grasslover 40 Share Posted October 29, 2010 A jól ismert topik, kiegészülve az egyre nagyobb tért hódító HD technikát hordozó Blu-ray lemezekkel. Folytatás innen: DVD-k, Miket várunk, ajánlunk, birtoklunk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinestreet 0 Share Posted October 30, 2010 Ezeket a lemezeket szereztem be az elmúlt hónapban: District 9 (2lemez) 3000 huf Doctor Parnassus és a képzeletbirodalma (2 lemez digi) 3000 huf Pitch Black Blu-Ray kb 4000 huf Terminator 2 Blu-Ray fémtokban kb 6000 huf Shoot 'em Up Blu-Ray digipack kb 6000 huf ilyen: http://forum.blu-ray.com/germany/134547-wa...or-s-books.html Ezek közül még a 2 batman filmen gondolkodtam, de a begins megvan 2 lemezes dvd változatban, Dark knight meg 2 lemezes BD kiadásban van meg. Ez utóbbi eddigi legolcsóbb BD -m 2000 forintért vettem újonnan:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Share Posted November 3, 2010 Wathmen - Az õrzõk Blu-ray Médiában most elég sok blu-ray film lett olcsóbb. Így iszkiri meg is vettem. (meg hát jó kis születésnapi ajándék is B) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csibeszke 0 Share Posted November 3, 2010 Bocs,lehet hogy nem ide kéne irni dehát nemtudom hova kéne :) mediamarktba 30 ért most láttam blu-ray lejátszot. Megéri megvenni? Mert öszintén szolva legnagyobb álmom hogy megnézzem Batman:A sötét lovag-ot blu-ray be :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted November 3, 2010 Ilyesmit én is kérdezek: Blu ray lejátszó játsza a DVD-t is? Én 98%-ban igent mondok, de lehet rosszul logikáztam ki:D. Nekem meg Transformers és Sólyom végveszélyben az elsõdleges BR vágyam :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karez 0 Share Posted November 3, 2010 Bocs,lehet hogy nem ide kéne irni dehát nemtudom hova kéne :) mediamarktba 30 ért most láttam blu-ray lejátszot. Megéri megvenni? Mert öszintén szolva legnagyobb álmom hogy megnézzem Batman:A sötét lovag-ot blu-ray be :D Nah már 30k-ért kaphatóak? :rolleyes: Igaz engem ez már nem érint, hisz ps3 tulajként megkaptam a blu-ray lejátszót is. (plusz egy pöpec játékkonzolt is :D ) Nézd, ez attól függ hogy veszed majd a blu-ray filmeket. Itthon jelenleg 7000 alatt csak nagy ritkán akciókor lehet olcsóbban szerezni. (jeleneleg nekem is így van kettõ 4k-ért a Final Fantasy VII - Advent Children Complete és a Watchmen - Az õrzõk) De természetesen külföldön mindenhol olcsóbbak és 4-5 ezerért lehet beszerezni postaköltségel együtt, de akkor ugye ugrott a magyar szinkron vagy felirat (nagyon kevés esetrõl tudok hogy lett volna rajta magyar felirat, talán szlovák szomszédoktól érdemes rendelni) De egyébként igen, ennyiért már érdemes venni blu-ray lejátszót. Vagy max. vár jövõre, addigra lehet lemegy az ára megint egy pöppet. (nem csoda hogy George Lucas épp jövõre akarja kihozni a Star Wars filmeket, ugyanis vár arra hogy a bluray lejátszók elterjetebbek legyenek minden lakásban) GustyX: Ilyesmit én is kérdezek: Blu ray lejátszó játsza a DVD-t is? Buta kérdés. Persze hogy! Sõt, a legtöbb lejátszóba még lehet egy picit manipulálni a dvd képet is, ún. noise effekt-et rányomni, hogy a LCD/plazma tv-n is jól nézzenek ki a dvd képei. (persze minõség ugrás nem lesz, mintha betennél egy blu-ray filmet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryd 0 Share Posted November 3, 2010 Ilyesmit én is kérdezek: Blu ray lejátszó játsza a DVD-t is? Igen lejátssza,és még a kép minõsége is jobb lesz egy kicsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted November 3, 2010 Igen lejátssza,és még a kép minõsége