-Laslie- Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Folytatás innen: F.E.A.R sorozat A harmadik rész várható magyarországi megjelenése: 2011. március 25. És már itt is egy új Trailer :) F.3.A.R. - A család Ha a lenti link nem mûködne, vagy nem töltené a videót (pl nekem az istenért nem hajlnadó <_< )
smoke04 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Remélem lesz olyan jó a játék hogy megérje életben tartani a topicot! :) Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy fel kéne rakni valamelyik részét!
Chuck_Norris Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Remélem lesz olyan jó a játék hogy megérje életben tartani a topicot! :) Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy fel kéne rakni valamelyik részét! Messze még a megjelenés, addig még 2x kihal a topic. :)
-Laslie- Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Messze még a megjelenés, addig még 2x kihal a topic. :) Csak jön valami Trailer vagy hír addig amirõl lehet beszélni :D
Chuck_Norris Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Csak jön valami Trailer vagy hír addig amirõl lehet beszélni :D Már volt trailer mind 3 szereplõrõl (Alma és 2 fia) + "story" trailer is volt már...ja és "mech" trailer is. Talán még multiplayer trailer nem volt.
HD2 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ha a lenti link nem mûködne, vagy nem töltené a videót (pl nekem az istenért nem hajlnadó <_< ) Amióta kipróbáltam az Amnesia The Dark Descentet teljesen átértékelõdött bennem a félelem fogalma. Ez nem félelem, csak ijesztgetés, ha nagy csend van számíthatsz arra, hogy valaki beleüvölt a mikorfonba. Ezzel szemben az Amnesiaban konstans fosás van, és csak ritkábban ijesztgetés, de az sem úgy, hogy rádordítanak, hanem pl csak egy kósza pillanatra fény vetül a sötétben lapuló ellenségre. Ez nem F3AR.. :unsure:
-Laslie- Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Egy friss hír, sajnos a rossz fajtából :( Ismét csúszik a F.E.A.R. 3 Búcsút mondhatunk a korábban bejelentett március 25-ei idõpontnak, a horror FPS megjelenését sajnos késõbbre tolták. Örömteli hír, hogy a Warner legalább megerõsítette az új idõpontot, noha nem napra pontosan: 2011. május. A késésre különösebb magyarázatot nem adtak, a szokásos "a lehetõ legjobb minõség szolgáltatása a rajongók számára" szlogent kaptuk az arcunkba. Nem haragszunk természetesen, fõleg, hogy kedvesen meg is köszönték a türelmünket, hozzátéve, hogy "ígérjük, hogy meg fogja érni a várakozást". Ez egyébként a második csúszás, a legelsõ idõpont 2010 tele volt, de mi már edzõdtünk az ilyesmihez, kibírjuk még néhány hétig-hónapig Alma és pereputtya nélkül. Az eddigi F.E.A.R. játékok jól sikerültek, a megjelenésig érdemes õket újra elõkapni és végigszaladni rajtuk... forrás:iPon
smoke04 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Nézegettem ma gameplayeket meg trailerket és nem is tûnik olyan rossznak ez a fear3, nem tudom régebben miért nem tetszett amit láttam belõle :), na mind1 remélem a végeredmény is jó lesz! :)
-Laslie- Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Új Trailer jött ki :) http://tv.gamestar.hu/video/fear-3-fettel-szol-trailer
Chuck_Norris Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Új Trailer jött ki :) http://tv.gamestar.hu/video/fear-3-fettel-szol-trailer szar ez a varázsolgatós rész :( maradjon csak a slowtime-shooter nél a fear.
-Laslie- Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 szar ez a varázsolgatós rész :( maradjon csak a slowtime-shooter nél a fear. Ez co-op rész.
Jelan Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 szar ez a varázsolgatós rész :( maradjon csak a slowtime-shooter nél a fear. Szerintem Ledér! jó :rolleyes:
hun.erion Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) Na ezért érdemes volt várni Ezt meg kell nézni Már csak a Half Life 2 episode 3 ami nagyon várat magára. F.E.A.R Half Life 2 S.T.A.L.K.E.R a legjobb játékok :D Edited May 8, 2011 by hun.erion
Chuck_Norris Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Bár a játék el lett halasztva 2011 nyárra, mégis jönnek a videók. Ezúttal egy multis.
Chuck_Norris Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Újabb multis videó, ezúttal a Soul King mód kerül bemutatásra.
Chuck_Norris Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 fear 3 multis módjainak utolsó darabja: a Soul Survivor mód
SnarkovX Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Sziasztok! Felraktam a GS teljes játékos F.E.A.R-t a gépre, de indításnál csak fekete képernyõ fogad, vártam, de nem töltött be. valami ötlet? Win7-em van. Köszi elõre is! Sziasztok! Felraktam a GS teljes játékos F.E.A.R-t a gépre, de indításnál csak fekete képernyõ fogad, vártam, de nem töltött be. valami ötlet? Win7-em van. Köszi elõre is! szerk. most reinstallálnám, de a végefelé ezt írja ki : error 1310 .error writing to file. D:\....\FEAR\FEAR.Arch00. Verify that you have access to that directory. ezt a problémát hogy lhet kiküszöbölni?
-Laslie- Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Sziasztok! Felraktam a GS teljes játékos F.E.A.R-t a gépre, de indításnál csak fekete képernyõ fogad, vártam, de nem töltött be. valami ötlet? Win7-em van. Köszi elõre is! szerk. most reinstallálnám, de a végefelé ezt írja ki : error 1310 .error writing to file. D:\....\FEAR\FEAR.Arch00. Verify that you have access to that directory. ezt a problémát hogy lhet kiküszöbölni? Tedd fel a frissítést.
-Laslie- Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Tudnál linket adni hozzá? Az a baj hogy nem mindegy hogy US-UK, vagy mittomén milyen verziód van :unsure: http://fear.filefront.com/files/F.E.A.R./O...es/Patches;6368 Próbálgasd. 107->108 vagy 108-ast keress.
SnarkovX Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Az a baj hogy nem mindegy hogy US-UK, vagy mittomén milyen verziód van :unsure: http://fear.filefront.com/files/F.E.A.R./O...es/Patches;6368 Próbálgasd. 107->108 vagy 108-ast keress. a GS-hez adták teljes játékként. az elõbb leszedtem egy csúnya verziót, azt sikerült rendesen felrakni, bár a második intervalumba vhol nagyon belaggolt, gondolom erre jók a patch-ek :P köszi a linket, ledobom ezt a verziót és felrakom az eredetit, remélem jó a patch a GS-hez adták teljes játékként. az elõbb leszedtem egy csúnya verziót, azt sikerült rendesen felrakni, bár a második intervalumba vhol nagyon belaggolt, gondolom erre jók a patch-ek :P köszi a linket, ledobom ezt a verziót és felrakom az eredetit, remélem jó a patch nem jó, nem is tudom rendesen installálni az elõbb említett hiba miatt, ezért a patch-et sem tudom felrakni (nem észleli a játékot) , arra a hibára meg nem találtam gyógyírt. asszem visszarakom a korábbi verziót, az legalább elindul. azért köszi a segítséget!
-Laslie- Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 a GS-hez adták teljes játékként. az elõbb leszedtem egy csúnya verziót, azt sikerült rendesen felrakni, bár a második intervalumba vhol nagyon belaggolt, gondolom erre jók a patch-ek :P köszi a linket, ledobom ezt a verziót és felrakom az eredetit, remélem jó a patch nem jó, nem is tudom rendesen installálni az elõbb említett hiba miatt, ezért a patch-et sem tudom felrakni (nem észleli a játékot) , arra a hibára meg nem találtam gyógyírt. asszem visszarakom a korábbi verziót, az legalább elindul. azért köszi a segítséget! Próbáld meg lemezre menteni ahol rendesen hozzá fér a fájlhoz, majd onnan telepíteni.
SnarkovX Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Próbáld meg lemezre menteni ahol rendesen hozzá fér a fájlhoz, majd onnan telepíteni. oké, megpróbálom. na úgy tûnik nem csak a második fejezetbe kezd laggolni (ha hosszabb ideig egyhelyben állok akkor újra begyorsul lehet lõni,hajolni, csak haladni nem, amint megnyomok egy iránygombot újra laggol), hanem 15 perc játék után bárhol :P s ha laggoláskor mentek , akkor laggos lesz load után is, ha elõtte akkor megint kapok 15 percet :D remélem el tudom vhogy indítani az eredetit...
Recommended Posts