-Dan- 0 Share Posted June 5, 2012 Az új, érettebb közönségnek szóló fejvadászos Star Wars játék. Elsõ gameplay részletek: U08QNPk0ZNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted June 6, 2012 Maga a történet nagyon tetszik. (Remélem több lesz benne a lopakodás, mint a tûzharc) Viszont, ha jól tudom, az erõt mellõzik, s így ez nem Star Wars, hanem amolyan Prey2. Szerint csak azért Star Wars, mert így eladhatóbb lesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted June 6, 2012 nálam akkor kezdődik 1 star wars, ha JEDI / SITH és "FÉNYKARD" nem valami fos zsoldos szarakodik. mondjuk a graf. szép. :) felejtős. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted June 6, 2012 nálam akkor kezdõdik 1 star wars, ha JEDI / SITH és "FÉNYKARD" nem valami fos zsoldos szarakodik. mondjuk a graf. szép. :) felejtõs. Ezért írtam, hogy ez nem Star Wars Egyébként, ha már fejvadász, akkor inkább Prey2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dan- 0 Author Share Posted June 6, 2012 nálam akkor kezdõdik 1 star wars, ha JEDI / SITH és "FÉNYKARD" nem valami fos zsoldos szarakodik. mondjuk a graf. szép. :) felejtõs. Hát ahogy érzed, de érdemes megnézni egy Republic Commando-t. Az is lövölde volt, és nem is akármilyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted June 6, 2012 Hát ahogy érzed, de érdemes megnézni egy Republic Commando-t. Az is lövölde volt, és nem is akármilyen. Na az a játék nekem nagyon bejött! Jó voltak és vannak sokkal jobb SW gémek, de akkor az egy teljesen új vonal volt, és ez tetszett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted June 6, 2012 Nem tűnik rossznak,biztosan nyomni fogom. Csak ez a "fedezékrendszer-hullám" nem jön be annyira.. Én is inkább a Jedi/Sith,fénykardos dolgokat bírom legjobban az SW univerzumban,de azért nyitott vagyok más vonalra is :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted June 6, 2012 Errõl a fénykardozós történetrõl már annyi bõrt lehúztak hogy szinte már nincs. Biztos úgy voltak vele kell valami újdonság. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted June 6, 2012 Egyelõre semmi különleges. A SW hangulat a rövid videó alapján egyenlõ a nullával. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted June 6, 2012 Errõl a fénykardozós történetrõl már annyi bõrt lehúztak hogy szinte már nincs. Biztos úgy voltak vele kell valami újdonság. Fénykardos akció játékból alig van: JK2-3, SWtFU1-2. Pedig lehetne még pár. Ez meg egynek jó lesz, ha más nem, a játékmenet miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted June 6, 2012 Fénykardos akció játékból alig van: JK2-3, SWtFU1-2. Pedig lehetne még pár. PL.: egy Knights pd the Old Republic 3 jöhetne! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
borz2 0 Share Posted June 7, 2012 Fénykardos akció játékból alig van: JK2-3, SWtFU1-2. Pedig lehetne még pár. Ez meg egynek jó lesz, ha más nem, a játékmenet miatt. Na meg ott van a KOTOR 1-2 és most az online. Ha akartál ott is lehetett fénykarddal hentelni. Meg azért va még pár. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigor 0 Share Posted June 8, 2012 Most láttam azt a pár videót a játékról amik megjelentek. Hát erre kiváncsi leszek de nagyon!!:) Érdekes elgondolás, hogy most fejvadászkodni kell nem pedig az erõt használni. Remélem jó dolog sül majd ki belõle. De arra azért remélem lesz lehetõség, hogy pár jedi/sith lovagot lealázzunk!!:D De amint láttam sajna még sem platform se megjelenési dátum nincs kiirva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted June 8, 2012 yéééééy, végre kapunk valami nem jedis vagy sithes SW-t. Republic Commando óta erre várok :D és tessék. nagyon jól nézki a játék, de sajna a storyról még semmit nem tudni. a hangulatba nem sok star wars van, de adjunk neki idõt... én nagyon reménykedek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted June 9, 2012 De arra azért remélem lesz lehetõség, hogy pár jedi/sith lovagot lealázzunk!!:D Jaja,ennek én is örülnék:) Jó lennének ilyen boss fightok..bár nem tudom hogy lehetne megoldani. Közelharcban nem igazán lenne esélyünk :D Bár még nem tudjuk milyen fegyvereket lehet majd használni..de szerintem inkább ranged fegyverek lesznek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted June 9, 2012 Jaja,ennek én is örülnék:) Jó lennének ilyen boss fightok..bár nem tudom hogy lehetne megoldani. Közelharcban nem igazán lenne esélyünk :D Bár még nem tudjuk milyen fegyvereket lehet majd használni..de szerintem inkább ranged fegyverek lesznek. valszeg ranged fegyverünk lesz inkább, közelharcra max valami lángszóró, mint a mandalóriaiaknak :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigor 0 Share Posted June 9, 2012 Hát igen, max ilyen qte-el tûzdelt fededzékbõl fedezékbe rohangálást tudok elképzelni sith/jedi-k ellen. Meg hát igen... egyenlõre nem süt róla, hogy sw játékról van szó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted June 9, 2012 Azért vicces, hogy amint elhagyjuk Jedi/Sith vonalat, a rajongók már nem is látják benne az "SW"-t (legalábbis az itteni fanokból kiindulva). Persze a fõeleme az Erõ és a köré kialakított "szekták" (vajon használta valaki is ezt a szót rájuk? :D ) viszálya, de ezek szerint az SW világában tényleg semmi más nem rejlik, tényleg semmi mást nem tud felmutatni? Hol van ilyenkor a Han Solo, Millenium Falcon, Boba Fett, birodalmi katonák és X-wingek iránti rajongás? Merthogy ezek sem az Erõ kapcsán vannak jelen, mégis állítólag hasonló népszerûségnek örvendenek és valószínûleg ebben a játékban ezek az elemek fognak elõtérbe kerülni. Vagy akkor ezek szerint ez mind csak körítés lett volna és nem is igazi erényei az SW-világnak, csak kiegészítõk a Jedi-Sith párharcnak? Tényleg nem azért mondom, mert olyan nagy rajongója lennék a sorozatnak (sõt, az elmúlt években már kevésbé kedvelem), csak számomra furcsa ez a "ha nincs fénykard, az nem SW" beállítottság. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted June 9, 2012 Azért vicces, hogy amint elhagyjuk Jedi/Sith vonalat, a rajongók már nem is látják benne az "SW"-t (legalábbis az itteni fanokból kiindulva). Persze a fõeleme az Erõ és a köré kialakított "szekták" (vajon használta valaki is ezt a szót rájuk? :D ) viszálya, de ezek szerint az SW világában tényleg semmi más nem rejlik, tényleg semmi mást nem tud felmutatni? Hol van ilyenkor a Han Solo, Millenium Falcon, Boba Fett, birodalmi katonák és X-wingek iránti rajongás? Merthogy ezek sem az Erõ kapcsán vannak jelen, mégis állítólag hasonló népszerûségnek örvendenek és valószínûleg ebben a játékban ezek az elemek fognak elõtérbe kerülni. Vagy akkor ezek szerint ez mind csak körítés lett volna és nem is igazi erényei az SW-világnak, csak kiegészítõk a Jedi-Sith párharcnak? Tényleg nem azért mondom, mert olyan nagy rajongója lennék a sorozatnak (sõt, az elmúlt években már kevésbé kedvelem), csak számomra furcsa ez a "ha nincs fénykard, az nem SW" beállítottság. :) én veled vagyok egy véleményen. :D szerintem semmi baj nincs azzal, h nem az erõt és a fénykardozást erõltetik ránk már 20jára. :P éljen Boba Fett és a mandaloriaiak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted June 9, 2012 Azért vicces, hogy amint elhagyjuk Jedi/Sith vonalat, a rajongók már nem is látják benne az "SW"-t (legalábbis az itteni fanokból kiindulva). Persze a fõeleme az Erõ és a köré kialakított "szekták" (vajon használta valaki is ezt a szót rájuk? :D ) viszálya, de ezek szerint az SW világában tényleg semmi más nem rejlik, tényleg semmi mást nem tud felmutatni? Hol van ilyenkor a Han Solo, Millenium Falcon, Boba Fett, birodalmi katonák és X-wingek iránti rajongás? Merthogy ezek sem az Erõ kapcsán vannak jelen, mégis állítólag hasonló népszerûségnek örvendenek és valószínûleg ebben a játékban ezek az elemek fognak elõtérbe kerülni. Vagy akkor ezek szerint ez mind csak körítés lett volna és nem is igazi erényei az SW-világnak, csak kiegészítõk a Jedi-Sith párharcnak? Tényleg nem azért mondom, mert olyan nagy rajongója lennék a sorozatnak (sõt, az elmúlt években már kevésbé kedvelem), csak számomra furcsa ez a "ha nincs fénykard, az nem SW" beállítottság. :) Nem errõl van szó. Természetesen lehet SW fény szabja nélkül is, de a gond az, hogy az SW hangulat általuk érvényesül. Így, ha az erõt teljesen a háttérbe szorítják, akkor az valóban nem SW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted June 9, 2012 Nem errõl van szó. Természetesen lehet SW fény szabja nélkül is, de a gond az, hogy az SW hangulat általuk érvényesül. Így, ha az erõt teljesen a háttérbe szorítják, akkor az valóban nem SW. Szóval akkor mégis csak errõl van szó. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_George_ 0 Share Posted June 9, 2012 Nem errõl van szó. Természetesen lehet SW fény szabja nélkül is, de a gond az, hogy az SW hangulat általuk érvényesül. Így, ha az erõt teljesen a háttérbe szorítják, akkor az valóban nem SW. Szóval akkor mégis csak errõl van szó. :D Valóban, az utolsó két mondatod ellentmond egymásnak. Én is amellett foglalok állást, hogy nem kell egy n+1-ik fénykardos játék, abból már láttam eleget és már mindenféle színben láttam õket és már a legelborultabb alkalmazását is láttam az Erõnek (Force Unleashed I-II) így engem ez már nem hozna lázba. Ezért lépett elõ kedvenc SW-s játékommá a Republic Commando és az SWTOR-ban Imperial Agent-et és Troopert játszva elgondolkoztam azon, hogy milyen jó is lenne egy hasonszõrû SW játék. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted June 9, 2012 Valóban, az utolsó két mondatod ellentmond egymásnak. Mért mondana ellent? Nekem az a jó SW játék, amelyik hozza az univerzum hangulatát, és ezt nem a hologrammok, meg robototok, meg katonák stb (ez máshol is megvan) megléte adja, hanem az erõ jelenléte, használata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_George_ 0 Share Posted June 9, 2012 Mért mondana ellent? Nekem az a jó SW játék, amelyik hozza az univerzum hangulatát, és ezt nem a hologrammok, meg robototok, meg katonák stb (ez máshol is megvan) megléte adja, hanem az erõ jelenléte, használata. Vagyis nem lehet számodra SW ezek nélkül pedig az elõbb azt írtad, hogy enélkül is lehet SW. Ugyanakkor még alig láttunk valamit a játékból, lehet, hogy összefutunk erõhasználókkal de végre egy játék ahol mi nem tartozunk közéjük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted June 9, 2012 Vagyis nem lehet számodra SW ezek nélkül pedig az elõbb azt írtad, hogy enélkül is lehet SW. Ugyanakkor még alig láttunk valamit a játékból, lehet, hogy összefutunk erõhasználókkal de végre egy játék ahol mi nem tartozunk közéjük. Nem, én azt írtam (lehet félre érthetõen), hogy nem kell Jedit irányítanom egy SW játékban, de hangulat megteremtéséhez kellenek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts