grasslover 40 Share Posted October 29, 2010 A bloggal kapcsolatos teendõk, találkozók, tagok közti kommunikáció topicja. Folytatás innen: Videodrome - A Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted October 29, 2010 Francba ezzel a fórumújítósdival, marha idegesítõ, hogy minden fontos topic nullázódik.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sophiaso 0 Share Posted October 29, 2010 minden topic, ami elérte a 100 oldalt, az megy az archívumba! ez most a szabály :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted October 29, 2010 minden topic, ami elérte a 100 oldalt, az megy az archívumba! ez most a szabály :) Tudom, de baromira idegesítõ attól még. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD-am 0 Share Posted October 29, 2010 A Machete-met átnézhetné valamelyik kedves kolléga, hogy helyre hozza a hibákat. Remélem nem redukálódtak a használhatatlanságig a fogalmazásaim drága anyanyelvemen. Egyébként most jöttem meg a fantasztikus The Social Network-rõl, szívesen írnék arról is, ha beleegyeztek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortanius 0 Share Posted October 30, 2010 A Machete-met átnézhetné valamelyik kedves kolléga, hogy helyre hozza a hibákat. Remélem nem redukálódtak a használhatatlanságig a fogalmazásaim drága anyanyelvemen. Egyébként most jöttem meg a fantasztikus The Social Network-rõl, szívesen írnék arról is, ha beleegyeztek. Átnéztem, volt benne pár elírás, de jó lett. :) A bevezetõ elsõ mondatnak viszont szerintem semmi értelme így, át kéne írni. Meg az utolsó mondat sem jó, hogy Machete rossz oldalára kerülni? wtf :D nem az õ rossz oldalára kerülsz, hanem a harcban rossz oldalra vagy nemtom. :D ---- Személyes élménybeszámoló: Szerintem végleg kiszerettem a gore-ból. [sm10] Megnéztem például ezt a videót, amit pár éve "freakin' awesome"-nak tartottam volna, most meg már csak röhögni tudok a vérrel lelocsolt idiótákon. [sm37] Az az érzésem, hogy az életben nem tudok majd többet hiteles, szívbõl jövõ, rajongói lelkesedéssel átitatott esszéket írni különféle szaftos gore mocskokról. [sm12] Na mindegy, a lényeg az, hogy nagy örömmel töltene el, ha a88 írna egy gyönyörû cikket a ReGOREgitated Sacrifice-tól, olyat, amit fénykoromban írtam volna. [sm44] Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted October 30, 2010 Átnéztem, volt benne pár elírás, de jó lett. :) A bevezetõ elsõ mondatnak viszont szerintem semmi értelme így, át kéne írni. Meg az utolsó mondat sem jó, hogy Machete rossz oldalára kerülni? wtf :D nem az õ rossz oldalára kerülsz, hanem a harcban rossz oldalra vagy nemtom. :D ---- Személyes élménybeszámoló: Szerintem végleg kiszerettem a gore-ból. [sm10] Megnéztem például ezt a videót, amit pár éve "freakin' awesome"-nak tartottam volna, most meg már csak röhögni tudok a vérrel lelocsolt idiótákon. [sm37] Az az érzésem, hogy az életben nem tudok majd többet hiteles, szívbõl jövõ, rajongói lelkesedéssel átitatott esszéket írni különféle szaftos gore mocskokról. [sm12] Na mindegy, a lényeg az, hogy nagy örömmel töltene el, ha a88 írna egy gyönyörû cikket a ReGOREgitated Sacrifice-tól, olyat, amit fénykoromban írtam volna. [sm44] Felnõtt a fiúnk :') Most már nem kell azt tetetnünk, hogy normálisnak tartunk :') Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD-am 0 Share Posted October 30, 2010 �n�em, volt benne p�el�s, de j�tt. :) A bevezet�s�ndatnak viszont szerintem semmi �elme �, �k� �i. Meg az utols�ndat sem j�ogy Machete rossz oldal� ker�wtf :D nem az �ssz oldal� ker�hanem a harcban rossz oldalra vagy nemtom. :D Ok, kösz, szerintem tükörfordÃtások lesznek. ÃtÃrtam Å‘ket, ha Ãgy rendben vannak, akkor mehet ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravenstorm 0 Share Posted October 30, 2010 Szûzanyám, támadnak a hottentották... Morti, mi történt? Az a gonosz egyetem, az mível veled ily' aljas dolgokat ='( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted October 31, 2010 Személyes élménybeszámoló: Szerintem végleg kiszerettem a gore-ból. [sm10] Megnéztem például ezt a videót, amit pár éve "freakin' awesome"-nak tartottam volna, most meg már csak röhögni tudok a vérrel lelocsolt idiótákon. [sm37] Az az érzésem, hogy az életben nem tudok majd többet hiteles, szívbõl jövõ, rajongói lelkesedéssel átitatott esszéket írni különféle szaftos gore mocskokról. [sm12] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AD-am 0 Share Posted October 31, 2010 Ebben a jelenetben Vader nagyon mozgásképtelennek tûnt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecsetkathorvald 0 Share Posted October 31, 2010 Rájött, hogy a pszichológia a belezésnél is durvább. Ez már az öregedés jele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 2, 2010 Kell a Drome-nak Levegõt Venni elemzés-szerûség? :rolleyes: Ebben a jelenetben Vader nagyon mozgásképtelennek tûnt. Ennél a jelenetnél emlékszem odaszóltam öcsémnek a moziban éjféli premieren, hogy ez de gáz volt... Pedig addig (és akkor, most már nem annyira) teljesen elmosott a film... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted November 3, 2010 Kell a Drome-nak Levegõt Venni elemzés-szerûség? :rolleyes: Ennél a jelenetnél emlékszem odaszóltam öcsémnek a moziban éjféli premieren, hogy ez de gáz volt... Pedig addig (és akkor, most már nem annyira) teljesen elmosott a film... Tegyünk úgy, mint ha ez egy igazi kérdés lenne... Persze! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 3, 2010 Höhö, a szegedi flash mob zombi-menet lenyomta a pestit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 3, 2010 Tegyünk úgy, mint ha ez egy igazi kérdés lenne... Persze! :D Majd ma/holnap kirakom:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 3, 2010 Levegõt venni kipakolva. Egész tettszik hogy van kinn írásom a Drome-n. Régen volt :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted November 4, 2010 Levegõt venni kipakolva. Egész tettszik hogy van kinn írásom a Drome-n. Régen volt :huh: Kitették freeblog fõoldalra és rákattintottak 65-en. Sokkal több, mint amire számítottam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted November 4, 2010 Höhö, a szegedi flash mob zombi-menet lenyomta a pestit. Lol, akkor tényleg ti voltatok azok X) Kérem vissza azt a vádlimból kiharapott fél kiló húst -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 5, 2010 Lol, akkor tényleg ti voltatok azok X) Kérem vissza azt a vádlimból kiharapott fél kiló húst -_- A fertõzés túl gyorsan terjed, szerintem jobban jársz ha gyorsan véget vetsz Street Figter-életednek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted November 5, 2010 a Coralinehoz hasonló filmeket tudnátok mondani? nagyon bejön ez a stílus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sophiaso 0 Share Posted November 5, 2010 a Coralinehoz hasonló filmeket tudnátok mondani? nagyon bejön ez a stílus elég egyedi a Coraline, de nézz stop-motionös filmeket. Halott menyasszony pl. erõsen ajánlott :) kis segítség :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted November 5, 2010 elég egyedi a Coraline, de nézz stop-motionös filmeket. Halott menyasszony pl. erõsen ajánlott :) kis segítség :) a halott menyasszonyt láttam, a wikipédiát meg kösz :D nektek melyik a kedvenc stop motion filmetek? (mondjuk a top3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 5, 2010 a halott menyasszonyt láttam, a wikipédiát meg kösz :D nektek melyik a kedvenc stop motion filmetek? (mondjuk a top3) Corpse Bride, The Nightmare Before Christmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted November 5, 2010 Corpse Bride, The Nightmare Before Christmas a The Nightmare Before Christmas az 1 musical nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts