Warfare Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Na, akkor meg is nyitom a második felvonást, új, pontosabb szavazással. :) Most tartok 8 szálnál, szerintem sikerül tartanom a fél doboz/napot ha megerõltetem magam. Folytatás innen: Cigaretta, Miért jó, és miért rossz?
c_o_l_o_s Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Na, akkor meg is nyitom a második felvonást, új, pontosabb szavazással. :) Most tartok 8 szálnál, szerintem sikerül tartanom a fél doboz/napot ha megerõltetem magam. Ye B) Király az alád, csak lehetne stílusosabb is! :D
Warfare Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Király az alád, csak lehetne stílusosabb is! :D[/i] Hogy érted? Photoshop? :D Az egyszerûség gyönyörködtet, a kép meg amúgy sem az enyém. :) Mondjuk elég negatív értelme van (a vice szó látszik csak, ami morális gyengeséget jelent angolul :D ), de szép. :D
Snexi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 gondolom a viceroy minõségére értette,de így,hogy elmondtad mit jelent érhetõ a márkaválasztás
Warfare Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 gondolom a viceroy minõségére értette,de így,hogy elmondtad mit jelent érhetõ a márkaválasztás Ja, világos! Ócsó cigi is jó ha nincs pénz másra. -_- Mondjuk általában multit szívok. :D
Snexi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza
Warfare Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza Ha csak annyit szívnék mint te, nekem is lenne rá. :D
Warfare Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Hány év után lett végülis új szavazás? ;D Látjátok, szükségetek van rám. B) Túl sok a nem dohányzó a fórumon. :(
crocki Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 szegénység van meg piros LD. annyiran em vészes egyébként, jobb mitn a viceroy meg a susnyákos bond.
Warfare Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 szegénység van meg piros LD. annyiran em vészes egyébként, jobb mitn a viceroy meg a susnyákos bond. Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki.
_Tigris_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Látom megnyílt az új topic, a régi szellemében. :D [taps] Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki. Egyet értek, az olcsó kategóriában, egyértelmûen a moon viszi a pálmát. kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza Így vagyok én az arany marlbival, csak nekem ez a márkahûség már több mint négy éve tart. :D
_L_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Nekem õ bejött. Bár én egyedül a 20on éves 2x kimosott Románcot nembírtam elszívni :(
MailMan Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Hány év után lett végülis új szavazás? ;D Lehet ám szólni, ha új szavazás kell :D
crocki Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket. Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki. vettem egy kék moont, 530ért tényleg megéri. legalább van valami íze. most is azt szívom, egy pohár jó whisky mellett ;P
Lucky_Strike Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 vettem egy kék moont, 530ért tényleg megéri. legalább van valami íze. most is azt szívom, egy pohár jó whisky mellett ;P Te aztán adsz az életnek egy szürke szombaton.
_Tigris_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Nagyon gyújthatnékom van már. Alig várom, hogy este legyen és elmehessek itthonról.
Warfare Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Nagyon gyújthatnékom van már. Alig várom, hogy este legyen és elmehessek itthonról. 23 évesen nem engednek otthon cigizni, vagy mi? :D Ott az ablak, vagy az erkély, stb.
_Tigris_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 23 évesen nem engednek otthon cigizni, vagy mi? :D Ott az ablak, vagy az erkély, stb. A családi béke miatt úgy döntöttem, hogy nem vállalom eme szenvedélyemet. Meg jó is, hogy nem szokok rá az itthon cigizésre, mert akkor nem tudnám tartani, a heti három dobozos maximumot.
crocki Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Te aztán adsz az életnek egy szürke szombaton. sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P
Warfare Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Hatalmas f*szság egyébként az a sztereotípia, hogy ha egyedül iszol akkor alkoholista vagy. :D Én minden nap sörözök/vodkázok/rumozok, valami mindig van és leggyakrabban egyedül. wait...
_Tigris_ Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Ez tetszik! [sm52]
Lucky_Strike Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P Ez tényleg jó. :D Legalább scotch?
PartyTuja Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ez tényleg jó. :D Legalább scotch? Tennessee whiskey :rolleyes: B) (legalábbis nálam :D )
Recommended Posts