grasslover Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Távolodó felirat, John Williams fülsértõ zeneorgiája, fénykardpárbajok, Halálcsillag, Darth Vader, Skywalker... Az univerzum, amelyet nem kell bemutatni. Folytatás innen: Star Wars Filmek, Minden, ami Star Wars!!!
-OJ- Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Robot Chicken SW Episode III is van már Yoda: "Oh, sh*t!" :lol: Volt egy két béna poén, de egyébként végigmulattam az egészet. Gary pedig hatalmas arc :lol: :lol: :lol: Obi-Wan: Wrap it up already! We're not getting any younger! ---Anakin arcát lecserélik a fiatal kiadásra--- Obi-Wan: Oh, you special edition motha'f*cka :lol: :lol: :lol:
Bullittt Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Robot Chicken SW Episode III is van már Yoda: "Oh, sh*t!" :lol: Volt egy két béna poén, de egyébként végigmulattam az egészet. Gary pedig hatalmas arc :lol: :lol: :lol: Obi-Wan: Wrap it up already! We're not getting any younger! ---Anakin arcát lecserélik a fiatal kiadásra--- Obi-Wan: Oh, you special edition motha'f*cka :lol: :lol: :lol: Én is most néztem meg, sírva röhögõs. Amikor Luke beáll a benzinkútra és jön a jetiszerû szörny (wampa vagy mi a neve?) és ott bénázik, hát az epic. Meg a végén amikor üti a stormtrooper szegény ewokot :lol:
Real013 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ezen felröhögtem :D Lucas-ról már régóta tudni, hogy nem teljesen komplett. Csak rá kell nézni a prequel triology-ra... xDDD
-OJ- Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ezen felröhögtem :D Ha Seth Rogentõl jött, akkor nem mondta senki. Amúgy is csapnivaló komikus :P
grasslover Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Lucas-ról már régóta tudni, hogy nem teljesen komplett. Csak rá kell nézni a prequel triology-ra... xDDD Szerintem sokkal nagyobb szégyen az eredeti trilógia meggyalázása az újravágással, felújítással, kibõvítéssel, módosítással mint az új trilógia elkészítése :\ És akkor még csak a Star Wars-ról beszélünk, ha az Indy4 is szóbakerül, akkor sírni is elkezdek :ph34r:
Real013 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Szerintem sokkal nagyobb szégyen az eredeti trilógia meggyalázása az újravágással, felújítással, kibõvítéssel, módosítással mint az új trilógia elkészítése :\ És akkor még csak a Star Wars-ról beszélünk, ha az Indy4 is szóbakerül, akkor sírni is elkezdek :ph34r: Részletkérdés, a lényeg, hogy Lucas zakkant. Félve merem kimondani, de én továbbra is szeretem az Indy 4-et :D
Joey Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Félve merem kimondani, de én továbbra is szeretem az Indy 4-et :D Jogosan fosol. -_- :P
Real013 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nem maradt töltény a pisztolyban, nincs miért félnem. BTW, ma lenyomtam a 6 SW részt egyben, kibas.zott nagy élmény volt. Illetve a második fele kibas.zott nagy élmény volt, az új trilógiával vannak fenntartásaim. :D
gerhajdu Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nem maradt töltény a pisztolyban, nincs miért félnem. BTW, ma lenyomtam a 6 SW részt egyben, kibas.zott nagy élmény volt. Illetve a második fele kibas.zott nagy élmény volt, az új trilógiával vannak fenntartásaim. :D Én is újranéztem. Az elsõ rész már jobban tetszik. Nagyon jól megírták az egész történetet. De azért nem lenne ugyanaz Harrison Ford nélkül, én meg különösen szeretem Han Solo szerepében :)
gerhajdu Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Turkish Star Wars Hatalmas. Nem mondom, hogy végignéztem, de már attól sírva nevettem, ahogy a török filmsztár lekapja a lóról a.. nem tudom kiket, ellovagol és közben elhangzik az Indiana Jones zenéje:DD Nagyon nagy.
Drakeamarth Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Turkish Star Wars Hatalmas. Nem mondom, hogy végignéztem, de már attól sírva nevettem, ahogy a török filmsztár lekapja a lóról a.. nem tudom kiket, ellovagol és közben elhangzik az Indiana Jones zenéje:DD Nagyon nagy. Nálunk szarfilmmaratonon alapmû B)
Real013 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ha már Lucas újból belenyúlt a régi trilógiába... :D
-OJ- Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nálam az most teljesen kibacta a biztosítékot, hogy most már A Jedi visszatér-ben, mikor Vader felkapja és ledobja Palpatinet, elvileg ott is lesz egy hosszas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ :angry:
PCBalu Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nálam az most teljesen kibacta a biztosítékot, hogy most már A Jedi visszatér-ben, mikor Vader felkapja és ledobja Palpatinet, elvileg ott is lesz egy hosszas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ :angry: Ez komoly? :blink:
-OJ- Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ez komoly? :blink: Azt mondják ***lefejeli az asztalt és hangosan sír*** Ha ez tényleg igaz, Én a büdös életben meg nem veszem a BD-kiadást, HD-minõség ide vagy oda -_-
grasslover Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Nálam az most teljesen kibacta a biztosítékot, hogy most már A Jedi visszatér-ben, mikor Vader felkapja és ledobja Palpatinet, elvileg ott is lesz egy hosszas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ :angry: Nooooooooooo Felteszem a Greedo shots first jelenet is kap valami újra layerezett, hihetetlen realisztikusságú új árnyalatú lézerfényt.
-OJ- Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Nooooooooooo Felteszem a Greedo shots first jelenet is kap valami újra layerezett, hihetetlen realisztikusságú új árnyalatú lézerfényt. Egészen biztos, hiszen az akkora fontossággal bír ^_^ Plusz a régi trilógiában az összes lézerkard fényét kicserélik, hogy úgy nézzenek ki mint az új filmekben. A Baljós Árnyakban is full-CGI Yoda lesz a báb helyett. Az ewokok most már pislogni is fognak (fel se tûnt eddig, hogy nem teszik). Obi-Wan mostantól a Krayt-sárkány ordításával ijeszti el a Buckalakókat, miközben R2 egy CGI-szikla mögé bújik el az Új Reményben
mechwarrior Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Nooooooooooo Felteszem a Greedo shots first jelenet is kap valami újra layerezett, hihetetlen realisztikusságú új árnyalatú lézerfényt. Engem régebben az a jelenetet szinte egyáltalán nem foglalkoztatott, amíg nem hallottam, hogy mennyit változtatott rajta Lucas és milyen hülye indokokkal.
freezy Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A Clone Wars animációs sorozatot érdemes elkezdeni? Egy ideje szemezek vele,de nem igazán tudom rávenni magam. Félek tõle,hogy túl gyerekes(és hogy inkább a fiatalabbak vannak megcélozva vele) és gyenge a sztori. Ha lenne benne valami dráma,esetleg Anakin fejlõdését jól bemutatná,néhol esetleg eluralkodik rajta a sötét oldal vagy ilyesmi.. akkor lehet elkezdeném. + úgy olvastam,hogy Darth Maul visszatér ebben az évadban.
Recommended Posts