GustyX 0 Share Posted October 29, 2010 Érzem magam akkora fannak, hogy merjem megnyitni ezt a topicot. Lehet még felesleges, de egy ilyennek lennie kell :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted October 29, 2010 (az elõzõ topicban az utolsó hsz.-ek között volt ez a kép, és szeretném ha megmaradna egy kicsit tovább ezért áthozom ide) De hogy a sorozatról is legyen szó: Nekem eddig az összes rész tetszett (a 4. rész is, amit sokan lehúztak), én nagyon szeretem a sorozatot (több éven át multiztam a 3. résszel). A köv. résszel kapcsolatban egyenlõre nincs semmi info, de remélem lesz...és egy kicsit visszakanyarodnak a "régi" sc stílus (sötétség, fekete kommandós ruha, kés, stb.) felé. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 29, 2010 Lehet szavazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Author Share Posted October 29, 2010 Thx Balee! Kíváncsi vagyok mi lesz elsõ helyen. Az egy az abszolút legjobb szerintem, de sokan a CT-ot mondják annak. De eddig nekem, meg még valakinek van igaza :D. Ami az esetleges SC folytatást illeti: álmaim játéka is lehetne, ha az eddigi részeket összekutyulnák. Megmaradnának a régi búvárruhás, éjszakai lopakodós küldetések, ahhoz illõ felszerelésekkel (SC1-4), kiegészülve a Convictionben megismert harcrendszerrel (ha úgy alakulna, akkor ellenségtõl is elvehetnénk a fegyverét, péppé verhetnénk, fedezékbõl akciózhatnánk), de a hangsúly a lopakodáson, láthatatlanságon lenne (kivenni ezt a hologramos pudingságot és falra írt célokat). Természetesen normális sötétségjelzõvel, lopakodás pedig az elsõ részben megismert lenne. Aztán lennének kifejezetten akciós részek, amelyben egyértelmûen a lövöldözésé a fõszerep, de nem lenne kizárva a lopakodás sem, csak mondjuk pl. nem éjszaka (így akár arra is lenne lehetõség, hogy Rambo késsel, rambo felszerelésben végigvigyük a játékot vagy fordítva: M60-nal, búvárruhában). Lenne benne némi RPG beütés is, mert az Advent Rising-hoz hasonlóan azok a képességeink (közelharc, fegyverhasználat, lopakodás) fejlõdnének automatikusan, amiket legtöbbször használunk. Küldetések elõtt persze mi öltöztethetnénk Fisher-t és adhatnánk kezébe felszerelését. A játék a DA-hez hasonlóan néha döntési helyzet elé állítana, aminek a késõbbiekben következményei is lesznek. Sztoriból ugyan kimaradt a DA és C, de akár az is lehetne, hogy mi döntjük el kinek dolgozunk. Rosszak, jók, saját magunk. Az eddigi játékokban fellelhetõ valamennyi speckó mozdulat benne lenne és kiegészülne még a kúszással. Egy-egy küldetés végrehajtására nem egyetlen megoldás létezne (Rambo vs SF-en kívül), hanem többféle. ha más nem, legalább a pályákon lehetne több alternatív útvonal, bejutási lehetõség. Ez a koncepció némi hasonlóságot mutat az Alpha Protocol-lal, de mégsem az lenne, csupán hasonló. Jajj de jó is lenne egy ilyen game.... De befejezem, mert már nagyon csorog a nyálam egy ilyenért... :) B) :wub: Nagyjából ilyennek vártam a Conviction-t is, de még inkább az Alpha Protocolt. De az ha jól gondolom nincs olyan minõségi munka, mint egy új Ubisoftos SC volna :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted October 29, 2010 Én vagyok az a valaki :lol: Úgy vagyok vele, hogy az elsõ rész volt számomra az, ami tényleg megmutatta mire is képes egy ilyen lopakodós játék. Persze a harmadik rész is jó a maga módján, de egy kicsivel elõrébb áll számomra az elsõ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balee 20 Share Posted October 29, 2010 Sztem a 2. rész a legjobb, aztán utána a 3. majd a 4. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted October 29, 2010 Hehe, jó ötlet volt a poll, majd most meglátjuk mitõl döglik a légy. :) Nekem az elsõ három egyformán bejön (mindnek vannak erõsségei és gyengéi), de ha egyet kell választani, akkor a CT. @Chuck_Norris Jó, hogy áthoztad a képet, és is gondoltam, hogy nyitásnak jó lenne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergiy 0 Share Posted October 30, 2010 Én a 4. részre szavazok, mert nekem nagyon bejött ez a bizalommal való játék, de az összes rész nagyon tetszett, végig is játszottam már mindegyiket a legnehezebb fokozaton is. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Author Share Posted October 30, 2010 Heh... Chaos Theory nem csak SC-ek között a legjobb, hanem lopakodósok között is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted October 30, 2010 Pfff ... a cikkíró bizonyára nem hallott még a Thief-ekrõl. Ezt leszámítva igaza van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted October 30, 2010 Pfff ... a cikkíró bizonyára nem hallott még a Thief-ekrõl. Ezt leszámítva igaza van. Azért valljuk be, a coop iszonyat izgi és cool. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted October 30, 2010 Azért valljuk be, a coop iszonyat izgi és cool. :) A coop mode az kegyetlen jó, ehhez nem fér kétség. :) Igazából a CT már egészen elindult abba az irányba, hogy (a sztorit leszámítva) méltó vetélytársa legyen a Thief-nek, mint lopakodós játék, csak aztán az ubi-sok úgy döntöttek, hogy nem ez az irány kell a népnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam22 0 Share Posted November 2, 2010 Hello! Minap nosztalgiáztam és elõvettem a Splinter Cell-t.Felraktam, leakarom patchelni, de nemsikerül mert vmi oylasmit ír ki h nemtalálja a fájlokat.Miért?1.1es patch-t próbáltam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Author Share Posted November 2, 2010 Hello! Minap nosztalgiáztam és elõvettem a Splinter Cell-t.Felraktam, leakarom patchelni, de nemsikerül mert vmi oylasmit ír ki h nemtalálja a fájlokat.Miért?1.1es patch-t próbáltam Ha eredeti (már miért is ne, hisz 990Ft-ért meg lehet venni), akkor az már eleve pecselve van. Ha nem, akkor feltelepít, patchel aztán crack-kel. Ez mûködni szokott. Ha nem, vedd meg vagy format C :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam22 0 Share Posted November 2, 2010 Ha eredeti (már miért is ne, hisz 990Ft-ért meg lehet venni), akkor az már eleve pecselve van. Ha nem, akkor feltelepít, patchel aztán crack-kel. Ez mûködni szokott. Ha nem, vedd meg vagy format C :D. Nemlehet h az a baj h nem a C-re telepítettem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted November 2, 2010 Nemlehet h az a baj h nem a C-re telepítettem? De lehet. A régi játékok még nem találják meg ha más meghajtón van a játékod. (néha az újak sem :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted November 2, 2010 Nálam egyértelmûen a Pandora Tomorrow viszi a pálmát, utána a Chaos Theory. Többihez még nem volt szerencsém, gáz vagy sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam22 0 Share Posted November 2, 2010 Meg annyit még h a videokban nincs felirat?:/ Mert sehol sem találtam olyan opciót amivel belehet kapcsolni, alapból meg nincs a videokon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Author Share Posted November 2, 2010 Meg annyit még h a videokban nincs felirat?:/ Mert sehol sem találtam olyan opciót amivel belehet kapcsolni, alapból meg nincs a videokon. Sajna nincsen :(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam22 0 Share Posted November 2, 2010 Sajna nincsen :(. :/Mert gondoltam kitolom sorban õket.A részeknek némi köze van egymáshoz, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted November 2, 2010 :/Mert gondoltam kitolom sorban õket.A részeknek némi köze van egymáshoz, nem? A CT-ben van sok utalás az elõzõ részekre, amúgy önmagukban is érthetõek. Azért told sorban, az a biztos. :) Szerk: Jah, meg a Conviction erõsen épít a DA-ra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted November 3, 2010 ki az az elvetemült,aki a conviction-re nyomott? [sm23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergiy 0 Share Posted November 3, 2010 Hello! Minap nosztalgiáztam és elõvettem a Splinter Cell-t.Felraktam, leakarom patchelni, de nemsikerül mert vmi oylasmit ír ki h nemtalálja a fájlokat.Miért?1.1es patch-t próbáltam Én is most kezdtem el megint játszani az 1. résszel. :) arazu: a PT-ban a TGV-s pálya tettszett nekem:. Ui.: Úgy látom csak nekem tetszett a Double Agent legjobban :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted November 3, 2010 arazu: a PT-ban a TGV-s pálya tettszett nekem:. fú az milyen király pálya volt! mászni a vonat alatt...... húúú :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted November 4, 2010 A TGV-s pálya tényleg priceless volt! Mondjuk nekem leginkább az indonéz map és a LAX maradt meg :) de rég volt már... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts