Warfare 0 Share Posted October 29, 2010 Na, akkor meg is nyitom a második felvonást, új, pontosabb szavazással. :) Most tartok 8 szálnál, szerintem sikerül tartanom a fél doboz/napot ha megerõltetem magam. Folytatás innen: Cigaretta, Miért jó, és miért rossz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c_o_l_o_s 2 Share Posted October 29, 2010 Na, akkor meg is nyitom a második felvonást, új, pontosabb szavazással. :) Most tartok 8 szálnál, szerintem sikerül tartanom a fél doboz/napot ha megerõltetem magam. Ye B) Király az alád, csak lehetne stílusosabb is! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 29, 2010 Király az alád, csak lehetne stílusosabb is! :D[/i] Hogy érted? Photoshop? :D Az egyszerûség gyönyörködtet, a kép meg amúgy sem az enyém. :) Mondjuk elég negatív értelme van (a vice szó látszik csak, ami morális gyengeséget jelent angolul :D ), de szép. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted October 29, 2010 gondolom a viceroy minõségére értette,de így,hogy elmondtad mit jelent érhetõ a márkaválasztás Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 29, 2010 gondolom a viceroy minõségére értette,de így,hogy elmondtad mit jelent érhetõ a márkaválasztás Ja, világos! Ócsó cigi is jó ha nincs pénz másra. -_- Mondjuk általában multit szívok. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snexi 0 Share Posted October 29, 2010 kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 29, 2010 kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza Ha csak annyit szívnék mint te, nekem is lenne rá. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
arazu 0 Share Posted October 29, 2010 Hány év után lett végülis új szavazás? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 29, 2010 Hány év után lett végülis új szavazás? ;D Látjátok, szükségetek van rám. B) Túl sok a nem dohányzó a fórumon. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted October 29, 2010 Colos, teszívsz még napi 1 doboz+-t ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocki 0 Share Posted October 29, 2010 szegénység van meg piros LD. annyiran em vészes egyébként, jobb mitn a viceroy meg a susnyákos bond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 29, 2010 szegénység van meg piros LD. annyiran em vészes egyébként, jobb mitn a viceroy meg a susnyákos bond. Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 30, 2010 Látom megnyílt az új topic, a régi szellemében. :D [taps] Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki. Egyet értek, az olcsó kategóriában, egyértelmûen a moon viszi a pálmát. kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza Így vagyok én az arany marlbival, csak nekem ez a márkahûség már több mint négy éve tart. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted October 30, 2010 Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Nekem õ bejött. Bár én egyedül a 20on éves 2x kimosott Románcot nembírtam elszívni :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted October 30, 2010 Hány év után lett végülis új szavazás? ;D Lehet ám szólni, ha új szavazás kell :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocki 0 Share Posted October 30, 2010 Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki. vettem egy kék moont, 530ért tényleg megéri. legalább van valami íze. most is azt szívom, egy pohár jó whisky mellett ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted October 30, 2010 vettem egy kék moont, 530ért tényleg megéri. legalább van valami íze. most is azt szívom, egy pohár jó whisky mellett ;P Te aztán adsz az életnek egy szürke szombaton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 30, 2010 Nagyon gyújthatnékom van már. Alig várom, hogy este legyen és elmehessek itthonról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 30, 2010 Nagyon gyújthatnékom van már. Alig várom, hogy este legyen és elmehessek itthonról. 23 évesen nem engednek otthon cigizni, vagy mi? :D Ott az ablak, vagy az erkély, stb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 30, 2010 23 évesen nem engednek otthon cigizni, vagy mi? :D Ott az ablak, vagy az erkély, stb. A családi béke miatt úgy döntöttem, hogy nem vállalom eme szenvedélyemet. Meg jó is, hogy nem szokok rá az itthon cigizésre, mert akkor nem tudnám tartani, a heti három dobozos maximumot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocki 0 Share Posted October 30, 2010 Te aztán adsz az életnek egy szürke szombaton. sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warfare 0 Author Share Posted October 30, 2010 sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Hatalmas f*szság egyébként az a sztereotípia, hogy ha egyedül iszol akkor alkoholista vagy. :D Én minden nap sörözök/vodkázok/rumozok, valami mindig van és leggyakrabban egyedül. wait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Share Posted October 30, 2010 sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Ez tetszik! [sm52] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky_Strike 0 Share Posted October 30, 2010 sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Ez tényleg jó. :D Legalább scotch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyTuja 0 Share Posted October 30, 2010 Ez tényleg jó. :D Legalább scotch? Tennessee whiskey :rolleyes: B) (legalábbis nálam :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts