Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Watch Dogs

Snexi

Recommended Posts

Snexi

A játékról egyelőre annyit tudunk, hogy nyitott világban játszódik, az alapötlet (teljes kontroll az információ és az elektronikus berendezések felett egy városban) roppant ambiciózus, amelyet ez a gameplay video is alátámaszt:

FcMRkyoHKeA

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture

Az anyag állítólag PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is megjelenik, csak az a kérdés, hogy mikor.

Raven

volt szerencsém élõben nézni a sajtótájékoztatót ahol leleplezték. elég nagy OMG pillanat volt. végre vki próbálkozik egy új játékkal és nem csak folytatásoakt dobál ki meglévõ sorozatokhoz.

GustyX

volt szerencsém élõben nézni a sajtótájékoztatót ahol leleplezték. elég nagy OMG pillanat volt. végre vki próbálkozik egy új játékkal és nem csak folytatásoakt dobál ki meglévõ sorozatokhoz.

Épp itt volt az ideje az Ubisofttól, már rég láttunk valami újat tõlük.

Chuck_Norris

az gáz, ha már az elsõ gameplay videóval kilóra megvettek? :DDDDDDD

Garfield92

Ezzel elég sokan Így volnánk. :D

alratar

Érdekes, én nálam ez a cím valahogy kimaradt!

Viszont a gamaeplay alapján must have! :)

Snexi

nekem azért kicsit gyanús,túlságosan is jónak tûnik :D nyilván a gameplay útvonala és koreográfiája másodpercrõl másodpercre meg van tervezve,nem tudom elképzelni hogy a környezet ennyire élõen viselkedjen a valóságban

Balee

Simán, eddig zseniálisnak tûnik a cucc.

GustyX

Nem tûnik rossznak, de úgy kifejezetten annyira jónak sem.

Chuck_Norris

nekem azért kicsit gyanús,túlságosan is jónak tûnik :D nyilván a gameplay útvonala és koreográfiája másodpercrõl másodpercre meg van tervezve,nem tudom elképzelni hogy a környezet ennyire élõen viselkedjen a valóságban

igen... ez a jó szó rá

gyanúsan jó :D

alratar

Bízzatok már jobban az uibikban. :D

• 2 weeks later...
Kerub

A koncpeció zseniális, már évek óta várok egy hackelésre épülő játékra. Szerintem annyira adott volt a téma, hogy nem is értem mi tartott eddig.

Ami a gameplayben volt az tényleg a gyanúsan awesome kategória :D

Nem azt mondom hogy nem bízom bennük, csak félek, hogy nem lesz ilyen kiforott és lehetőségekkel teli mint ahogy a videón tűnik. Túl sok a sciptelt jelenet és egy openworldöt nem tudsz agyon skriptelni.

Amit remélek az az hogy meghagyják a magasfokú kreativitást és rengeteg kombinálható lehetőséget a küldetés elvégzésére. Jó (természetes) irányítást szeretnék, csavaros storyt (egy hacker/outsider story legyen csavaros :P ) és rengeteg változatos lehetőséget ebben a hack témában.

Ez egy kívánságlista, de azt gondolom hogy a videó ha nem is mondja ki, de valami hasonlót szeretne kommunikálni. Hajrá :)

Ui.: kell egy ilyen kabát :o

alratar

A koncpeció zseniális, már évek óta várok egy hackelésre épülõ játékra. Szerintem annyira adott volt a téma, hogy nem is értem mi tartott eddig.

Ami a gameplayben volt az tényleg a gyanúsan awesome kategória :D

Nem azt mondom hogy nem bízom bennük, csak félek, hogy nem lesz ilyen kiforott és lehetõségekkel teli mint ahogy a videón tûnik. Túl sok a sciptelt jelenet és egy openworldöt nem tudsz agyon skriptelni.

Amit remélek az az hogy meghagyják a magasfokú kreativitást és rengeteg kombinálható lehetõséget a küldetés elvégzésére. Jó (természetes) irányítást szeretnék, csavaros storyt (egy hacker/outsider story legyen csavaros :P ) és rengeteg változatos lehetõséget ebben a hack témában.

Ez egy kívánságlista, de azt gondolom hogy a videó ha nem is mondja ki, de valami hasonlót szeretne kommunikálni. Hajrá :)

Ui.: kell egy ilyen kabát :o

Szrem annyira lesz ez openworld, mint a Maffia.

Tehát oda mehetsz, de azonkívül, hogy megnézed milyen szép, nem sok értellme lesz.

És így viszont már lehet scriptelni.

Kerub

Még annnyit, hogy szerintem a Watch Dogs ingame volt a legjobb E3-as videó. Vannak játékok amik jobban érdekelnek (nem sok), mint pl a Beyond, de mint videó ez nálam mindent vitt.

Nem érdtem miért nem veri itt a nyálát a fél fórum :lol: :o

freezy

Nem érdtem miért nem veri itt a nyálát a fél fórum :lol: :o

Én vertem a nyálam,csak nem tudtam,hogy van topicja.. :lol:

Meridius

Még csak most néztem meg az előzetest, de ordít az egész pályáról, hogy minden négyzetméter előre scriptelve van. (lehet hogy tévedek, és minden random történt... de erre nem látok sok esélyt) Ráadásul az autóvezetés és a törésmodell már most primitívnek tűnik. Egy próbát azért megér, lehet hogy pozitív csalódás lesz.

Copiedname

Én is úgy látom, hogy legfeljebb annyira lesz nyílt a játék, mint a Mafia II (ami nekem minden visszásságával együtt azért tetszett). Remekül néz ki a videó, de azért látszik, hogy agyon van scriptelve, szóval ez egy ügyes marketing fogás, egyszerûen "gyanúsan jónak" tûnik. Ettõl függetlenül engem is meggyõztek, és igen elõkelõ helyet foglal el a kívánságlistámon ^_^

alratar

Még csak most néztem meg az elõzetest, de ordít az egész pályáról, hogy minden négyzetméter elõre scriptelve van. (lehet hogy tévedek, és minden random történt... de erre nem látok sok esélyt) Ráadásul az autóvezetés és a törésmodell már most primitívnek tûnik. Egy próbát azért megér, lehet hogy pozitív csalódás lesz.

Ez a játék nem arra épít.

Ha neked az okoz elégedettséget egy akciojátkban, hogy rommá zúzhatod a verdát, és másodpercre pontosan kell fékezz, nehogy megpördülj, akkor tölts be egy autószimulátort, és hagyd békén ezt a stílust, mert nem neked való!

Meridius

Ha neked az okoz elégedettséget egy akciojátkban, hogy rommá zúzhatod a verdát, és másodpercre pontosan kell fékezz, nehogy megpördülj, akkor tölts be egy autószimulátort, és hagyd békén ezt a stílust, mert nem neked való!

Egyáltalán nem várok szimulátorba illő vezetési modellt, de ha már sandbox játék és a játéknak lényeges részét teszi ki a vezetés, azért ne olyan érzése legyen az embernek, hogy egy kartondobozt irányít. Ott van pl. a GTA IV, érdekes mód ott meg tudták oldani, 4 év telt el és azóta se láttam jobbat.

Copiedname

Senki nem vár szimulátort, de a vezetés tényleg nagyon fura volt. Ez persze valószínûleg változni fog még. A hibák megemlítése pedig még soha nem ártott senkinek, legfeljebb segíthet a fejlesztõknek, hogy min kell még dolgozni.

Snexi

Még csak most néztem meg az elõzetest, de ordít az egész pályáról, hogy minden négyzetméter elõre scriptelve van. (lehet hogy tévedek, és minden random történt... de erre nem látok sok esélyt) Ráadásul az autóvezetés és a törésmodell már most primitívnek tûnik. Egy próbát azért megér, lehet hogy pozitív csalódás lesz.

de hol látsz te itt vezetést?

Copiedname

de hol látsz te itt vezetést?

Tizedik perc.

Snexi

Tizedik perc.

fail,tényleg

alratar

Egyáltalán nem várok szimulátorba illõ vezetési modellt, de ha már sandbox játék és a játéknak lényeges részét teszi ki a vezetés, azért ne olyan érzése legyen az embernek, hogy egy kartondobozt irányít. Ott van pl. a GTA IV, érdekes mód ott meg tudták oldani, 4 év telt el és azóta se láttam jobbat.

Az sztem még javítani fogják!

• 8 months later...
Chuck_Norris

Bár még messze a megjelenés - sajnos - de egyre több infó jön, illetve egy újabb videó is van már...

Ezúttal Chicago a helyszín, de a videó különlegessége, hogy 2 küldetés közötti helyzetet mutatja be azaz a "sima mászkálást" a városban:

RXrlbvjV9VY

(ha tényleg igaz lesz, hogy sok civil mindenféle random mellékküldetésekhez vezethet majd minket az nagyon jó lenne :D )

(+ a multira is nagyon kíváncsi vagyok, mert elég jónak ígérkezik az is :) )