Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tom Clancy's Splinter Cell Sorozat

GustyX

Splinter Cell sorozat  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

GustyX

Érzem magam akkora fannak, hogy merjem megnyitni ezt a topicot. Lehet még felesleges, de egy ilyennek lennie kell :).

Chuck_Norris

IPB Image

(az elõzõ topicban az utolsó hsz.-ek között volt ez a kép, és szeretném ha megmaradna egy kicsit tovább ezért áthozom ide)

De hogy a sorozatról is legyen szó: Nekem eddig az összes rész tetszett (a 4. rész is, amit sokan lehúztak), én nagyon szeretem a sorozatot (több éven át multiztam a 3. résszel). A köv. résszel kapcsolatban egyenlõre nincs semmi info, de remélem lesz...és egy kicsit visszakanyarodnak a "régi" sc stílus (sötétség, fekete kommandós ruha, kés, stb.) felé. :)

Balee

Lehet szavazni.

GustyX

Thx Balee!

Kíváncsi vagyok mi lesz elsõ helyen. Az egy az abszolút legjobb szerintem, de sokan a CT-ot mondják annak. De eddig nekem, meg még valakinek van igaza :D.

Ami az esetleges SC folytatást illeti: álmaim játéka is lehetne, ha az eddigi részeket összekutyulnák. Megmaradnának a régi búvárruhás, éjszakai lopakodós küldetések, ahhoz illõ felszerelésekkel (SC1-4), kiegészülve a Convictionben megismert harcrendszerrel (ha úgy alakulna, akkor ellenségtõl is elvehetnénk a fegyverét, péppé verhetnénk, fedezékbõl akciózhatnánk), de a hangsúly a lopakodáson, láthatatlanságon lenne (kivenni ezt a hologramos pudingságot és falra írt célokat). Természetesen normális sötétségjelzõvel, lopakodás pedig az elsõ részben megismert lenne. Aztán lennének kifejezetten akciós részek, amelyben egyértelmûen a lövöldözésé a fõszerep, de nem lenne kizárva a lopakodás sem, csak mondjuk pl. nem éjszaka (így akár arra is lenne lehetõség, hogy Rambo késsel, rambo felszerelésben végigvigyük a játékot vagy fordítva: M60-nal, búvárruhában). Lenne benne némi RPG beütés is, mert az Advent Rising-hoz hasonlóan azok a képességeink (közelharc, fegyverhasználat, lopakodás) fejlõdnének automatikusan, amiket legtöbbször használunk. Küldetések elõtt persze mi öltöztethetnénk Fisher-t és adhatnánk kezébe felszerelését. A játék a DA-hez hasonlóan néha döntési helyzet elé állítana, aminek a késõbbiekben következményei is lesznek. Sztoriból ugyan kimaradt a DA és C, de akár az is lehetne, hogy mi döntjük el kinek dolgozunk. Rosszak, jók, saját magunk. Az eddigi játékokban fellelhetõ valamennyi speckó mozdulat benne lenne és kiegészülne még a kúszással. Egy-egy küldetés végrehajtására nem egyetlen megoldás létezne (Rambo vs SF-en kívül), hanem többféle. ha más nem, legalább a pályákon lehetne több alternatív útvonal, bejutási lehetõség. Ez a koncepció némi hasonlóságot mutat az Alpha Protocol-lal, de mégsem az lenne, csupán hasonló.

Jajj de jó is lenne egy ilyen game.... De befejezem, mert már nagyon csorog a nyálam egy ilyenért... :) B) :wub:

Nagyjából ilyennek vártam a Conviction-t is, de még inkább az Alpha Protocolt. De az ha jól gondolom nincs olyan minõségi munka, mint egy új Ubisoftos SC volna :D.

wYth-NRG

Én vagyok az a valaki :lol: Úgy vagyok vele, hogy az elsõ rész volt számomra az, ami tényleg megmutatta mire is képes egy ilyen lopakodós játék. Persze a harmadik rész is jó a maga módján, de egy kicsivel elõrébb áll számomra az elsõ :)

Balee

Sztem a 2. rész a legjobb, aztán utána a 3. majd a 4. :)

Malleus

Hehe, jó ötlet volt a poll, majd most meglátjuk mitõl döglik a légy. :) Nekem az elsõ három egyformán bejön (mindnek vannak erõsségei és gyengéi), de ha egyet kell választani, akkor a CT.

@Chuck_Norris

Jó, hogy áthoztad a képet, és is gondoltam, hogy nyitásnak jó lenne. :)

Gergiy

Én a 4. részre szavazok, mert nekem nagyon bejött ez a bizalommal való játék, de az összes rész nagyon tetszett, végig is játszottam már mindegyiket a legnehezebb fokozaton is. :)

GustyX

Heh...

Chaos Theory nem csak SC-ek között a legjobb, hanem lopakodósok között is.

Malleus

Pfff ... a cikkíró bizonyára nem hallott még a Thief-ekrõl. Ezt leszámítva igaza van.

Chuck_Norris

Pfff ... a cikkíró bizonyára nem hallott még a Thief-ekrõl. Ezt leszámítva igaza van.

Azért valljuk be, a coop iszonyat izgi és cool. :)

Malleus

Azért valljuk be, a coop iszonyat izgi és cool. :)

A coop mode az kegyetlen jó, ehhez nem fér kétség. :) Igazából a CT már egészen elindult abba az irányba, hogy (a sztorit leszámítva) méltó vetélytársa legyen a Thief-nek, mint lopakodós játék, csak aztán az ubi-sok úgy döntöttek, hogy nem ez az irány kell a népnek.

Sam22

Hello!

Minap nosztalgiáztam és elõvettem a Splinter Cell-t.Felraktam, leakarom patchelni, de nemsikerül mert vmi oylasmit ír ki h nemtalálja a fájlokat.Miért?1.1es patch-t próbáltam

GustyX

Hello!

Minap nosztalgiáztam és elõvettem a Splinter Cell-t.Felraktam, leakarom patchelni, de nemsikerül mert vmi oylasmit ír ki h nemtalálja a fájlokat.Miért?1.1es patch-t próbáltam

Ha eredeti (már miért is ne, hisz 990Ft-ért meg lehet venni), akkor az már eleve pecselve van. Ha nem, akkor feltelepít, patchel aztán crack-kel. Ez mûködni szokott. Ha nem, vedd meg vagy format C :D.

Sam22

Ha eredeti (már miért is ne, hisz 990Ft-ért meg lehet venni), akkor az már eleve pecselve van. Ha nem, akkor feltelepít, patchel aztán crack-kel. Ez mûködni szokott. Ha nem, vedd meg vagy format C :D.

Nemlehet h az a baj h nem a C-re telepítettem?

Chuck_Norris

Nemlehet h az a baj h nem a C-re telepítettem?

De lehet. A régi játékok még nem találják meg ha más meghajtón van a játékod.

(néha az újak sem :D)

arazu

Nálam egyértelmûen a Pandora Tomorrow viszi a pálmát, utána a Chaos Theory.

Többihez még nem volt szerencsém, gáz vagy sem.

Sam22

Meg annyit még h a videokban nincs felirat?:/

Mert sehol sem találtam olyan opciót amivel belehet kapcsolni, alapból meg nincs a videokon.

GustyX

Meg annyit még h a videokban nincs felirat?:/

Mert sehol sem találtam olyan opciót amivel belehet kapcsolni, alapból meg nincs a videokon.

Sajna nincsen :(.

Sam22

Sajna nincsen :(.

:/Mert gondoltam kitolom sorban õket.A részeknek némi köze van egymáshoz, nem?

Malleus

:/Mert gondoltam kitolom sorban õket.A részeknek némi köze van egymáshoz, nem?

A CT-ben van sok utalás az elõzõ részekre, amúgy önmagukban is érthetõek. Azért told sorban, az a biztos. :)

Szerk: Jah, meg a Conviction erõsen épít a DA-ra.

freezy

ki az az elvetemült,aki a conviction-re nyomott? [sm23]

Gergiy

Hello!

Én is most kezdtem el megint játszani az 1. résszel. :)

arazu: a PT-ban a TGV-s pálya tettszett nekem:.

Ui.: Úgy látom csak nekem tetszett a Double Agent legjobban :)

Chuck_Norris

arazu: a PT-ban a TGV-s pálya tettszett nekem:.

fú az milyen király pálya volt! mászni a vonat alatt...... húúú :)

arazu

A TGV-s pálya tényleg priceless volt!

Mondjuk nekem leginkább az indonéz map és a LAX maradt meg :) de rég volt már...