chrisnagy13 0 Share Posted October 30, 2010 A modding téma folytatódik! Az elõzõ topik itt érhetõ el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted December 2, 2010 Mod of the Month November 2010 Nekem az utolsó tetszik a legjobban. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamis 0 Share Posted December 3, 2010 Valóban nem rossz, de nekem túl csicsás... :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted December 3, 2010 Mod of the Month November 2010 Nekem az utolsó tetszik a legjobban. :D Nem rosszak :) Mellesleg te is megszeretted az Assassin's Creed-et :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted December 3, 2010 Nem rosszak :) Mellesleg te is megszeretted az Assassin's Creed-et :D? Hát, az egyik kedvencem. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted February 2, 2011 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted February 2, 2011 sörhûtés mi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calypsol 0 Share Posted February 2, 2011 sörhûtés mi? :D De az belsõleg alkalmazandó, a usert hûti. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted February 2, 2011 De az belsõleg alkalmazandó, a usert hûti. :D én pl nem keveredek alkohollal :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted February 2, 2011 Mod of the Month November 2010 Nekem az utolsó tetszik a legjobban. :D Szerintem is az utolsó a legjobb, de tetszett még az 5-ös is ... én pl nem keveredek alkohollal :D Ez egy olyan hibád, amit nagyon gyorsan patchelni kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted February 11, 2011 9gag-on de mégis... awesome a munka minõsége: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted February 11, 2011 Egy másodper alatt elfogadnám ezt a konfigot :D Költöztetések alatt rájöttem, hogy antik fosnak nincsen párja. Muszáj lenne egy ilyen darabot beszerezni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted February 11, 2011 9gag-on de mégis... awesome a munka minősége: Anno, mikor először láttam nagyon beleszerettem ebbe a moddba. Nagyon szép aprólékos és autentikus :) . Meg hát ugye szeretem az ilyen steampunkos dolgokat :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calypsol 0 Share Posted February 11, 2011 Szerintem is eszméletlen jól néz ki! :) Valami igen hasonló készítése tervbe van véve, csak idõ kéne hozzá + tervezés, egyeztetés haverral, aki majd csinálja fémmunkát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted February 11, 2011 Akkor megtöröm a sort, nekem nem jön be. A modern dogokat kedvelem. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted February 13, 2011 Nekem se tetszik, de ha megvenném, akkor is csak azért, mert 10 év múlva az 5x árat kapok vissza érte :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted February 13, 2011 Nekem se tetszik, de ha megvenném, akkor is csak azért, mert 10 év múlva az 5x árat kapok vissza érte :D Megnyugtatlak, hogy már most is 5x -ös áron tudnád megvenni :D . Asszem ez egy 2007 -es mod egyébként. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takii 0 Share Posted February 13, 2011 Megnyugtatlak, hogy már most is 5x -ös áron tudnád megvenni :D . Asszem ez egy 2007 -es mod egyébként. Ilyen gépbe kell fektetni, ez legalább értékálló :D. Chris, te is ilyet vegyél, nem kell neked gépház :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted February 13, 2011 Ilyen gépbe kell fektetni, ez legalább értékálló :D. Chris, te is ilyet vegyél, nem kell neked gépház :D a venni az ez esetbe rossz kifejezés :D csak csinálni lehet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted February 13, 2011 9gag-on de mégis... awesome a munka minősége: http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/77644_700b_v1.jpg[/img Az a bill kifejezetten a régi gépírónkra emlékeztet még '96 előtt, mikor még pc-nk se volt otthon. De utáltam. PC-nél egyedül a bútorba épített hardverek látványát tudom elviselni ami nem ilyen undormány giccs hanem még praktikus is lehet egyeseknek, hiszen nem kell a gépházat nézni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 956 Share Posted February 13, 2011 Az a bill kifejezetten a régi gépírónkra emlékeztet még '96 elõtt, mikor még pc-nk se volt otthon. De utáltam. PC-nél egyedül a bútorba épített hardverek látványát tudom elviselni ami nem ilyen undormány giccs hanem még praktikus is lehet egyeseknek, hiszen nem kell a gépházat nézni. De cserébe szerelni és elmozdítani sem túl könnyû :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted February 13, 2011 De cserébe szerelni és elmozdítani sem túl könnyû :) . nemrég pakolgattam írógépeket :) volt köztük a3 féle is. hát inkább pakolom a számítógépeket mint azokat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted February 13, 2011 De cserébe szerelni és elmozdítani sem túl könnyű :) . Aki olyan bútort kér asztalostól ugyse az a célja nagyon szerelgesse meg dobálja jobbról balra, direkt ezért írtam egyeseknek. Tehát nem nekünk. :) Ja és sztem még mindig jobb mint az egybe monitorpc, amik gyengék+drágák továbbra is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemonPrince 0 Share Posted March 11, 2011 Sziasztok! Egy tanácsért fordulok hozzátok, tapasztaltabb emberekhez :) Processzor tuningot szeretnék végrehajtani, lehetõleg a gyári hûtõ megtartásával úgy, hogy még minden biztonságosan fusson. A rendszer konfiguráció: Intel Core Quad Q8200, Nvidia GeForce 8800 GTS 640 MB, 4 GB RAM, Windows 7 Ultimate 64 bit. Már egy stabil +10%-kal is megelégednék ilyen téren. Utánaolvastam és magam is hozzákezdenék, de elõbb gondoltam kikérem a véleményeteket errõl. Milyen programok, eszközök ajánlottak hozzá stb. :) Elõre is köszönöm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted April 10, 2011 Az ilyen midnig tetszik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts