Sajt_Sensei 0 Share Posted October 29, 2010 A Lotr online topic folytatása. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted October 29, 2010 Ma 12-tõl újra kinyitott a Tavern Nimloth-on, csak szóltam, hátha érdekel valakit ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gio- 0 Share Posted October 29, 2010 Engem az érdekel, hogy mikor lesz f2p. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neld 0 Share Posted October 29, 2010 www.lotro-hungary.hu-n elsõ kézbõl értesülhettek a dátumról. És persze csatlakozhattok a magyar közösséghez. Ha ljkoltok Facebookon minket, akkor nem kell külön az oldalt nézni...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neld 0 Share Posted October 29, 2010 http://www.lotro-hungary.hu/lehull-a-lepel-europai-megjelenesi-datum ://http://www.lotro-hungary.hu/lehull-...jelenesi-datum Íme a dátum!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 29, 2010 http://www.lotro-hungary.hu/lehull-a-lepel-europai-megjelenesi-datum ://http://www.lotro-hungary.hu/lehull-...jelenesi-datum ://http://www.lotro-hungary.hu/lehull-...jelenesi-datum Íme a dátum!:) zsíííír Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted October 29, 2010 Végre, csak megszületett 2 hónap után :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 29, 2010 Végre, csak megszületett 2 hónap után :lol: nana még semmi sem biztos:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted October 29, 2010 nana még semmi sem biztos:D Na igen, véletlen madárinfluenzás lesz a hörcsög ami a szervert hajtja xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noybee 0 Share Posted October 29, 2010 http://www.lotro-hungary.hu/lehull-a-lepel-europai-megjelenesi-datum ://http://www.lotro-hungary.hu/lehull-...jelenesi-datum ://http://www.lotro-hungary.hu/lehull-...jelenesi-datum Íme a dátum!:) Láttátok a Hinni akarok címû filmet? nagyon szar :s érzem, h az erõ még átjárja a CM-et, csak elfelejtették hogy kell használni! ..de most talán... Remélem nem bannolják addig az accountomat, belekevertem egy kis szakmai vitába a CM Captain fórumán :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxxi 0 Share Posted October 30, 2010 :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 30, 2010 :angry: wáháhá ellepik az ingyenélõk középföldét :D :D :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gio- 0 Share Posted October 30, 2010 wáháhá ellepik az ingyenélõk középföldét :D :D :P xDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3tson 0 Share Posted October 30, 2010 wáháhá ellepik az ingyenélõk középföldét :D :D :P f*szom fizetné a havidíjat egy játékért.:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted October 30, 2010 magyarázzátok már el pls hogy miért kell beszólni azoknak a játékosoknak akik lehetõvé teszik NEKTEK azt hogy INGYEN játszhassatok? nem hogy inkább örülnétek és maradnátok kussba hogy ez most lehetséges, egy elég jó szinvonalú játékban. vagy csak alapból ennyire gyökerek vagytok? f*szom fizetné a havidíjat egy játékért ez különösen tetszik! gratulálok nagyon odatetted magad! anyuciék biztosan nagyon büszkék a pici fiukra... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 30, 2010 ezzel a posttal máris kvalifikáltad magad az istenverte gyökerek országos bajnokságára sok sikert, nagy esélyed van az első helyre azt azért leírhatnád , hogy ki melyik postjában szólt be a fizető játékosoknak Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Gio- 0 Share Posted October 30, 2010 Én személy szerint ne haragudj, de kikérem magamnak. Én nem szólok le senkit, sõt tisztában vagyok, hol a helyem. De ettõl függetlenül nem kell eleve sárba tiposni és úgymond már-már lenézni azt, aki csak letölti a klienst és játszik vele. Én speciál megveszem az alapot és a két kiegészítõt is. De ennek ellenére nem fogok havidíjat fizetni én sem. És most jöhetne a "inkább megeszel heti 5 pizzát meg hambit és szórod a pénzt". Nem, nem szórom. Ilyen hülye kajákat sem eszek tonnaszámra, sõt alig-alig. De például kondibérlet 3500 FT havonta, adok az öltözködésemre is (nem mintha például ezzel az elõfizetõket szólnám le, félreértés ne essék) és még kismillió dolog, ami mellett nem fér bele, vagy nem akarom, hogy beleférjen egy havidíj. Úgy érzem, hogy Ti elõfizetõk besértõdtetek, hogy ez az egész f2p útjára indul és ezért a port (ha lehet így fogalmazni) az egyszeri általatok "ingyenélõknek" nevezett játékosokon veritek el. Én fordított esetben a pozitív oldalát igyekezném nézni. Valljuk be a LotRO egy nagyon jó játék, de a játékosszám és az aktivitás az utóbbi pár hónapban nem érte el a várt szintet. Most ezzel semmiképp sem lesz gond. Mégiscsak jobb érzés egy élõ-lélegzõ világban kalandozni, mintsem egy kihalt mezõn, vagy faluban. De ebbõl megint csak az lesz szerény meglátásom szerint, hogy le fogják nézni az "ingyenélõket" és elképzelhetõnek tartom, hogy ez akár odáig is elfajulhat, hogy ezeket a játékosokat úgymond diszkriminálják ez miatt, instákból, kinshipekbõl és még Isten tudja miegymásból... Én õszintén kívánom, hogy ez ne így legyen. Az elõfizetõk meg gondoljanak bele abba is, hogy õk nagyon nagy elõnnyel indulnak, és míg az "ingyenélõk" esetleg vért izzadnak, hogy Trollshaws területét feloldják, addig õk a legmenõbb cuccokért versenyeznek valahol az "ingyenélõk feje felett". :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 30, 2010 totál egyet értek Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted October 30, 2010 Én személy szerint ne haragudj, de kikérem magamnak. Én nem szólok le senkit, sõt tisztában vagyok, hol a helyem. De ettõl függetlenül nem kell eleve sárba tiposni és úgymond már-már lenézni azt, aki csak letölti a klienst és játszik vele. Én speciál megveszem az alapot és a két kiegészítõt is. De ennek ellenére nem fogok havidíjat fizetni én sem. És most jöhetne a "inkább megeszel heti 5 pizzát meg hambit és szórod a pénzt". Nem, nem szórom. Ilyen hülye kajákat sem eszek tonnaszámra, sõt alig-alig. De például kondibérlet 3500 FT havonta, adok az öltözködésemre is (nem mintha például ezzel az elõfizetõket szólnám le, félreértés ne essék) és még kismillió dolog, ami mellett nem fér bele, vagy nem akarom, hogy beleférjen egy havidíj. Úgy érzem, hogy Ti elõfizetõk besértõdtetek, hogy ez az egész f2p útjára indul és ezért a port (ha lehet így fogalmazni) az egyszeri általatok "ingyenélõknek" nevezett játékosokon veritek el. Én fordított esetben a pozitív oldalát igyekezném nézni. Valljuk be a LotRO egy nagyon jó játék, de a játékosszám és az aktivitás az utóbbi pár hónapban nem érte el a várt szintet. Most ezzel semmiképp sem lesz gond. Mégiscsak jobb érzés egy élõ-lélegzõ világban kalandozni, mintsem egy kihalt mezõn, vagy faluban. De ebbõl megint csak az lesz szerény meglátásom szerint, hogy le fogják nézni az "ingyenélõket" és elképzelhetõnek tartom, hogy ez akár odáig is elfajulhat, hogy ezeket a játékosokat úgymond diszkriminálják ez miatt, instákból, kinshipekbõl és még Isten tudja miegymásból... Én õszintén kívánom, hogy ez ne így legyen. Az elõfizetõk meg gondoljanak bele abba is, hogy õk nagyon nagy elõnnyel indulnak, és míg az "ingyenélõk" esetleg vért izzadnak, hogy Trollshaws területét feloldják, addig õk a legmenõbb cuccokért versenyeznek valahol az "ingyenélõk feje felett". :rolleyes: nézd: elolvastam az utcsó 3 hszt. tudod mi jött le belöle? hogy hehe f2p lett és most majd jól ingyen fogunk játszani ti meg évekig fizettetek érte. a pudingom fizet havidíjat meg... most komolyan. nézz magadba picit és úgy mondj véleményt! szerinted nem bántó ez egy normál playernek sem? értem én az álláspontod, és nagy tisztelet amiért végre egy értelmes hsz is született, de ez amit a blacky gyerek csinál itt már napok óta az nem normális. tõled elnézést kérek mert átlátod a helyzetünket. abban viszont egyet fogunk érteni hogy nem visznek majd instázni f2p játékosokat túl gyakran. azon egyszerû oknál fogva hogy nincsenek traitjeik. senki sem mondta hogy fizess havidíjat, és ismerem a pizza meg sör meg cigi kombót is hogy inkább játékra fizess. te döntöd el mire költöd a pénzt. ebbe senkinek sincs beleszólása! jogosan! de ahhoz hogy fejlõdjön a játék pénz kell. a pénzt meg MI adjuk a fejlesztõknek. tehát rájuk is visszahat ez az egész. én nagyon nem értek egyet a f2pel. a fizetõs playerek 80% szerintem igy van vele. ha rákényszeritenék valahogy az egész közösséget hogy fizessenek akkor nem lenne baj. pl vegyél egy 500 forintos valamit 3 havonta vagy törlik az accountod. tudom hogy sok f2per fog fizetni valami kis bizbazért de az ilyen véglény mint petson egy fillért nem fog rááldozni. nem köszöni meg a készítõk munkáját nem épit semmit a játékos társadalomban. csak van és vértszív. kezded már érteni? tudod mi lenne ha az összes f2per igy gondolkozna? hagylak gondolkozni, elég ügyes vagy és rá fox jönni magadtól. lehet hogy a lotroban kevesen voltak, igy meg sokan lesznek az alábbi vér istvánkák. most jobb lesz? az egész megmozdulással kb azt érték el hogy a leghangulatosabb területeket hazavágták mert teleszórják ilyen agyhúgyköves barmokkal. a populáció tényleg meg fog nõni. na mindegy nem tépem a szám. a lényeg hogy nem kellene beszólogatni azoknak a fórumozóknak akik fizetnek vagy lifetime birtokosok. sem lenézni õket. ui: mi bajod a pizzával? tök finom kaja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxxi 0 Share Posted October 30, 2010 totál egyet értek Jah, aki kifizette :D :D Na de ennek a magasröptû értekezésnek aszem nem sok értelme van. Az "ingyenélõ" szót én "alkottam" eme topicba, szigorúan macskakörömbe ( szóértelmezés szerint ), az hogy valaki a "negatív értelmét" használja fel és nem tudja értelmezni a macskaköröm jelentését, nem az én problémám. Viszont az igen, hogy az a qurva pontrendszer nagyon nehezen emészthetõ, és egyenlõre azt hiszik hogy kisz@rták a spanyolviaszt és mekkora király... nem csak azokat "lehetettlenítik" el akik lifetimeosok, hanem a sima havi fizetõket is.. Mert kérdem én, ki az a hülye aki azért fizet; amit amugy 4 nap alatt ingyen összefarmol... Marha nagy eszük van ezeknek... Bár hála ég már keményen hõbörögnek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 30, 2010 blablabla sok szarság kérlek idézd fel melyik HSzem volt sértõ a fizetõ játékosok számára kezdek kíváncsi lenni :D Amúgy meg nem tudom Te kinek hiszed magad de az elõzõ két postod alapján egy fokkal sem vagy jobb senkinél csak játszod az agyad. Még mindig nem értem melyik postomban tettem "sértõ" megjegyzést a magad fajtára de szerintem te magad sem tudod megindokolni. Azért várom... Jah, aki kifizette :D :D Na de ennek a magasröptû értekezésnek aszem nem sok értelme van. Az "ingyenélõ" szót én "alkottam" eme topicba, szigorúan macskakörömbe ( szóértelmezés szerint ), az hogy valaki a "negatív értelmét" használja fel és nem tudja értelmezni a macskaköröm jelentését, nem az én problémám. Viszont az igen, hogy az a qurva pontrendszer nagyon nehezen emészthetõ, és egyenlõre azt hiszik hogy kisz@rták a spanyolviaszt és mekkora király... nem csak azokat "lehetettlenítik" el akik lifetimeosok, hanem a sima havi fizetõket is.. Mert kérdem én, ki az a hülye aki azért fizet; amit amugy 4 nap alatt ingyen összefarmol... Marha nagy eszük van ezeknek... Bár hála ég már keményen hõbörögnek :D és ki az a hülye aki ezek után még fizet? (hogy állításod szerint 4 nap alatt össze tudja farmolni. A lifetimeosokat megértem de a többi?) Ui.: most visszaolvastam az egész oldalt és télleg nem értem mi bajod van te sikállat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted October 30, 2010 blablabla soxarság öreg én senkinek nem hiszem magam. leirtam amit gondolok. ennyi. azt meg pont leszarom hogy te mit találtsz meg a fórumon meg mit nem. az viszont mér régen gáz hog yazzal nem vagy tisztában amit leirtál. én befejeztem. kár vitatkozni. változni úgysem fog semmi. akinek meg nem volt eddig gyerek szobája, ezután sem lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxxi 0 Share Posted October 30, 2010 kérlek idézd fel melyik HSzem volt sértõ a fizetõ játékosok számára kezdek kíváncsi lenni :D Amúgy meg nem tudom Te kinek hiszed magad de az elõzõ két postod alapján egy fokkal sem vagy jobb senkinél csak játszod az agyad. Még mindig nem értem melyik postomban tettem "sértõ" megjegyzést a magad fajtára de szerintem te magad sem tudod megindokolni. Azért várom... és ki az a hülye aki ezek után még fizet? (hogy állításod szerint 4 nap alatt össze tudja farmolni. A lifetimeosokat megértem de a többi?) Jóvan! szerintem most már feküdj le pihenni, mert már szerintem a betüket se látod, ha igy félreolvasol ezt-azt. :D ja és én semmit sem állitok. Van egy lotro community nevû csodás hely, ahol értelmes emberek velõs, érdemi beszélgetéseket szoktak tartani. Na! onnan veszem! NEM ÉN ÁLLÍTOM! Emberek! ebben az országban már rég nem tanítját általánosban az értelmezést? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky 0 Share Posted October 30, 2010 olvasd el még 1x. aztán elölrõl addig amig a híg fos az agyad helyén fel nem fogja. mondom h nem tudod megindokolni.... 8 általánossal azért olvasnod tudnod kéne de látom már az sem megy Jóvan! szerintem most már feküdj le pihenni, mert már szerintem a betüket se látod, ha igy félreolvasol ezt-azt. :D ja és én semmit sem állitok. Van egy lotro community nevû csodás hely, ahol értelmes emberek velõs, érdemi beszélgetéseket szoktak tartani. Na! onnan veszem! NEM ÉN ÁLLÍTOM! Emberek! ebben az országban már rég nem tanítját általánosban az értelmezést? a HSZembõl egy mondat vonatkozik rád ember! mégpedig ez: és ki az a hülye aki ezek után még fizet? (hogy állításod szerint 4 nap alatt össze tudja farmolni. A lifetimeosokat megértem de a többi?) nehogy már én nem tudok értelmezni öreg én senkinek nem hiszem magam. leirtam amit gondolok. ennyi. azt meg pont leszarom hogy te mit találtsz meg a fórumon meg mit nem. az viszont mér régen gáz hog yazzal nem vagy tisztában amit leirtál. én befejeztem. kár vitatkozni. változni úgysem fog semmi. akinek meg nem volt eddig gyerek szobája, ezután sem lesz. látom módosítottad :D továbbra is kérlek , hogy idézd fel SZERINTED MELYIK HOZZÁSZÓLÁSOM VOLT SÉRTÕ AZ ELÕFIZETÕK SZÁMÁRA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted October 30, 2010 Amúgy most, hogy jön a F2P én sem fogok elõfizetni a játékra, megnézem milyen lesz a korlátozás. Olvasgattam a fórumon és jó pár dologra felhívták a figyelmem. Például egy 65ös kimaxolt karit (trait, stb) nem igen érintenek azok a korlátozások amik a Premiumosokat sújtják. Igaz tervbe van véve egy RK felhúzása, ha jól tudom 22 felé hagytam rá. Na az viszont már korlátozva lesz rendesen, csak egy két példa: ahol még nem jártál, nem kezdtél bele egy deed-be, azokat a Store-ban meg kell ugye venned, nem beszélve még a trait slotokról és a többi és a többi. Amúgy erre (is) kiagyaltak az okosok az eu fórumon pár dolgot, amint elérted a 65. szintet fizess elõ egy hónapra és maxold ki a karit, aztán már alig lesz korlát. Itt pedig a különbségek láthatók, VIP után Premium szátuszba lépõ felhasználókra érvényes: http://community.codemasters.com/forum/lot...tml#post6671898 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts