jardo Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mivel az elõzõ topikot zárni fogjuk, itt az új. Minden mehet ugyanúgy, mint eddig, csak most már az új topikban. Folytatás innen: Forma 1, A Száguldó Cirkusz! - Tippjáték!
a880120 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Jardo, vélemény Webber feltételezett akciójáról? Gyerekek?
jardo Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Jardo, vélemény Webber feltételezett akciójáról? Gyerekek? Szerintem nem volt szándékos amit csinált. Mielõtt a falba csapódik, lehet látni, hogy elengedi a kormányt. Aztán a kormány az ütközéstõl teljesen jobbra fordul, és Webber már így nyúl vissza a kormányhoz. Emiatt csúszott az autó kifli alakban keresztbe vissza a pályára. Meg eleve pár másodperc alatt zajlott le az egész, nem hiszem, hogy ennyi idõ alatt végiggondolta, hogy na akkor most Alonsot kilököm - fõleg, hogy közbe korrigálni próbált, meg hasonlók.
freezy Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Jardo, vélemény Webber feltételezett akciójáról? Gyerekek? Errõl nem is olvastam..mindjárt utánajárok,de már így felesleges túlzásnak tartom. Mit kell ezen variálni? Neki csapódott..visszacsúszott a pályára és ennyi.. Berger: Webber Alonsóra vagy Hamiltonra vadászott <- ez milyen g*ciség.. <_<
_DeX_ Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Errõl nem is olvastam..mindjárt utánajárok,de már így felesleges túlzásnak tartom. Mit kell ezen variálni? Neki csapódott..visszacsúszott a pályára és ennyi.. Berger: Webber Alonsóra vagy Hamiltonra vadászott <- ez milyen g*ciség.. <_< JA meg Gerhard Berges kezdet ezt terjeszteni...Szép kis munka a Redbull részérõl...
jardo Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Az egészben az a szép, hogy tudtommal Berger továbbra is tagja a Red Bull családnak. Szerintem ez nem volt más, mint egy megrendezett nyilatkozat. Hogy addig is róluk beszéljenek. És inkább errõl, mint a csúfos kudarcról, amit összehoztak Koreában.
Leo88 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Szerintem nem volt szándékos amit csinált. Mielõtt a falba csapódik, lehet látni, hogy elengedi a kormányt. Aztán a kormány az ütközéstõl teljesen jobbra fordul, és Webber már így nyúl vissza a kormányhoz. Emiatt csúszott az autó kifli alakban keresztbe vissza a pályára. Meg eleve pár másodperc alatt zajlott le az egész, nem hiszem, hogy ennyi idõ alatt végiggondolta, hogy na akkor most Alonsot kilököm - fõleg, hogy közbe korrigálni próbált, meg hasonlók. Ebben igazad van, elég gyors észjárása lehet, ha tényleg pillanatok alatt kitalálta, hogy ha most nem csinál semmit akkor hátha kiüt valakit. :) Viszont ha rátaposott volna a fékre, amikor már biztos volt, ynekicsapódik, valamint utána is fékezett volna, akkor szerintem sem ndult volna el úgy a gép keresztbe, ahogy tette. És azért az is elég fura, hogy ilyen helyzetben nem az a feltétlen reflex, hogy buumm fék.
jardo Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Egy felfüggesztés eltört, egy megsérült, az egyik kerék pedig a levegõbe emelkedett. Nem hiszem, hogy a fék túl sokat segített volna. De aztán a fene tudja. Viszont szerintem akkor sem volt ez szándékos.
Leo88 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Egy felfüggesztés eltört, egy megsérült, az egyik kerék pedig a levegõbe emelkedett. Nem hiszem, hogy a fék túl sokat segített volna. De aztán a fene tudja. Viszont szerintem akkor sem volt ez szándékos. Ku.rva nagy szemétség lenne, ezt még belõle sem nézem ki. Szóval szerintem sem.
Mariachi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Már nem emlékszem hol történt, de ha kiengedi az autót nem tudott volna visszajönni ? Ráment a mûfûre, pont ekkor akart kanyarodni és megcsúszott. Miért nem engedte inkább ki ? Nem volt hely ?
jardo Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Aszfaltozott bukótér volt mellette. De amint ráért a kerék a mûfûre, azonnal kitört az autó hátulja. Hiába ellenkormányzott, esélye nem volt összeszedni a kocsit.
a880120 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 (edited) Pole: Vettel Leggyorsabb kör: Vettel Dobogó: Vettel Alonso Hamilton Helyezések: 1. Vettel 2. Alonso 3. Hamilton 4. Webber 5. Button 6. Kubica 7. Massa 8. Sutil 9. Barichello 10. Rosbergi :D Ne is mond... vicces, de még mindig vérzik a szívem :( Edited November 5, 2010 by a880120
otamas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 A Ferkák is jobban tették volna, ha inkább a versenyre tartják meg a lerobbanást... <_< :lol:
freezy Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 (edited) Pole: - Vettel Leggyorsabb kör: - Alonso Dobogó: - Webber - Vettel - Alonso Helyezések: 1. Webber 2. Vettel 3. Alonso 4. Hamilton 5. Kubica 6. Button 7. Rosberg 8. Barrichello 9. Sutil 10. Massa Edited November 6, 2010 by SSJfreezy
-Dan- Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 (edited) Pole: - Vettel Leggyorsabb kör: - Alonso Dobogó: - Vettel - Webber - Alonso Helyezések: 1. Vettel 2. Webber 3. Alonso 4. Hamilton 5. Kubica 6. Button 7. Barichello 8. Rosberg 9. Massa 10. Schumacher Edited November 6, 2010 by -Dan-
Hrubi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Pole: - Vettel Leggyorsabb kör: - Massa Dobogó: - Vettel - Massa - Alonso Helyezések: 1. Vettel 2. Massa 3. Alonso 4. Hamilton 5. Webber 6. Button 7. Rosberg 8. Sutil 9. Kubica 10. Schumacher
hunocsi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 (edited) Pole: - Vettel Leggyorsabb kör: - Webber Dobogó: - Massa - Alonso - Vettel Helyezések: 1. Massa 2. Alonso 3. Vettel 4. Button 5. Hamilton 6. Kubica 7. Barrichello 8. Schumacher 9. Kobayashi 10. Buemi Edited November 6, 2010 by hunocsi
Hrubi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 (edited) Pole: - Vettel Leggyorsabb kör: - Massa Dobogó: - Vettel - Massa - Alonso Helyezések: 1. Vettel 2. Massa 3. Alonso 4. Hamilton 5. Webber 6. Button 7. Rosberg 8. Sutil 9. Kubica 10. Schumacher szerk: bocs a dupláért, csak elfelejtettem a zárat. Edited November 6, 2010 by Hrubi
_DooM_ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Eddig finoman szólva tippgyilkos a hétvége... :D
otamas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 "érdemes benézni a paplan alá, hogy ki milyen gumit tett fel" Gyulám
jardo Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Jól számolom, hogy 2004 Kanada óta ez a Williams elsõ pole-ja?
hunocsi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jól számolom, hogy 2004 Kanada óta ez a Williams elsõ pole-ja? 2005 Nürburgring.
a880120 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Gyula nagyon jó volt. Az egyik a paplanos poénja, a másik meg... hát azt nem tudom, de a barnáék is nagyon nevettek rajt :D Közvetlen a paplanos elõtt mondta :D
jardo Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 2005 Nürburgring. Ja tényleg, Heidfeld. Mindenesetre akkor is majdnem 5,5 év. :D
Recommended Posts