-Laslie- 0 Share Posted October 29, 2010 Folytatás innen: F.E.A.R sorozat A harmadik rész várható magyarországi megjelenése: 2011. március 25. És már itt is egy új Trailer :) F.3.A.R. - A család Ha a lenti link nem mûködne, vagy nem töltené a videót (pl nekem az istenért nem hajlnadó <_< ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted October 29, 2010 Remélem lesz olyan jó a játék hogy megérje életben tartani a topicot! :) Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy fel kéne rakni valamelyik részét! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted October 29, 2010 Remélem lesz olyan jó a játék hogy megérje életben tartani a topicot! :) Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy fel kéne rakni valamelyik részét! Messze még a megjelenés, addig még 2x kihal a topic. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted October 29, 2010 Messze még a megjelenés, addig még 2x kihal a topic. :) Csak jön valami Trailer vagy hír addig amirõl lehet beszélni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted October 29, 2010 Csak jön valami Trailer vagy hír addig amirõl lehet beszélni :D Már volt trailer mind 3 szereplõrõl (Alma és 2 fia) + "story" trailer is volt már...ja és "mech" trailer is. Talán még multiplayer trailer nem volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted October 31, 2010 Ha a lenti link nem mûködne, vagy nem töltené a videót (pl nekem az istenért nem hajlnadó <_< ) Amióta kipróbáltam az Amnesia The Dark Descentet teljesen átértékelõdött bennem a félelem fogalma. Ez nem félelem, csak ijesztgetés, ha nagy csend van számíthatsz arra, hogy valaki beleüvölt a mikorfonba. Ezzel szemben az Amnesiaban konstans fosás van, és csak ritkábban ijesztgetés, de az sem úgy, hogy rádordítanak, hanem pl csak egy kósza pillanatra fény vetül a sötétben lapuló ellenségre. Ez nem F3AR.. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted January 13, 2011 Egy friss hír, sajnos a rossz fajtából :( Ismét csúszik a F.E.A.R. 3 Búcsút mondhatunk a korábban bejelentett március 25-ei idõpontnak, a horror FPS megjelenését sajnos késõbbre tolták. Örömteli hír, hogy a Warner legalább megerõsítette az új idõpontot, noha nem napra pontosan: 2011. május. A késésre különösebb magyarázatot nem adtak, a szokásos "a lehetõ legjobb minõség szolgáltatása a rajongók számára" szlogent kaptuk az arcunkba. Nem haragszunk természetesen, fõleg, hogy kedvesen meg is köszönték a türelmünket, hozzátéve, hogy "ígérjük, hogy meg fogja érni a várakozást". Ez egyébként a második csúszás, a legelsõ idõpont 2010 tele volt, de mi már edzõdtünk az ilyesmihez, kibírjuk még néhány hétig-hónapig Alma és pereputtya nélkül. Az eddigi F.E.A.R. játékok jól sikerültek, a megjelenésig érdemes õket újra elõkapni és végigszaladni rajtuk... forrás:iPon Link to comment Share on other sites More sharing options...
GustyX 0 Share Posted January 13, 2011 CE Alma figurával. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Share Posted January 14, 2011 Nézegettem ma gameplayeket meg trailerket és nem is tûnik olyan rossznak ez a fear3, nem tudom régebben miért nem tetszett amit láttam belõle :), na mind1 remélem a végeredmény is jó lesz! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted February 14, 2011 Új Trailer jött ki :) http://tv.gamestar.hu/video/fear-3-fettel-szol-trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted February 14, 2011 Új Trailer jött ki :) http://tv.gamestar.hu/video/fear-3-fettel-szol-trailer szar ez a varázsolgatós rész :( maradjon csak a slowtime-shooter nél a fear. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted February 15, 2011 szar ez a varázsolgatós rész :( maradjon csak a slowtime-shooter nél a fear. Ez co-op rész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted February 15, 2011 szar ez a varázsolgatós rész :( maradjon csak a slowtime-shooter nél a fear. Szerintem Ledér! jó :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun.erion 0 Share Posted May 8, 2011 (edited) Na ezért érdemes volt várni Ezt meg kell nézni Már csak a Half Life 2 episode 3 ami nagyon várat magára. F.E.A.R Half Life 2 S.T.A.L.K.E.R a legjobb játékok :D Edited May 8, 2011 by hun.erion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted May 14, 2011 Bár a játék el lett halasztva 2011 nyárra, mégis jönnek a videók. Ezúttal egy multis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted May 23, 2011 Újabb multis videó, ezúttal a Soul King mód kerül bemutatásra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted May 26, 2011 A 3. multis videó, ezúttal a túlélő mód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted May 31, 2011 fear 3 multis módjainak utolsó darabja: a Soul Survivor mód Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted June 15, 2011 Sziasztok! Felraktam a GS teljes játékos F.E.A.R-t a gépre, de indításnál csak fekete képernyõ fogad, vártam, de nem töltött be. valami ötlet? Win7-em van. Köszi elõre is! Sziasztok! Felraktam a GS teljes játékos F.E.A.R-t a gépre, de indításnál csak fekete képernyõ fogad, vártam, de nem töltött be. valami ötlet? Win7-em van. Köszi elõre is! szerk. most reinstallálnám, de a végefelé ezt írja ki : error 1310 .error writing to file. D:\....\FEAR\FEAR.Arch00. Verify that you have access to that directory. ezt a problémát hogy lhet kiküszöbölni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted June 15, 2011 Sziasztok! Felraktam a GS teljes játékos F.E.A.R-t a gépre, de indításnál csak fekete képernyõ fogad, vártam, de nem töltött be. valami ötlet? Win7-em van. Köszi elõre is! szerk. most reinstallálnám, de a végefelé ezt írja ki : error 1310 .error writing to file. D:\....\FEAR\FEAR.Arch00. Verify that you have access to that directory. ezt a problémát hogy lhet kiküszöbölni? Tedd fel a frissítést. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted June 15, 2011 Tedd fel a frissítést. Tudnál linket adni hozzá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted June 15, 2011 Tudnál linket adni hozzá? Az a baj hogy nem mindegy hogy US-UK, vagy mittomén milyen verziód van :unsure: http://fear.filefront.com/files/F.E.A.R./O...es/Patches;6368 Próbálgasd. 107->108 vagy 108-ast keress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted June 15, 2011 Az a baj hogy nem mindegy hogy US-UK, vagy mittomén milyen verziód van :unsure: http://fear.filefront.com/files/F.E.A.R./O...es/Patches;6368 Próbálgasd. 107->108 vagy 108-ast keress. a GS-hez adták teljes játékként. az elõbb leszedtem egy csúnya verziót, azt sikerült rendesen felrakni, bár a második intervalumba vhol nagyon belaggolt, gondolom erre jók a patch-ek :P köszi a linket, ledobom ezt a verziót és felrakom az eredetit, remélem jó a patch a GS-hez adták teljes játékként. az elõbb leszedtem egy csúnya verziót, azt sikerült rendesen felrakni, bár a második intervalumba vhol nagyon belaggolt, gondolom erre jók a patch-ek :P köszi a linket, ledobom ezt a verziót és felrakom az eredetit, remélem jó a patch nem jó, nem is tudom rendesen installálni az elõbb említett hiba miatt, ezért a patch-et sem tudom felrakni (nem észleli a játékot) , arra a hibára meg nem találtam gyógyírt. asszem visszarakom a korábbi verziót, az legalább elindul. azért köszi a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Laslie- 0 Author Share Posted June 15, 2011 a GS-hez adták teljes játékként. az elõbb leszedtem egy csúnya verziót, azt sikerült rendesen felrakni, bár a második intervalumba vhol nagyon belaggolt, gondolom erre jók a patch-ek :P köszi a linket, ledobom ezt a verziót és felrakom az eredetit, remélem jó a patch nem jó, nem is tudom rendesen installálni az elõbb említett hiba miatt, ezért a patch-et sem tudom felrakni (nem észleli a játékot) , arra a hibára meg nem találtam gyógyírt. asszem visszarakom a korábbi verziót, az legalább elindul. azért köszi a segítséget! Próbáld meg lemezre menteni ahol rendesen hozzá fér a fájlhoz, majd onnan telepíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnarkovX 0 Share Posted June 15, 2011 Próbáld meg lemezre menteni ahol rendesen hozzá fér a fájlhoz, majd onnan telepíteni. oké, megpróbálom. na úgy tûnik nem csak a második fejezetbe kezd laggolni (ha hosszabb ideig egyhelyben állok akkor újra begyorsul lehet lõni,hajolni, csak haladni nem, amint megnyomok egy iránygombot újra laggol), hanem 15 perc játék után bárhol :P s ha laggoláskor mentek , akkor laggos lesz load után is, ha elõtte akkor megint kapok 15 percet :D remélem el tudom vhogy indítani az eredetit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts