ELTomY Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Stronghold - Kingdoms F2p mmo, városépítés, fejlesztések, harc. Hasonló a Travian-hoz, vagy a Khan Wars-hoz. Nekem elsõre nagyon tetszik, eléggé kidolgozottnak tûnik, bár még elég bonyolult. Lenne is jópár kérdésem hozzá, azért is hoztam létre a topicot, hátha játszik innen még valaki vele. It8ZCrvL5HU Stronghold Wiki
Hor1 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Grafra zenére ugyanaz mint az eredeti Stronghold. Én azt imádtam, bejön ez is. :)
ELTomY Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 hát ez rohadt gagyinak tûnik :D kinézetre gagyi az tény. de nagyon összetett játék. mondjuk ahogy így elnézem egy hibája van, hogy aki hajlandó fizetni a játékban ilyen bónusz kártyákért az elég nagy elõnyre tesz szert. de mondjuk ez sok helyen így van.
_Greb_ Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 én ezt anno még zárt bétában toltam,azóta nem. nem rossz cucc amúgy.
ELTomY Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Na eddig jónak tûnik és nem is vesz annyi idõt el mint egy Travian. Csak én tolom? :D
ELTomY Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 na senki többet? :D ilyen a váram: hátha meghozza valakinek a kedvét a game-hez. :D
ELTomY Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Én is játszok, World 5, Baron rank. és hogy megy? mennyire vágod a dolgokat? nekem már megvan a 2. városom :)
mr_zone Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Annyira azért nem bonyolult a játék. Azóta már feljebb léptem Viscount rangra, 5 városom van.
ELTomY Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Annyira azért nem bonyolult a játék. Azóta már feljebb léptem Viscount rangra, 5 városom van. nekem van 1-2 kérdésem ha ráérsz: - mi az a vassals és mire jó? - klánokat, szövetségeseket lehet szervezni? - mikor van vége a játéknak? - el tudok foglalni más játékos városát? egyelõre ennyi, amugy baromi szép lett a váram, rakok majd be képet :D
mr_zone Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 - mi az a vassals és mire jó? * ha vassal (vazallus) vagy, akkor bónusz honor pontot kapsz naponta. Ha a League Lord-od minél nagyobb rangon áll hozzád képest, annál többet, de ha eléred az ő rangját (mert mondjuk kevésbé aktív), akkor automatikusan megszűnik a LL-vassal kapcsolat, és akkor is megszűnik, ha valamelyik várost elfoglalják vagy lerombolják. A LL küldhet a városodba katonákat, ezeket fel tudod használni a várad védelmére. Ha megszűnik a LL-vassal kapcsolat, akkor ezek a katonák is eltűnnek. Minél magasabb rangon van valaki, annál több vazallusa lehet. - klánokat, szövetségeseket lehet szervezni? * Ha Page rangot eléred, akkor kreálhatsz Faction-t saját zászlóval vagy beléphetsz egybe, ez lényegében itt a guild/klán. Ha már van 5 tag a Faction-ben, akkor lehet csatlakozni az egyik House-hoz a 20 közül. Ezeknek a színeit lehet látni a térképen. Ha egy House-nak több, mint 3 tagja van, akkor már az aktuális tagok szavazzák meg, hogy melyik Faction-t veszik be. Persze már Page rank előtt is lehet szervezni saját Faction-t, vagy helyet keresni egy meglévőben, ilyenkor a város nevében jelzik a játékosok, hogy leendő tag. - mikor van vége a játéknak? * Ez egy MMO, nincs vége... - el tudom foglalni más játékos városát? * Igen. Ugyanúgy kell hozzá egy Captain, mint egy új város vételéhez, a különbség, hogy ez nem kerül pénzbe. Ha a megtámadott játékos alacsonyabb rangú, akkor honor pontba kerül, annál többe, minél nagyobb a rangkülönbség. Én pl. Viscount rangúként egy Squire rangú játékos városát foglaltam el, ez kb. 150 ezer honor pontomba került. Akkor fogod elfoglalni a várost, ha a katonáid közül valamelyik eljut a vár közepéig, de a Captain-nek életben kell maradnia. Ha sikerül, tiéd a város minden meglévő épülettel, áruval és munkással együtt. Ami nem áll át hozzád azok a kiképzett egységek, pl. Scout, katonák. Ugyanez az info egyébként ott a játék wiki oldalán, ami a Help menüből közvetlenül elérhető.
Cori Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 na senki többet? :D ilyen a váram: hátha meghozza valakinek a kedvét a game-hez. :D ez a stronghold 1 motorját használja? :D :D
mr_zone Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ez a stronghold 1 motorját használja? :D :D Csak a grafikai elemek ugyanolyanok, a játékmenet teljesen más.
Recommended Posts