Snexi 0 Share Posted April 28, 2012 A topik folytatása. elõzõ topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted May 1, 2012 Na akkor hajrá jó háborút mindenkinek :D ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexusmaximus 0 Share Posted May 1, 2012 Ma volt szerencsém találkozni az elsõ 100-as sasos emberkével. Kegyetlenül darált. Sorra léptek ki az emberkék, három haverral karöltve alig birtuk kiszedni jármûvekbõl, de gyalog már nem volt olyan nehéz. 600+ órát tolt, ki mennyinél tart? :D Én azt hiszem 260 körül. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3tson 0 Share Posted May 2, 2012 Ma volt szerencsém találkozni az elsõ 100-as sasos emberkével. Kegyetlenül darált. Sorra léptek ki az emberkék, három haverral karöltve alig birtuk kiszedni jármûvekbõl, de gyalog már nem volt olyan nehéz. 600+ órát tolt, ki mennyinél tart? :D Én azt hiszem 260 körül. :) Én 63 körül. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted May 2, 2012 Én lassan 50 óránál járok, de még de csak 25-ös szinten vagyok! :) Bár hozzá kell tenni, hogy nagyrészt reconnal játszom azzal meg úgy érzem nehezebb fejlõdni! :rolleyes: De annyira nem is bánom, hogy alacsony szinten vagyok, mert nagy általánosságban szintlépésnél is meg klassz pontoknál is mikor elérek egy bizonyos pontszámot sokszor olyan haszontalan dolgokat old fel, hogy csak nézek! Pl reconnál egy sv98-ra pl minek acog távcsõ, mikor a recon arra van, hogy távolra lövöldözzünk, én meg am se szeretem a közelharcot! De pl olyat nem láttam egyik fegyvernél se, hogy lenne hozzá olyan távcsõ aminek variálható a zoom-ja! Pedig arra azt mondanám, hogy érdemes gyûjtögetni a killeket érte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerencsefia 0 Share Posted May 2, 2012 Azért a félautomata fegyvereknél, mint M39, jó az acog is, én legalábbis szoktam használni, de pályafüggõ. Amúgy lassan 160 óránál és kishíján 10000 kill-nél járok, de már egy hete nincs idõm tolni legalább egy órát, hogy meglegyen a bûvös szám :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
djlaczoka 0 Share Posted May 3, 2012 Na akkor hajrá jó háborút mindenkinek :D ! :D Az efféle daráláshoz marha balPuding! ellenfél kell. Nekem 120 ora körül van talán, de nézi a rosebb, egy idöben még érdekeltek a statok, most már szarok bele :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted May 3, 2012 Az efféle daráláshoz marha balPuding! ellenfél kell. Nekem 120 ora körül van talán, de nézi a rosebb, egy idöben még érdekeltek a statok, most már szarok bele :) Azért azt a helit akarom, de jet lesz belõle nem jön össze mindig akármilyen birka is a nép a szerveren :lol: Múltkor láttam olyan szervert ahol 20.000 Ticket volt :o :o na azok onnan mennek nyugdíjba vazz mondom bemész reggel, este még tuti 500nál áll majd :lol: :lol: Nekem szerény 109órácskám van :) romló statokkal mert Supportot húzom éppen, de inkább a megszerzett cuccokra fókuszálok mint a stabil, és növekvõ statra :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexusmaximus 0 Share Posted May 3, 2012 Múltkor láttam olyan szervert ahol 20.000 Ticket volt :o :o na azok onnan mennek nyugdíjba vazz mondom bemész reggel, este még tuti 500nál áll majd :lol: :lol: Van 35K-es Metro szerver is. Bár ott gyorsan fogy a ticket. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Share Posted May 3, 2012 Van 35K-es Metro szerver is. Bár ott gyorsan fogy a ticket. :D Az sem csúnya :D Milyen féreg csapattárs volt ma, szétlõtte a bázison az összes jármûvet, csak úgy <_< idióta -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted May 3, 2012 én 105 óránál tartok,bc2nél csak 90ig jutottam pedig azt 1,5 éven keresztül elõvettem néha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexusmaximus 0 Share Posted May 3, 2012 Az sem csúnya :D Milyen féreg csapattárs volt ma, szétlõtte a bázison az összes jármûvet, csak úgy <_< idióta -_- Ismerõs, de vannak pozitív tapasztalataim is. Az egyik pályán haverral akartunk helizni, de két másik csapattárs is ezt akarta csinálni, és teljesen megértettük egymást, egyszer õk mentek, utána mi, és semmi gond nem volt, végig betartották ezt, persze ez ritka :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexusmaximus 0 Share Posted May 7, 2012 :D I need ammo! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Author Share Posted May 7, 2012 I need ammo! :D ismerõs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted May 8, 2012 :D Ez hatalmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted May 12, 2012 Dupla XP hétvége... gyökerek már akcióban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted May 12, 2012 Dupla XP hétvége... gyökerek már akcióban. Egyébként is! :D Nem kell ehhez dupla xp 7vége! :D De a stated reason kb egy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerencsefia 0 Share Posted May 12, 2012 Hát most lehet én vagyok agyilag zokni, de azért lett kick a játék vége, mert megöltél valakit vagy mert csak flagrun-oltál, ami viszont ellent mond a szerver nevében szereplõ szabállyal? Amúgy ezt a dupla xp hétvégét is megcsinálhatták volna hamarabb, mert már gyakorlatilag nem nagyon van hova fejlõdnöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted May 12, 2012 Hát most lehet én vagyok agyilag zokni, de azért lett kick a játék vége, mert megöltél valakit vagy mert csak flagrun-oltál, ami viszont ellent mond a szerver nevében szereplő szabállyal? Amúgy ezt a dupla xp hétvégét is megcsinálhatták volna hamarabb, mert már gyakorlatilag nem nagyon van hova fejlődnöm. Megöltem valakit, mert a sírógörcs kapott el attól, hogy az egész kör alatt 30 ember körbefurikázik zászlóról-zászlóra a pályán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerencsefia 0 Share Posted May 12, 2012 Így már tiszta! De mi vitt rá, hogy benézz egyáltalán a szerverre? :D Az ilyen egyedi baromságokkal operáló helyeket élbõl kerülöm. Bár jártam mostanában olyan szerveren, ahol csak a G3-ast volt tilos használni, de arra már senki nem tudott válaszolni, hogy miért. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djlaczoka 0 Share Posted May 12, 2012 Most akkor ez a dupla xp hogy van ? játék végén duplán számol fel mindent ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted May 12, 2012 Most akkor ez a dupla xp hogy van ? játék végén duplán számol fel mindent ? "NOTICE PC players: Apologies for delay in your 2XP event. To give you a full weekend as planned, we're rescheduling this for May 26-27" lol Na nem mintha érdekelne az egész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted May 12, 2012 Még érdekelne is, ha nem vizsgaidõszak közepén lenne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravedigger666 0 Share Posted May 12, 2012 Dupla XP hétvége... gyökerek már akcióban. Flag run? Ez mit akar jelenteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts