Honi Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Miért érzem, hogy te nem olvasol filmes blogokat? :unsure: nemnem, kisujjamból szopom, de ha vége a vizsgáknak, lesz mit csinálnom megint és eltakarodom innen B) . (amúgy nem akarok én itt eminenskedni, te is utánaolvasol annak, ami érdekel, hogyan beszélgessünk olyanról, amirõl lövése sincs senkinek. Ahhoz, hogy Finchert hiányoljam, nem kell se filmCensored!nak, se Anténak lennem. Most érted, nem akarom eljátszani, hogy 5 perc blogolvasással kenem-vágom a témát, inkább valami olyasmire szoktam várni ezekkel a tudálékos hozzászólásokkal, mint pl. Miért vagytok oda annyira Ryan Goslingért???)
-moki- Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 nemnem, kisujjamból szopom, de ha vége a vizsgáknak, lesz mit csinálnom megint és eltakarodom innen B) . (amúgy nem akarok én itt eminenskedni, te is utánaolvasol annak, ami érdekel, hogyan beszélgessünk olyanról, amirõl lövése sincs senkinek. Ahhoz, hogy Finchert hiányoljam, nem kell se filmCensored!nak, se Anténak lennem. Most érted, nem akarom eljátszani, hogy 5 perc blogolvasással kenem-vágom a témát, inkább valami olyasmire szoktam várni ezekkel a tudálékos hozzászólásokkal, mint pl. ) Igazad van amúgy maximálisan, fõleg mióta ennyire eluralkodott a hazai világhálón az amatõr kultusz :D
a880120 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -- Éreztél bármi pejoratív hangot a megjegyzésemben? :D
Honi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 - Sokkal jobban fájt, hogy a Midnight in Parist istenítetted :D
Chuck_Norris Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ki emlékszik még a 2011esre??? Egyik legjobb volt....
tenderlumpling Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ki emlékszik még a 2011esre??? Egyik legjobb volt.... Annyira jó volt, hogy szeretném elfelejteni.
Hares Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ki emlékszik még a 2011esre??? Egyik legjobb volt.... Nemigazán.
Karez Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Lehet tudni hol lesz élõ közvetítés a tv csatornákon? Magyar kommentárostól kérem kíméljetek. Nem vagyok analfabéta angolból hogy ilyeneket válasszak. -_-
Real013 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Lehet tudni hol lesz élõ közvetítés a tv csatornákon? Magyar kommentárostól kérem kíméljetek. Nem vagyok analfabéta angolból hogy ilyeneket válasszak. -_- Pro7!
martin_dante Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kész a Videodrome Oscar-napi bejegyzése. Ide is lehet majd jönni akár, baromkodni/kulturált módon társalogni a gáláról :) Srácok, valami live streamet tudtok már, vagy még korai egyáltalán kérdezõsködni is? :D
a880120 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Most esik le: Melissa Mccarthy mi a francot keres ott? Az õ alakításában mi volt olyan póverfullos, hogy ott a helye?
Real013 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Most esik le: Melissa Mccarthy mi a francot keres ott? Az õ alakításában mi volt olyan póverfullos, hogy ott a helye? Még senki nem szart mosdókagylóba olyan szépen. Amúgy meg jól hozta azt a tahó karaktert, csak éppen a film értékelhetetlen magyar szemmel.
Hor1 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Most néztem csak meg a jelölteket és rá kellett jönnöm, hogy nem láttam egyiket a jelentõsebb kategóriákból. :D Mondjuk a Tetovált Lányon és a Tree of Lifeon kívül nem is érdekel egyik se. :D Esetleg a Help, de azis csak Emma Stone miatt.
Hares Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jelentem: Papírforma. Nem lett meglepetés, illetve az,hogy csomó (számomra,még) ismeretlen nyert pár fõbb díjat (az Artist stábja),nagy gratula nekik,de fõleg Verbinskinek a Rango miatt. :D
tenderlumpling Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Meh. Rangonak örülök én is. Másnak nem nagyon.
tenderlumpling Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Gáz, ha egyik filmet sem ismerem? Akkor minek írsz ide?
Kalti Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Most néztem csak meg a jelölteket és rá kellett jönnöm, hogy nem láttam egyiket a jelentõsebb kategóriákból. :D Mondjuk a Tetovált Lányon és a Tree of Lifeon kívül nem is érdekel egyik se. :D Esetleg a Help, de azis csak Emma Stone miatt. Az Artist azért feltétlen érdemes, valamiért meg van bélyegezve kissé, hogy biztosan csak ilyen nosztalgiázni kedvelõ film megszállottaknak vagy mûvészfilm rajongóknak való, pedig hülyeség mindkettõ, annyira közönségfilm, amennyire egy film közönségfilm lehet, és most ezt a jelzõt egyáltalán nem pejoratív értelem írom róla.
Honi Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Tegnap még megnéztem a Hugo-t, hát na, szépen letisztelgett õ is a régi idõk elõtt, nem csak a film, hanem az irodalom és a zene vonatkozásában egyaránt. Kis nevekkel volt teletûzdelve amúgy :D. A legjobb forgatókönyvet továbbra is elsajnálom azért .
tenderlumpling Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Az Artist azért feltétlen érdemes, valamiért meg van bélyegezve kissé, hogy biztosan csak ilyen nosztalgiázni kedvelõ film megszállottaknak vagy mûvészfilm rajongóknak való, pedig hülyeség mindkettõ, annyira közönségfilm, amennyire egy film közönségfilm lehet, és most ezt a jelzõt egyáltalán nem pejoratív értelem írom róla. Formailag különleges, nem tartalmilag. Szóval... nem hülyeség. De facto és szándékoltan "love letter to cinema", közönségfilmnek meg annyira közönségfilm, mint az 1920 körül lehetett; tartalmi téren meg semmi ordenáré különleges nincs benne, hogy erre beüljek még egyszer. Technika, technika, technika. Szóval ezer százalékban a filmeseknek szól - más kérdés, hogy olyan profin van megoldva, hogy mindenki értékelni tudja.
Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Átolvastam a végeredményt, pár filmet még nem láttam, mindenesetre "Too Soon?" Cohen nel értettem egyet leginkább. Mármint, hogy õt engedélyezték. :D
Razon Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Jelölések Érdekes hogy DiCaprio nem kapott jelölést, még nem láttam a Djangot, de mindenhol dícsérik hogy milyen jól hozta a karaktert. Hobbit Dwarf ének sincs :/
Iam_The_Ghost Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Jelölések Érdekes hogy DiCaprio nem kapott jelölést, még nem láttam a Djangot, de mindenhol dícsérik hogy milyen jól hozta a karaktert. Hobbit Dwarf ének sincs :/ Tudtommal van egy bizonyos határidõ, ha nem sikerül addigra bemutatni a filmet, akkor átcsúszik a következõ évre. Django-nak szerintem mostanában volt a díszbemutatója, a jelölések meg már valamikor december eleje táján megkezdõdtek.
Recommended Posts