Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Cigaretta Vol.2

Warfare

Dohányzol? És ha igen, mennyit?  

199 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Warfare

Na, akkor meg is nyitom a második felvonást, új, pontosabb szavazással. :) Most tartok 8 szálnál, szerintem sikerül tartanom a fél doboz/napot ha megerõltetem magam.

Folytatás innen: Cigaretta, Miért jó, és miért rossz?

c_o_l_o_s

Na, akkor meg is nyitom a második felvonást, új, pontosabb szavazással. :) Most tartok 8 szálnál, szerintem sikerül tartanom a fél doboz/napot ha megerõltetem magam.

Ye B)

Király az alád, csak lehetne stílusosabb is! :D

Warfare

Király az alád, csak lehetne stílusosabb is! :D[/i]

Hogy érted? Photoshop? :D Az egyszerûség gyönyörködtet, a kép meg amúgy sem az enyém. :) Mondjuk elég negatív értelme van (a vice szó látszik csak, ami morális gyengeséget jelent angolul :D ), de szép. :D

Snexi

gondolom a viceroy minõségére értette,de így,hogy elmondtad mit jelent érhetõ a márkaválasztás

Warfare

gondolom a viceroy minõségére értette,de így,hogy elmondtad mit jelent érhetõ a márkaválasztás

Ja, világos! Ócsó cigi is jó ha nincs pénz másra. -_- Mondjuk általában multit szívok. :D

Snexi

kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza

Warfare

kék dunhill még mindig,már lassan féléve :D "sajnos" pénz is van rá,így semmi sem fog vissza

Ha csak annyit szívnék mint te, nekem is lenne rá. :D

arazu

Hány év után lett végülis új szavazás? ;D

Warfare

Látjátok, szükségetek van rám. B)

Túl sok a nem dohányzó a fórumon. :(

_L_

Colos, teszívsz még napi 1 doboz+-t ?:D

crocki

szegénység van meg piros LD. annyiran em vészes egyébként, jobb mitn a viceroy meg a susnyákos bond.

Warfare

szegénység van meg piros LD. annyiran em vészes egyébként, jobb mitn a viceroy meg a susnyákos bond.

Az LD az egyik legundorítóbb cigi amit valaha szívtam, mondjuk én kéket.

Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki.

_Tigris_

Látom megnyílt az új topic, a régi szellemében. :D [taps]

Amúgy a legjobb olcsó cigi, ami nagyon finom (kapásból finomabb mint az összes középkategóriás), az a Moon. Csak sajnos kevés helyen kapni. :( Próbáljátok ki.

Egyet értek, az olcsó kategóriában, egyértelmûen a moon viszi a pálmát.

Így vagyok én az arany marlbival, csak nekem ez a márkahûség már több mint négy éve tart. :D

_L_

Nekem õ bejött. Bár én egyedül a 20on éves 2x kimosott Románcot nembírtam elszívni :(

MailMan

Lehet ám szólni, ha új szavazás kell :D

crocki

vettem egy kék moont, 530ért tényleg megéri. legalább van valami íze. most is azt szívom, egy pohár jó whisky mellett ;P

Lucky_Strike

vettem egy kék moont, 530ért tényleg megéri. legalább van valami íze. most is azt szívom, egy pohár jó whisky mellett ;P

Te aztán adsz az életnek egy szürke szombaton.

_Tigris_

Nagyon gyújthatnékom van már. Alig várom, hogy este legyen és elmehessek itthonról.

Warfare

Nagyon gyújthatnékom van már. Alig várom, hogy este legyen és elmehessek itthonról.

23 évesen nem engednek otthon cigizni, vagy mi? :D Ott az ablak, vagy az erkély, stb.

_Tigris_

23 évesen nem engednek otthon cigizni, vagy mi? :D Ott az ablak, vagy az erkély, stb.

A családi béke miatt úgy döntöttem, hogy nem vállalom eme szenvedélyemet. Meg jó is, hogy nem szokok rá az itthon cigizésre, mert akkor nem tudnám tartani, a heti három dobozos maximumot.

crocki

Te aztán adsz az életnek egy szürke szombaton.

sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P

Warfare

sokan azt mondják, meg kell tanulni ital nélkül élvezni a társaságot, én megtanultam társaság nélkül élvezni az italt ;P

Hatalmas f*szság egyébként az a sztereotípia, hogy ha egyedül iszol akkor alkoholista vagy. :D Én minden nap sörözök/vodkázok/rumozok, valami mindig van és leggyakrabban egyedül. wait...

_Tigris_

Ez tetszik! [sm52]

Lucky_Strike

Ez tényleg jó. :D

Legalább scotch?

PartyTuja

Ez tényleg jó. :D

Legalább scotch?

Tennessee whiskey :rolleyes: B) (legalábbis nálam :D )