Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Battlefield sorozat

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, SaltyDave said:

Mondjuk WW2 tuti lesz, egy havi fizetésemet rátenném hogy az EA úgymond be akarja tömni a lyukat a most 15-16 éves generáció számára akik azt se tudják mi az a BF1942 vagy BF2, és a Battlefield 1 lesz az első világháborús, jövőre pedig az új Battlefield 2 a második világháborús, és akkor teljes lesz az 1-2-3-4 sor.

Igen, elég esélyesnek tartom én is! 2018-as megjelenéssel.
Szerintem jövőre marad a BF1-mert elég soká asszem márciusban jön az első DLC, ha csak nem egy másik fejlesztő adja ki, de az már a Hardline-nál is igen nagy bukta volt, szerintem az EA is tudja ezt.

• 2 weeks later...
Posted

Legközelebb BF2142 "koppintás" jöjjön, és meg leszek elégedve. Most vettem meg a BF4et 3 hete, DLCket bezsebeltem ingyen originről, és hát nagyon élvezem... nem  gondoltam volna, mert általában már herótom van a jelenkori FPSektől, de ezzel semmi bajom :D

Posted
12 minutes ago, -Laslie- said:

Hát... én úgy vagyok vele most is hogy nem érdekel már több multi FPS az Overwatch után, de a pitsába is ez gyönyörű. Nem csak technológiai értelemben. Viszont csak single-ért meg drága, szóval kivárós, de biztos vétel.

• 4 weeks later...
Posted

Hát elstartolt a játék nálam is pénteken!
Az egyjátékos rész elment, látványilag szép volt, változatosak voltak a helyszínek, a karakterek, de összességében nem hagyott bennem mély nyomot, mondjuk az még hagyján hogy a FarCry 3-4 ből lenyúlták a tereljük el az őr figyelmét dobjunk valamit arrébb, ő oda megy, mi meg hátulról csendben leszúrjuk, be ne riadóztasson játék mechanikát, ok, egynek jó lett volna, de hogy minden küldetésben elsütötték ezt a lopakodóst részt na ott már vakartam a fejem :/ kicsivel kreatívabbak is lehettek volna.
A grafika üt, nagyon szép minden, és az optimalizáció csillagos ötös! Magas beállítások mellett TAA+HBAO 68-75FPS, de a V-syncet használom szóval atom stabil 60FPS!
A multival már toltam pár kört, és nagyon nem megy jól :D olyan szinten ótvar statjaim vannak hogy az valami hihetetlen xD hangulatilag viszont nagyon jó, minden robban, minden omlik, mindenhonnan kilőnek 2másodperc alatt a hangok és a látvány is pazar, tehát ebbe nem lehet belekötni, hozza a BF hangulatot!
Fegyverek terén már nem ilyen rózsás a helyzet, alig van fegyver, ami van az sem ér sokat, az assaultba max 3 sorozat lövő fegyver van variálva, a többi shotgun, kérdem én mire mész vele kb 10méterről??? Semmire, értelmét nem látom, nem is sok embernél láttam eddig.
De ami a fekete leves, az a sok bug, nem akkora mint a BF4 indulás esetében, de vannak :S a pontokat nem számolja rendesen a program (miért is tenné? :D) a bayonet charge hol működik hol nem, van hogy futok, jön velem szembe egy ellen, benyomom a charge-ot, erre megáll és a levegőbe egyet suhint a késsel, természetesen ekkor a leszúrni kívánt ellenfél röhögve pofán lő vagy a medic pakkot nem dobja le csak az animáció fut le, meg ilyen nyalánkságok. :)

Posted

A kampány rész mennyi idő volt kb? A multi nem is, de az érdekel nagyon is. 

Posted
11 hours ago, m00dy said:

A kampány rész mennyi idő volt kb? A multi nem is, de az érdekel nagyon is. 

A lopakodós részekkel lelassították a játékmenetet, sok lőszert nem kapsz, így rambózni nem nagyon lehet, meg amint egyet lősz azon nyomban riadóztatnak, szóval lopakodni kell, így olyan 5-6 óra alatt kb végig lehet tolni, könnyű fokozaton, úgy hogy nem mélyedsz bele a gyűjtögethető tárgyak keresgélésébe, de magasabb nehézségen ha nem rohan az ember, szerintem meg lehet a 8-10óra is.

Posted
1 hour ago, -Laslie- said:

A lopakodós részekkel lelassították a játékmenetet, sok lőszert nem kapsz, így rambózni nem nagyon lehet, meg amint egyet lősz azon nyomban riadóztatnak, szóval lopakodni kell, így olyan 5-6 óra alatt kb végig lehet tolni, könnyű fokozaton, úgy hogy nem mélyedsz bele a gyűjtögethető tárgyak keresgélésébe, de magasabb nehézségen ha nem rohan az ember, szerintem meg lehet a 8-10óra is.

Uhh, az elég rövidnek tűnik. Mondjuk nem játszottam egy BFel sem, ez is csak azért érdekel mert első vh.

Posted

Amit láttam, és hallottam felőle, ugyanaz a nonszensz, értelmetlen gagyi, mint korábban, csak most még a fegyverek és harcmodorok terén is még nonszenszebb, értelmetlenebb, és gagyibb lett. Ahogy az várható is volt már a témaválasztás bejelentésekor. 

Posted
1 hour ago, Leon121 said:

Amit láttam, és hallottam felőle, ugyanaz a nonszensz, értelmetlen gagyi, mint korábban, csak most még a fegyverek és harcmodorok terén is még nonszenszebb, értelmetlenebb, és gagyibb lett. Ahogy az várható is volt már a témaválasztás bejelentésekor. 

Ezen nem veszünk össze, de nem értek veled egyet, mondom ezt úgy hogy nem hallomásból meg videókból ítélek hanem mert kipróbáltam.
Nehéz a játék, pláne így modernkor után, a fegyverek suták, lassúak, teljesen újra kell tanulni mindent.
De hidd el hogy sokan ilyen játékra vártak, vannak hiányosságai játéknak persze, van benne bug is rendesen de összességében megéri az árát!

1 hour ago, m00dy said:

Uhh, az elég rövidnek tűnik. Mondjuk nem játszottam egy BFel sem, ez is csak azért érdekel mert első vh.

Ha csak az egy játékos rész érdekel, de a multi nem, és biztosra veszed hogy nem fogsz vele játszani, akkor az egyjátékos részért ne adj ki ennyi pénzt mert úgy nem éri meg az árát!

Posted

Battlefield 1 RED Edition! Csak 18év felettieknek! :D
1-2-3

De az a legfinomabb Bug mikor tüzelnék a fegyverrel de nem lő, hiába nyomom meg a tűzgombot, imádom! :rolleyes:
Volt olyan hogy bespawnoltam egy tankba erre nem tudott lőni mert nem volt lőszere! :D