is jobb lesz egy kicsit. DVD-nek? :blink: Láttam DVD-ket FUll HD TV-n, szép a színe, de nagyon pixeles. Régebbi TV-nken jobban nézett ki. Gondolom ez csak normális TV-re igaz. BR lejátszó, DVD és nem HD-s TV kombinációban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csibeszke 0 Share Posted November 3, 2010 Jo tudni:)köszönöm a válaszokat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryd 0 Share Posted November 3, 2010 DVD-nek? :blink: Láttam DVD-ket FUll HD TV-n, szép a színe, de nagyon pixeles. Régebbi TV-nken jobban nézett ki. Gondolom ez csak normális TV-re igaz. BR lejátszó, DVD és nem HD-s TV kombinációban. Én ezt egy prospektusba olvastam idézem: A BR képes a meglévõ dvd lemezeid látszására,sõt azok képminõségén is javíthat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted November 4, 2010 Tegnap vettem 400 forintért Blood Simple-t :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted November 6, 2010 Jó napot :) Van pár eladó filmem ha valakit netán érdekel <<<filmek>>> + Ryan Közlegény megmentése (holland digipack, magyar felirat) - 3500Ft Die Hard (angol digipack, magyar felirat) - 3000Ft Érdeklõdni a hellnight@freemail.hu címen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted November 6, 2010 Két új filmet szereztem be, mindjárt kezdem is nézni az egyiket. (Egyébként 990 volt mindkettõ! :) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey 233 Share Posted November 9, 2010 ohh, Regan! Nemsokára az én lejátszómat is megszállhatja a démonod. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted November 11, 2010 Felpakoltam Vateráról, 700-1400 Ft között mozognak. Majdnem híres (2 DVD) Münchhausen báró kalandjai (2 DVD) Nem vagyok a barátod (3 DVD) Paraziták (2 DVD) Veszett (2 DVD) Babel (2 DVD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted November 12, 2010 + Egy M. Night Shyamalan Collection (6 DVD) kb. 3500 HUF, tartalma: - Sixth Sense (2 DVD) - Unbreakable (2 DVD) - The Village - Signs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 12, 2010 Találtam Broken Flowers-t 599-ért. :) Szóval megvettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey 233 Share Posted November 13, 2010 Berendeltem az Exorcist új kiadását 3 ropiért, ma pedig valószínûleg beugrok a Media Marktba, mert láttam 2000-ért Return of the Living Deadet, nehogy már elvigyék elõlem. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 14, 2010 Mr. Bean - 1. rész -> 990 HUF pedig féléve még, 3k volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey 233 Share Posted November 18, 2010 Végre átvettem ez én kis két dvd-s, Ördögûzõ DC-met, megyek is megnézni vagy 16-szor egymás után. -_- Ja, és berendeltem a Blade Runnert, mert...gondolom érthetõ, hogy miért. -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 18, 2010 Nem értem. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 18, 2010 Nem értem. :unsure: Végülis csak a legnagyobb cool cyberpunk mûremek ami eddig készült mozgóképen. És mert lóf*assz, te vagy a bléd ráner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted November 18, 2010 Nekem egyáltalán nem jött be, emlékszem alig vártam, h vége legyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryd 0 Share Posted November 20, 2010 Toy Story 3-mat vettem meg nem rég. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royal04 0 Share Posted November 24, 2010 A Veronica Mars 1. évadja újra kapható, ráadásul nagyon alacsony áron (3 rugóért vettem a Media Marktban, és Xpress.hu-n is ugyanennyi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts