ELTomY 0 Share Posted March 12, 2012 Stronghold - Kingdoms F2p mmo, városépítés, fejlesztések, harc. Hasonló a Travian-hoz, vagy a Khan Wars-hoz. Nekem elsõre nagyon tetszik, eléggé kidolgozottnak tûnik, bár még elég bonyolult. Lenne is jópár kérdésem hozzá, azért is hoztam létre a topicot, hátha játszik innen még valaki vele. It8ZCrvL5HU Stronghold Wiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted March 13, 2012 hát ez rohadt gagyinak tûnik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted March 13, 2012 Grafra zenére ugyanaz mint az eredeti Stronghold. Én azt imádtam, bejön ez is. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Author Share Posted March 13, 2012 hát ez rohadt gagyinak tûnik :D kinézetre gagyi az tény. de nagyon összetett játék. mondjuk ahogy így elnézem egy hibája van, hogy aki hajlandó fizetni a játékban ilyen bónusz kártyákért az elég nagy elõnyre tesz szert. de mondjuk ez sok helyen így van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted March 13, 2012 én ezt anno még zárt bétában toltam,azóta nem. nem rossz cucc amúgy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Author Share Posted March 16, 2012 Na eddig jónak tûnik és nem is vesz annyi idõt el mint egy Travian. Csak én tolom? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Author Share Posted April 18, 2012 na senki többet? :D ilyen a váram: hátha meghozza valakinek a kedvét a game-hez. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted April 29, 2012 Én is játszok, World 5, Baron rank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Author Share Posted May 8, 2012 Én is játszok, World 5, Baron rank. és hogy megy? mennyire vágod a dolgokat? nekem már megvan a 2. városom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted May 9, 2012 Annyira azért nem bonyolult a játék. Azóta már feljebb léptem Viscount rangra, 5 városom van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Author Share Posted May 10, 2012 Annyira azért nem bonyolult a játék. Azóta már feljebb léptem Viscount rangra, 5 városom van. nekem van 1-2 kérdésem ha ráérsz: - mi az a vassals és mire jó? - klánokat, szövetségeseket lehet szervezni? - mikor van vége a játéknak? - el tudok foglalni más játékos városát? egyelõre ennyi, amugy baromi szép lett a váram, rakok majd be képet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted May 10, 2012 - mi az a vassals és mire jó? * ha vassal (vazallus) vagy, akkor bónusz honor pontot kapsz naponta. Ha a League Lord-od minél nagyobb rangon áll hozzád képest, annál többet, de ha eléred az ő rangját (mert mondjuk kevésbé aktív), akkor automatikusan megszűnik a LL-vassal kapcsolat, és akkor is megszűnik, ha valamelyik várost elfoglalják vagy lerombolják. A LL küldhet a városodba katonákat, ezeket fel tudod használni a várad védelmére. Ha megszűnik a LL-vassal kapcsolat, akkor ezek a katonák is eltűnnek. Minél magasabb rangon van valaki, annál több vazallusa lehet. - klánokat, szövetségeseket lehet szervezni? * Ha Page rangot eléred, akkor kreálhatsz Faction-t saját zászlóval vagy beléphetsz egybe, ez lényegében itt a guild/klán. Ha már van 5 tag a Faction-ben, akkor lehet csatlakozni az egyik House-hoz a 20 közül. Ezeknek a színeit lehet látni a térképen. Ha egy House-nak több, mint 3 tagja van, akkor már az aktuális tagok szavazzák meg, hogy melyik Faction-t veszik be. Persze már Page rank előtt is lehet szervezni saját Faction-t, vagy helyet keresni egy meglévőben, ilyenkor a város nevében jelzik a játékosok, hogy leendő tag. - mikor van vége a játéknak? * Ez egy MMO, nincs vége... - el tudom foglalni más játékos városát? * Igen. Ugyanúgy kell hozzá egy Captain, mint egy új város vételéhez, a különbség, hogy ez nem kerül pénzbe. Ha a megtámadott játékos alacsonyabb rangú, akkor honor pontba kerül, annál többe, minél nagyobb a rangkülönbség. Én pl. Viscount rangúként egy Squire rangú játékos városát foglaltam el, ez kb. 150 ezer honor pontomba került. Akkor fogod elfoglalni a várost, ha a katonáid közül valamelyik eljut a vár közepéig, de a Captain-nek életben kell maradnia. Ha sikerül, tiéd a város minden meglévő épülettel, áruval és munkással együtt. Ami nem áll át hozzád azok a kiképzett egységek, pl. Scout, katonák. Ugyanez az info egyébként ott a játék wiki oldalán, ami a Help menüből közvetlenül elérhető. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 298 Share Posted May 12, 2012 na senki többet? :D ilyen a váram: hátha meghozza valakinek a kedvét a game-hez. :D ez a stronghold 1 motorját használja? :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_zone 0 Share Posted May 13, 2012 ez a stronghold 1 motorját használja? :D :D Csak a grafikai elemek ugyanolyanok, a játékmenet teljesen más. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts