Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szilveszter

Recommended Posts

Posted

na írjátok le h mit csináltok szilveszterkor

én pl a haverokkal fogom ütni az idõt. jót bulizunk :D

Posted

Én nekem bulim lesz....

ha úgy lesz mindenki hivatalos rá aki akar jönni.... laugh.gif

Posted

én még nemtudom.....remélem most nem kell a szüleimmel tölteni, a barátaimtól távol.....

Posted

Én valószínűleg haverokkal leszek Szolnokon egy rock caféban. smile.gif

Posted

Remélem idén békén hagynak, és maradhatrok otthon szilveszterkor..... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted

Én sz@rrá bulizom az agyam remélhetőleg, csajozok egy hatalmasat, és reggel egy nő ágyába ébredek biggrin.gif

Ha minden terv szerint megy laugh.gif

Posted
na írjátok le h mit csináltok szilveszterkor

én pl a haverokkal fogom ütni az időt. jót bulizunk biggrin.gif

Jajj, ezt is csak Te nyithattad biggrin.gifsmile.gif !

Látom nagyon várod azokat a napokat smile.gif

Posted
Én sz@rrá bulizom az agyam remélhetőleg, csajozok egy hatalmasat, és reggel egy nő ágyába ébredek biggrin.gif

Ha minden terv szerint megy laugh.gif

Igen de nem egy elefánt ágyába laugh.gif

Posted
Igen de nem egy elefánt ágyába laugh.gif

Majd nagyanja ágyában ébred biggrin.gif !

Posted
Majd nagyanja ágyában ébred biggrin.gif !

Az neki fána a legjobban laugh.gif

Posted
Az neki fána a legjobban laugh.gif

Csak annyit irt le hogy casj legyen. Lehet ho a hugica ágyában ébred, aki 7éves biggrin.gifbiggrin.giftongue.gif

Posted
Csak annyit irt le hogy casj legyen. Lehet ho a hugica ágyában ébred, aki 7éves biggrin.gifbiggrin.giftongue.gif

Ferde hajlamú! dry.giflaugh.giflaugh.gif

Nem neo rendes wink.gif

Posted
Ferde hajlamú! dry.giflaugh.giflaugh.gif

Nem neo rendes wink.gif

Tudom. Nem akartam megsérteni tongue.gif

Régen Aticsirke forumán is volt amikor én is voltam, meg asszem MSN-re is felvettem partnernek, csak sztem már kitöröltem smile.gif

Posted

Hát, én tavaj, az árok alján töltötem, és részegen átöleltem a nagyvilágot, és boldog új évet kivántam! laugh.gif

Idén is ez lesz, vagy itt a forumon töltöm, az is lehet! laugh.gif

Posted
Hát, én tavaj, az árok alján töltötem, és részegen átöleltem a nagyvilágot, és boldog új évet kivántam! laugh.gif

Ha má bepiász, nem lenne jobb hogy ha haverokkal csinálnád? Akkor nem egyedül feküdnél az árokban biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giftongue.gif

Posted

laugh.gif Hát ja az jó lehetet...

Posted
Ha má bepiász, nem lenne jobb hogy ha haverokkal csinálnád? Akkor nem egyedül feküdnél az árokban biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giftongue.gif

Velük töltöttem, csak Qk már 200 méterrel elöbb beestek az árokba, én meg mentem egyedü tova, aszt én is beestem. tongue.giflaugh.gif

Posted
Velük töltöttem, csak Qk már 200 méterrel elöbb beestek az árokba, én meg mentem egyedü tova, aszt én is beestem. tongue.giflaugh.gif

Tanulság: Akár birod, akár nem, dőlj velük egy árokba! tongue.gif

Posted

nemvok homi, haggyál má', mit képzelsz te?! ohmy.giftongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

Posted

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted
nemvok homi, haggyál má', mit képzelsz te?! ohmy.giftongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

Jó kérdés biggrin.gif

Ezért kell othon elülni szilveszter-kor is...Nem kell semmi, csak gép aztán kész is van a szilveszter biggrin.gif. Itthon ülős tipus vok smile.gif

Posted
Jó kérdés biggrin.gif

Ezért kell othon elülni szilveszter-kor is...Nem kell semmi, csak gép aztán kész is van a szilveszter biggrin.gif. Itthon ülős tipus vok smile.gif

Én nem...most is bulizni voltam és tök jó volt cool.gif

Posted
Én nem...most is bulizni voltam és tök jó volt cool.gif

Hm.. Te az ellentétem vagy biggrin.gifsmile.gif

Nem vonz a t.ma..Inkább itt vok a forumon, meg a többi emberkével MSN-en..aztán ha unatkozok kimegyek az utcára a kecsege szomszédokat idegesíteni néhány száz petárdával aztán meg is van a jo viszony biggrin.gif !

Posted
ehehehh laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Azé kell rosszba lenni a szomszédokkal, hogy szilveszterkor legyen kit csesztetni biggrin.gif!