grasslover 40 Share Posted October 29, 2010 Coming to your theatre at... Mikor jön máááár? Trailerek, hírek, pletykák a közel és távoli jövõ legvárósabb filmjeivel kapcsolatban. Folytatás innen: Coming Soon?, Infók, pletykák, trailerek a közeljövõ filmjeirõl Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted October 29, 2010 Arról nem volt szó, hogy Aronofsky csinálja a következõ Wolverin3-t... azt mondta vágyott már egy olyan filmre, ahol nem minden teher az õ vállán van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted October 31, 2010 http://www.uipduna.hu/ordog/ Várós. :rolleyes: Mondjuk én minden ördöggel kapcsolatos filmet benyalok, szeretem a témát. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted November 1, 2010 http://www.uipduna.hu/ordog/ Várós. :rolleyes: Mondjuk én minden ördöggel kapcsolatos filmet benyalok, szeretem a témát. :D Nekem is belinkelték anno,nem tudom ismered-e,ezen alapszik. Elevated Pt.1 Pt.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted November 1, 2010 Speciel az üvegtigris plakátja nagyon jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted November 1, 2010 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ante 6 Share Posted November 1, 2010 Ez az én karácsonyi ajándékom :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted November 2, 2010 Speciel az üvegtigris plakátja nagyon jó. Osztom....huh. Szabó Erika. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted November 2, 2010 Tudtátok, hogy lesz Top Gun 2? Kíváncsi vagyok milyen lesz, eddig semmi infot nem láttam róla, csupán hogy lesz. Kornak megfelelõen F22 lesz benne gondolom, vagyis az lesz a harc, hogy begörcsöl a pilóta ujja és nem tudja kilõni a rakétát :D. védekezésnél meg az lesz izgalmas, hogy nem fogja tudni eldönteni, melyik mûholddal szedje le az ellenséges raksikat :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted November 5, 2010 Sucker Punch Most esett le, hogy Jena Malone is szerepel benne. :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted November 5, 2010 The Town ígéretesnek tûnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORI 0 Share Posted November 5, 2010 The Fighter Trailer alapján jónak tûnik.Várom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted November 5, 2010 The Fighter Trailer alapján jónak tûnik.Várom. Nekem az egész trailer hibádzik, túlzottan hatásvadász, túlzottan epic akar lenni,de egyáltalán nem sikerül neki, lerí a trailerrõl hogy Oscarra szánták. Mikor Bale legutóbb lefogyott tetszett,most is mintha színészkedett volna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabF 0 Share Posted November 9, 2010 Hali. Nem tudom volt-e kint, Én azért megosztom. A Kung Fu Panda folytatásának a munkálatai lassan a végéhez közeledik. Az egyik filmes portálon már látható egy elõzetes, amiben csak röviden magát Po-t láthatjuk "szokásos stílusában :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Raidon_ 0 Share Posted November 11, 2010 Nem tudja vki, hogy hogyan és mikortól lehet a Harry Potter 7 premier elõtti vetítésére jegyet venni? Ha vki adna egy linket, azt megköszönönném! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 75 Share Posted November 11, 2010 Nem tudja vki, hogy hogyan és mikortól lehet a Harry Potter 7 premier elõtti vetítésére jegyet venni? Ha vki adna egy linket, azt megköszönönném! :) Tudtommal ilyen elõadásokra inkább nyerni lehet jegyeket, mintsem venni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted November 15, 2010 Vajon ez az új Karib tenger kalózai milyen film lesz? Kérdem azért, mert még most is forgatják és májusban be akarják mutatni... de akkor vagy szar effektek lesznek benne, vagy sztori és karakter központú oldschool kaland lesz bitang látvány nélkül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Share Posted November 15, 2010 Vajon ez az új Karib tenger kalózai milyen film lesz? Kérdem azért, mert még most is forgatják és májusban be akarják mutatni... de akkor vagy szar effektek lesznek benne, vagy sztori és karakter központú oldschool kaland lesz bitang látvány nélkül. Nem tudom, de mániám a trilógia, úgyhogy akármilyen szar is lesz, valószínûleg az elejétõl a végéig élvezni fogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted November 15, 2010 Tudtommal ilyen elõadásokra inkább nyerni lehet jegyeket, mintsem venni. Szoktak lenni premier elõtti vetítések, amik a sajtó vetítés után, de a tényleges premier elõtt vannak. Ezekre lehet venni jegyet azonos árban, csak bitanggyorsan elfogynak és nem minden mozi csinál ilyet :D Forgalmazó függõ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 15, 2010 Vajon ez az új Karib tenger kalózai milyen film lesz? Kérdem azért, mert még most is forgatják és májusban be akarják mutatni... de akkor vagy szar effektek lesznek benne, vagy sztori és karakter központú oldschool kaland lesz bitang látvány nélkül. Teljesen mindegy mennyire múlja alul magát az elõzõ részek egyébként is erõsen romló minõsége után, úgyis zabálni fogják. Aztán majd jönnek százával a sequel-ek, amikor már Depp is elszégyelli majd magát a szereplés miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted November 15, 2010 Vajon ez az új Karib tenger kalózai milyen film lesz? Kérdem azért, mert még most is forgatják és májusban be akarják mutatni... de akkor vagy szar effektek lesznek benne, vagy sztori és karakter központú oldschool kaland lesz bitang látvány nélkül. Állítólag visszavesznek a nagy CGI-nyáladzásból és oldschool pirate-kalandot akarnak, de aztán ki tudja. Indy4-nél is mentek az ígéretek, és végül el se készült :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted November 15, 2010 Harry Potter 7, be volt tervezve hogy moziba megyek.....aztán látom, szlovák szinkron. Kár, kedvenc filmjeimet angolul szokták adni. Most fél évet várhatok nézhetõ minõségre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Author Share Posted November 15, 2010 Harry Potter 7, be volt tervezve hogy moziba megyek.....aztán látom, szlovák szinkron. Kár, kedvenc filmjeimet angolul szokták adni. Most fél évet várhatok nézhetõ minõségre. Mivel alapvetõen fiatal tizenéves korosztály a célzott nézõsereg, ez érthetõ, asszem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted November 15, 2010 Mivel alapvetõen fiatal tizenéves korosztály a célzott nézõsereg, ez érthetõ, asszem :) Hát igen, de ha 3 színésznek ugyan az a szinkronhangja, és úgy mondják a szöveget mint valami verset, akkor inkább hallgatom angolul/nézem a feliratot. De jah, erre nem gondoltam :D Mondjuk szerintem a PoP is ilyen volt, és angolul adták. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts