-Laslie- 0 Share Posted September 11, 2016 5 minutes ago, SaltyDave said: Mondjuk WW2 tuti lesz, egy havi fizetésemet rátenném hogy az EA úgymond be akarja tömni a lyukat a most 15-16 éves generáció számára akik azt se tudják mi az a BF1942 vagy BF2, és a Battlefield 1 lesz az első világháborús, jövőre pedig az új Battlefield 2 a második világháborús, és akkor teljes lesz az 1-2-3-4 sor. Igen, elég esélyesnek tartom én is! 2018-as megjelenéssel. Szerintem jövőre marad a BF1-mert elég soká asszem márciusban jön az első DLC, ha csak nem egy másik fejlesztő adja ki, de az már a Hardline-nál is igen nagy bukta volt, szerintem az EA is tudja ezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted September 22, 2016 Legközelebb BF2142 "koppintás" jöjjön, és meg leszek elégedve. Most vettem meg a BF4et 3 hete, DLCket bezsebeltem ingyen originről, és hát nagyon élvezem... nem gondoltam volna, mert általában már herótom van a jelenkori FPSektől, de ezzel semmi bajom Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted September 27, 2016 Befutott a story trailer https://www.youtube.com/watch?v=C-vAxVh8ins Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted September 27, 2016 12 minutes ago, -Laslie- said: Befutott a story trailer https://www.youtube.com/watch?v=C-vAxVh8ins Hát... én úgy vagyok vele most is hogy nem érdekel már több multi FPS az Overwatch után, de a pitsába is ez gyönyörű. Nem csak technológiai értelemben. Viszont csak single-ért meg drága, szóval kivárós, de biztos vétel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted October 23, 2016 Hát elstartolt a játék nálam is pénteken! Az egyjátékos rész elment, látványilag szép volt, változatosak voltak a helyszínek, a karakterek, de összességében nem hagyott bennem mély nyomot, mondjuk az még hagyján hogy a FarCry 3-4 ből lenyúlták a tereljük el az őr figyelmét dobjunk valamit arrébb, ő oda megy, mi meg hátulról csendben leszúrjuk, be ne riadóztasson játék mechanikát, ok, egynek jó lett volna, de hogy minden küldetésben elsütötték ezt a lopakodóst részt na ott már vakartam a fejem :/ kicsivel kreatívabbak is lehettek volna. A grafika üt, nagyon szép minden, és az optimalizáció csillagos ötös! Magas beállítások mellett TAA+HBAO 68-75FPS, de a V-syncet használom szóval atom stabil 60FPS! A multival már toltam pár kört, és nagyon nem megy jól olyan szinten ótvar statjaim vannak hogy az valami hihetetlen xD hangulatilag viszont nagyon jó, minden robban, minden omlik, mindenhonnan kilőnek 2másodperc alatt a hangok és a látvány is pazar, tehát ebbe nem lehet belekötni, hozza a BF hangulatot! Fegyverek terén már nem ilyen rózsás a helyzet, alig van fegyver, ami van az sem ér sokat, az assaultba max 3 sorozat lövő fegyver van variálva, a többi shotgun, kérdem én mire mész vele kb 10méterről??? Semmire, értelmét nem látom, nem is sok embernél láttam eddig. De ami a fekete leves, az a sok bug, nem akkora mint a BF4 indulás esetében, de vannak :S a pontokat nem számolja rendesen a program (miért is tenné? :D) a bayonet charge hol működik hol nem, van hogy futok, jön velem szembe egy ellen, benyomom a charge-ot, erre megáll és a levegőbe egyet suhint a késsel, természetesen ekkor a leszúrni kívánt ellenfél röhögve pofán lő vagy a medic pakkot nem dobja le csak az animáció fut le, meg ilyen nyalánkságok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted October 23, 2016 A kampány rész mennyi idő volt kb? A multi nem is, de az érdekel nagyon is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted October 24, 2016 11 hours ago, m00dy said: A kampány rész mennyi idő volt kb? A multi nem is, de az érdekel nagyon is. A lopakodós részekkel lelassították a játékmenetet, sok lőszert nem kapsz, így rambózni nem nagyon lehet, meg amint egyet lősz azon nyomban riadóztatnak, szóval lopakodni kell, így olyan 5-6 óra alatt kb végig lehet tolni, könnyű fokozaton, úgy hogy nem mélyedsz bele a gyűjtögethető tárgyak keresgélésébe, de magasabb nehézségen ha nem rohan az ember, szerintem meg lehet a 8-10óra is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted October 24, 2016 1 hour ago, -Laslie- said: A lopakodós részekkel lelassították a játékmenetet, sok lőszert nem kapsz, így rambózni nem nagyon lehet, meg amint egyet lősz azon nyomban riadóztatnak, szóval lopakodni kell, így olyan 5-6 óra alatt kb végig lehet tolni, könnyű fokozaton, úgy hogy nem mélyedsz bele a gyűjtögethető tárgyak keresgélésébe, de magasabb nehézségen ha nem rohan az ember, szerintem meg lehet a 8-10óra is. Uhh, az elég rövidnek tűnik. Mondjuk nem játszottam egy BFel sem, ez is csak azért érdekel mert első vh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon121 855 Share Posted October 24, 2016 Amit láttam, és hallottam felőle, ugyanaz a nonszensz, értelmetlen gagyi, mint korábban, csak most még a fegyverek és harcmodorok terén is még nonszenszebb, értelmetlenebb, és gagyibb lett. Ahogy az várható is volt már a témaválasztás bejelentésekor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted October 24, 2016 1 hour ago, Leon121 said: Amit láttam, és hallottam felőle, ugyanaz a nonszensz, értelmetlen gagyi, mint korábban, csak most még a fegyverek és harcmodorok terén is még nonszenszebb, értelmetlenebb, és gagyibb lett. Ahogy az várható is volt már a témaválasztás bejelentésekor. Ezen nem veszünk össze, de nem értek veled egyet, mondom ezt úgy hogy nem hallomásból meg videókból ítélek hanem mert kipróbáltam. Nehéz a játék, pláne így modernkor után, a fegyverek suták, lassúak, teljesen újra kell tanulni mindent. De hidd el hogy sokan ilyen játékra vártak, vannak hiányosságai játéknak persze, van benne bug is rendesen de összességében megéri az árát! 1 hour ago, m00dy said: Uhh, az elég rövidnek tűnik. Mondjuk nem játszottam egy BFel sem, ez is csak azért érdekel mert első vh. Ha csak az egy játékos rész érdekel, de a multi nem, és biztosra veszed hogy nem fogsz vele játszani, akkor az egyjátékos részért ne adj ki ennyi pénzt mert úgy nem éri meg az árát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted October 31, 2016 Battlefield 1 RED Edition! Csak 18év felettieknek! 1-2-3 De az a legfinomabb Bug mikor tüzelnék a fegyverrel de nem lő, hiába nyomom meg a tűzgombot, imádom! Volt olyan hogy bespawnoltam egy tankba erre nem tudott lőni mert nem volt lőszere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts