Maledict 0 Share Posted July 11, 2013 Meglepett, hogy nincs topikja a játéknak, ezért csináltam egyet. Aki még nem ismerné, ez egy a World of Warplanes-hez hasonló repülõs MMO, ami késõbb bõvülni fog földi illetve vízi harcászattal is, mindezt egy játékon belül. Jelenleg nyílt béta stádiumban van a játék, és már most látszik rajta, hogy mennyi mindenre odafigyelnek. Az irányítás pofonegyszerû, a légi harcok nagyon élvezetesek, nem kell órák százait vesztegetni lélektelen farmolással, és ami a legjobb az egészben, hogy az adott nemzethez tartozó összes repülõddel egyszerre lépsz a csatába, és amint kilõttek egyet, máris szállhatsz a másikba/kal. http://warthunder.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted July 11, 2013 hmm,érdekes lesz ha ezt a hármat egy játékba sikerül összerakni,mert a wargaming meg ugyanígy megcsinálja ezeket csak mind külön játék. :D de kíváncsi leszek hogy a world of tanks-nál jobb system lesz-e majd az egész game-ben mert hogy ott mennyire lassan lehet elõre haladni,az borzalom. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted July 11, 2013 Én most töltöm, este toljuk!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted July 12, 2013 de az amúgy mi a jó büdös élet amikor minden matchen 5bõl 3 pilótámat kilövik,nem lövik le a gépet hanem csak kilövik a pilótát,mikor 2 km-re mögöttem van és sikerül kilõnie úgy,hogy a gépemet el se találja,csak a rohadt pilótát :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maledict 0 Author Share Posted July 13, 2013 de az amúgy mi a jó büdös élet amikor minden matchen 5bõl 3 pilótámat kilövik,nem lövik le a gépet hanem csak kilövik a pilótát,mikor 2 km-re mögöttem van és sikerül kilõnie úgy,hogy a gépemet el se találja,csak a rohadt pilótát :blink: Ja, ez elég frusztráló... nekem tegnap 4 gépembõl 3-nak kilõtték a pilótáját, már azt hittem, hogy széttöröm a monitort. Remélem, hogy ezen dolgoznak majd, mert van egy olyan érzésem, hogy a fórumok is lángolnak miatta és teljesen jogosan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts