Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Oscar Topic

Real013

Recommended Posts

Posted

Miért érzem, hogy te nem olvasol filmes blogokat? :unsure:

nemnem, kisujjamból szopom, de ha vége a vizsgáknak, lesz mit csinálnom megint és eltakarodom innen B) .

(amúgy nem akarok én itt eminenskedni, te is utánaolvasol annak, ami érdekel, hogyan beszélgessünk olyanról, amirõl lövése sincs senkinek. Ahhoz, hogy Finchert hiányoljam, nem kell se filmCensored!nak, se Anténak lennem. Most érted, nem akarom eljátszani, hogy 5 perc blogolvasással kenem-vágom a témát, inkább valami olyasmire szoktam várni ezekkel a tudálékos hozzászólásokkal, mint pl.

Miért vagytok oda annyira Ryan Goslingért???
)
Posted

nemnem, kisujjamból szopom, de ha vége a vizsgáknak, lesz mit csinálnom megint és eltakarodom innen B) .

(amúgy nem akarok én itt eminenskedni, te is utánaolvasol annak, ami érdekel, hogyan beszélgessünk olyanról, amirõl lövése sincs senkinek. Ahhoz, hogy Finchert hiányoljam, nem kell se filmCensored!nak, se Anténak lennem. Most érted, nem akarom eljátszani, hogy 5 perc blogolvasással kenem-vágom a témát, inkább valami olyasmire szoktam várni ezekkel a tudálékos hozzászólásokkal, mint pl. )

Igazad van amúgy maximálisan, fõleg mióta ennyire eluralkodott a hazai világhálón az amatõr kultusz :D

Posted

--

Éreztél bármi pejoratív hangot a megjegyzésemben? :D

Posted

-

Sokkal jobban fájt, hogy a Midnight in Parist istenítetted :D

Posted

Ki emlékszik még a 2011esre??? Egyik legjobb volt....

tenderlumpling
Posted

Annyira jó volt, hogy szeretném elfelejteni.

Posted

Nemigazán.

• 5 weeks later...
Posted

Lehet tudni hol lesz élõ közvetítés a tv csatornákon?

Magyar kommentárostól kérem kíméljetek. Nem vagyok analfabéta angolból hogy ilyeneket válasszak. -_-

Posted

Lehet tudni hol lesz élõ közvetítés a tv csatornákon?

Magyar kommentárostól kérem kíméljetek. Nem vagyok analfabéta angolból hogy ilyeneket válasszak. -_-

Pro7!

Posted

Most esik le: Melissa Mccarthy mi a francot keres ott? Az õ alakításában mi volt olyan póverfullos, hogy ott a helye?

Posted

Most esik le: Melissa Mccarthy mi a francot keres ott? Az õ alakításában mi volt olyan póverfullos, hogy ott a helye?

Még senki nem szart mosdókagylóba olyan szépen.

Amúgy meg jól hozta azt a tahó karaktert, csak éppen a film értékelhetetlen magyar szemmel.

Posted

Most néztem csak meg a jelölteket és rá kellett jönnöm, hogy nem láttam egyiket a jelentõsebb kategóriákból. :D

Mondjuk a Tetovált Lányon és a Tree of Lifeon kívül nem is érdekel egyik se. :D Esetleg a Help, de azis csak Emma Stone miatt.

Posted

Jelentem: Papírforma. Nem lett meglepetés, illetve az,hogy csomó (számomra,még) ismeretlen nyert pár fõbb díjat (az Artist stábja),nagy gratula nekik,de fõleg Verbinskinek a Rango miatt. :D

tenderlumpling
Posted

Meh.

Rangonak örülök én is. Másnak nem nagyon.

tenderlumpling
Posted

Gáz, ha egyik filmet sem ismerem? :troll:

Akkor minek írsz ide?

Posted

Most néztem csak meg a jelölteket és rá kellett jönnöm, hogy nem láttam egyiket a jelentõsebb kategóriákból. :D

Mondjuk a Tetovált Lányon és a Tree of Lifeon kívül nem is érdekel egyik se. :D Esetleg a Help, de azis csak Emma Stone miatt.

Az Artist azért feltétlen érdemes, valamiért meg van bélyegezve kissé, hogy biztosan csak ilyen nosztalgiázni kedvelõ film megszállottaknak vagy mûvészfilm rajongóknak való, pedig hülyeség mindkettõ, annyira közönségfilm, amennyire egy film közönségfilm lehet, és most ezt a jelzõt egyáltalán nem pejoratív értelem írom róla.

Posted

Tegnap még megnéztem a Hugo-t, hát na, szépen letisztelgett õ is a régi idõk elõtt, nem csak a film, hanem az irodalom és a zene vonatkozásában egyaránt. Kis nevekkel volt teletûzdelve amúgy :D. A legjobb forgatókönyvet továbbra is elsajnálom azért :fuu: .

tenderlumpling
Posted

Az Artist azért feltétlen érdemes, valamiért meg van bélyegezve kissé, hogy biztosan csak ilyen nosztalgiázni kedvelõ film megszállottaknak vagy mûvészfilm rajongóknak való, pedig hülyeség mindkettõ, annyira közönségfilm, amennyire egy film közönségfilm lehet, és most ezt a jelzõt egyáltalán nem pejoratív értelem írom róla.

Formailag különleges, nem tartalmilag. Szóval... nem hülyeség. De facto és szándékoltan "love letter to cinema", közönségfilmnek meg annyira közönségfilm, mint az 1920 körül lehetett; tartalmi téren meg semmi ordenáré különleges nincs benne, hogy erre beüljek még egyszer. Technika, technika, technika. Szóval ezer százalékban a filmeseknek szól - más kérdés, hogy olyan profin van megoldva, hogy mindenki értékelni tudja.

Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon
Posted

Átolvastam a végeredményt, pár filmet még nem láttam, mindenesetre "Too Soon?" Cohen nel értettem egyet leginkább. Mármint, hogy õt engedélyezték. :D

• 10 months later...
Posted

Jelölések

Érdekes hogy DiCaprio nem kapott jelölést, még nem láttam a Djangot, de mindenhol dícsérik hogy milyen jól hozta a karaktert. Hobbit Dwarf ének sincs :/

Iam_The_Ghost
Posted

Jelölések

Érdekes hogy DiCaprio nem kapott jelölést, még nem láttam a Djangot, de mindenhol dícsérik hogy milyen jól hozta a karaktert. Hobbit Dwarf ének sincs :/

Tudtommal van egy bizonyos határidõ, ha nem sikerül addigra bemutatni a filmet, akkor átcsúszik a következõ évre. Django-nak szerintem mostanában volt a díszbemutatója, a jelölések meg már valamikor december eleje táján megkezdõdtek.