvittem, nekem tetszett,. A zene nagyon jó és az átvezetõ CGI-s jelenetek nagyon királyak!!!

A történet végre érdekes (egy RTShez képest).

A "mit vittél végig legutóbb? 3. rész" topicban olvasható mai dátummal bõvebben a véleményem a játékról.

Ha minden igaz ez a link: KATT pont odavezet. :rolleyes:

szerk.: (nos valamiért csak a topicba ugrik be nem a hozzászóláshoz, úgyhogy dátum alapján nektek kell majd megkeresni a hozzászólást)

• 2 weeks later...
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon

Kipróbáltam, nem tetszik.

Megpróbáltam megkeresni a véleményt, de nem sikerült.

Gondolom szar amúgy.

• 3 weeks later...
Chuck_Norris

Kipróbáltam, nem tetszik.

Megpróbáltam megkeresni a véleményt, de nem sikerült.

Gondolom szar amúgy.

az átvezetõk szépek

a kritikám pedig dátum alapján simán megtalálható, nem kell nagy erõfeszítés hozzá -_-