chrisnagy13 0 Share Posted October 29, 2010 Az elõzõ topik folytatása. :) A gyártó honlapja Folytatás innen: AMD, Általános véleménycsere: 1, 2, 4... magok, stb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted October 29, 2010 Egy kis szavazás, ha már új a topik. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted October 29, 2010 na vajon ki merte azt nyomni hogy kinõtt a dömperezésbõl... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted October 29, 2010 na vajon ki merte azt nyomni hogy kinõtt a dömperezésbõl... XD Ki volt az :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted October 29, 2010 Ki volt az :D az egyik fórum (k)réme lehetett, vidiájos avatarral :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-TT- 0 Share Posted October 29, 2010 Ez a váltasz e dömperre jó kérdés...Most akkor mivan ha szeretnék váltani majd naná,igen,de mivan ha intel is kidob vmi újat,azt lecsökkennek meg attól mostani i7 árak...szóval szeretjük ám amd-t csak...nem minden áron,értitek. Najó azé lökök rá egyet. :) szerk: Ja én nem is szavazhatok itt hoppá. szerk 2: hoppá van 1 notim is amd-vel megáldva,eskü el is felejtettem. :lol: Már kellett nagyon a régi topikok megreformálása ide, márcsak a gyors szerkesztést kellene visszarántani régi állapotba. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted October 29, 2010 Ez a váltasz e dömperre jó kérdés...Most akkor mivan ha szeretnék váltani majd naná,igen,de mivan ha intel is kidob vmi újat,azt lecsökkennek meg attól mostani i7 árak...szóval szeretjük ám amd-t csak...nem minden áron,értitek. Najó azé lökök rá egyet. :) szerk: Ja én nem is szavazhatok itt hoppá. szerk 2: hoppá van 1 notim is amd-vel megáldva,eskü el is felejtettem. :lol: Már kellett nagyon a régi topikok megreformálása ide, márcsak a gyors szerkesztést kellene visszarántani régi állapotba. :) Nem gyorsszerkeztéssel kell szerkezteni, hanem "Full Edit"-tel" és akkor nem "izéli" el az ékezetes betûket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 539 Share Posted November 2, 2010 Szavazáshoz : Van Athlon XP is, meg Phenom 1 is 4 maggal... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 Sziasztok! Ma vettem egy phenom ii 955 BE procit...�s az a bajom vele h nem lehet a szorz�lockot emelni!!! :blink: :blink: Foggalmam sincs h mi�rt lehet ez a probl�ma...valakinek van tippe?? A biosban �ll�tottam...de a windows �gy �rz�keli mintha 4x-en lenne! CPUZ-is azt mutatja �s 800Mhz-en(200x4)!! K�szi ha tudtok seg�teni... �dv Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted November 3, 2010 Sziasztok! Ma vettem egy phenom ii 955 BE procit...�s az a bajom vele h nem lehet a szorz�lockot emelni!!! :blink: :blink: Foggalmam sincs h mi�rt lehet ez a probl�ma...valakinek van tippe?? A biosban �ll�tottam...de a windows �gy �rz�keli mintha 4x-en lenne! CPUZ-is azt mutatja �s 800Mhz-en(200x4)!! K�szi ha tudtok seg�teni... �dv 1. Ne használd légyszíves a gyors szerkesztést. 2. A biosban lehet szorzót emelni, de mivel be van kapcsolva a CnQ így a Windowsban visszaveszi az órajelet energiamegtakarítás miatt, ezért van 4X200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 1. Ne használd légyszíves a gyors szerkesztést. 2. A biosban lehet szorzót emelni, de mivel be van kapcsolva a CnQ így a Windowsban visszaveszi az órajelet energiamegtakarítás miatt, ezért van 4X200. Nem fordul elõ többet... :) nem volt bekapcsolva mert miután beleraktam megnéztem, és nem is kapcsoltam be... ki van kapcsolva, mindíg terheléstõl függõen 800mhz és nem változik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted November 3, 2010 Nem fordul elõ többet... :) nem volt bekapcsolva mert miután beleraktam megnéztem, és nem is kapcsoltam be... ki van kapcsolva, mindíg terheléstõl függõen 800mhz és nem változik... Az op. rendszer energiagazdálkodását állíts át teljesítmény centrikusra, és úgy nézz cpu-z-t. Ha nem jó irány a bios és lõdd be 200X16-ra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted November 3, 2010 Nem fordul elõ többet... :) nem volt bekapcsolva mert miután beleraktam megnéztem, és nem is kapcsoltam be... ki van kapcsolva, mindíg terheléstõl függõen 800mhz és nem változik... frissíts bios-t :) nekem is igy kezdte a pályafutását a 955-ösöm :) meg is lepõdtem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 frissíts bios-t :) nekem is igy kezdte a pályafutását a 955-ösöm :) meg is lepõdtem :) a sémás dolog nem jött be...akkor marad a bios... üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 frissíts bios-t :) nekem is igy kezdte a pályafutását a 955-ösöm :) meg is lepõdtem :) hát nem lettem elõrébb sajnos...ugyanugy terheléstõl függetlenül 800mhz... nem tudom mi lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
oPalRx7 4 Share Posted November 3, 2010 hát nem lettem elõrébb sajnos...ugyanugy terheléstõl függetlenül 800mhz... nem tudom mi lesz milyen alaplapod van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 milyen alaplapod van? ASUS M2N-E Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted November 3, 2010 ASUS M2N-E Lehet, hogy vak vagyok, de nem látom a procidat az alaplapod által támogatott processzorok listáján Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 Lehet, hogy vak vagyok, de nem látom a procidat az alaplapod által támogatott processzorok listáján tudom...de nem igazán lehet beszerezni és a cég hozott nekem ilyet mivel nem volt 945-s...de mondták h ha lesz akk kicserélik ha nem jo az alaplapomba...amúgy ha nem lenne jó akkor nem is menne a gépem...nem igaz??? vagy javíts ki ha nem így van :( Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnagy13 0 Author Share Posted November 3, 2010 tudom...de nem igazán lehet beszerezni és a cég hozott nekem ilyet mivel nem volt 945-s...de mondták h ha lesz akk kicserélik ha nem jo az alaplapomba...amúgy ha nem lenne jó akkor nem is menne a gépem...nem igaz??? vagy javíts ki ha nem így van :( Üdv Szimplán nem ismeri fel a lap a procit, ennyi a probléma. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 Szimplán nem ismeri fel a lap a procit, ennyi a probléma. :) de akk hh müködik??? Ezt nem értem Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted November 3, 2010 de akk hh müködik??? Ezt nem értem Tökéletesen mûködik és meg vagy vele elégedve? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 Tökéletesen mûködik és meg vagy vele elégedve? :) hát nem... :( :( mind1 kösz a segítséget...akk vissza a feladóhoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
oliba 0 Share Posted November 3, 2010 hát nem... :( :( mind1 kösz a segítséget...akk vissza a feladóhoz És ha belövõsz egy fix szorzót? Nem megy 15-16-ot? Nem lehet állítani? Igaz, akkor bukod az IDLE órajelet, de legalább megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barissa 0 Share Posted November 3, 2010 És ha belövõsz egy fix szorzót? Nem megy 15-16-ot? Nem lehet állítani? Igaz, akkor bukod az IDLE órajelet, de legalább megy. be lehet állítani...be is volt 16xra is meg bármyennyire be lehet...de a win7 meg a cpuz, 800mhzet jelez vissza és 4x szorzóval...ezt nem értem!!! :( :( és persze lassú is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts