-StiF- 7 Share Posted November 9, 2010 Teljesen randomként jött ez az ihlet, h megnyitom. Elõször külön pokeres topicot akartam nyitni, de ahogy írtam a nyitó kommentet ez valahogy belém nyilalt és úgy éreztem ink. ezt kéne nyitnom helyette, hiszen nincs olyen ember aki ne lenne vminek a rabja. És ezért úgy gondolom jókat lehetne róla beszélgetni. Lássunk pl. engem, újra elõtört belõlem a tippmix láz, orrba-szájba küldöm mostanában a szelvényeket, sajnos... Mondanom sem kell, igen csak mínuszba vagyok. Ha nem érdekel senkit, mehet a lecsóba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELTomY 0 Share Posted November 10, 2010 én pókerezek online, és eddig csak pozitívan jöttem ki, sõõõõt. :) most nem érzem magam "betegnek", sztem nincs most semmi aminek a rabja lennék. 1 éve volt hogy minden nap toltam pókert reggel-este de aztán meggyógyultam. meg hát hülyeség is, ha az ember átgondolja picit a leirtakat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted November 10, 2010 Szerencsére a nyerõgépekhez nem értek, és rengeteg havert láttam rajta bukni 5 számjegyû összeget is, így nem valószínû h valaha kipróbálom. Pókert megint nem vágom, így szerencsés vagyok. De ha ide fér mondjuk mint szenvedély betegség a cigi akkor arról épp most szokok le ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 11, 2010 Zene- és netfüggõség idefér? Az utóbbi még kevésbé (elutazom és nincs netem két-három hétig, nem vág földhöz épp, de ha van, akkor a kelleténél jóval többet horgonyzok le elõtte), de ha esetleg napokig nem tudok zenét hallgatni, az szabályosan idegesít és lehangol. :rolleyes: Fõleg, ha városban vagy egyéb zajos/zsúfolt helyen nem tudom zenével kizárni a külvilágot. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted November 11, 2010 Húhh, ne is mond. Fél éve nincs se mp3-am, se telóhoz füles... De sajnálok kiadni 20-30-at egy jobb zenelejátszó kis cuccosért. :\ Am. tegnap benyomtam csak a poén kedvéért 100 Ft-o a gépbe, 2000-nél vettem ki. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 11, 2010 Cigi, alkohol, koffein. A szokásos. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 11, 2010 Húhh, ne is mond. Fél éve nincs se mp3-am, se telóhoz füles... De sajnálok kiadni 20-30-at egy jobb zenelejátszó kis cuccosért. :\ Am. tegnap benyomtam csak a poén kedvéért 100 Ft-o a gépbe, 2000-nél vettem ki. :D Én három éve szereztem egy 6 gigás iPod-ot (hosszas gyûjtögetés + szüleimtõl születésnapra kapott pénzmag), szóval minõségi lejátszóm van. Álomjól szól, csak lassan-lassan kezd tönkremenni: már nem bírja egy töltéssel olyan sokáig, mint elõször, a képernyõ is néha úgy gondolja, hogy nincs kedve világítani. :rolleyes: Fülessel gondban vagyok, volt ilyen agybadugósom, de az tönkrement és még egyszer olyat nem veszek, mert érzékeny a fülem és így is legalább évi ötször megyek fülészetre külsõ hallójárat-gyulladással. <_< Pár hónapja vettem kb. ötért egy pántos Sennheiser bigyuszt. Szépen szól, de a strapabírása, hát hogy is mondjam... inkább mutatom: Mint látható, ragasztószalag tartja egyben a pántot és a párnácskák is el vannak szakadva (pedig többször meg lett varrva már). Ilyet se veszek többet. De olyan a világon nincs, hogy én egész nap nem hallgatok zenét, még haza nem érek, szóval ha teljesen szétesik, akkor viszem a közel (?) 20 éves Sony fejhallgatót, amit a faterom anno a tévéhez vett, most én használom a géphez. (Nagyon jól szól, csak böhöm nagy a hordozáshoz, és vagy három méternyi, eléggé merev vezeték tartozik hozzá. :rolleyes: Mindegy, mikor a régi füles tönkrement, akkor több, mint egy hónapig ezzel a fejemen járkáltam az utcán. :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OG 0 Share Posted November 11, 2010 Én három éve szereztem egy 6 gigás iPod-ot (hosszas gyûjtögetés + szüleimtõl születésnapra kapott pénzmag), szóval minõségi lejátszóm van. Álomjól szól, csak lassan-lassan kezd tönkremenni: már nem bírja egy töltéssel olyan sokáig, mint elõször, a képernyõ is néha úgy gondolja, hogy nincs kedve világítani. :rolleyes: Fülessel gondban vagyok, volt ilyen agybadugósom, de az tönkrement és még egyszer olyat nem veszek, mert érzékeny a fülem és így is legalább évi ötször megyek fülészetre külsõ hallójárat-gyulladással. <_< Pár hónapja vettem kb. ötért egy pántos Sennheiser bigyuszt. Szépen szól, de a strapabírása, hát hogy is mondjam... inkább mutatom: Mint látható, ragasztószalag tartja egyben a pántot és a párnácskák is el vannak szakadva (pedig többször meg lett varrva már). Ilyet se veszek többet. De olyan a világon nincs, hogy én egész nap nem hallgatok zenét, még haza nem érek, szóval ha teljesen szétesik, akkor viszem a közel (?) 20 éves Sony fejhallgatót, amit a faterom anno a tévéhez vett, most én használom a géphez. (Nagyon jól szól, csak böhöm nagy a hordozáshoz, és vagy három méternyi, eléggé merev vezeték tartozik hozzá. :rolleyes: Mindegy, mikor a régi füles tönkrement, akkor több, mint egy hónapig ezzel a fejemen járkáltam az utcán. :D ) Én tavaly vettem egy iriver-t, de már 5ik fülhallgatót kellett hozzá vennem, mert mindig megtörik legalul a kábel. Nemrég jöttem rá, hogy mielõtt teszem bele a zsebembe, ki kell húzni a fülest az mp3 lejátszóból, és akkor nem fog megtörni. :D De igy is sikerült kb 30 eurónyi fülest tönkrevágni. Ha már füleseknél tartunk, nemrégiben gyûjtögettem, hogy ne kelljen folyamatosan vásárolni õket. Igy lazán össze is jött 5db. Amúgy én ha 1 napnál tovább nem tudok zenét hallgatni, egész egyszerûen olyan ideges tudok lenne, mint egy láncdohányzó 2 nap cigi megvonás után. Stif, még 10szer megismételted volna most már lenne pénzed mp3 lejátszóra. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 11, 2010 Jah, ezek a mai vackok... bezzeg a Sony vezetékén vagy félszázszor átmentem már a gurulós irodaszékkel, totálisan szûk helyre erõszakoltam be a táskámba, mikor hordtam, megjárt velem féltucat országot és még mindig úgy szól, mintha zsír új volna. -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted November 11, 2010 Ez Ledér! hülyén fog hangzani de csoki. Ha nem bírok csokit enni 2 napig meghalok :lol: De kajak. Minden nap eszek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 11, 2010 Energiaital, azt hiszem:D:D:D Valahogy akárhányszor bemegyek egy boltba, a 'kosárba' csúszik. Igaz, ha épp nem megyek boltba, akkor kibírom nélküle simán:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted November 11, 2010 Ez Ledér! hülyén fog hangzani de csoki. Ha nem bírok csokit enni 2 napig meghalok :lol: De kajak. Minden nap eszek. Én is imádom :D Mondjuk elvagyok nélküle, ha kell, de a finom csoki az nagyon király! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted November 13, 2010 Energiaital, azt hiszem:D:D:D Valahogy akárhányszor bemegyek egy boltba, a 'kosárba' csúszik. Igaz, ha épp nem megyek boltba, akkor kibírom nélküle simán:) De milyen igaz, egész véletlen mindig megtalálom az energy részleget bármelyik kis vagy nagy boltba, és mániám mindig mást venni, mégha van is 1-2 kedvenc. Másik szenvedélybetegségem egész egyszerûen maga a vatera meg a licitálás.Napokba azon kaptam magam simán vettem 1-2 cuccot onnét ami számomra hót felesleg,csak a licit "hype élményért". :huh: Napokba fogadtam meg le is állok vele mert már engem idegesít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-malvin- 0 Share Posted November 13, 2010 Koffein. Most állok le róla sokadszorra, az utóbbi idõben már csak a Monster hatott és mellé ittam vagy napi 3-4 bögre teát. Meg mostanság kezd kialakulni a gitárfüggõségem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted November 13, 2010 jelenleg nikotin és koffein függõ vagyok nyáron azt vettem észre,hogy felkelek 2kor és mégis kávéznom kell,de 1 hét alatt sikerült róla leszoknom (mióta suli van újra visszaszoktam rá) talán zene függõ is voltam (akár társaságba is zenét hallgattam mert nem bírtam ki nélküle),szerencsére már leszoktam róla és gáznak is érezném nikotin függõségemnek meg annyiból örülök,hogy az igazi függõségi tapasztalat miatt nem próbáltam ki eddig a keményebb drogokat pedig számtalanszor kínálták már(tegnap kaptam spurit néhány szál cigiért,de odaadtam másnak,hadd legyen vele boldog) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted November 14, 2010 Én most a cigivel küzdök, de sajna eléggé vesztésre állok. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GordonGU 0 Share Posted November 14, 2010 Koffeinföggőség nálamis fennál, de nemtulságosan érdekel, szerencsésvagyok alacsony a vérnyomásom így a napi 4-5kávé pont szintentartja, nem dohányzom inni is csak max 2 hetente, jóezígy! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 14, 2010 Zene függõ vagyok :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted November 14, 2010 Kávé,kávé,kávé,kávé.... :D Hülye helyzet ez a függõség ha iszod nem vagy éberebb a normál állapotnál viszont ha nem akkor olyan vagy mint a mosott szar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted November 14, 2010 Kávé,kávé,kávé,kávé.... :D Hülye helyzet ez a függőség ha iszod nem vagy éberebb a normál állapotnál viszont ha nem akkor olyan vagy mint a mosott szar. Kávéra sajnos lassan de biztosan én is rászokok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted November 14, 2010 Kávéra sajnos lassan de biztosan én is rászokok. Én is betolok egyet naponta, igaz én csak az íze miatt iszom. :D Ahol dolgozok van ilyen jóféle kávéfõzõgép, friss szemekbõl darálja. Adja nagyon. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted November 15, 2010 Én a kávénak még a szagát se szeretem, csak ettõl a hülye cigitõl nem tudok szabadulni. <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted November 15, 2010 Nekem cigivel van egy furcsa kapcsolatom egyetlen egy szálat se szívtam még el, de haverjaimnak hála 8 éve vagyok passzív dohányos. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfoki 0 Share Posted November 15, 2010 Nekem cigivel van egy furcsa kapcsolatom egyetlen egy szálat se szívtam még el, de haverjaimnak hála 8 éve vagyok passzív dohányos. :lol: Én a fateromnak hála, 21 éve. -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gabe- 0 Share Posted November 15, 2010 Jó ideje dohányzok. Kávéra utóbbi kb fél évben kaptam rá. Mondjuk nem vészes mert nem is minden nap iszok. Mondjuk én is inkább az íze miatt. A törzshelyünkön zseniális kávét csinálnak kemény 180 huf-ért. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts