grasslover Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 A jól ismert topik, kiegészülve az egyre nagyobb tért hódító HD technikát hordozó Blu-ray lemezekkel. Folytatás innen: DVD-k, Miket várunk, ajánlunk, birtoklunk...
Shinestreet Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ezeket a lemezeket szereztem be az elmúlt hónapban: District 9 (2lemez) 3000 huf Doctor Parnassus és a képzeletbirodalma (2 lemez digi) 3000 huf Pitch Black Blu-Ray kb 4000 huf Terminator 2 Blu-Ray fémtokban kb 6000 huf Shoot 'em Up Blu-Ray digipack kb 6000 huf ilyen: http://forum.blu-ray.com/germany/134547-wa...or-s-books.html Ezek közül még a 2 batman filmen gondolkodtam, de a begins megvan 2 lemezes dvd változatban, Dark knight meg 2 lemezes BD kiadásban van meg. Ez utóbbi eddigi legolcsóbb BD -m 2000 forintért vettem újonnan:D
Karez Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Wathmen - Az õrzõk Blu-ray Médiában most elég sok blu-ray film lett olcsóbb. Így iszkiri meg is vettem. (meg hát jó kis születésnapi ajándék is B) )
Csibeszke Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Bocs,lehet hogy nem ide kéne irni dehát nemtudom hova kéne :) mediamarktba 30 ért most láttam blu-ray lejátszot. Megéri megvenni? Mert öszintén szolva legnagyobb álmom hogy megnézzem Batman:A sötét lovag-ot blu-ray be :D
GustyX Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ilyesmit én is kérdezek: Blu ray lejátszó játsza a DVD-t is? Én 98%-ban igent mondok, de lehet rosszul logikáztam ki:D. Nekem meg Transformers és Sólyom végveszélyben az elsõdleges BR vágyam :D.
Karez Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Bocs,lehet hogy nem ide kéne irni dehát nemtudom hova kéne :) mediamarktba 30 ért most láttam blu-ray lejátszot. Megéri megvenni? Mert öszintén szolva legnagyobb álmom hogy megnézzem Batman:A sötét lovag-ot blu-ray be :D Nah már 30k-ért kaphatóak? :rolleyes: Igaz engem ez már nem érint, hisz ps3 tulajként megkaptam a blu-ray lejátszót is. (plusz egy pöpec játékkonzolt is :D ) Nézd, ez attól függ hogy veszed majd a blu-ray filmeket. Itthon jelenleg 7000 alatt csak nagy ritkán akciókor lehet olcsóbban szerezni. (jeleneleg nekem is így van kettõ 4k-ért a Final Fantasy VII - Advent Children Complete és a Watchmen - Az õrzõk) De természetesen külföldön mindenhol olcsóbbak és 4-5 ezerért lehet beszerezni postaköltségel együtt, de akkor ugye ugrott a magyar szinkron vagy felirat (nagyon kevés esetrõl tudok hogy lett volna rajta magyar felirat, talán szlovák szomszédoktól érdemes rendelni) De egyébként igen, ennyiért már érdemes venni blu-ray lejátszót. Vagy max. vár jövõre, addigra lehet lemegy az ára megint egy pöppet. (nem csoda hogy George Lucas épp jövõre akarja kihozni a Star Wars filmeket, ugyanis vár arra hogy a bluray lejátszók elterjetebbek legyenek minden lakásban) GustyX: Ilyesmit én is kérdezek: Blu ray lejátszó játsza a DVD-t is? Buta kérdés. Persze hogy! Sõt, a legtöbb lejátszóba még lehet egy picit manipulálni a dvd képet is, ún. noise effekt-et rányomni, hogy a LCD/plazma tv-n is jól nézzenek ki a dvd képei. (persze minõség ugrás nem lesz, mintha betennél egy blu-ray filmet)
ryd Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ilyesmit én is kérdezek: Blu ray lejátszó játsza a DVD-t is? Igen lejátssza,és még a kép minõsége is jobb lesz egy kicsit.
GustyX Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Igen lejátssza,és még a kép minõsége is jobb lesz egy kicsit. DVD-nek? :blink: Láttam DVD-ket FUll HD TV-n, szép a színe, de nagyon pixeles. Régebbi TV-nken jobban nézett ki. Gondolom ez csak normális TV-re igaz. BR lejátszó, DVD és nem HD-s TV kombinációban.
ryd Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 DVD-nek? :blink: Láttam DVD-ket FUll HD TV-n, szép a színe, de nagyon pixeles. Régebbi TV-nken jobban nézett ki. Gondolom ez csak normális TV-re igaz. BR lejátszó, DVD és nem HD-s TV kombinációban. Én ezt egy prospektusba olvastam idézem: A BR képes a meglévõ dvd lemezeid látszására,sõt azok képminõségén is javíthat.
Hellnight Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jó napot :) Van pár eladó filmem ha valakit netán érdekel <<<filmek>>> + Ryan Közlegény megmentése (holland digipack, magyar felirat) - 3500Ft Die Hard (angol digipack, magyar felirat) - 3000Ft Érdeklõdni a hellnight@freemail.hu címen.
_Raidon_ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Két új filmet szereztem be, mindjárt kezdem is nézni az egyiket. (Egyébként 990 volt mindkettõ! :) )
Joey Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ohh, Regan! Nemsokára az én lejátszómat is megszállhatja a démonod. :rolleyes:
tenderlumpling Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Felpakoltam Vateráról, 700-1400 Ft között mozognak. Majdnem híres (2 DVD) Münchhausen báró kalandjai (2 DVD) Nem vagyok a barátod (3 DVD) Paraziták (2 DVD) Veszett (2 DVD) Babel (2 DVD)
tenderlumpling Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 + Egy M. Night Shyamalan Collection (6 DVD) kb. 3500 HUF, tartalma: - Sixth Sense (2 DVD) - Unbreakable (2 DVD) - The Village - Signs
Real013 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Találtam Broken Flowers-t 599-ért. :) Szóval megvettem.
Joey Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Berendeltem az Exorcist új kiadását 3 ropiért, ma pedig valószínûleg beugrok a Media Marktba, mert láttam 2000-ért Return of the Living Deadet, nehogy már elvigyék elõlem. :ph34r:
-StiF- Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Mr. Bean - 1. rész -> 990 HUF pedig féléve még, 3k volt...
Joey Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Végre átvettem ez én kis két dvd-s, Ördögûzõ DC-met, megyek is megnézni vagy 16-szor egymás után. -_- Ja, és berendeltem a Blade Runnert, mert...gondolom érthetõ, hogy miért. -_-
grasslover Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Nem értem. :unsure: Végülis csak a legnagyobb cool cyberpunk mûremek ami eddig készült mozgóképen. És mert lóf*assz, te vagy a bléd ráner.
-StiF- Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nekem egyáltalán nem jött be, emlékszem alig vártam, h vége legyen.
Royal04 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A Veronica Mars 1. évadja újra kapható, ráadásul nagyon alacsony áron (3 rugóért vettem a Media Marktban, és Xpress.hu-n is ugyanennyi).
Recommended Posts