grasslover 40 Share Posted October 29, 2010 Távolodó felirat, John Williams fülsértõ zeneorgiája, fénykardpárbajok, Halálcsillag, Darth Vader, Skywalker... Az univerzum, amelyet nem kell bemutatni. Folytatás innen: Star Wars Filmek, Minden, ami Star Wars!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted December 20, 2010 Robot Chicken SW Episode III is van már Yoda: "Oh, sh*t!" :lol: Volt egy két béna poén, de egyébként végigmulattam az egészet. Gary pedig hatalmas arc :lol: :lol: :lol: Obi-Wan: Wrap it up already! We're not getting any younger! ---Anakin arcát lecserélik a fiatal kiadásra--- Obi-Wan: Oh, you special edition motha'f*cka :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullittt 0 Share Posted December 20, 2010 Robot Chicken SW Episode III is van már Yoda: "Oh, sh*t!" :lol: Volt egy két béna poén, de egyébként végigmulattam az egészet. Gary pedig hatalmas arc :lol: :lol: :lol: Obi-Wan: Wrap it up already! We're not getting any younger! ---Anakin arcát lecserélik a fiatal kiadásra--- Obi-Wan: Oh, you special edition motha'f*cka :lol: :lol: :lol: Én is most néztem meg, sírva röhögõs. Amikor Luke beáll a benzinkútra és jön a jetiszerû szörny (wampa vagy mi a neve?) és ott bénázik, hát az epic. Meg a végén amikor üti a stormtrooper szegény ewokot :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted December 20, 2010 nekem is tetszett a rész Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisgarzo 0 Share Posted December 23, 2010 ! Jaj ez nagyon jó :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakeamarth 1 Share Posted January 19, 2011 Ezen felröhögtem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted January 19, 2011 Ezen felröhögtem :D Lucas-ról már régóta tudni, hogy nem teljesen komplett. Csak rá kell nézni a prequel triology-ra... xDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted January 19, 2011 Ezen felröhögtem :D Ha Seth Rogentõl jött, akkor nem mondta senki. Amúgy is csapnivaló komikus :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted January 22, 2011 Lucas-ról már régóta tudni, hogy nem teljesen komplett. Csak rá kell nézni a prequel triology-ra... xDDD Szerintem sokkal nagyobb szégyen az eredeti trilógia meggyalázása az újravágással, felújítással, kibõvítéssel, módosítással mint az új trilógia elkészítése :\ És akkor még csak a Star Wars-ról beszélünk, ha az Indy4 is szóbakerül, akkor sírni is elkezdek :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted January 22, 2011 Szerintem sokkal nagyobb szégyen az eredeti trilógia meggyalázása az újravágással, felújítással, kibõvítéssel, módosítással mint az új trilógia elkészítése :\ És akkor még csak a Star Wars-ról beszélünk, ha az Indy4 is szóbakerül, akkor sírni is elkezdek :ph34r: Részletkérdés, a lényeg, hogy Lucas zakkant. Félve merem kimondani, de én továbbra is szeretem az Indy 4-et :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey 233 Share Posted January 24, 2011 Félve merem kimondani, de én továbbra is szeretem az Indy 4-et :D Jogosan fosol. -_- :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted January 25, 2011 Nem maradt töltény a pisztolyban, nincs miért félnem. BTW, ma lenyomtam a 6 SW részt egyben, kibas.zott nagy élmény volt. Illetve a második fele kibas.zott nagy élmény volt, az új trilógiával vannak fenntartásaim. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhajdu 0 Share Posted March 12, 2011 Nem maradt töltény a pisztolyban, nincs miért félnem. BTW, ma lenyomtam a 6 SW részt egyben, kibas.zott nagy élmény volt. Illetve a második fele kibas.zott nagy élmény volt, az új trilógiával vannak fenntartásaim. :D Én is újranéztem. Az elsõ rész már jobban tetszik. Nagyon jól megírták az egész történetet. De azért nem lenne ugyanaz Harrison Ford nélkül, én meg különösen szeretem Han Solo szerepében :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhajdu 0 Share Posted March 29, 2011 Turkish Star Wars Hatalmas. Nem mondom, hogy végignéztem, de már attól sírva nevettem, ahogy a török filmsztár lekapja a lóról a.. nem tudom kiket, ellovagol és közben elhangzik az Indiana Jones zenéje:DD Nagyon nagy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakeamarth 1 Share Posted March 30, 2011 Turkish Star Wars Hatalmas. Nem mondom, hogy végignéztem, de már attól sírva nevettem, ahogy a török filmsztár lekapja a lóról a.. nem tudom kiket, ellovagol és közben elhangzik az Indiana Jones zenéje:DD Nagyon nagy. Nálunk szarfilmmaratonon alapmû B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted September 3, 2011 Ha már Lucas újból belenyúlt a régi trilógiába... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted September 3, 2011 Nálam az most teljesen kibacta a biztosítékot, hogy most már A Jedi visszatér-ben, mikor Vader felkapja és ledobja Palpatinet, elvileg ott is lesz egy hosszas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PCBalu 0 Share Posted September 3, 2011 Nálam az most teljesen kibacta a biztosítékot, hogy most már A Jedi visszatér-ben, mikor Vader felkapja és ledobja Palpatinet, elvileg ott is lesz egy hosszas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ :angry: Ez komoly? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted September 3, 2011 Ez komoly? :blink: Azt mondják ***lefejeli az asztalt és hangosan sír*** Ha ez tényleg igaz, Én a büdös életben meg nem veszem a BD-kiadást, HD-minõség ide vagy oda -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted September 3, 2011 Jejzusisten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted September 3, 2011 Nálam az most teljesen kibacta a biztosítékot, hogy most már A Jedi visszatér-ben, mikor Vader felkapja és ledobja Palpatinet, elvileg ott is lesz egy hosszas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ :angry: Nooooooooooo Felteszem a Greedo shots first jelenet is kap valami újra layerezett, hihetetlen realisztikusságú új árnyalatú lézerfényt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 189 Share Posted September 3, 2011 Nooooooooooo Felteszem a Greedo shots first jelenet is kap valami újra layerezett, hihetetlen realisztikusságú új árnyalatú lézerfényt. Egészen biztos, hiszen az akkora fontossággal bír ^_^ Plusz a régi trilógiában az összes lézerkard fényét kicserélik, hogy úgy nézzenek ki mint az új filmekben. A Baljós Árnyakban is full-CGI Yoda lesz a báb helyett. Az ewokok most már pislogni is fognak (fel se tûnt eddig, hogy nem teszik). Obi-Wan mostantól a Krayt-sárkány ordításával ijeszti el a Buckalakókat, miközben R2 egy CGI-szikla mögé bújik el az Új Reményben Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechwarrior 0 Share Posted September 4, 2011 Nooooooooooo Felteszem a Greedo shots first jelenet is kap valami újra layerezett, hihetetlen realisztikusságú új árnyalatú lézerfényt. Engem régebben az a jelenetet szinte egyáltalán nem foglalkoztatott, amíg nem hallottam, hogy mennyit változtatott rajta Lucas és milyen hülye indokokkal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezy 65 Share Posted November 6, 2011 A Clone Wars animációs sorozatot érdemes elkezdeni? Egy ideje szemezek vele,de nem igazán tudom rávenni magam. Félek tõle,hogy túl gyerekes(és hogy inkább a fiatalabbak vannak megcélozva vele) és gyenge a sztori. Ha lenne benne valami dráma,esetleg Anakin fejlõdését jól bemutatná,néhol esetleg eluralkodik rajta a sötét oldal vagy ilyesmi.. akkor lehet elkezdeném. + úgy olvastam,hogy Darth Maul visszatér ebben az évadban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts