Godzillamessage 436 Share Posted December 1, 2010 "Itt lehet rinyálni a modiknak mit kellene kókányolni. :) " by borz2 Vol2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted December 3, 2010 Valaki törölné a kommentemet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted December 3, 2010 Törölve Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted December 6, 2010 Valaki lenne szíves megnevelni Damnedking-et? Egyszerûen nem tud normális stílusban írni egy topikban se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 6, 2010 Valaki lenne szíves megnevelni Damnedking-et? Egyszerûen nem tud normális stílusban írni egy topikban se. Linkelj légyszi pár topikot, ahol rendetlenkedett. Egyébként tudom milyen nemrég kapott warnt hasonlóért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted December 6, 2010 Linkelj légyszi pár topikot, ahol rendetlenkedett. Egyébként tudom milyen nemrég kapott warnt hasonlóért. Pl most legutóbb TF topik. Aztán itt egy kicsivel régebbi a BF topikból. A gyerek egyszerűen képtelen normális stílusban írni. WOops a BF topik link nem sikerült oO Amúgy a második oldalon van, idézem: "Miért kapok palya valtaskor folyton lost connection to game server-t?!!?!?!?! Mindent updateltem : punkbuster,router,jatek stb stb de még mindig kidob ez a retkes hogy rothadna le az összes low diceos...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted December 6, 2010 Ne linkelj közvetlenül hozzászólást, mert a fordított listázás miatt nem mûködik rendesen a funkció. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 7, 2010 Pl most legutóbb TF topik. Aztán itt egy kicsivel régebbi a BF topikból. A gyerek egyszerûen képtelen normális stílusban írni. WOops a BF topik link nem sikerült oO Amúgy a második oldalon van, idézem: "Miért kapok palya valtaskor folyton lost connection to game server-t?!!?!?!?! Mindent updateltem : punkbuster,router,jatek stb stb de még mindig kidob ez a retkes hogy rothadna le az összes low diceos...." Köszi, a TF 2 topikban és PM-ben is felhívtam a figyelmét, hogy a jövõben mellõzze ezt a stílust, ha folytatja egy kis (vagy hosszabb) kényszerpihenõ lesz a "jutalma". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted December 7, 2010 2 kép alában Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 7, 2010 2 kép alában Köszi, kivettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Err 0 Share Posted December 8, 2010 Én hogyhogy csak most tudtam meg, hogy van egy warn-om, hogy alul kiírja? 3 év után. Elévül valamikor amúgy, vagy örökre priuszos maradok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imishark 0 Share Posted December 8, 2010 Talán ideje lenne már pihenõre küldeni egy kicsit, elég zavaró Én hogyhogy csak most tudtam meg, hogy van egy warn-om, hogy alul kiírja? 3 év után. Elévül valamikor amúgy, vagy örökre priuszos maradok? Már alakulnak a dolgok a warnok elévülésével kapcsolatban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted December 8, 2010 Talán ideje lenne már pihenõre küldeni egy kicsit, elég zavaró Köszi, hogy szóltál! Ez a júzer egy épkézláb hozzászólást nem tud írni, amiben zéró szitokszó lenne. Pár napja is gond volt vele, Balee figyelmeztette is, de a visszaesõ az visszaesõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imishark 0 Share Posted December 9, 2010 Reklámreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 9, 2010 Reklámreg Lerendezve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted December 11, 2010 A GSF csevegõ topikunkban lezárná a mostani szavazást h csinálhassak újat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 11, 2010 A GSF csevegõ topikunkban lezárná a mostani szavazást h csinálhassak újat? Hajrá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted December 11, 2010 Valaki csináljon egy szavazást, mer én úgy látszik nem tok. Valamelyik kedves moderátor csinálja meg lécci. Mivel játszunk? LOTRO LOL WOW VINDICTUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 11, 2010 Valaki csináljon egy szavazást, mer én úgy látszik nem tok. Valamelyik kedves moderátor csinálja meg lécci. Mivel játszunk? LOTRO LOL WOW VINDICTUS Tudtam, hogy nem fog menni, egyedül glob mod tud új szavazást kiírni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benitojuve 0 Share Posted December 12, 2010 Hello! Bennem csak egy ötlet merült fel, hogy mondjuk egy olyan téma, hogy ,, Mivel játsszak" lehet keresett lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted December 12, 2010 Hello! Bennem csak egy ötlet merült fel, hogy mondjuk egy olyan téma, hogy ,, Mivel játsszak" lehet keresett lenne. Üdv! Ide csak a konkrét moderátorokkal kapcsolatos kérések jönnek, az általános ötletelés a Fórumozók Szakszervezete topikban folyik. A topikok nyitásához egyébként sem kell moderátori engedély, ha úgy gondolod, hogy van rá igény nyisd meg! :) Viszont előtte mindig érdemes körülnézni, jelenleg konkrétan ilyen topik ugyan nincs, viszont van több másik, ami helyettesíti: Milyen Játékot Tolsz Most? Mit Játszottál Végig Legutóbb? Keresek Egy Játékot, Ha Tudtok Segítsetek Ezen kívül a népszerűbb konzoloknak is van egy-egy külön topikja az Egyéb Játékok alfórumon. Szóval több olyan topik is van, ami általánosságban adhat ötleteket, ha pedig egy adott műfajban gondolkodsz, akkor külön alfórumok állnak rendelkezésre, így szerintem nem szükséges egy ilyen topik külön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4LINT 0 Share Posted December 18, 2010 Fórum bug miatt (fagyott, nem küldte a kommentet) sikerült egy floodot tolni a Sport részleg, Gyúrás topikjában, valaki illetékes eliminálhatná, ha van ideje - nem egy nagyon lényeges dolog, csak hülyén néz ki. (eleve nem értem, hogyan lehetséges, miért nem fûzte össze) Köszönöm elõre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted December 18, 2010 Fórum bug miatt (fagyott, nem küldte a kommentet) sikerült egy floodot tolni a Sport részleg, Gyúrás topikjában, valaki illetékes eliminálhatná, ha van ideje - nem egy nagyon lényeges dolog, csak hülyén néz ki. (eleve nem értem, hogyan lehetséges, miért nem fûzte össze) Köszönöm elõre is! Töröltem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted December 20, 2010 Egyetlen postjával is reklámoz: http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showuser=148298 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Author Share Posted December 20, 2010 Törölve. Kösz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts