Jump to content
GSForum - Segélyvonal

The Secret World

Recommended Posts

Posted

Furcsálom, hogy ennek az Mmo-nak nincsen saját topikja.. Ugyanis nagyon ígéretes kis játék ez.. Sajnos nem igazán lett népszerû... De mióta olyan elven mûködik mint a Guild Wars, hogy csak egyszer kell megvenni havidíj nélkül talán pár embert érdekelhet. Én ma rakom fel, és vágok bele.

http://store.steampowered.com/video/215280/82174

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

[GSF] Picture

Játékmenet.

A The Secret World egy a mai korban játszodó MMO, melyben a karakter fejlesztés a mai napig nem látott módon, teljes szabadságot kínál a játékosok számára.

Képzelj el egy világot, melyben minden legenda, minden mítosz, minden összesküvés elmélet igaz lenne, ahol az lehetsz ami akarsz, kaszt és szintek nélkül.

Ez adja az alapját a The Secret World-nek , a Funcom mmorpg-jének, melynek fö szintere a mai modern világ.

A játekhoz nincs szükség elöfizetésre, tehát a kliens megvásárlásával óriási mennyiségü tartalmat kapsz további kiadások nélkül.

Mindezek mellett az aktív játékosainkat tagságot kínálunk, mely számtalan extra dologgal jár.

• Egyedülálló tágy mely, napi 1 óra hosszan dupla xp-ét ad ha szörnyeket ölsz
  • Havi 10 Euro értékben pontokat kapsz melyet a boltunkban elkölthetsz.
  • A hónap tárgya, melyet minden hónapban kiosztunk
  • 10% kedvezmény minden tárgyra az item shopban.

Várunk sok szeretettel

Funcom

Hivatalos oldal:

http://www.thesecretworld.com/buy/EN

Steam oldal

http://store.steampowered.com/app/215280/

Hivatalos fórum

https://forums.thesecretworld.com/

Posted

Ne gondold. :)

Én nyáron kezdtem teljesen újra a nulláról, aztán nemrég jutottam Tokióba, csak szeptember óta kevés az idõm. :(

Egyébként én is bátran ajánlom mindenkinek a játékot, nagyon be tudja szippantani az embert.

Posted

Akkor te biztos tudod, hogy ezeket az extra küldetés packokat mikor érdemes megvenni? Endcontent után? Ezekre az Issue #1 -10-re gondolok.

Posted

Az Issue 1-4 benne van az alapjátékban is.

Az endgame-hez igazából a Tokiói DLC-k kellenek, de az összes lair és nightmare dungeon játszható elõtte az alappal is (a játék remek közössége miatt viszonylag gyorsan találni olyan profikat, akik segítenek végigverni az összes elite dungeont, a gear miatt). Onnan ha van egy jó - full lila - gear, akkor mehet Tokió (bár egyedül ígyis-úgyis elég szívás, és kell egy jó build - amit nekem még nem igazán sikerült megtalálni :D 1 v 2-ben már nagyon necces még a gyengébb moboknál is, mert összevissza skilleznek rád..)

Az Issue 5,6,7 egy-egy külön küldetéssorozatot tartalmaz - nélkülözhetõk, de a legjobb, legérdekesebb küldetéseket ezek során kaptam az egész játékot tekintve. :)

Szóval amíg nincs tök lila gear-ed, addig nem feltétlen kell a késõi DLC-kre beruházni. Én Ultimate edition-t vettem egyébként a steam-en, mikor nyáron akciós volt, ami az új, 12-es issue kivételével minden tartalmazott. Bár miután Transylvania-val végeztem (és ezzel együtt az alapsztorival gyakorlatilag), nekem kicsit leült a játék, mert onnantól elég lassú a haladás - bár lehet azért is, mert jött a szeptember és az egyetem elveszi az idõm.. :D

Hol tartasz egyébként a játékban?

Posted

Ó még eléggé az elején. A második mapon, a vidámparkban, ami egyáltalán nem vidám... :) Az elsö Dungeont már vágom. Dobott pár jobb cuccot, most egy ilyen alap deck-el megyek, pisztoly kard. De találtam egy eleggé igéretest Gépfegyver, kard. Most azt szeretném kirakni.

Egyébként ezek a gondolkodós questek eléggé odavernek. :D Ember legyen a talpán, hogy ezeket megoldja. Viszont a Community tényleg nagyon kedves. Mindenki segitökész.

Bízzunk benne, hogy nem lövik le a játékot...

Posted

Óh, hát akkor az alapjátékkal még jó ideig simán elvagy, nem kell semmilyen issue. :)

Hát igen, az investigation mission-ök.. más mmo-ban ilyet pl. nem találsz.

AR + Blade? Szóval Illuminati, mi? :P

A Funcom helyzete sajnos tényleg elég fura, de maga a játék elvileg nemhogy az üzemeltetési költségeit hozza vissza, de profitot is termel.. hátha gyorsan találnak valami pénzes befektetõt. :)

Posted

Régóta érdekel ez a játék, nagyon tetszik az alapkoncepció. Csak sajnos sosem jutottam el odáig, hogy belemerüljek, mindig van/volt más. Ne mondjátok már, hogy gond van a Funcommal és akár le is lõhetik? :(

Posted

Régóta érdekel ez a játék, nagyon tetszik az alapkoncepció. Csak sajnos sosem jutottam el odáig, hogy belemerüljek, mindig van/volt más. Ne mondjátok már, hogy gond van a Funcommal és akár le is lőhetik? :(

De sajnos ez a helyzet... A Funcom öncsődöt jelentett.. Reméljük találnak befektetőt... Mert a TsW hasznot termel igen, de úgy tűnnik sajnos ez nem elég.. 2016 decemberéig biztosak a szerverek, úgy olvastam.

A játékkal ugyanígy voltam mint te. De garantálom, hogy egy nagyon jó játékélményről maradsz le, ha Továbbra is csak szemezgetsz vele. Ugyanis ez a játék minden csak nem olyan mint a mostani mmo-k. Én csak pozitiv dolgokat tudok felsorolni róla. És 8€ érte szinte ajándék.

Óh, hát akkor az alapjátékkal még jó ideig simán elvagy, nem kell semmilyen issue. :)

Hát igen, az investigation mission-ök.. más mmo-ban ilyet pl. nem találsz.

AR + Blade? Szóval Illuminati, mi? :P

A Funcom helyzete sajnos tényleg elég fura, de maga a játék elvileg nemhogy az üzemeltetési költségeit hozza vissza, de profitot is termel.. hátha gyorsan találnak valami pénzes befektetőt. :)

Nem! Sárkány vagyok! ;-)

Tegnap bent voltam a Fekete házban Savage Coast-on... A hideg rázott... Rendesen be voltam szarva

Posted

Hehe.. írni is akartam, hogy a Savage Coast-on a Black House-t mindenképp látogasd meg.. csak nem akartam lelõni a poént. :P

Zeroid, próbáld ki, olcsón hozzájuthatsz, és a Funcom-tól függetlenül a szerverek még tuti menni fognak egy jó darabig. :) Legrosszabb esetben csak nem lesz több frissítés..